Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εχουμε πληρωσει κατα καιρους ενα σκασμο λεφτα για καθε ειδους παλτο.Αν μπορουμε να τον ανανεωσουμε για ενα ποσο της ταξης των 600.000 πρεπει να το κανουμε χτες.
Δεν υπαρχει προπονητης που δεν θα ανανεωνε τον καντουρη, ειδικα αν ειναι να φερεις παιχτη των 400 χιλ στη θεση του. Πολλη εμπειρια και απομειναρι της ομαδας του πρωταθληματος πλεον, ενω μπορει να σου καλυψει χαφ και αρ. εξτρεμ σε οποιοδηποτε παιχνιδι.
Στην περιπτωση μας, βλεπω αν φυγει απλα να μενει ο αιγυπτιος στη θεση του. Κακο σεναριο.
Χαίρομαι που υπάρχει αντιστροφή του κλίματος για πολλούς λόγους.
Με πρώτο και καλύτερο ότι μου φαινόταν κάπως εξωφρενική η ετυμηγορία "δεν έχει ανανεώσει, πού να τον βάλεις να παίξει, θα είναι αδιάφορος". Ειλικρινά, αυτή η νοοτροπία πρέπει να κοπεί από τη ρίζα. Και ο Σάκχοφ και ο Κάνιας δεν είχαν ανανεώσει (δεν το έκαναν ποτέ, τελικά) και στον τελικό κυπέλλου που έφερε το νταμπλ παίξαν βασικαράδες και με το μαχαίρι στα δόντια.
Ο Ομάρ διαθέτει απίστευτη ποιότητα. Εκπληκτικό first touch, εξαιρετική ικανότητα τρίπλας σε κλειστό χώρο, πολύ καλό court vision, ενώ δεν είναι καθόλου μα καθόλου μαλθακός στην άμυνα. Φυσικά δεν είναι Γιουσέιν Μπολτ, φυσικά έχει ένα ταμπεραμέντο που του θολώνει πολύ συχνά το μυαλό. Εννοείται ότι με έχει διαολίσει και μένα, πχ με την Ομόνοια, στο ματς της Κύπρου, με είχε φέρει στα όριά μου. Προσωπικά μιλώντας, δεν τίθεται καν θέμα ότι πρέπει να ανανεώσει. Δεν με νοιάζει με πόσα λεφτά, δεν είμαι corporate manager να ξέρω πόσα πρέπει να πάρει ένας εργαζόμενος που ούτως ή άλλως βγάζει τα λεφτά που θα βγάλω εγώ σε όλη μου τη ζωή σε 2 χρόνια, δεν έχω καμία αστεία ψευδαίσθηση ότι αν πάρει 100 ή 150 χιλιάδες λιγότερα απ' όσα θέλει, με αυτά ακριβώς τα λεφτά θα πάρουμε έναν παίκτη που δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε αλλιώς. Δεν λειτουργούν τόσο τετράγωνα τα πράγματα ούτε καν σε μαγαζιά απείρως πιο οργανωμένα από το δικό μας.
Εγώ τον θέλω στην ομάδα, διότι είναι πολύ καλός παίκτης, διότι είναι ο μόνος της χρυσής διετίας που ακόμη μπορεί να προσφέρει σε πολύ καλό επίπεδο. Ούτε για βασικός και αναντικατάστατος είναι και εννοείται θα προσφέρει πολύ περισσότερα με παίκτες δίπλα του που θα καλύπτουν τις αδυναμίες του. Να μείνει δαγκωτό από μένα.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.
Με 700-800 χιλιάρικα δε βρίσκεις την ποιότητα του Ομάρ.
Πείτε εσείς ότι βρίσκεις.
Θα τον αναπολούμε,γιατί ειμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα τον αφήσουν να φύγει και θα μας φέρουν κάνα ταγάρι,τύπου Εσιτι που στην τελική σούμα, θα κοστίσει και παραπάνω.
Είναι κρίμα πάντως ένας παίχτης με τέτοια ποιοτικά χαρακτηριστικά
να είναι τρομερά ασταθής και (αναλογικά με την γενικότερο ταλέντο του) άγκολος.
