71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
gpaok

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από gpaok »

tasso85 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Από πότε το είχες αποθηκευμένο το μήνυμα, φίλε τασσο;
πρεπει να ηταν γυρω στο 2011, οταν γυρισε απο τον δανεισμο του αγροτικου αστερα
εκτοτε το εχω αποθηκευμενο και φροντιζει ο συμπαθης Παναγιωτης να το εμπλουτιζει

υγ εγω εχω δει live τον Μπλαντεν Φουρτουλα (τοτε Φορτουλα) και δεν συμβιβαζομαι με τιποτα λιγοτερο
πως να ξεχασω ενα ματς με την αεκ - οπου τους παιζαμε ως συνηθως μονοτερμα - κι αυτος εκανε ασκησεις στην εστια για να μην "κρυωσει", μπορω να εχω - μισον οχι εναν - Φορτουλα/Φουρτουλα επιτελους παρακαλω?
Ισοπεδωση και αγιος ο Θεος...κοψε κατι...δεν ειχαμε μονο Φορτουλα στον ΠΑΟΚ αλλα και ατματζιδη...και τοχουρογλου..ο γλυκος ειναι ενας γενικα καλος τερματοφυλακας με καποιες κακες στιγμες. Δεν του αξιζει τετοιος ευτελισμος ομως, ειδικα απο καποιον της ηλικιας σου...
Σημερα το εστεισε τραγικα το τειχος, τοποθετηθηκε τραγικοτερα αυτος και ρουφηξε ενα γελοιο φαουλ.μεχρι εκει.
Την Κυριακη ειναι μια αλλη μερα...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μόνο που και τον Φορτούλα τον κυνηγήσαμε, για να τα θυμόμαστε όλα.
Σημ. Όχι εγώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Φυσικά τον κυνήγησαμε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Για μένα ο Γλύκος είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας.
Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι καλύτερο.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

αν ηταν μονο ο Ατματζιδης κι ο Τοχουρογλου θα ηταν καλα, ο καταλογος ειναι πολυ μακρυς
και επειδη ζηταω μετα απο 30 χρονια καποιον σοβαρο ανθρωπο στο τερμα ειναι ισοπεδωση?
πληροφοριακα, ειναι μολις το δευτερο σχολιο που εκανα για το Γλυκο απο το 2010 η 11 που ειμαι εδω
δεν κανω σχολια αρνητικα για παικτες μας σχεδον ποτε, αλλη μια φορα κατι ειπα για τον Κιτσιου κι αυτο ηταν
ψαξτε αλλου για ισοπεδωτες παρακαλω
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

η συντριπτικη πλειοψηφια των ποστ μου ειναι για τις αλλες ομαδες και για την προπαγανδα των αλλων
και για να κλεισω το θεμα με το Γλυκο

...μέχρι που ήρθε η στιγμή του 64΄που ο Παναγιώτης Γλύκος πήγε για τσιγάρο κάπου στην 7.

Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε εκεί. Βλέπω ποδόσφαιρο πολλά χρόνια, όταν πάμε για μπάλα εγώ εκτελώ τα φάουλ και νομίζω πως οκτώ στα δέκα θα τα έβαζα και εγώ εκεί που ήταν ο Γλύκος.

Περίμενε να το εκτελέσει ο Λουσέρο; Και εκείνος μπορούσε να τη στείλει σε εκείνη τη γωνία. Μιλάμε για παράνοια.

Τον Γλύκο τον έχω στηρίξει δεκάδες φορές κόντρα στο κλίμα γιατί ξέρω πόσο καλός τερματοφύλακας είναι αλλά αυτό το σημερινό δεν χωνεύεται. Είναι το δεύτερο σερί μεγάλο λάθος και είναι υποχρεωμένος να συνέλθει άμεσα. Ευτυχώς για όλους μας, το σημερινό δεν στοίχισε. Γιατί ακόμα εκεί θα ήμασταν.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τερματοφύλακα της ομάδας. Αν μπορούσε μάλιστα να εξηγήσει κάπου το σκεπτικό του και το στήσιμό του, ας το κάνει. Γιατί θέλω να γεράσω. Αν είναι να με στείλετε νωρίτερα, δεν είμαι διατεθειμένος να πέσω αμαχητί.

ταδε εφη ο κολλητος του ο Κολκας
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

