Răzvan Lucescu
-
Dimg4
Re: Răzvan Lucescu
Ok τοτε γιατι η πλειοψηφια εδω μεσα μιλαει για καταστροφικη προετοιμασια και ο καημενος ο λουτσεσκου παρελαβε καμμενη γη κλπ κλπ?? Αρα ολα ηταν μπαρουφες, απλα ο στανο δεν ηταν yes man σαν τον καλο και υπακουο υπαλληλο λουτσεσκου.
γνώμη μου είναι πως ,ή πρεπει να μιλάτε ανοιχτά ή καθόλου. Υπονοούμενα και ξερω αλλα δεν λέω, κ.λ.π καλό είναι να αποφεύγονται.
- aspromaura ioannina
Ωχ. Ξεκινησαμε τα του Πορκεως! Η βγειτε και πειτε τι ξερετε ή μην αναφερεστε καν στα οσα δηθεν ξερετε! Οι μισοι ΠΑΟΚτσηδες να πουμε εχουν ακρες στην ΠΑΕ και γνωριζουν το σκεπτικο των αποφασεων.. 
- aspromaura ioannina
-
aspromauritrela
χαχαχα τι λετε ρε? αν δεν ηταν ο Stano απο την Β΄Κινας yes men, δεν ειναι κανεις.. και ο stanojevic οταν ηρθε ειπε οτι διαπραγματευτηκε πολυ λιγο.. προπονητες χωρις απαιτησεις για τη δουλεια τους ποτε δεν ειναι σοβαροι..
Εγω παντως περιμενω να μαθω τι ειναι αυτο που ο κοσμος το εχει τούμπανο γιατι δεν το γνωρίζω. Αφου ξέρετε γιατι έφυγαν ιβιτς κ στανογιεβιτς και αφου ειναι τοσο γνωστό πια γιατι δε το λέτε; Το ξερει δλδ ολη η θεσσαλονικη αλλα δεν ειναι σωστο να γραφτεί στο φορουμ; Γιατι για να μη το μαθει και ολη η αθηνα;
Η ολη φαση μου θυμιζει παλιότερες εποχές που καποιος ειχε καρκίνο αλλα κανεις δεν ελεγε τη λέξη λες και η λεξη ηταν το προβλημα και οχι το γεγονος.
Οταν ξερεις η δε μιλας καθολου αν δε θες να το πεις η τα λες ολα.
Το να βγαινει ο καθενας και να λεει εγω ξερω αλλα δε σας λεω και ο αλλος ελα που δεν ξέρετε αφου το ξέρουν ολοι και να μη λεει τιποτα δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετεί και ειναι τουλαχιστον εκνευριστικό.
Μετα μας φταιει ο πορκυ.
Η ολη φαση μου θυμιζει παλιότερες εποχές που καποιος ειχε καρκίνο αλλα κανεις δεν ελεγε τη λέξη λες και η λεξη ηταν το προβλημα και οχι το γεγονος.
Το να βγαινει ο καθενας και να λεει εγω ξερω αλλα δε σας λεω και ο αλλος ελα που δεν ξέρετε αφου το ξέρουν ολοι και να μη λεει τιποτα δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετεί και ειναι τουλαχιστον εκνευριστικό.
Μετα μας φταιει ο πορκυ.
- Sick Bastard
Δεν υπάρχει τίποτα αληθές
που να παραμένει στο σκοτάδι
και να κάνει καλό στον ΠΑΟΚ.
Τίποτα απολύτως.
που να παραμένει στο σκοτάδι
και να κάνει καλό στον ΠΑΟΚ.
Τίποτα απολύτως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τετ 08 Νοέμ 2017, 09:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρω γιατί τα τραβάμε όλα αυτά με τον πρώην προπονητή (της Ξάνθης). Διάβαζε ο Γιώργης τον Ιούλιο στην παραλία το FourFourTwo που είχε αφιέρωμα-οδηγό σε wannabe Μνηστήρες ιδιοκτήτες club στην Premier. Έγραφε λοιπόν το αφιέρωμα ότι αρχικά καλό μεν ο μεγιστάνας να τα σκάει σε μεταγραφές αλλά πρέπει να το πηγαίνει λάου λάου στο αγωνιστικό με συντηρητική προσέγγιση για να μην προκαλέσει αμέσως την καθεστηκυία τάξη. Να προσπαθεί στην αρχή να κλέβει τα παιχνίδια ενάντια στα μεγαθήρια. Και αντί να φέρει τους ειδικούς, πχ Μπόλονι (Λονδίνο), Χάβο (Μόσχα), Δερμιτζακη (Πόλη) (το διόρθωσα Αποστόλη), πήγε και ψώνισε τον Λούτσι, έχετε ήδη αναφέρει πώς και γιατί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τετ 08 Νοέμ 2017, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
aquila έγραψε: Το να βγαινει ο καθενας και να λεει εγω ξερω αλλα δε σας λεω και ο αλλος ελα που δεν ξέρετε αφου το ξέρουν ολοι και να μη λεει τιποτα δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετεί και ειναι τουλαχιστον εκνευριστικό.
