Ζήσης Βρύζας
- ΑποστόληςΑ
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Ζήσης Βρύζας
Tρελέ μου,δεν πάω να βγάλω λάδι κανέναν Βρύζα και κανέναν Ζαγοράκη.GI4NNEN4 έγραψε:Αδερφέ! Μην πάς να βγάλεις λάδι τον Ζήση, σε παρακαλώ. Ήξερε πολύ καλά και το τί γινόταν και το ποιές ηταν οι πραγματικές δυνατότητες της ΠΑΕ.
Αλλά μιας και πιάσαμε τους κουμπάρους,
Με τον κουμπάρο που έχουμε σήμερα στη διοίκηση τί γίνεται; Βασικά, τους γιούς του έχουμε αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Κάποιοι είχαν εκφράσει ενστάσεις παλιότερα (Bατοπέδι, Τσοχατζόπουλος, Φλωρίδης κτλ), αλλά εδω και καιρό δεν ακούγεται "κιχ".
Με την συνεχιζόμενη παρωπίδα στα εγκληματικά διαχειριστικά λάθη Ζαγοράκη τα έχω.
Και όταν ισοπεδώνεται η κοινή λογική ,θα την ισοπεδώνω κι εγώ αντίστοιχα.
Ίσα βάρκα ,ίσα πανιά.
Δεν γίνεται να γ@μάμε νοημοσύνες για να βγάλουμε τον φταίχτη στην πούδρα.
Όλοι έχουν μερίδιο.Από τον Ζαγοράκη μέχρι τον Ποικιλίδη.Κανείς δεν λέει το αντίθετο.
Δεν είναι το ίδιο όμως.
Ο Βρύζας (κατά την προσωπική μου άποψη) όταν είδε τι γίνεται στην ΠΑΕ, την έκανε με ελαφρά.
Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για το ότι δεν βγήκε στον λαο να πει τι ακριβώς γινόταν εκείνη την περίοδο.
Η σιωπή μερικές φορές τα λέει όλα.Όπως και η ανακοίνωση του όταν έλεγε "οι λόγοι δεν εκλείπουν..".
Επίσης θυμίζω την ανακοίνωση Νεάπολης : "Άλλα μας έλεγες Ζήση..." Σε φάση δηλαδή "τώρα γιατί γύρισες εκεί μέσα?".
Εδώ τον ξέσκισαν όταν ήταν να πάει στον βάζελο,δεν θα του άλλαζαν τα φώτα αν έβγαζε χολή(ή αλήθειες) για την κακοδιαχείριση Ζαγοράκη? Το μόνο σίγουρο. Ο λασπολόγος του Ζαγόρ θα έβγαινε. Δεν γίνονται τόσο απλά όμως αυτά.
Στα λάθη του Βρύζα κατανοώ ότι είναι και η επιστροφή του εκείνη την περίοδο. Αλλά τα συμφέροντα δεν επέτρεπαν να γίνει διαφορετικά ο ...επαναπατρισμός.Για αυτό και τώρα τα κουμπαριά θα ακούγονται όλο και περισσότερο.
Είναι τυχαίο νομίζεις που σήμερα,το 1μιση ραδιόφωνο της πόλης περνάει γραμμή υπέρ του πρώην και το άλλο 1μιση υπέρ του νυν...? Πέρσι τέτοιο καιρό ήταν 3-0...τον Σεπτέμβριο έγινε 2-1...
2 πόλοι πάντα υπήρχαν στην ΠΑΕ,οι γλύφτες και οι λασπολόγοι,όλοι με συγκεκριμένο συμφέρον πάντα.
Όσο κρατούσες σε καλά επίπεδα "μάχης" τους πρώτους εξέλειπαν οι δεύτεροι.
Όταν δεν, οι 2οι κάναν την εμφάνιση τους ανανεωμένοι.
Βέβαια αυτές οι 2 ράτσες το 2007 σχεδόν εξαφανίστηκαν για κάποιο διάστημα.Γιατί δεν μπορούσαν αλλιώς.
Υπήρξαν άλλοι όμως που προσπαθούσαν να πάρουν λίγο από την μπογιά του Ζαγοράκη.Γιατί μόνο αυτό μπορούσαν.
Και σίγουρα συνεχίζουν ακάθεκτοι ακόμα...
Κατανοητός.
