Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
marley 4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από marley 4 »

ναι ρε τις αποψεις μου λεω αλλα δεν ειναι ψεμα οτι πολλοι συμφωνουν (και αλλοι διαφωνουν βεβαιως) για τον βιολιδη τι σε πειραξε δεν καταλαβαινω

για τα χοντρος παλι τι ειναι δεν καταλαβες για ποιον λεω η σε πειραξε ο χαρακτηρισμος;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο χαρακτηρισμος ειναι προσβλητικος απλα τα πραγματα...

αυτα τα πολλοι και λιγοι ειναι εντελως υποκειμενικα μιλα απλα για τον εαυτο σου γιατι μονο για τον εαυτο μας ειμαστε ολοι σιγουροι...νομιζω τα εγραψα πολυ κατανοητα... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε μαρλει εσυ δεν εισαι που ημουν σιγουρος οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ και με αρχισες στα μπινελικια?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μάρλεϊ, το να λέμε ότι ευθύνεται ο τάδε ή ο δείνα για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς να επιχειρηματολογίσουμε ή να το αποδείξουμε, είναι .... ας μην το γράψω καλύτερα.
Όπως και το να γενικολογούμε στο στυλ "εγώ και πολλοί άλλοι", αφού, πολύ απλά, ούτε εσύ ούτε και κανένας ξέρει πόσοι και ποιοι είναι οι άλλοι.

Στο θέμα των αρδ, εγώ δεν είδα να στηρίζουν τον Ζαγόρ και να τα φορτώνουν στον Ζήση. Όχι προς το παρών. Αλλά και να το έκαναν, εγώ πάλι δίκιο θα τους έδινα: το λογικό είναι να στηρίξουν τον πρόεδρο που έφερε την ομάδα στους προκριματικούς του CL (και που τους δίνει ψωμί σαν ρεπόρτερ της ομάδας), παρά τον αντιπρόεδρο που παραιτήθηκε στις 10 το πρωί και στις 12 έγινε βοηθός του Σάντος στην Εθνική.
Και για να βάζουμε και κάποια πράγματα στην θέση τους, δεν θα κρίνω αν ο Ζήσης έκανε καλή δουλειά σαν Τ.Δ. ή ο Παπαδόπουλος σαν Οικ.Δ. ή αν κάποιος από τους δύο θα ήταν πιο κατάλληλος για πρόεδρος. Εγώ θα επισημάνω ότι, όπως σε όλα τα Διοικητικά Σώματα έτσι και στου ΠΑΟΚ, ο κώλος του προέδρου είναι αυτός που δέχεται όλα τα αγγούρια.
Και ο κώλος του Ζαγόρ έχει αποδειχτεί αρκετά σφιχτός. Για τους άλλους δεν ξέρουμε.
marley 4

ναι αλλα ξεχνας οτι τα μπινελικια εσυ τα αρχισες.. που το θυμηθηκες τωρα;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Απλα ηθελα να σε ρωτησω σε τι εξυπηρετουν τον ΠΑΟΚ ολα αυτα που γραφεις μετα την αποχωρηση του βρυζα?
οκ να καταλαβω οτι θελεις να μας ενημερωσεις αλλα γιατι το κανεις τωρα και οχι πιο πριν, τωρα που εχουμε δυο τοσο κρισημα παιχνιδια που αν εχουν θετικο προσημο μπορουν να απογειωσουν μια χρονια που για πολλους ειναι χαμενη
Γιατι δεν πρεπει να ξεχναει κανεις μας οτι το ροστερ που διαθετουμε ειναι σουπερ και αν μπορεσει η ομαδα να εχει ηρεμια γενικοτερα μπορει να κανει πολυ μεγαλα πραγματα φετος.
marley 4

ναι δικιο εχεις για τα ματς με την φενερ αλλα τις εξελιξεις δεν τις καθοριζουμε εμεις
επειδη λες οτι εισαι παλιος θα θυμασαι πως σε τετοιες καταστασεις η ΠΑΟΚΑΡΑ αγωνιστικα τα καταφερνε πιστευω λοιπον στην προκριση οχι μονο για τα φραγκα αλλα και για την ηρεμια που θα ερθει αλλα και για τους βαθμους που θα παρουμε

σε τιποτα δεν εξυπηρετει θελω μαζι βρυζα-ζαγορακη στον ΠΑΟΚ αλλα με αληθειες ουτε ο ενας ουτε ο αλλος αρχισαν ξαφνικα να βλεπουν αλλιως την δουλεια και το σημαντικοτερο να σταματησει η απαξιωση του ζαγορακη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

DC έγραψε:Εγώ θα επισημάνω ότι, όπως σε όλα τα Διοικητικά Σώματα έτσι και στου ΠΑΟΚ, ο κώλος του προέδρου είναι αυτός που δέχεται όλα τα αγγούρια.
Και ο κώλος του Ζαγόρ έχει αποδειχτεί αρκετά σφιχτός. Για τους άλλους δεν ξέρουμε.

+++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
obanebane

οκ κατανοητο απλα να επαναλαβω οτι μεχρι την 26η αυγουστου το μυαλο μας πρεπει να ειναι στα παιχνιδια με τους τουρκους, και απο τη στγμη που λιγο μετα φημολογειτε και η συνεντευξη ζαγορ θα εχουμε ολο το χρονο να πουμε τις αποψεις μας για ολα τα θεματα που αφορουν την ομαδα, ελπιζω με καλη ψυχολογια.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

DC έγραψε:, ο κώλος του προέδρου είναι αυτός που δέχεται όλα τα αγγούρια.

