Razvan Lucescu VI
-
George Best4
Re: Razvan Lucescu VI
Πρεπει να ειναι καποιος τελειως στοκος για να πιστευει οτι ηταν επιλογες του εκαστοτε προπονητη οι Χατσεριδη, Νινουα, Εσιτι, Τσαλοφ, Μπακαγιοκο, Κολλει, Ζαφειρης κτλ και οσοι ηρθαν τελευταια ημερα μεταγραφικης περιοδου καθε χρονο επειδη δεν βρηκαμε αλλον.
Αν θεωρουμε επιλογη του Λουτσεσκου παιχτη που του λεει η διοικηση "εγω αυτον μπορω να σου φερω και αν θες" τοτε εχουμε προβλημα.
Αν ημουν Λουτσεσκου θα ηθελα και θα ζητουσα και εγω την ανανεωση του Κρεσπο αν ειναι να μου εφερναν Καργα.
Στο Σαματα καταληξαμε επειδη δεν μπορουσαμε να βρουμε φορ και παιζαμε προκριματικα.
Καθε χρονια παμε προκριματικα με μισο φορ. Και για αυτο ο προπονητης φταιει?
Οταν τη χρονια του πρωταθληματος Γεναρη μηνα εδινε συνεντευξη και ζητουσε 3 μεταγραφες σε αριστερο εξτρεμ, δεξι μπακ και φορ (γιατι ειχε τρελαθει ο ανθρωπος με τον Σαματα) και του εφερναν μονο τον ανετοιμο Οττο ο προπονητης εφταιγε?
Σου παιρνει πρωταθλημα παρολο αυτα και ξαναδινει συνεντευξη και ζηταει παραμονη Μειτε και 2-3 δυνατες προσθηκες.
Ποιος ηρθε?
Το ρωσικο πολυβολο παραμονες προκριματιων. και οι κομμενοι Μπακαγιοκο Κολει 31 Αυγουτσου οταν χαθηκαν ολα.
Τι διαβαζαμε περυσι γαμω το κερατο μου?
Οτι ο Γιωργης του εγγυηθηκε οτι θα του φερει καλυτερο του Μειτε αν δεν ερθει και του εφερε τον Μπακαγικο που τον ειχε απορριψει...
Εννοειται οτι θα εισηγηθει την παραμονη ολων των 30+ οταν οι επιλογες καθε χρονο παιχτων που ερχονται ειναι τελειως αστοχες απο την διοικηση με πολυ χαμηλο ποσοστο επιτυχιας.
Εχει κουρασει αυτο το πραγμα παντως...
---
Ο Μιτριτσα που λετε οτι τον εφερε, δεν τον εβαζε καν να παιζει γιατι δνε ηταν καλυτερος ουτε του Ζιφκοβιτς ουτε του Ναρει. Τον εκραξε κιολας οταν εφυγε. https://www.paokmania.gr/mme/215698-loy ... efali-kato Αυτος ο ξεροκεφαλος με τα κολληματα ο εγωιστης κτλ δε θα τον εβαζε σε καθε ματς αν ηταν επιλογη του. Δε θα τον στηριζε μεχρι τελους για να δικαιωθει?
Ολο φασκετε και αντιφασκετε.
Ο καθενας εχει την θεωρια-μαλακια του εδω μεσα.
Οκ να φυγει και να μη ξαναρθει ο Ραζβαν.
Ψεματα και μπουρδες μη γραφετε μονο
Μερικοι γραφουμε τα ιδια και τα ιδια με γεγονοτα και οι ιδιοι μονιμως απαντατε με ψεματα και ανακριβειες
---
Αν θεωρουμε επιλογη του Λουτσεσκου παιχτη που του λεει η διοικηση "εγω αυτον μπορω να σου φερω και αν θες" τοτε εχουμε προβλημα.
Αν ημουν Λουτσεσκου θα ηθελα και θα ζητουσα και εγω την ανανεωση του Κρεσπο αν ειναι να μου εφερναν Καργα.
Στο Σαματα καταληξαμε επειδη δεν μπορουσαμε να βρουμε φορ και παιζαμε προκριματικα.
Καθε χρονια παμε προκριματικα με μισο φορ. Και για αυτο ο προπονητης φταιει?
