Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Ο ξένος μίλησε σοβαρά και έδωσε να καταλάβουμε πως έπεσαν χοντράδες, όχι απλά κοροϊδευτικά σχόλια.jibbie έγραψε:παντως τον πρεζεμπορα αν τον πεις χοντρο παρεξηγειται
jibbie έγραψε:παντως τον πρεζεμπορα αν τον πεις χοντρο παρεξηγειται
Ο γαύρος δύσκολα να μην χάσει βαθμούς με Κούλα και Ατρόμητο..Mauricio-8- έγραψε:Μην περιμένετε την Αεκ να κόψει βαθμούς από τον Γαυρο να το θυμάστε αυτό.Και κοιτάξτε να μην φάει και καμιά 4αρα την Κυριακή.Μην ξεχνάτε ότι στα δύσκολα αυτές οι ομαδες ενώνονται! Αυτό έχει δείξει η ιστορία.
Υ.γ Είμαι σίγουρος ότι ούτε στα playoff θα κόψουνε βαθμούς από τον Γαυρο εδώ θα μαστε..!Δεν θέλουνε να το πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
Υ.Γ playoff με Γαυρο, Αεκ, Αρη, Βαζελο, σημαίνει ΠΟΚ εναντίον του ΠΑΟΚ στα playoff να το ξέρετε.Και ο Ρόλος του συμπολίτη μας γνωστός.
Πωωω τι ηθελες και εβαλες την φατσα του χλεχλε εδω?με χαλαει πολυ η μαπα του!Piero έγραψε:Δείτε ποιος πήρε το φλουρί
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Ακριβώς.icue έγραψε:Ο Περειρα θα εφευγε ετσι και αλλιως, τελειωνε η συμβαση του. Ο Μαριν που θα ειναι ο επομενος ειναι ηδη στην ΚΕΔ. Επισης εκλογες θα γινοντουσαν ετσι και αλλιως απλα θα γινουν 3 μηνες νωριτερα. Επειδη αυτοι για να πουλησουν σανο θα φανουν σαν δικαιωμενοι, μην τσιμπατε.
Όταν όμως θα παίζεται η θέση του στα πλέι οφ, δεν νομίζω να στήνεταιGospi έγραψε:Ποιος Ατρομητος? Αυτος π τρωει 3 απο τον λαγο σημερα?
Μην εχουμε ψευδαισθησεις...
Ολοι τους και μονοι μας!
εν τω μεταξυ ειχα χρόνια να ακουσω ερασπορ και ακουσα σημερα...
αυτες τις κοπριες, π αντιμετωπιζουν τις εκτος ποκ ομαδες ως ομαδες εκτός ελλαδος, τους πληρωνει ο ελληνικος λαος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδωσε με βαρ υπερβολική για εμενα απευθειας κοκκινη σε κιβρακιδη.εδωσε κίτρινη και με βαρ την αλλαξεMitsospaoki4 έγραψε:Όταν όμως θα παίζεται η θέση του στα πλέι οφ, δεν νομίζω να στήνεταιGospi έγραψε:Ποιος Ατρομητος? Αυτος π τρωει 3 απο τον λαγο σημερα?
Μην εχουμε ψευδαισθησεις...
Ολοι τους και μονοι μας!
εν τω μεταξυ ειχα χρόνια να ακουσω ερασπορ και ακουσα σημερα...
αυτες τις κοπριες, π αντιμετωπιζουν τις εκτος ποκ ομαδες ως ομαδες εκτός ελλαδος, τους πληρωνει ο ελληνικος λαος?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Btw γιατί έμεινε με 10 ο Ατρόμητος απ' το 34;
κοψαν κομματια κ για τους παίχτες της μαμας εταιριαςΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί Ο.Α.Ρ.Η.Σ. έκοψε κομμάτι για τον Ντουρμισάι; Δεν επέστρεψε ο παίκτης στον γαύρο;