Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Άσχετο αλλά εγώ στα ανταλλάγματα θα έδινα Μυστακίδη (εννοείται για 6μηνο δανεισμό ΜΟΝΟ, χωρίς οψιόν).
Προτιμώ να πάρει χρόνο -που θα πάρει αρκετο- και να κάνει προπονήσεις στο βάζελο απο το να καταλήξει σε κανέναν Πλατανιά, γιατί ομολογουμένως έχει μείνει πίσω για να μπορέσει να διεκδικήσει πολλά λεπτά φέτος σε εμας.
Προτιμώ να πάρει χρόνο -που θα πάρει αρκετο- και να κάνει προπονήσεις στο βάζελο απο το να καταλήξει σε κανέναν Πλατανιά, γιατί ομολογουμένως έχει μείνει πίσω για να μπορέσει να διεκδικήσει πολλά λεπτά φέτος σε εμας.
Κανένας εκθειασμός της κούλας. Αυτό που γράφω εγώ τουλάχιστον, είναι απαξίωση της αεκ. Την παρομοιάζω με λιμό. Αν αναφέρεσαι σε μένα διάβασε καλύτερα το ύφος αυτών που γράφω. Μετά το 1ο μας πρωτάθλημα θα δείτε πόσο εύκολα θα τους νικάμε και πως σταδιακά θα αποτυπωθεί η διαφορά που προαναφέρω. Η ομάδα μας είναι μονόδρομος να βελτιωθεί. Η δε Αεκ έπιασε ταβάνι και θα φάνε τον προπονητή που τους κάνει μάγκες, γιατί είναι άμπαλοι οπαδοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 10 Ιαν 2018, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο καθένας γράφει οτιδήποτε αόριστο που το κατεβάζει ο γκλάβα του για να στηρίξει τις θεωρίες του
Κάποια σάιτς γράφουν ότι ο δάνεισμός είναι τρίκ για να πετάξουμε έξω την Ιντερν. και ότι ο παίκτης θα υπογράψει το καλοκαίρι κανονικά. Δηλαδή ότι ο Μολέδος ήθελε να έρθει σε μάς και να μείνει.
- sourmenetes
- Moderator
Χαχαχαχα...Asimos έγραψε:Το πρωτάθλημα κλείδωσε. Έρχονται και μου δίνουν συγχαρητήρια ήδη. Μολεντο ξεμολεντο ειναι φανταστική προσθηκη.
Παιδια δεν ειναι χαζος ουτε ο Μιχελ, ουτε ο Σαββιδης.
Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει και κραζουμε παρεα.
Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει και κραζουμε παρεα.
Για συμφωνία με Μολέδο λένε στον ΠΑΟΚ, διαψεύδει ο ΠΑΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 10 Ιαν 2018, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι ξερεις τι χρειαζεσαι απο τον οκτωβρη κ βρηκες 2 προβληματικους παικτες αποκο τον πλανητη κ σημερα 10 του μηνος δεν εχεις ανακοινωσει ουτε αυτους.PAOKevolution έγραψε:Taseos έγραψε:Τραγικος προγραμματισμος αλλη μια χρονια.
Γιατι ρε φιλε ξερεις τι εχει συμφωνηθει!?
Γιατι κανετε λες και τα ξερετε ολα?
Μονο ο ΠΑΟΚ τραγικο προγραμματισμο
Για ολα κατι να λεμε
- desperando
- Επικοινωνία:
Γενικά επικρατεί μεγάλη σύγχυση στα media. Το sport24 λέει τώρα ότι οι ομάδες τα βρήκαν στα 500.000 χωρίς ανταλλάγματα και αναμένεται η απάντηση του παίκτη.
Καλά δεν θα τον χαλάσει να βάλει μερικά φράγκα παραπάνω στην τσέπη του για ένα 4μηνο.desperando έγραψε:Πάντως ο μολεδο αν ήθελε να πάει Ίντερ θα είχε πάει.
- PAOKevolution
desperando έγραψε:Πάντως ο μολεδο αν ήθελε να πάει Ίντερ θα είχε πάει.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- PAOKevolution
Taseos έγραψε:Γιατι ξερεις τι χρειαζεσαι απο τον οκτωβρη κ βρηκες 2 προβληματικους παικτες αποκο τον πλανητη κ σημερα 10 του μηνος δεν εχεις ανακοινωσει ουτε αυτους.PAOKevolution έγραψε:Taseos έγραψε:Τραγικος προγραμματισμος αλλη μια χρονια.
Γιατι ρε φιλε ξερεις τι εχει συμφωνηθει!?
Γιατι κανετε λες και τα ξερετε ολα?
Μονο ο ΠΑΟΚ τραγικο προγραμματισμο
Για ολα κατι να λεμε
ποιος ειναι προβληματικος?
Πραγματικά πολύ καλή και ετοιμοπολεμη προσθήκηAsimos έγραψε:Το πρωτάθλημα κλείδωσε. Έρχονται και μου δίνουν συγχαρητήρια ήδη. Μολεντο ξεμολεντο ειναι φανταστική προσθηκη.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό θα είναι να περιμένουμε ανακοινώσεις πριν το κράξιμο ή την επιβράβευση .
Εγώ είμαι έτοιμος και για τα δύο πάντως
Εγώ είμαι έτοιμος και για τα δύο πάντως