Οταν τη χρονια του πρωταθληματος Γεναρη μηνα εδινε συνεντευξη και ζητουσε 3 μεταγραφες σε αριστερο εξτρεμ, δεξι μπακ και φορ (γιατι ειχε τρελαθει ο ανθρωπος με τον Σαματα) και του εφερναν μονο τον ανετοιμο Οττο ο προπονητης εφταιγε?
Σου παιρνει πρωταθλημα παρολο αυτα και ξαναδινει συνεντευξη και ζηταει παραμονη Μειτε και 2-3 δυνατες προσθηκες.
Ποιος ηρθε?
Το ρωσικο πολυβολο παραμονες προκριματιων. και οι κομμενοι Μπακαγιοκο Κολει 31 Αυγουτσου οταν χαθηκαν ολα.
Τι διαβαζαμε περυσι γαμω το κερατο μου?
Οτι ο Γιωργης του εγγυηθηκε οτι θα του φερει καλυτερο του Μειτε αν δεν ερθει και του εφερε τον Μπακαγικο που τον ειχε απορριψει...
Εννοειται οτι θα εισηγηθει την παραμονη ολων των 30+ οταν οι επιλογες καθε χρονο παιχτων που ερχονται ειναι τελειως αστοχες απο την διοικηση με πολυ χαμηλο ποσοστο επιτυχιας.
Εχει κουρασει αυτο το πραγμα παντως...
---
Ο Μιτριτσα που λετε οτι τον εφερε, δεν τον εβαζε καν να παιζει γιατι δνε ηταν καλυτερος ουτε του Ζιφκοβιτς ουτε του Ναρει. Τον εκραξε κιολας οταν εφυγε. https://www.paokmania.gr/mme/215698-loy ... efali-kato Αυτος ο ξεροκεφαλος με τα κολληματα ο εγωιστης κτλ δε θα τον εβαζε σε καθε ματς αν ηταν επιλογη του. Δε θα τον στηριζε μεχρι τελους για να δικαιωθει?
Ολο φασκετε και αντιφασκετε.
Ο καθενας εχει την θεωρια-μαλακια του εδω μεσα.
Οκ να φυγει και να μη ξαναρθει ο Ραζβαν.
Ψεματα και μπουρδες μη γραφετε μονο
Μερικοι γραφουμε τα ιδια και τα ιδια με γεγονοτα και οι ιδιοι μονιμως απαντατε με ψεματα και ανακριβειες
---
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- Andrew R, MrSam1926apc, Ally Samagoal
-
George Best4
Εβεβαια ενω οι μπαλαδοφατσες της διοικησης που βλεπουν τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας με τα τρεξιματα το γρηγορο τρανζισιον και την κοντρα απο τα ακρα, τοοοσα χρονια ειπαν "ααα ιδανικος ο Ιβανουσετς αγια αριστερο εξτρεμ μπορει να το υποστηριξει"...black death έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 08:31Ο ιβανουσετς σε ολη την καριέρα του πλάγια επαιζε κυριως. 10αρι εχουμε και την αλλη αδυναμια του τον πελκινιο, μην ξεχασουμε να τον ανανεωσουμε κι αυτόν για καμια 3ετια.Special 4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 08:29 Το χειρότερο δεν είναι αυτό.
Το χειρότερο είναι να ζητάει εξτρέμ για back up του Τάισον και να του φέρνουν τον Ιβανούσετς για να γίνει δεκάρι.
Εναλλακτικα υπαρχει και ο καμαρα πασπαρτου, ενταξει με αλλα 100.000 πουληματα μπαλας θα αναστηθει.
ο Πελκινιο ποσα ματς επαιξε 5? αλλαγη της αλλαγης λογιζεται, και τοτε(του Μπισε) και τωρα και παντα.
περυσι τον αποθεωνατε τον Καμαρα. το ιδιο τραγι ειναι.