Τη σχέση Βρύζα-Σάχπα (σε επίπεδο διοίκησης της ΠΑΕ) πως την βλέπετε; Εγω ούτε ραδιόφωνα ακούω, ούτε εφημερίδες διαβάζω. Απο εδω μέσα μαθαίνω όσο μαθαίνω. Αυτά που έχουν ακουστεί κατα καιρούς θα πρέπει να μας ανησυχούν;
Τη σχέση Βρύζα-Σάχπα (σε επίπεδο διοίκησης της ΠΑΕ) πως την βλέπετε; Εγω ούτε ραδιόφωνα ακούω, ούτε εφημερίδες διαβάζω. Απο εδω μέσα μαθαίνω όσο μαθαίνω. Αυτά που έχουν ακουστεί κατα καιρούς θα πρέπει να μας ανησυχούν;
- Emprostisghsoitrelamenoi
To μόνο σίγουρο και απτό είναι πως υπάρχει κουμπαριά,κοινή επιχειρηματική δράση, υπάρχει 1 μύριο κατατεθειμένο για τις ανάγκες τις ΠΑΕ ,μία μεταγραφή (Γεωργιάδης),μέρος της αποπληρωμής Βιτόλο και δικαστικές κλήσεις (αν δεν με απατά η μνήμη μου, για κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ) για το Βατοπέδι.
Από φημολογία μπόλικη ,περί ανάληψης του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ ,έμμεσης ή άμμεσης.
Εγώ αυτά γνωρίζω. Αν ξέρεις κάποιος περισσότερα να μας διαφωτίσει εκ νέου.
Από φημολογία μπόλικη ,περί ανάληψης του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ ,έμμεσης ή άμμεσης.
Εγώ αυτά γνωρίζω. Αν ξέρεις κάποιος περισσότερα να μας διαφωτίσει εκ νέου.
Μαύρο χρήμα σημαίνει <αγνώστου προελεύσεως>, εδώ μιλάμε για χρήματα ταμείου που πάρθηκαν χωρίς αιτιολογία.GI4NNEN4 έγραψε:Νομίζω πως έχεις άδικο. Η δήλωση του Ζήση, στα δικά μου τουλάχιστον αυτιά, ακούστηκε ως παραδοχή μυστικών συναλλαγών. Μυστικές συναλλαγές σημαίνουν μαύρο χρήμα. Μαυρο χρήμα σημαίνει εισαγγελέας αυτεπάγγελτα. Στον βάζελο και τον νιόνιο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για μια απλή ανακοίνωση.
Βέβαια το όλο θέμα είναι αστείο καθώς όποιος έχει διοικήσει Α.Ε. ξέρει ότι πράγματι υπάρχουν λεφτά που δίνονται χωρίς παραστατικά για διάφορους λόγους, συνήθως μικροποσά που αν αφεθούν μαζεύονται.Παλαιότερα και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα μπορούσαν οι ΑΕ να δικαιολογήσουν ένα 3-1% τού τζίρου των εξαγωγών τους για τέτοια κονδύλιαχωρ'ις παραστατικά.Συνήθως αυτά τα λεφτά τα <χρεώνεται> ο Γεν. Δ/ντης ή ο Δ/νων Συμ/λος.Αν τα χρεωθεί ο Ζαγοράκης θα πληρώσει φόρο εισοδήματος και πιθανόν πρόστιμο αν αναφέρονται σε περασμένες χρήσεις (απόκρυψη εισοδήματος).
Πάντως μια ΑΕ έστω και ΠΑΕ με τζίρο 15-20 εκ ευρώ δεν μπορεί να διοικηθή χωρίς επιχειρηματία/αφεντικό και τεχνοκρατική δομή ούτε να κάνει δημόσιους απολογισμούς και να τα βγάζει όλα στη φόρα όπου κάθε μικρομέτοχος μπορεί να έχει λόγο.
Η αποτυχία Ζαγοράκη ήταν προδιαγεγραμμένη όπως είναι και η αποτυχία του Βρύζα.Ή θα υπάρξει επιχειρηματίας ή θα οργανωθεί μια ισχυρή ομάδα μετόχων που θα εκφράζεται ενιαία και θα είναι σε θέση να καλύψει τα ρίσκα που θα πρέπει να πάρει η Διοίκηση ή θα βολοδέρνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Πέμ 08 Μαρ 2012, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήσης Βρύζας
Ισχυρή ομάδα μετοχών κάτι σαν την αεκ μετα Ντέμη Νότιας Πάπας κανελοπουλος κλπ. ; Μακάρι να γίνει και μακάρι να μην τα κάνουν όπως τα κάνανε οι ποιο πάνω στην αεκ ......