Έτσι ακριβώς.
- ΑποστόληςΑ
Καλά είπες ρε Κούρδε για τον Μπόλονι. Τον Χάβο τι τον ανακάτεψες;
(στην Πολη ήταν ο Δερμιτζάκης)
(στην Πολη ήταν ο Δερμιτζάκης)
ΑποστόληςΑ έγραψε:aquila έγραψε: Το να βγαινει ο καθενας και να λεει εγω ξερω αλλα δε σας λεω και ο αλλος ελα που δεν ξέρετε αφου το ξέρουν ολοι και να μη λεει τιποτα δεν καταλαβαινω τι εξυπηρετεί και ειναι τουλαχιστον εκνευριστικό.![]()
Έτσι ακριβώς.
Αν κάποιος γράψει αυτά που ξέρει θα πρέπει να αναφέρει και τις πηγές του με ονοματεπώνυμο και πλήρη στοιχεία ώστε να μπορούν να τα διασταυρώσουν οι μοντς?Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό.Οταν έγραψα πέρσυ τον Δεκέμβρη ότι είχαν κλείσει 3 ενδεκαδάτες μεταγραφές για τον Γενάρη πήρα ένα ευγενικό μεν αλλά απαιτητικό μέιλ από μοντ που μου ζητούσε ονόματα για να επικοινωνήσει και να διασταυρώσει αυτά που έγραψα γιατί δημιουργούσα κατάσταση στο φόρουμ.
Οταν κάποιος γράφει ότι ο Ιβιτς δεν πήγαινε τον Χατζηισαία κανείς δεν του ζητάει στοιχεία και τις πηγές του.Οταν κάποιος άλλος γράφει ότι άλλη είναι η πραγματικότητα του ζητούνται στοιχεία και πηγές.
Οπως μας βολεύει.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι ο Ivic δεν γούσταρε τον Χατζηισαΐα δεν είναι μυστικό. Ο ψηλός δεν ήθελε να πάει στο Βουκουρέστι κι έτσι χάλασε - προσωρινά - η μεταγραφή Varela. Ο Ivic τα πήρε στο κρανίο και τον έστειλε να γυμνάζεται με την Κ20.
Από την προηγούμενη σεζόν βέβαια ο Σέρβος έδειξε ότι δεν πήγαινε τον παίκτη. Ο Χατζη ήταν βασικός επί Tudor και παγκίτης επί Ivic.
Από την προηγούμενη σεζόν βέβαια ο Σέρβος έδειξε ότι δεν πήγαινε τον παίκτη. Ο Χατζη ήταν βασικός επί Tudor και παγκίτης επί Ivic.
- kataramenos5
Μα εχουν γραφτει ΚΑΙ με ονοματα το καλοκαιρι αρχες Σεπτεμβρη .Οποιος παρακολουθει καθημερινα τα χει διαβασει..Ονοματα ξερα δε μπορεις να δωσεις μπορει να σε πανε μεσα αν δε μπορεις να τ αποδειξεις, δε γινεται και το ξερετε.Παρ ολα αυτα καποιοι τα γραψανε..Για πρωην τερματοφυλακες,για παιδια παραγοντων,για παιδια ...γενικως που ανακατευονται δεν ακουσατε τιποτα?Οτι οι τελευταιες μεταγραφες δεν εγιναν απο Λουμπος αλλα απο αλλους?Οτι Ο βλαντο εφυγε γιατι εθεσε βετο ή εγω ή αυτοι.Γραφτηκαν ολα.aquila έγραψε:Εγω παντως περιμενω να μαθω τι ειναι αυτο που ο κοσμος το εχει τούμπανο γιατι δεν το γνωρίζω. Αφου ξέρετε γιατι έφυγαν ιβιτς κ στανογιεβιτς και αφου ειναι τοσο γνωστό πια γιατι δε το λέτε; Το ξερει δλδ ολη η θεσσαλονικη αλλα δεν ειναι σωστο να γραφτεί στο φορουμ; Γιατι για να μη το μαθει και ολη η αθηνα;
Μετα μας φταιει ο πορκυ.