Περυσι "γιατι δεν παιζει ο Θυμιανης"
φετος "γιατι δεν παιζει ο Μπιανκο"
και οταν επαιξαν αυτοι με Λεβαδειακο και ρουφηξαμε 4, παλι ο προπονητης εφταιγε που εκανε ροτεισον
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- Andrew R, Ally Samagoal
-
black death
Αυτό το γρήγορο τρανζισιον το ειδε κανεις πουθενα φετος;
Το γρήγορο τρανζισιον του τωρινού λουτσεσκου είναι οταν κανει του κεφαλιου του ο τάισον και τους παίρνει σβαρνα. Αλλιως πρώτος στοχος παντα ειναι να μην χαθει η κατοχη.
Το γρήγορο τρανζισιον του τωρινού λουτσεσκου είναι οταν κανει του κεφαλιου του ο τάισον και τους παίρνει σβαρνα. Αλλιως πρώτος στοχος παντα ειναι να μην χαθει η κατοχη.
- These users thanked the author black death for the post:
- geobila
-
George Best4
Πιεση ψηλα ειχες οταν επαιζε ο Γιακουμακης, ανακτησεις οταν επαιζε ο Μειτε, πλαγιοκοπησεις και γρηγορες μεταβιβασεις με Ταισον Ντελια Ζιφκο.black death έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:13 Αυτό το γρήγορο τρανζισιον το ειδε κανεις πουθενα φετος;
Θεμα ποιοτητας ειναι και στοιχιεων.
Θα χαθουν ολα αυτα αν παιξει ο Γερεμεγιεφ γιατι δεν μπορει να πιεσει, θα χαθει το γρηογρο παιχνιδι με Ιβανουσετς Χατσιδη στα ακρα, θα χαθει το build up και η αμεση πασα χωρις Μειτε.
Αυτο το βλεπουμε 3 χρονια, ποιος εχει ποιοτητα να ανταποκριθει να παιξει στο συστημα του Λουτσεσκου και ποιος οχι.
ΚΑΙ ΝΑΙ Νοεμβρη-Γεναρη ο ΠΑΟΚ ειχε ολα τα στοιχεια που αναφερω και επαιζε ελκυστικο ποδοσφαιρο.
-
black death
Ενταξει τοτε αφού τα είχαμε 3 μηνες να φέρουμε 22 τοπ παίχτες να τα σαρωσουμε ολα του χρόνου, μην τυχον και λειψει κανεις και καταρρεύσει το συστημα. Κι αυτό μετά τον οκτωβρη γιατι μέχρι τοτε θα σερνομαστε και θα εχουμε καταλήξει κονφερενς (αν εχει ταυλες ο παβλενκα). Βεβαια μετα παιρνω κι εγω πρωτάθλημα με 2 χιλιαρικα το μήνα αλλα με λουτσεσκου θα εχει αλλη χάρη.
- These users thanked the author black death for the post:
- smoothcriminal1926
Προσωπικά διαφωνώ κάθετα όταν ακούω ότι ο Ραζβαν απλά αποδέχεται παίχτες που του προτείνουν.
Εδώ δημιουργούνται δύο σενάρια:
1. Ο Ραζβαν δεν είναι Παράσχος να λέει ναι αφεντικό ότι πεις. Επίσης δε θυμάμαι να είπε ποτέ θέλω τον τάδε όταν κάποιοι άλλοι στο εξωτερικό ζητάνε ευθεως η δείχνουν ποιον. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος επιλέγει από λίστες που του προτείνουν (μάλλον) βάση χαρακτηριστικών που έχει ζητήσει. Έτσι δουλεύει ο οργανισμός. Ίσως να ζήτησε τον Καμαρα πέρσι αν δεν κάνω λάθος με τα γνωστά αποτελέσματα.
2. ο οργανισμός έχει κακό scouting τμήμα η/και διατηρεί λίστες με 3-4ες επιλογές επειδή ρίσκαρε και αποφάσισε να πάει κόντρα σε μανατζερ/μίζες
Στη μια περίπτωση αποτυγχάνει ο οργανισμός και το scouting στην άλλη είναι επικίνδυνος ο Ραζβαν που σαμποτάρει μόνος του το οικοδόμημα που πάει να φτιάξει. Έχει κερδίσει με την αξία του να εκφέρει την άποψη του και τα θέλω του.
