Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από eorptol1 »

PaokPatraG4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Από τη στιγμή που οι αρδ δεν έχουν ιδέα που παν τα 4, πως είμεθα βέβαιοι ότι το στόρι είναι αυτό??
Κι εγώ λέω ότι έδωσαν χέρια Κ ζήτησε αν ζήτησε 4 μέρες για μετεγκατάσταση καθότι ήτο διακοπές Ο ανθρωπας..
Δεν θα δήλωνε ο Γιώργης ότι παίρνει την ευθύνη,ο παίκτης ξαναείπα θέλει να τον παρακαλάνε και βάζει τα θέλω της γυναίκας του σαν πρόσχημα ... Ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο του δεν τον κόβω να έχει πολύ όρεξη για μπαλα ,εγώ τον κόβω να την σταματάει κι όλας. Για μένα η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και έτσι ,αν μάλιστα φέρει ένα Μπακ καλό από αριστερά έχεις και τον Αντρέ για εξτρέμ.Οσο για οκταρι να παίξει δίπλα στον Μαουρίτσιο θα ήθελα ένα πιο γρήγορο του Σακχοφ ,τέτοιο στυλ παίκτη να δίνει την μπάλα με την μια να έχει καλό σουτ από εξω και να είναι σκυλί στην άμυνα.

Σαν να βλέπω τον Καμπορε μπροστά μου!!!!!
Κόντρα πλακέ ο καμπορε..... :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

danirifle έγραψε:αυτές οι γκρίνιες γιατί δε βγήκαν μετά τη νίκη και βγαίνουν τώρα ρε συ che?
επειδή έγινε το κάζο με τον βερνμπλουμ
ε ας έγινε... και? πάμε παρακάτω

ας μην έχουμε το δάχτυλο στη σκανδάλη... λάθη γίνονται και θα γίνουν και στο μέλλον.
την ουσία να κοιτάμε.

δε με νοιάζει αν η παε "δυσλειτουργεί", με νοιάζει που κάνει άλματα προς τα μπροστά
μην περιμένουμε ξαφνικά να λειτουργήσουμε στο επίπεδο της ρόμα (η ρόμα έχασε παίχτη ενώ τον είχε ανακοινώσει)

όπως έλεγε και η υπογραφή του αποστόλη. έστω και μικρή βελτίωση κάθε φορά
προσωπικά εγώ τα στραβά τα λέω καις τις λύπες και στις χαρές

όπως επίσης και τα καλά τα λέω και στις λύπες

αυτό έχει σημασία και είναι ίσως και πιο σημαντικό

όσον αφορά το θέμα βερνμπλουμ όταν τελειώσει στα σίγουρα θα πούμε κάποια πράγματα

πάντως να ξερεις η ένσταση μου δεν είναι για το βερν αλλά για το φόρουμ το οποίο ξερεις ποσό το αγαπάω
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ναι ειναι αυτος που σε εξαφανισε μεσα εξω με την Κρασνονταρ....Καλο κοντρα πλακε!!!!!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Θα ήθελα να επανέλθω on topic:

Θεωρώ βέβαιο πως αν ο προπονητής ήθελε, ο Νάτχο θα είχε ήδη κλείσει. Ελεύθερος με κασέ κοντά στο μύριο ετησίως όταν για τον Σουηδό δίναμε κοντά στα 1,6 ετησίως. Προφανώς ο Λουτσέσκου ψάχνει κάτι σε πιο σκληρό και καλύτερο αμυντικά μέσο. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Ισραηλινός έχει ξαναέρθει, ξέρει την ομάδα και την πόλη και λογικά δε θα είχε θέμα προσαρμογής. Και φυσικά είναι παικταράς

Το καλό είναι πως θα πάρουμε μέσο σίγουρα. Πιο παλιά είχε ακουστεί ή τον Σουηδό ή τίποτα, πράγμα εντελώς παράλογο. Το θέμα είναι να μη χάσαμε κάποιες καλές περιπτώσεις όσο περιμέναμε τον Βερνμπλουμ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

nothu έγραψε:Και ολα αυτα τα λεμε 4 μερες μετα το τριμπαλο μεσα στη βασιλεια. Γιατι ενας μ@λ@κας μνδουλος ηθελε τον ουρανο με τ αστρα για να υπογραψει.
+++++

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο που λεει ο ΤΣΕ ισχυει 100 της εκατο

Δεν ειναι πραγματα που δεν εχουμε ξαναπεί κ ξαναλέω ΔΕΝ εχει να κανει με βερνμπλουμ

Χάθηκε ένας π καλος παιξτης Ε και;

Παλι δεν υπαρχουν διακριτοί ρολόι στην παε δυστυχως όσον αφορά τα μετεγγραφικά

Αυτο βλεπω κ για μενα κανει μπαμ...