Την χρονια που ολοι λεγατε να φυγει ο Σαντος, εγω ειμουν ο μονος παοκτσης που τον στηριζα.
Πρεπει ομως να παραδεχτω και τα λαθη μου. Στηριξα τον Ζαγορακη μεχρι το τελος. ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ. 12 εκατ ελλειμα ειναι τεραστιο και ταφοπλακα για την ομαδα μας. Δεν επρεπε να παει για πρωταθλημα η τσου λου η οτιδιποτε αλλο αν δεν το αντεχε η τσεπη μας. Τωρα φοβαμαι πως 1 θα αποκλειστουμε απο ευρωπη 2 θα πεσουμε Δ εθνικη.
Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθουνε τοσα χρηματα. Λυπαμαι Ζαγορακη, αλλα ειτε εκλεψες, ειτε κακοδιαχειριστηκες, παντως εριξες, εσυ και οι γουμενοςμπατατουδηδες, την ομαδα στην Δ.
Οσον φορα τον ΖΗΣΗ
1. Γιατι δεν τα ελεγες εφοσον τα γνωριζες?
2. Γιατι εφυγες τοτε?
3. Γιατι παιρνεις 7000, ποσο προκληση για τις εποχες που ζουμε και την κατασταση που βιωνει ο ΠΑΟΚ μας. Ας επαιρνες 3000. Το 7000 ειναι κοροιδια. Δεν σε εμπιστευομαι.
Πρεπει ομως να παραδεχτω και τα λαθη μου. Στηριξα τον Ζαγορακη μεχρι το τελος. ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ. 12 εκατ ελλειμα ειναι τεραστιο και ταφοπλακα για την ομαδα μας. Δεν επρεπε να παει για πρωταθλημα η τσου λου η οτιδιποτε αλλο αν δεν το αντεχε η τσεπη μας. Τωρα φοβαμαι πως 1 θα αποκλειστουμε απο ευρωπη 2 θα πεσουμε Δ εθνικη.
Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθουνε τοσα χρηματα. Λυπαμαι Ζαγορακη, αλλα ειτε εκλεψες, ειτε κακοδιαχειριστηκες, παντως εριξες, εσυ και οι γουμενοςμπατατουδηδες, την ομαδα στην Δ.
Οσον φορα τον ΖΗΣΗ
1. Γιατι δεν τα ελεγες εφοσον τα γνωριζες?
2. Γιατι εφυγες τοτε?
3. Γιατι παιρνεις 7000, ποσο προκληση για τις εποχες που ζουμε και την κατασταση που βιωνει ο ΠΑΟΚ μας. Ας επαιρνες 3000. Το 7000 ειναι κοροιδια. Δεν σε εμπιστευομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Πέμ 08 Μαρ 2012, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Φίλε μανιακέ,
Τις υπογραφές ο Ζαγοράκης τις έβαζε και όχι ο Βρύζας....Τα μεταγραφικά "ΟΚ" ο Ζαγοράκης τα έδινε...
Αυτός είχε τον τελευταίο λόγο.
Ο Βρύζας πρότεινε συμβόλαια στους παίχτες σύμφωνα με τα όσα μπορούσε να διαθέσει η ΠΑΕ και ο διαχειριστής της...
Τώρα κριτική .
Παλαιότερα ....εμπιστοσύνη.
"Όταν καούμε στον χυλό φυσάμε και το γιαούρτι" λέει ο θυμόσοφος λαός.
Τον χυλό το 2010 δεν το φυσούσαμε .
Ούτε το 2011.
Θυμηθήκαμε στο 12.
Κάτι είναι και αυτό.
ΥΓ. Στο θέμα Κούτσια δεν έκανε τις "συστάσεις" ο Βρύζας....αλλά ο κουμπάρος.
φιλε
Emprostisghsoitrelamenoi
και για Ζαγορ τα ιδια ελεγα....κριτικη και σκληρη κριτικη...παντα...αυτο ειναι παγιο περα απο προσωπα..
Για τις ευθυνες φυσικα εχει τις περισσοτερες ο εκαστοτε προεδρος...
αλλα ο Βρυζας ηταν το νο2 Του ΠΑΟΚ πολλα χρονια....δεν ηταν απλο στελεχος...
Για σαχπα....εχω κακη γνωμη...και απο τις μεθοδοευσεις του καλοκαι0ριουδεν τον θελω στην ομαδα...λογω και υποπτων επιχ συναλλαγων,,,απλα παρακολουθω...το αν η παρουσια του ειναι καλη ή οχι για την ομαδα..
Για μένα είναι ξεκάθαρο τι έγινε το καλοκαίρι.