Εδώ δημιουργούνται δύο σενάρια:
1. Ο Ραζβαν δεν είναι Παράσχος να λέει ναι αφεντικό ότι πεις. Επίσης δε θυμάμαι να είπε ποτέ θέλω τον τάδε όταν κάποιοι άλλοι στο εξωτερικό ζητάνε ευθεως η δείχνουν ποιον. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος επιλέγει από λίστες που του προτείνουν (μάλλον) βάση χαρακτηριστικών που έχει ζητήσει. Έτσι δουλεύει ο οργανισμός. Ίσως να ζήτησε τον Καμαρα πέρσι αν δεν κάνω λάθος με τα γνωστά αποτελέσματα.
2. ο οργανισμός έχει κακό scouting τμήμα η/και διατηρεί λίστες με 3-4ες επιλογές επειδή ρίσκαρε και αποφάσισε να πάει κόντρα σε μανατζερ/μίζες
Στη μια περίπτωση αποτυγχάνει ο οργανισμός και το scouting στην άλλη είναι επικίνδυνος ο Ραζβαν που σαμποτάρει μόνος του το οικοδόμημα που πάει να φτιάξει. Έχει κερδίσει με την αξία του να εκφέρει την άποψη του και τα θέλω του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Τρί 12 Μάιος 2026, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιοι παίκτες μας θα μπορούσαν να σταθούν σε ομάδα υψηλότερου επιπέδου από τη δική μας, και ποιοι από αυτούς βασικοί; Από όλη την άμυνα ίσως Κένι και Μηχαηλίδης. Από όλα τα χάφ μας ίσως μόνο ο Ζαφείρης. Από μεσοεπιθετικούς Κωνσταντέλιας προφανώς και ίσως Ζίφκοβιτς. Από φορ κανένας.
Πόσοι από τους παίκτες μας θα ήταν βασικοί σε ομάδες του ανταγωνισμού πέρα των παραπάνω; Ίσως ο (καλός) Μπάμπα και ο (καλός) Μειτέ. Ίσως ο Γιακουμάκης.
Ο Λουτσέσκου εύκολα θα έβρισκε πρόταση από ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό το είδαμε. Πιθανότατα και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες στο επίπεδο μας.
Τώρα πείτε μου ποια ομάδα πάνω (ή κοντά) από την δική μας στο ευρωπαϊκό ranking θα πλήρωνε για να αποκτήσει τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Βολιάκο, Λόβρεν, Μπάμπα, Τέιλορ, Οζντόεφ, Καμαρα, Μπιάνκο, Τάισον, Πέλκα, Ιβανούσετς και Γιερεμέγιεφ ή έστω θα τους έδινε τα συμβόλαια που τους δώσαμε εμείς.
Ο Λουτσέσκου προφανώς και έχει ευθύνες για το φετινό, αλλά με τέτοιο ρόστερ δεν νομίζω ότι πολλοί προπονητές θα είχαν καθαρίσει το πρωτάθλημα από νωρίς, ειδικά με τόσους τραυματισμούς (που προέκυψαν από την έλλειψη ροτέισον, που προέκυψε από την τεράστια ποιοτική διαφορά βασικών/αναπληρωματικών σε καίριες θέσεις και την πίεση να μην χάσεις βαθμούς πουθενά).
Πόσοι από τους παίκτες μας θα ήταν βασικοί σε ομάδες του ανταγωνισμού πέρα των παραπάνω; Ίσως ο (καλός) Μπάμπα και ο (καλός) Μειτέ. Ίσως ο Γιακουμάκης.
Ο Λουτσέσκου εύκολα θα έβρισκε πρόταση από ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό το είδαμε. Πιθανότατα και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες στο επίπεδο μας.
Τώρα πείτε μου ποια ομάδα πάνω (ή κοντά) από την δική μας στο ευρωπαϊκό ranking θα πλήρωνε για να αποκτήσει τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Βολιάκο, Λόβρεν, Μπάμπα, Τέιλορ, Οζντόεφ, Καμαρα, Μπιάνκο, Τάισον, Πέλκα, Ιβανούσετς και Γιερεμέγιεφ ή έστω θα τους έδινε τα συμβόλαια που τους δώσαμε εμείς.