Αλλα οταν λεει κπς κατι κα πέφτετε πολλοι μαζι χώρις να καταλάβατε καν τι ειπε
Τοτε το φορουμ θα γινεται ολο κ περισσοτερο ευθεία γραμμή ..

Δεν εχω προβλημα με τη διαφωνία κ γβ εχω διαφωνήσει πολλές φορες με μενα αλλα με τον τροπο.. ειδικα ορισμένων
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ακόμη και να συμφωνήσει ο σουηδος εγω έχω πλέον ξενερωσει. Χωρια δηλαδη που μας ειχε στην αναμονή σαν τελευταία λύση. Το ουσιαστικό είναι το άλλο. Αντε και να έρθει, είναι 32, προετοιμασία δεν έκανε, τελευταίο επίσημο ματς πριν από 4 μηνες. Θα έχανε στην αρχή όλα τα παιχνίδια της ευρωπης και του πρωταθλήματος. Και ας μην ξεχνάμε ότι το καλό ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός.

Ετσι που ήρθαν τα πράγματα 1000 φορές καλύτερα να πάμε σε παίκτη που έχει ομάδα και που ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, άρα θα είναι τάχιστα έτοιμος. Δηλαδή μεταγραφή, δανεικός ή απο αποδεσμευση παικτών απο μεγάλα κλαμπ που δεν υπολογιζονται απο τις ομάδες τους. Και αυτο ισχύει και για τις άλλες θέσεις που προφανως θα ενισχυθει η ομάδα.

Δεν με ενδιαφερει αν θα είναι μεταγραφή .... αεροδρομίου. Ποτε δεν με συγκινησαν αυτά. Δουλειά να κάνει στο γηπεδο. Αυτό θέλω.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

riegel έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ρε συ παγωτατζή
Που είδες οτι τπυ ριξα φταίξιμο για βερνμπλουμ ;

Που κ να φταιει δλδ σκασίλα μου.. ο ίδιος λεει οτι φταιει αλλα δε με νοιαζει

Εγω για τη λειτουργία της παε λεω σε πολλα θέματα οτι ειναι τραγική κ οτι σκορπάνε πολλα για μ φτιάξουν αθτο το αποτελσμα ενω αν ήταν πιο λογικοί ηδη δε μας βλέπανε .. αυτα

Ποσο παράλογο ειναι αυτο;
Παραλογο ειναι....Ποιος εισαι εσυ που θα κανεις κριτικη στην διοικηση...Βαζουν τα λεφτα τους...Εμεις απλοι πελατες ειμαστε....