Ο Σάχπας με τον Βρύζα, έχοντας τον Φλωρίδη ως ασπίδα-γλάστρα, προσπάθησαν να στείλουν τον Τέο σπίτι του.
Μόνο έτσι μπορώ να εκλάβω την απαίτηση του Φλωρίδη να του εγγυηθούν γραπτώς τα μέλη της τότε διοίκησης ότι τα χρέη δεν υπερβαίνουν τα 10 εκατομμύρια.
Τελικώς, κάνανε όλοι "μαζί" μία διοίκηση, και όταν βρέθηκε η ευκαιρία ο Ζαγοράκης την έκανε όσο πιο ομαλά μπορούσε αφήνοντας την πλευρά Βρύζα να κάνει παιχνίδι μόνη της.
Απέφυγαν έτσι όλοι τα ξεκατινιάσματα.
Ένα μήνα μετά βγαίνει ο Βρύζας λέει στον κόσμο την αλήθεια, ξεκαθαρίζει τη θέση του, καβατζώνει τον κώλο του γιατί αν έβγαιναν στην φορά αργότερα θα ήταν καταστροφή για αυτόν, χωρίς όμως να κατηγορεί τον Ζαγοράκη σαν καμιά κατίνα.
Κλείνει έτσι την ιστορία, και ελπίζοντας στην στήριξη του κόσμου, αρχίζει την προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας, οικονομικά και αγωνιστικά.
Ποιο το δικό του όφελος; Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, δικαιώνεται στα μάτια των οπαδών, παίρνει και έναν μεγάλο μισθό, κάνει τη ζωή του στην πόλη που γουστάρει και ασχολείται με αυτό που ξέρει και γουστάρει.
Οι υπόλοιποι (Σαχπατζίδηδες) κάνουν την λεζάντα τους και την τρέλα τους ως ΠΑΟΚια, προσφέροντας όμως τις πλάτες του μπαμπά στον Βρύζα, που τις χρειαζόταν ώστε να μπει σε όλο αυτό το παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω να βγει χαμένος από την όλη ιστορία. Κάθε άλλο.
Τα άλλα θα φανούνε στην πράξη..!
Ο Σάχπας με τον Βρύζα, έχοντας τον Φλωρίδη ως ασπίδα-γλάστρα, προσπάθησαν να στείλουν τον Τέο σπίτι του.
Μόνο έτσι μπορώ να εκλάβω την απαίτηση του Φλωρίδη να του εγγυηθούν γραπτώς τα μέλη της τότε διοίκησης ότι τα χρέη δεν υπερβαίνουν τα 10 εκατομμύρια.
Τελικώς, κάνανε όλοι "μαζί" μία διοίκηση, και όταν βρέθηκε η ευκαιρία ο Ζαγοράκης την έκανε όσο πιο ομαλά μπορούσε αφήνοντας την πλευρά Βρύζα να κάνει παιχνίδι μόνη της.
Ένα μήνα μετά βγαίνει ο Βρύζας λέει στον κόσμο την αλήθεια, ξεκαθαρίζει τη θέση του, καβατζώνει τον κώλο του γιατί αν έβγαιναν στην φορά αργότερα θα ήταν καταστροφή για αυτόν, χωρίς όμως να κατηγορεί τον Ζαγοράκη σαν καμιά κατίνα.
Κλείνει έτσι την ιστορία, και ελπίζοντας στην στήριξη του κόσμου, αρχίζει την προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας, οικονομικά και αγωνιστικά.
Ποιο το δικό του όφελος; Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, δικαιώνεται στα μάτια των οπαδών, παίρνει και έναν μεγάλο μισθό, κάνει τη ζωή του στην πόλη που γουστάρει και ασχολείται με αυτό που ξέρει και γουστάρει.
Οι υπόλοιποι (Σαχπατζίδηδες) κάνουν την λεζάντα τους και την τρέλα τους ως ΠΑΟΚια, προσφέροντας όμως τις πλάτες του μπαμπά στον Βρύζα, που τις χρειαζόταν ώστε να μπει σε όλο αυτό το παιχνίδι.
Θα φανεί αν θα βγει χαμένος στις 30/6.Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω να βγει χαμένος από την όλη ιστορία. Κάθε άλλο.
Δεν βάζετα οι mods καμιά αντίστροφη μέτρηση στη κεντρική, έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
gika έγραψε:Για μένα είναι ξεκάθαρο τι έγινε το καλοκαίρι.
Τείνω να συμφωνήσω....