Ο Λουτσέσκου προφανώς και έχει ευθύνες για το φετινό, αλλά με τέτοιο ρόστερ δεν νομίζω ότι πολλοί προπονητές θα είχαν καθαρίσει το πρωτάθλημα από νωρίς, ειδικά με τόσους τραυματισμούς (που προέκυψαν από την έλλειψη ροτέισον, που προέκυψε από την τεράστια ποιοτική διαφορά βασικών/αναπληρωματικών σε καίριες θέσεις και την πίεση να μην χάσεις βαθμούς πουθενά).
Το μοναδικό γρήγορο τρανζισιον που έχει δείξει η ομάδα του λουτσε ακόμα και σε χρόνια πρωταθλήματος ήταν κλεψιμο ψηλά και γρήγορα αντεπίθεση με 3 παίχτες που έπιαναν τους αμυντικούς στον ύπνο.black death έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:13 Αυτό το γρήγορο τρανζισιον το ειδε κανεις πουθενα φετος;
Σετ παιχνίδι κάθετο, build up, με εναλλαγές και μπροστά η μπάλα (όχι πίσω), με αυτοματισμούς στο χώρο μετά από κάθετη πάσα(ες) δεν έχει και ούτε πρόκειται να παίξει ποτέ.
-
black death
Μαλλον αλλιως ξεκινησες κι αλλιως σου βγήκε γιατι κατεληξες οτι 8 στους 11 μπορουσαν βασικοι στους ανταγωνιστες.gika έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:34 Ποιοι παίκτες μας θα μπορούσαν να σταθούν σε ομάδα υψηλότερου επιπέδου από τη δική μας, και ποιοι από αυτούς βασικοί; Από όλη την άμυνα ίσως Κένι και Μηχαηλίδης. Από όλα τα χάφ μας ίσως μόνο ο Ζαφείρης. Από μεσοεπιθετικούς Κωνσταντέλιας προφανώς και ίσως Ζίφκοβιτς. Από φορ κανένας.
Και αντε σου βγάζω το μπαμπα γιατι δεν υπάρχει καλος μπαμπα πλεον και σου βαζω τον Τάισον, το καλύτερο (ή δεύτερο μετά το ζιβκοβιτς) εξτρεμ του πρωταθλήματος.
Ρωτώ τώρα εγώ.
Δεν θα πρέπει να σταματήσει αυτή η αδιάλειπτη σχέση, συνεργασία εδώ και χρόνια όπου ο λουτσε αποδέχεται ότι του φέρνουν? Γιατί ακριβώς αυτό γράφετε. Ότι του φέρνουν! Μπάκαγιοκο ενώ έχει απορριφθεί.
Μιτριτσα που δεν ήταν επιλογή του γνωρίζοντας τον σίγουρα πολύ καλά.
Τσαλοφ που δεν του ταίριαζε και όσους άλλους γράφετε.
Τι σκατα σχέση είναι τούτη?
Πώς αποδέχεται αυτή την κατάσταση? Και μάλιστα να τους χρησιμοποιεί, όταν κάποιοι αναφέρουν ότι το κάνει για να δείξει στην διοίκηση, "να, αυτούς μου φέρατε, φάτε τους..."
Κι από την άλλη εμείς οι οπαδοί να βρίσκουμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά.
Για όσους ασπάζονται αυτή την κατάσταση μεγεια τους και χαρά τους
Αφήστε κι εμάς που τα βλέπουμε αλλιώς να χώνουμε και κανένα ανάθεμα γιατί τέτοια είναι μια τέτοια συνθήκη.
Δεν θα πρέπει να σταματήσει αυτή η αδιάλειπτη σχέση, συνεργασία εδώ και χρόνια όπου ο λουτσε αποδέχεται ότι του φέρνουν? Γιατί ακριβώς αυτό γράφετε. Ότι του φέρνουν! Μπάκαγιοκο ενώ έχει απορριφθεί.
Πώς αποδέχεται αυτή την κατάσταση? Και μάλιστα να τους χρησιμοποιεί, όταν κάποιοι αναφέρουν ότι το κάνει για να δείξει στην διοίκηση, "να, αυτούς μου φέρατε, φάτε τους..."
Αφήστε κι εμάς που τα βλέπουμε αλλιώς να χώνουμε και κανένα ανάθεμα γιατί τέτοια είναι μια τέτοια συνθήκη.