Υ.Γ. Transfermarkt all day!!!!
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε .. δεν έχουμε πελατειακή σχέση με την ομάδα .. δεν είναι καφετέρια να πεις δε μου αρέσει ο καφές που σερβίρει και δε ξαναπατάω. Η κριτική πρέπει να γίνεται όταν δεν είναι κακόβουλη και στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα
Ακομα και σε καφε ή εστιατοριο που εισαι πελατης χρονια αν δεν σου αεσει κατι θα πεις τι εγινε ρε μαγκες και το χαλασατε το παϊδακι π.χ?
Ποσο μαλλον για την ομαδα σου που εχεις βγαλει τα σωψυχα σου τοσα χρονια...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Ειναι πασιφανες πως η ΠΑΕ λειτουργει αλλοπροσαλα και καπως παιδιαστικα σε βασικες λειτουργιες που εχουν να κανουν κυριως με την επιλογη προπονητων και τον μεταγραφικο σχεδιασμο.
Κανενας δεν μπορει να παραβλεψει το χρημα που ριχνουν οι Σαββιδηδες και την προσφορα τους μεχρι τωρα, αλλα αυτο δεν αναιρει και το γεγονος πως επειδη τα χωνουν βγαζουν και καποια προσωπικα απωθημενα ή γουστα μεσα απο την ΠΑΕ παιρνοντας τον ρολο του τ.δ. ενιοτε χωρις να πρεπει.
Αυτο βεβαια ,οσο η ομαδα παει καλα και ερχονται τα αποτελεσματα, δεν φαινεται και δεν χτυπαει στο ματι. Αλλα οταν στραβωνουν τα πραγματα καθισταται σαφες πως αυτη η συμπεριφορα εχεις συνεπειες...
Πρεπει λοιπον να γινουμε λιγο πιο ρεαλιστες στην προσεγγιση μας, και να αντιδραμε πιο ηπια και στις δυο περιπτωσεις. Ουτε στις νικες ειναι θεοι οι Σαββιδηδες ουτε στις ηττες ή στις χυλοπιτες ειναι κακοι οι Σαββιδηδες που παιζουν football manager μεσω του ΠΑΟΚ μας.
Ο οποιοσδηποτε απο εμας αν τα εχωνε τοσο χοντρα και ειχε τοσα φραγκα, αρα και τοσο διογκωμενο ΕΓΩ, θα εβγαζε και προσωπικα γουστα και θα εκανε το κομματι του μεσα σπο την ομαδα.
Σε ολες τις ομαδες οι λεφταδες οι ρωσοι το ιδιο καναν. Ειναι και κομματι της ψυχοσυνθεσης τους. Οι δικοι μας ειναι και Ελληναραδες στην φυση αρα ακομη χειροτερα!
Σιγα σιγα ομως μαθαινουν και θα γινουν ακομη καλυτεροι.
Με το να γκρινιαζουμε και να κραζουμε δεν θα πετυχουμε κατι. Εκτος αν θεκετε να τους διωξουμε για να φερουμε καποιους αλλους. Καλυτερους, ισορροπημενους, τεχνοκρατες, και ανιδιοτελεις. Ωπ! ακυρο! δεν παιζει κατι τετοιο...
Χαλαρα λοιπον!
Θα ερθει αλλος χαφ και η ομαδα θα παει καλα!
Λουτσεσκου εχω δεν φοβαμαι!
ΠΑΟΚ εισαι!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ettien έγραψε:Ακόμη και να συμφωνήσει ο σουηδος εγω έχω πλέον ξενερωσει. Χωρια δηλαδη που μας ειχε στην αναμονή σαν τελευταία λύση. Το ουσιαστικό είναι το άλλο. Αντε και να έρθει, είναι 32, προετοιμασία δεν έκανε, τελευταίο επίσημο ματς πριν από 4 μηνες. Θα έχανε στην αρχή όλα τα παιχνίδια της ευρωπης και του πρωταθλήματος. Και ας μην ξεχνάμε ότι το καλό ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός.

Ετσι που ήρθαν τα πράγματα 1000 φορές καλύτερα να πάμε σε παίκτη που έχει ομάδα και που ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, άρα θα είναι τάχιστα έτοιμος. Δηλαδή μεταγραφή, δανεικός ή απο αποδεσμευση παικτών απο μεγάλα κλαμπ που δεν υπολογιζονται απο τις ομάδες τους. Και αυτο ισχύει και για τις άλλες θέσεις που προφανως θα ενισχυθει η ομάδα.

Δεν με ενδιαφερει αν θα είναι μεταγραφή .... αεροδρομίου. Ποτε δεν με συγκινησαν αυτά. Δουλειά να κάνει στο γηπεδο. Αυτό θέλω.

με εξαίρεση το νατχο έχεις απόλυτο δικιο
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ρε μλκς κάντε μια κράτει 10 σελίδες διαβάζω μονοκοπανιας από το πρωί :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

desperando έγραψε:Έχουμε γίνει λέει το παιχνιδάκι του Γιώργη λέει ο άλλος ο ελληναρας επειδή στραβωσε μια διαπραγμάτευση...ένα παιχνιδάκι που του κοστίζει καμιά 20αρια εκατομμύρια από την τσέπη του κάθε χρόνο,σε μια ομάδα που παίζει πλέον με ομάδες επιπέδου βασιλείας και ρίχνει τριμπαλο εκτός
Μιλάνε κάποιοι λες και μιλάνε για τον Καρυπίδη γαμω την αχαριστία μου μέσα.

Και όλα αυτά γιατί?
Γιατί στραβωσε μια μεταγραφή των 2 εκατομμυρίων το χρόνο.
Έλα νιμου στον τόπο σου
Πραγματικά απίστευτο.... Και ενώ έχει το κλίμα από τον τελικό με την χάρτινη γυρίσει για τα καλά....