Στα 700/800k αν είναι το συμβόλαιό του του χρόνου, λογικά θα είναι ένα απο τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα
και θα πρέπει -επιτέλους- να δείξει και κάτι παραπάνω, με διάρκεια.. Αδικεί τον εαυτό του βασικά, που από αυτόν θυμόμαστε στιγμές (κυρίως του παραλίγο) αλλά όχι σεζόν και είναι αρκετές στην ομάδα.
Στο 3-1 με τον δαφνομπουκωμένο, που χάρισε στην ομάδα το πρωτάθλημα, ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.
Αυτό, στο δικό μου τεφτέρι, είναι τηγανίτα.
Επίσης, για την προσαρμογή στις θέσεις, θα διαφωνήσω, έπαιζε εξτρέμ με Λουτσέσκου και ανταποκρινόταν, ως 8άρι με 6άρι δίπλα του είναι μια χαρά, ως άτυπο 10άρι σε σχήμα με 3 χαφ, πάλι τα καταφέρνει.
Είναι λίγο γυάλινος, όντως δεν βάζει πολλά γκολ και δεν είναι γρήγορος, δεν διαφωνώ πουθενά σε αυτά.
Γι' αυτό και λέω ότι δεν πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει το κέντρο από αυτόν και να έχει δίπλα του παίκτες που να καλύπτουν τις αδυναμίες του.
Επίσης, ένας από το νταμπλ έχει μείνει που μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο, ας τον κρατήσουμε και για άλλους λόγους. Ο Αντελίνο είναι ο αρχηγός ΟΚ, Βαρέλα δεν ξέρουμε αν θα μείνει, Κρέσπο που θα μείνει δύσκολα θα είναι βασικός, ας έχουμε και έναν ακόμη που έχει ζήσει τίτλους (και κλοπές τίτλων) με την ομάδα ως πρωταγωνιστής
Το αδιάφορος βγήκε από το γεγονός ότι μετά το ματς Αιντχόβεν εντός, όχι μόνο δεν έκανε καλά ματς αλλά έκανε τραγικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα βαθμούς. Προσωπικά λάθη, επαναλαμβανόμενα. Στις προηγούμενες σελίδες έχουν αναφερθεί. Δεν είναι μόνο η Ομόνοια είναι κι άλλα ματς.
Όπως βλέπετε το νήμα του Ροντρίγκο δεν έχει πολλά σχόλια γιατί ξέρουμε ότι ο παίκτης θα παίζει πάντα στο 5-6-7. Στου Καντουρί όμως η ποιότητα του παίκτη είναι για το 8 αλλά οι διακυμάνσεις στην απόδοση πάνε από το 1 μέχρι το 10. Prove me wrong που λένε και στο χωριό μου.
Το να θέλουμε να μείνει ίσως ο πιο ασταθής βαρόμετρο παίκτης της ομάδας δεν ξέρω πως να το πω. Κι όταν λέω βαρόμετρο σημαίνει ότι η απόδοση του είναι ανάλογη της απόδοσης της ομάδας.
Όσοι λέτε για συμβόλαιο και μη χάσουμε τον παίκτη: Έχετε καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ δίνει τα καλύτερα συμβόλαια στους παίκτες? Που θα βρει ο 31χρονος Καντουρί συμβόλαιο 1εκ επειδή έπαιξε 5-6 ματς τη σεζόν ενώ σε άλλα τόσα ήταν ο μοιραίος? Και δεν κατάλαβα, για ποια θέση θα του προσφερθεί τέτοιο συμβόλαιο? Στο 6, στο 8? Ας συνέλθουμε λίγο.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος ο ΠΑΟΚ του πρότεινε συμβόλαιο κι αυτός αρνήθηκε λόγω χρημάτων.
Η γνώμη μου για το μέλλον:
Ο Καντουρί είναι έγκλημα να παίζει 8ρι ή 6ρι. Το είδαμε και το εμπεδώσαμε με τις τραγικές του αποδόσεις για 6 μήνες(νοέμβριος-μάρτιος). Δεν έχει ούτε τα απαραίτητα τρεξίματα ούτε την κατάλληλη σωματοδομή για να κυριαρχήσει στο χώρο του κέντρου.
Ο Καντουρί πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπως τον χρησιμοποιούσε ο Λούτσε. Εξτρέμ ή Εσωτερικός πλάγιος στο 3-4-3. Με βάση αυτό, μπορεί να του προσφερθεί ένα συμβόλαιο μαξιμουμ 600-700χιλ. Κι αν δε θέλει στο καλό.