-
George Best4
Μας δουλεύεις φίλε?Maxpaok έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:45 Ρωτώ τώρα εγώ.
Μπαίνεις εδώ να κάνεις τον προπονητή για διοικητικα προβλήματα?
Ο Αμπελ που ζητούσε Παλινια για το σύστημα του και του έφερναν Νινουα και Εσιτι είναι επειδή τους διάλεξε αυτός?
Θεωρείς με άλλο προπονητή θα αλλάξει το μοτίβο?
Πέρυσι που βγήκε και εκραξε ουσιαστικά τις επιλογές που έγιναν θυμάσαι ότι για 1 μήνα δεν ξέραμε αν έχουμε προπονητή επειδή του έκανε μουτρακια η διοικηση?
Τι θες να κάνει? Έχει ήδη υποβάλει και παραίτηση παλαιότερα που δεν τη δέχτηκε ο Ιβάν.
Ελαφρυντικά ποια είναι? Πράγματα γίνονται χρόνια μπροστά στα μάτια σου και επιλέγεις να μη τα βλέπεις. Όλα τα στραβά τα αγνοεις αν πάει καλά η ομάδα.
Και όταν δεν πάει? Απλά τα ξεχνάμε και ψάχνουμε κάποιον να σταυρώσουμε?
Το να ζητάμε αίμα δεν οδηγεί πουθενά.
Ο τρόπος διοίκησης δε θα αλλάξει. Ο μόνος που προστατεύει την ομάδα αν γίνει μαλακιά είναι ο προπονητής. Αυτός βγαίνει να μιλήσει πάντα. Άλλος δεν υπάρχει.
Επιλογή της διοικησης είναι η όλη κατάσταση.
Εγωιστικά επικίνδυνο να λέει κάποιος "εγώ δεν έκανα κάτι εσείς τα κάνατε έτσι" όταν μιλάμε για το κοινό ενός οργανισμού που ζει για διακρίσειςMaxpaok έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:45 Ρωτώ τώρα εγώ.
Όταν κάποιος παραιτείται φεύγει. Δεν περιμένει να του πει ο εργοδότης "κάτσε ρε μπρο μη ξηγιεσαι έτσι ασουμε έλα να τα φτιάξουμε"George Best4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:54Μας δουλεύεις φίλε?Maxpaok έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 12:45 Ρωτώ τώρα εγώ.
Μπαίνεις εδώ να κάνεις τον προπονητή για διοικητικα προβλήματα?
Ο Αμπελ που ζητούσε Παλινια για το σύστημα του και του έφερναν Νινουα και Εσιτι είναι επειδή τους διάλεξε αυτός?
Θεωρείς με άλλο προπονητή θα αλλάξει το μοτίβο?
Πέρυσι που βγήκε και εκραξε ουσιαστικά τις επιλογές που έγιναν θυμάσαι ότι για 1 μήνα δεν ξέραμε αν έχουμε προπονητή επειδή του έκανε μουτρακια η διοικηση?
Τι θες να κάνει? Έχει ήδη υποβάλει και παραίτηση παλαιότερα που δεν τη δέχτηκε ο Ιβάν.
Ελαφρυντικά ποια είναι? Πράγματα γίνονται χρόνια μπροστά στα μάτια σου και επιλέγεις να μη τα βλέπεις. Όλα τα στραβά τα αγνοεις αν πάει καλά η ομάδα.
Και όταν δεν πάει? Απλά τα ξεχνάμε και ψάχνουμε κάποιον να σταυρώσουμε?
Το να ζητάμε αίμα δεν οδηγεί πουθενά.
Ο τρόπος διοίκησης δε θα αλλάξει. Ο μόνος που προστατεύει την ομάδα αν γίνει μαλακιά είναι ο προπονητής. Αυτός βγαίνει να μιλήσει πάντα. Άλλος δεν υπάρχει.
Επιλογή της διοικησης είναι η όλη κατάσταση.
- These users thanked the author geobila for the post:
- smoothcriminal1926
Δεν μας έδωσες το σχόλιο σου όμως, εσύ ως καλυτερος κοουτς, πώς πήγε το ματσάκι στο πρώτο ημίχρονο με τον μείτέ βασικό ξανά?
Έστω και με ένα πόδι?
Έστω και με ένα πόδι?