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οταν καποιοι λεγανε στο Ρατς για τον αγγελο "αυτος δε θελει να παρεις πριμ" εφταιγε ο βερνμπλουμ, περσι εφυγε ο Ιβιτς λεγοντας η εγω οι αυτοι κι εφταιγε ο βερνμπλουμ, οταν ο βουκιτςκι οχι ο ΤΔ(χαχα) εφερε στανο εφταιγε ο βερνμπλουμ, οταν ο Λου ελεγε το χειμωνα θελουμε ενισχυση σ0το κεντρο κι εφυγε ο Τσιμι εφταιγε ο βερνμπλουμ, οταν ο λου λέει θελω 2 8ρια και του φερνουν 6ρι φταιει ο βερνμπλουμ. Γι αυτο γκρινιαζουμε εδω και χρονια για το βερνμπλουμ. Γιατι μονο αυτος φταιει και κανενας αλλος.
Οταν καποιος δε θελει να δει, δε μπορεις με το ζορι να του ανοιξεις τα ματια. Θα συνεχισει να πιστευει οτι ο.. Τσοβολας θα τα δωσει ολα, οτι ο αλλος που δεν εχει δουλεψει λεπτο στη ζωητου θα αναδιοργανωσει το κρατος, οτι λεφτα υπαρχουν, οτι θασκισουμε τα μνημονια και θα σφαλιαρωσουμε τη Μερκελ. 50% των ελληνων τα πιστευαν ολα αυτα. Καποιοι απ αυτους πιστευουν οτι ολα βαινουν καλως σ αυτη την ταλαιπωρη ομαδα οπου αλλα ζηταει ο προπονητής κι αλλα κανει η διοικηση εδω και χρονια. Οπου οι μεταγραφες εξαρτωνται απ το πως ξυπνησε ο γιωργης το πρωι και τι ειδε στο transfer.
Ακουγεστε και δικαιωμα σας ομως ειναι και δικαιωμα μας να να λεμε αυτο το διαφορετικο που βλεπουμε. Το ποιος εχει δικιο το δειχνει καθε χρονο το ταμειο του Μαΐου κι οχι ο Ιουλιος κι ο Αύγουστος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

και για να μη λέμε μόνο τα στραβά

για με α μεταγραφαρες είναι ο ζαμπα και ακπομ

τέτοιοι παίχτες σαυτη την ηλικία ούτε στα όνειρα μας σε ερχόταν χωρίς γιωργη και μπράβο του γιαυτο

αλλά στο θέμα εξάρι έχει κάνει φάουλ και είναι θέση που ήξερε απ το γενάρη ότι θελουμε παίχτη

πραγματικά οποίος διαφωνεί σαυτο θα τον πω τςουκαλα και ας φάω μπαν που θα είναι και σωστο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kataramenos5 έγραψε:Οταν καποιοι λεγανε στο Ρατς για τον αγγελο "αυτος δε θελει να παρεις πριμ" εφταιγε ο βερνμπλουμ, περσι εφυγε ο Ιβιτς λεγοντας η εγω οι αυτοι κι εφταιγε ο βερνμπλουμ, οταν ο βουκιτςκι οχι ο ΤΔ(χαχα) εφερε στανο εφταιγε ο βερνμπλουμ, οταν ο Λου ελεγε το χειμωνα θελουμε ενισχυση σ0το κεντρο κι εφυγε ο Τσιμι εφταιγε ο βερνμπλουμ, οταν ο λου λέει θελω 2 8ρια και του φερνουν 6ρι φταιει ο βερνμπλουμ. Γι αυτο γκρινιαζουμε εδω και χρονια για το βερνμπλουμ. Γιατι μονο αυτος φταιει και κανενας αλλος.
Οταν καποιος δε θελει να δει, δε μπορεις με το ζορι να του ανοιξεις τα ματια. Θα συνεχισει να πιστευει οτι ο.. Τσοβολας θα τα δωσει ολα, οτι ο αλλος που δεν εχει δουλεψει λεπτο στη ζωητου θα αναδιοργανωσει το κρατος, οτι λεφτα υπαρχουν, οτι θασκισουμε τα μνημονια και θα σφαλιαρωσουμε τη Μερκελ. 50% των ελληνων τα πιστευαν ολα αυτα. Καποιοι απ αυτους πιστευουν οτι ολα βαινουν καλως σ αυτη την ταλαιπωρη ομαδα οπου αλλα ζηταει ο προπονητής κι αλλα κανει η διοικηση εδω και χρονια. Οπου οι μεταγραφες εξαρτωνται απ το πως ξυπνησε ο γιωργης το πρωι και τι ειδε στο transfer.
Ακουγεστε και δικαιωμα σας ομως ειναι και δικαιωμα μας να να λεμε αυτο το διαφορετικο που βλεπουμε. Το ποιος εχει δικιο το δειχνει καθε χρονο το ταμειο του Μαΐου κι οχι ο Ιουλιος κι ο Αύγουστος.
Συν ξ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”