Και τοτε αλλος ηταν αυτος που δεν αντεξε και εφυγε..? Γιατι εγω αυτον θυμαμαι...

Αν ειναι ετσι οι σφιχτοι κωλοι ,χεστα...

γιατι προσπαθειτε καποιοι να κανετε το ασπρο- μαυρο και εμενετε στην προσωπολατρεια ακομα δεν μπορω να το καταλαβω...
Να προσεξει πλεον μην μπει κανενα αγγουρι εκει που δεν το περιμενει γιατι σαν πολλα "αγγουρια" μαζευτηκαν τελευταια...
Μακαρι να τα υπερπηδησει...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Προσωπολατρία είναι να πιστεύει κάποιος ότι ο ζαγόρ είναι ο κατάλληλος για την ομάδα?
Δηλαδή τί δεν είναι προσωπολατρία? Να πιστεύεις ότι ο καταλληλότερος είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ?

Μια παράκληση, για όσους δεν πιστεύουν ότι ο Ζαγοράκης είναι ο κατάλληλος παρακαλώ να μας λένε και ποιος είναι κατά τη γνώμη τους καλύτερος.

Τα ίδια είχαμε και με τον Σάντος. Όσοι έκραζαν ΦΥΓΕ καρπουζά δεν μας έλεγαν και ποιος να έρθει στη θέση του, οι υπόλοιποι ήταν απλά Σαντόσκυλα.

Κάτι μου λέει ότι οι ίδιοι που ήταν τότε Σαντόσκυλα είναι και τώρα προσωπολάτρες.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

moican4 έγραψε: Και τοτε αλλος ηταν αυτος που δεν αντεξε και εφυγε..? Γιατι εγω αυτον θυμαμαι...

Αν ειναι ετσι οι σφιχτοι κωλοι ,χεστα...

γιατι προσπαθειτε καποιοι να κανετε το ασπρο- μαυρο και εμενετε στην προσωπολατρεια ακομα δεν μπορω να το καταλαβω...
Τελικά ο καθένας μας αναπτύσει την επιλεκτική του αμνησία. (κι εγώ έχω την δικιά μου, μη νομιζεις)
Κάλλιστα θα μπορούσες να θυμάσαι το αλεξικέραυνο του Σάντος και των παικτών πέρυσι τέτοιο καιρό ή τον άνθρωπο που επέλεξε για συνεργάτη του τον άλλο Ζ και μερικά άλλα γράμματα του αλφαβήτου. Ή, τέλος πάντων, των σφιχτοκώλη των 33 μηνών και όχι τον "άνθρωπο" των 3 μηνών.
Εγώ πχ, θυμάμαι αμυδρά στην αρχή να χρωστάμε στην μισή Ευρώπη και μετά να πληρώνουν απ' την τσέπη τους κάποιοι Χούτοι για να παίξουν στην ομάδα μας.
Και στο φινάλε, αν δεν κάνουμε το άσπρο μαύρο, τι θα το κάνουμε; Κίτρινο;

Ο προσωπολάτρης της γειτονιάς σας.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Θα το πω όσο πια απλά γίνεται.
Αισθάνομαι σούπερ 3 να δημιουργείται στις τάξεις των ΠΑΟΚτσηδων.
Ο Ζαγορακης δεν έχει λεφτά, ο κόσμος είναι αυτός που διατηρεί την ομάδα.
Επομένος... Φτάνει που κάναμε μαγκα τον Ζαγορακη.
Ήρθε για κάποιους η ώρα να διοικήσουν.
Εύχομαι να κάνω λάθος.
Δέχομαι τον χαρακτηρισμό του τύπου μην λες μλκιες...
Αλλά δεν με οδηγεί η στάση ορισμένων εδώ και έξω από το φόρουμ, ότι ο γκρεμός είναι μπροστά μας με τα φρένα του μυαλού μας σπασμένα.
Ο ΠΑΟΚ είναι τελικά πάνω απ´ όλα;
Άβαταρ μέλους
Papadoc

Δημοσίευση από Papadoc »

Η λαϊκή παροιμία "Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ----ε τα παιδιά του" ίσως είναι υπορβολή, αλλα η σωστή κίνηση είναι να μείνουμε ενωμένοι και πιστοί υποστηρικτές της "ΠΑΟΚΑΡΑΣ" μας (και διοίκησης) για την πρόκριση στο Europa League, και η κριτική θα γίνει μετά τα mats με την Φενέρ. Έτσι και αλλιώς ο Ζαγκόρ θα βγει να τα πει :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εχεις χασει το τοπι "προεδρε".για μενα πια και μεχρι να μου αποδειξεις οτι διαθετεις την αναγκαια ..... ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ και ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ να ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ,ΗΡΕΜΟΤΕΡΕΣ Κ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΔΗ 3 ΕΤΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙΝ θα φερεις τον τιτλο του "ΠΡΟΕΔΡΟΥ" μονον εντος εισαγωγικων!!

μαζεψε τα μυαλα σου,παρε αποφασεις και καταλαβε οτι εχεις ευθυνες απεναντι σε ολους οσοι εχουν "κωλοστριμωξει" τις καθημερινες τους αναγκες για να σε στηριξουν!ριξε το ΕΓΩ σου πριν να'ναι αργα ......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”