Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
σικ δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ? Μην εστιαζεις στο αν είναι ο Τραμπ ο Ομπάμα ή ξέρω γω ποιος. Άλλο είναι το θέμα. Όχι η χρήση του ίνσταγκραμ τουίτερ κλπ, που το αναφέρουμε λες και είναι αυτό το θεμα. Δε διδάσκω τίποτα. Αλλά έχω βαρεθεί να ακούω για το ίνσταγκραμ ότι είναι πρόβλημα. Αυτό είναι το πρόβλημα ?
το αν ανακατεύετε κάποιος από διοίκηση στις δουλειές άλλων είναι πρόβλημα προφανώς. Αλλά έλεος με το ινστα κάθε τρεις και λίγο. Το μέσο δε μας ενδιαφέρει. Αν λέει μ@λ@κιες να σχολιαστεί. Μην τα μπερδεύουμε.
το αν ανακατεύετε κάποιος από διοίκηση στις δουλειές άλλων είναι πρόβλημα προφανώς. Αλλά έλεος με το ινστα κάθε τρεις και λίγο. Το μέσο δε μας ενδιαφέρει. Αν λέει μ@λ@κιες να σχολιαστεί. Μην τα μπερδεύουμε.
- Sick Bastard
Όχι, δεν είναι το insta το πρόβλημα, μια χαρά κωλαροβυζάρες έχει να παίρνεις κανα μάτι κανα μισάωρο να ξεχνιέσαι. Το πρόβλημα είναι ο Γιωργάκης και τα παιχνίδια του. Πάντα αυτό ήταν. Εγώ θυμάμαι γι άλλους ''εμείς μαζί για μια ζωή'' κι ένα μήνα μετά ''τα ποντίκια εγκαταλείπουν πρώτα το πλοίο'' και τόσα, τόσα άλλα. Η να χαριεντίζεται με τον κάθε αλλόθρησκο για μαλακίες σαν 12χρονο.
Τέλος πάντων, δεν αλλάζει τίποτα, αυτός χάνει τη σοβαρότητά του κι άλλοι θα τον χειροκροτάνε εσαεί για τις ίδιες μαλακίες.
Τέλος πάντων, δεν αλλάζει τίποτα, αυτός χάνει τη σοβαρότητά του κι άλλοι θα τον χειροκροτάνε εσαεί για τις ίδιες μαλακίες.
Να συμπληρωσω λοιπον πως περα απο τα χαζα και ανουσια ποστ, εχουν υπαρξει στο παρελθον απειρα ποστ με τα οποια μας εταζε παιχταραδες? Μας καθυσηχαζε πως ολα πανε τελεια, και πως αυτο που ερχεταθ δεν θα εχει προηγουμενο.
Και εφερε τον αγνωστο Αουγκουστο. Και συνεχιζε να μας παραμυθιαζει οτι παιχταρα σαν αυτόν δεν υπαρχει. Αφου πρωτα μας παρακυθιαζε για τον αλλο τον Βραζιλιανο που και καλα θα ερχοταν απο ρωσια.
Και ολα αυτα γτ? Επειδη ετρωγε αμασητο το παραμυθι απο τον μαγκα τον ατζεντη του Ζαμπα οτι κ καλα μας φερνει παιχταραδες.
Δεν μας φταιει το ινσταγκραμ. Η συνεχης υποτιμηση της νοημοσυνης μας και η παντελης ελλειψη αυτοκριτικης μας φταιει.
Απλα το μεσο τοποθετησης του ειναι ενδεικτικο της ωριμοτητας του και της σοβαροτητας του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εφερε τον αγνωστο Αουγκουστο. Και συνεχιζε να μας παραμυθιαζει οτι παιχταρα σαν αυτόν δεν υπαρχει. Αφου πρωτα μας παρακυθιαζε για τον αλλο τον Βραζιλιανο που και καλα θα ερχοταν απο ρωσια.
