Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Μπα;;; "Τι μας λες καλέ";;; ΚΑΦΕΝΕΙΟ είναι (που συχνάζουν συνηθέστερα οι γέροι) κι όχι...ΚΑΦΩΔΕΙΟ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 02 Μαρ 2016, 15:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σιγα μην ξερει να ψησει καφε το .....................νιατο.stephanos έγραψε:Τον ταμπή θα βγάλεις έξω;prist64 έγραψε:Καφετζη!!!!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Φορμόλες, όλοι σας... τι δουλειά έχετε εδώ πέρα με μας τη νεολαία;
Βγαλε τον μικρο εξω.
Για να σε βλέπω τέτοια ώρα μέσα πάτερ, μάλλον μόλις γύρισες από..."νεκτάρια"!!!
Καλό μήνα ρε... 
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και σήμερα!
Ο διπλός Ελληνικός τελείωσε.
Σχετικά με το μύθο της ζάχαρης που αναφέρει ο Πέδρο, επειδή το έχω ψάξει το θέμα, έχει εν μέρει μόνο δίκιο. Γενικά ισχύουν τα παρακάτω:
"Τι να προτιμήσουμε τελικά από όλα τα παραπάνω; Όσον αφορά τη ζάχαρη, είτε λευκή είτε καστανή είτε μαύρη, οι θερμίδες είναι σχεδόν παρόμοιες, με μόνη διαφορά τις μικρές ποσότητες των βιταμινών και των μετάλλων που περιέχονται στην καστανή και μαύρη ζάχαρη, που όμως για να επωφεληθούμε από αυτές, χρειάζεται να καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, κάτι το οποίο εννοείται δεν το προτείνουμε.
Ποιο συμπέρασμα βγάζουμε; Η ζάχαρη δεν είναι απαγορευτική από κανέναν, ούτε ακόμα από τους διαβητικούς, αρκεί να καταναλώνεται με μέτρο και κατά προτίμηση, συνοδεύοντας ένα γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες, ώστε τα επίπεδα της γλυκόζης να μην αυξάνονται απότομα. Σίγουρα, αν είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ λευκής και καστανής ή μαύρης ζάχαρης, θα καταναλώναμε τις δυο τελευταίες".
Πηγή: https://kapadiatrofi.gr/which-sugar-sho ... eat-00029/
Ο διπλός Ελληνικός τελείωσε.
Σχετικά με το μύθο της ζάχαρης που αναφέρει ο Πέδρο, επειδή το έχω ψάξει το θέμα, έχει εν μέρει μόνο δίκιο. Γενικά ισχύουν τα παρακάτω:
"Τι να προτιμήσουμε τελικά από όλα τα παραπάνω; Όσον αφορά τη ζάχαρη, είτε λευκή είτε καστανή είτε μαύρη, οι θερμίδες είναι σχεδόν παρόμοιες, με μόνη διαφορά τις μικρές ποσότητες των βιταμινών και των μετάλλων που περιέχονται στην καστανή και μαύρη ζάχαρη, που όμως για να επωφεληθούμε από αυτές, χρειάζεται να καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, κάτι το οποίο εννοείται δεν το προτείνουμε.
Ποιο συμπέρασμα βγάζουμε; Η ζάχαρη δεν είναι απαγορευτική από κανέναν, ούτε ακόμα από τους διαβητικούς, αρκεί να καταναλώνεται με μέτρο και κατά προτίμηση, συνοδεύοντας ένα γεύμα πλούσιο σε φυτικές ίνες, ώστε τα επίπεδα της γλυκόζης να μην αυξάνονται απότομα. Σίγουρα, αν είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ λευκής και καστανής ή μαύρης ζάχαρης, θα καταναλώναμε τις δυο τελευταίες".
Πηγή: https://kapadiatrofi.gr/which-sugar-sho ... eat-00029/
- Dinos_Liverpool
Σήμερα κερνάω εγώ ελληνικούς στη θρακιά...

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@@ΣΤΗ ΤΟΝ Π@@ΣΤΟΓΑΥΡΟ

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@@ΣΤΗ ΤΟΝ Π@@ΣΤΟΓΑΥΡΟ
- kataramenos5
Καλημέρα σε όλους...Μεγάλη βραδιά απόψε προβλέπω...Το μόνο κακό είναι η πρόβλεψη για βροχή ή και καταιγίδα αργότερα σήμερα...
Εκτός κι αν...η καταιγίδα...λέγεται...Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!
!!!

Εκτός κι αν...η καταιγίδα...λέγεται...Π.Α.Ο.Κ.άρα!!!
-
john4serres
Για να δούμε τι "λέει" το...κατακάθι...Μμμ...δρόμο βλέπω...ανοιχτό...πολύ...4-1 λέμε!!!
- kataramenos5
Ποια βροχη ρε Γκοραν .ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΛΑΙΜΑΙgoran 64 έγραψε:Καλημέρα σε όλους...Μεγάλη βραδιά απόψε προβλέπω...Το μόνο κακό είναι η πρόβλεψη για βροχή ή και καταιγίδα αργότερα σήμερα...![]()

- painkiller4
Έτσι μάλισταkataramenos5 έγραψε:Αμα η αναλογια ειναι ενταξει ολα καλα.Οποτε..
+
- ΑποστόληςΑ
Το πόσο καφέ θα πιει κάποιος είναι δικό του θέμα. Άλλος τη βρίσκει με 10 καφέδες ημερησίως, άλλος με έναν. Εγώ πίνω μόνον έναν.
Κάποιοι επηρεάζονται πολύ από τον καφέ και γι' αυτό πχ δεν πίνουν το βράδυ, εγώ ουδόλως επηρεάζομαι. Σαν φοιτητής είχα φτιάξει έναν φραπέ, ένα βράδυ αργά (01:30) που έπρεπε να ξενυχτήσω γιατί την άλλη μέρα το πρωί έδινα μάθημα και δεν είχα διαβάσει καθόλου ένα ολόκληρο κεφάλαιο. Με το που ήπια τον φραπέ ταβλιάστηκα αμέσως! Δεν μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά κι αυτό το σύμπτωμα δεν υπήρχε πριν τον πιω. Μετά από αυτό το πήρα απόφαση ότι είμαι ανάποδος άνθρωπος...
Άααααααντεεεεεεεεε...
... 
Που είσαι κι εσύ ρε πάτερ να πιούμε κανένα νέκταρ με μεζέ...γαύρο "Μαρινάκο"...
ρε
Που είσαι κι εσύ ρε πάτερ να πιούμε κανένα νέκταρ με μεζέ...γαύρο "Μαρινάκο"...