PAOK_Antarctica έγραψε:Για μένα ο Γλύκος είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας.
Ρε μάγκες άντε κ είναι, που για μένα δεν είναι, αλλά έστω.
Ε και?
Τι είναι η Ελλάδα, καμια ποδοσφαιρομάνα ή έχει παράδοση στους τερματοφύλακες?
Αντε να πάρουμε κ το καλύτερο εξτρεμ της Μιανμάρ.
Τίμιος για τα λεφτά που παίρνει αλλά ως εκεί. Πάμε για καλύτερα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Tolaros έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Για μένα ο Γλύκος είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας.
Ε και?
Σε καμια θεση δεν ειναι ποδοσφαιρομανα η Ελλαδα αλλα το δικαιο να γραφεται.
Ο Γλυκος ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας στην Superleague.Πολυ απλα μακαρι και στις 11 θεσεις να ειχαμε τον καλυτερο του πρωταθληματος. Σε κανεναν δεν αρεσουν τα λαθη, ομως 2-3 αναρθρογραφιες δεν αλλαζουν την πραγματικοτητα 35 αγωνων.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Tolaros έγραψε:
Ε και?
Μα συμφωνώ μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό είναι μια κατεύθυνση στην όποια συζήτηση επί του θέματος που μπορώ να σεβαστώ. Ποιός δηλαδή δε θέλει, εδώ που τα λέμε; Πάντα θέλουμε το κάτι καλύτερο. Το να μειώνουμε όμως τυφλά, σχεδόν με εμπάθεια (ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ, όχι για τον Τασο λχ για τον Γλύκο, υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο πέρας των χρόνων), παίχτες, επειδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτό που ονειρευόμαστε, δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Με εκνευρίζει σφοδρά. Με τέτοιες ... κοπτοραπτικές λογικές μπορεί να βγει παλτό ολκής ο Νόιερ, ο Σουάρες, ο Πίρλο, ο Πέπε, ο Ιμπρα, ο Ινιέστα κοκ. Όλοι τους και χιλιάδες ακόμα μαζί με δαύτους κάποιες στιγμές υπήρξαν άθλιοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Να είμαστε δίκαιοι, αυτή είναι η ουσία. Είναι θέμα εντιμότητας.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Σιγά τη κριτική που του γίνεται του καημένου.
Μιλάμε για έναν πολύ ευνοημένο μέτριο τερματοφύλακα βασικό τόσα χρόνια που όταν φτάνουν τα δύσκολα κάνει απίστευτες γκέλες.
Τέλος πάντων... Ας πάρουμε το κύπελλο και με δική σου απόκρουση σε πέναλτι στο τελικό. Αυτό μας ενδιαφέρει τώρα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αποκλειστικά για τη φάση του φάουλ. Δίνει όλη την αριστερή του πλευρά, 3 με 4 μέτρα (;) με το τοίχος να παρακαλά για ένα πλασεδάκι στη γωνία. Είναι τ ρ α γ ι κ ό το λάθος. Απορώ επίσης που κάποιος πιό έμπειρος στην στιγμή του μπερδέματος, δεν πάει να κάτσει στη γωνία κάτω από το δοκάρι (αφού ο Γλύκος διαλέγει να σταθεί τόσο προς τα δεξιά). Δεν θέλω να κάνω γενική κριτική στον Γλύκο, κάνει καλή χρονιά. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αυτός ο ΠΑΟΚ ο φετινός δεν έχει καθαρό μυαλό όταν υπάρχει πίεση. Εννοώ ότι οι παίκτες παίρνουν λάθος αποφάσεις όταν η μπάλα καίει.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Το λάθος του είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με την εμπειρία του, κυρίως γιατί δεν γίνεται στη ροή του αγώνα αλλά σε φάση που αυτός έχει διακοπεί οπότε είχε όλο το χρόνο να σχεδιάσει την αντίδραση του. Παρόλα αυτά προσωπικά εξακολουθώ να πιστευω ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας , που (και) φέτος κάνει καλό πρωτάθλημα .
Όσον αφορά στο ερώτημα αν θα ήθελα καλύτερο η απάντηση είναι ευκολα ναι γιατί απλά (και εγώ) θέλω τον καλύτερο σε κάθε θέση για τον ΠΑΟΚ.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

φιλε πλοηγε!
μην τρελαινεσαι ετσι ρε φιλε, χουμορ κανουμε και η περιπτωση του Παναη -δεν μπορει παρα να συμφωνεις κι εσυ - προσφερεται για τρελη καζουρα
εμπαθεια ομως ποτε, ενας οπαδος και μαλιστα φανατικος οπως εγω, δεν μπορει εξ ορισμου να εχει εμπαθεια για τους παικτες της ομαδας, ψαξε στα σχολια μου επαναλαμβανω, κριτικη 1 φορα για Γλυκο και μια φορα για Κιτσιου σε 7+ χρονια
εμπαθεια εχουν πχ το αντιΠΑΟΚ-ληκι ραφτοπουλος και γενικοτερα αντιΠΑΟΚ αρδ κλπ, εμεις οι οπαδοι κανουμε χιουμορ και ουσιαστικα αυτοσαρκαζομαστε διοτι θεωρουμε ΟΛΟΥΣ τους παικτες εκπροσωπους μας και προεκταση του εαυτου μας, αυτο το επισημαινω γιατι βλεπω οτι μας βαζεις στο ιδιο τσουβαλι και δεν ειναι ετσι καθολου
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά για το πώς στήνεται ένα τείχος υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που τις μαθαίνει ένας τερματοφύλακας από τα ερασιτεχνικά. Δεν κάνει του κεφαλιού του. Ο προπονητής τερματοφυλάκων τις διδάσκει και από τον Γλύκο έχουν περάσει καμιά δεκαριά τέτοιοι. Εκτός αν όλοι οι προπονητές τερματοφυλάκων που πέρασαν απ' τον ΠΑΟΚ τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν όλοι άσχετοι. Όπως ο σέντερ μπακ ή ο σέντερ φορ στα στημένα δεν κάνει ότι του καπνίσει αλλά έχει συγκεκριμένες οδηγίες για το τι θα κάνει ανάλογα την περίπτωση.
Το στήσιμο του τείχους χθες είναι ανεξήγητο και ας ελπίσουμε πως ήταν η κακία στιγμή αλλιώς μόνο με συνομωσιολογικες θεωρίες μπορεί να να εξηγηθεί.
Από την άλλη βλέπω πολύ εμπάθεια προς οποίους δεν γουστάρουμε ή έχουμε σταματήσει να γουστάρουμε και δεν το λέω τόσο για εδώ μέσα αλλά για τα σχόλια που γράφονται σε "παοκτσιδικα" σάιτ και social media.
Τον Γλύκο τον θεωρούσα μέχρι φέτος μέτριο προς κακό τερματοφύλακα. Φέτος με διέψευσε και με εξαίρεση τις δύο τελευταίες μαλακίες που ευτυχώς δεν στοίχισαν και τίποτα ουσιαστικά, έχει κάνει σταθερότατη σεζόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”