Και ολα αυτα γτ? Επειδη ετρωγε αμασητο το παραμυθι απο τον μαγκα τον ατζεντη του Ζαμπα οτι κ καλα μας φερνει παιχταραδες.
Δεν μας φταιει το ινσταγκραμ. Η συνεχης υποτιμηση της νοημοσυνης μας και η παντελης ελλειψη αυτοκριτικης μας φταιει.
Απλα το μεσο τοποθετησης του ειναι ενδεικτικο της ωριμοτητας του και της σοβαροτητας του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Δυστυχώς η ευφορία του Νταμπλ καλυψε τα κακώς κείμενα ενός καταστροφικού εν τελει καλοκαιριού. Η φυγή Λουτσεσκου ήταν μεγάλη καμπάνα κ όντας δεμένος λογικά με NDA δεν βγαίνει κάτι έξω.
(το παραπάνω ταιριάζει σε πολλά τοπικ
)
(το παραπάνω ταιριάζει σε πολλά τοπικ

- PAOK_Antarctica
Γιωργή, η αλήθεια είναι πως κάποιος εκεί πέρα τα έκανε μουνί.
Δεν ξέρω αν είναι η διοίκηση, ο ΤΔ ή ο προπονητής, πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος τα έκανε μουνί.
Δεν ξέρω αν είναι η διοίκηση, ο ΤΔ ή ο προπονητής, πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος τα έκανε μουνί.
Εκλαψα με την αφιέρωση...
https://youtu.be/qEDcWU9W-FE
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://youtu.be/qEDcWU9W-FE
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την αγαπάς την ομάδα, καλό παιδί είσαι, αποδέξου ότι είσαι τέρμα άμπαλος και μην μπλέκεσαι στα μεταγραφικά/αγωνιστικά.
- Μπαρκαρούτσος
Μην κρύβεστε πίσω από τα φουστάνια των πορτογάλων... Πάρτε την ευθύνη πάνω σας για την επιλογή προπονητή και τεχνικού διευθυντή,διώξτε τους και πάμε παρακάτω.
Ακόμα και με τον Γκαρσία η ομάδα έχει περισσότερες ελπίδες για κάτι καλό.
Υγ προς τους από πάνω...τον τενε της Πορτογαλίας ο Γιώργος τον επέλεξε?
Ακόμα και με τον Γκαρσία η ομάδα έχει περισσότερες ελπίδες για κάτι καλό.
Υγ προς τους από πάνω...τον τενε της Πορτογαλίας ο Γιώργος τον επέλεξε?
- kataramenos5
- potamda
- Bet Guru 2023
Όταν μπλέκεσαι και φέρνεις πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια να κάνεις πίσω....Slade έγραψε:Την αγαπάς την ομάδα, καλό παιδί είσαι, αποδέξου ότι είσαι τέρμα άμπαλος και μην μπλέκεσαι στα μεταγραφικά/αγωνιστικά.
-
Ρε μαν, ανοιγεσαι ανοιγεσαι ανοιγεσαι. Τους περιμενω 23/2 ελεγες και ξαναλεγες. Τι το λεγες; Ηρθανε και με την χειροτερη εμφανιση τους την τελευταια 20ετια πηρανε διπλο. Αφου εχεις προπονητη απο τα Λιντλ να ουμε. Τι ανοιγεσαι;
- john4serres
Δυο πραγματα Γιωργη
1) Πείτε με κάποιο τρόπο στον υπνο να μην κανει δηλωσεις μετα απο κλαρινα γιατι δειχνει οτι δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.
2) Ποσο πιο χωμα θελετε να ειναι οι παικτες για να καταλαβετε οτι ειναι ξενερωμενοι με δαυτον?
1) Πείτε με κάποιο τρόπο στον υπνο να μην κανει δηλωσεις μετα απο κλαρινα γιατι δειχνει οτι δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.
2) Ποσο πιο χωμα θελετε να ειναι οι παικτες για να καταλαβετε οτι ειναι ξενερωμενοι με δαυτον?