Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εσύ αφού θεωρείς ότι λένε μπούρδες και εγώ τα αναπαράγω, γιατί ασχολείσαι και δεν λες εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά και δεν ξοδεύω ενέργεια, εσάς που σας αρέσουν τα κουκους και το παρασκήνιο καθίστε και συζητήστε τα εγώ είμαι στο πανέμορφο Μοντρεάλ και θα ασχολούμαι μόνο με αυτά που θέλω. Κακώς τα διαβάζεις φίλε , αν είσαι ευαίσθητος κακώς . Ασε εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη ασχολούμαστε με τα πάντα που ακούγονται όχι μονο για την ομάδα μας. Εμείς εδώ είμαστε όλη μέρα είπε ο ένας έτσι ο άλλος έτσι. Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά στην Ελλάδα ζεις δεν ζεις στην Ελβετία.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι λες βρε παιδί μου έτσι είστε εσείς εκει στο Ελλαντα; Στο Τεσσάλονικη; Το λέω καλά;

Δεν ασχολούμαι με τις μπούρδες, αλλά με αυτούς που τις λένε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για το πρωτάθλημα. Γαμησαμε τον γαύρο χθες, εξασφαλίσαμε την Ευρώπη και η ομάδα έδειξε ότι έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Αλλά αυτοί οι καραγκιοζηδες προσπαθούν να δημιουργήσουν κλιμα. Θα φύγει ο Λουτσεσκου, πουλαει ο Ιβαν κλπ πίπες και έρχεστε μετά «εσείς» και τα αναπαράγετε, αντί να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο.
Κάντε κουσκουσακι σε μια εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Εμείς θα παίξουμε μπάλα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο ? Μην να μην πηγαίνουμε και με γυναίκες να κλειστούμε στο ξενοδοχείο με την ομάδα?

Εγώ σε πληροφορώ λοιπόν σήμερα στο Μετροπολις ΦΜ στην εκπομπή του Ραπτόπουλου που είναι νούμερο ένα σε αρωματικότατα, σύμφωνα με μετρήσεις, άσχετα αν δεν τον χωνεύω εγώ και κανένας , έτσι κάνουμε οι Ελληνες εδώ ακούμε και διαβάζουμε αυτούς που δεν χωνεύουμε, βγήκε και είπε ότι ο ΠΑΟΚ με τον γαύρο θα πάρουν τώρα την ΕΠΟ και θα πετάξουν την κουλα εκτός και άρχισε να ξεσηκώνει τους αριανους για την ισοπαλία που πήραν στην κούλα και ότι τώρα θα έρθει και θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ και θα κλαίτε κτλ. Και εγώ σου λέω , εκεί δουλεύουν ΠΑΟΚτσίδες ρεπορτερ γιατί δεν βγήκαν να κάνουν παρέμβαση στην εκπομπή του ? Δηλαδή βγήκε και είπε ότι τα σπάσαμε με τον τίγρη και τώρα τα βρήκαμε με τον γαύρο και τον βαζελο. Που είναι ο Κυρ Κυρ και η ΠΑΕ ? Να μην ασχοληθούμε ? Να βγαίνει λοιπόν ο καθένας να λέει ότι θέλει για τον προπονητή και την ΠΑΕ και εμείς να συζητούσε τι ? στον κόσμο μας να μην σχολιάζουμε τίποτα γιατί θα μας επηρεάσει δεν θα σκοράρουμε με τον βαζελο.

Εντάξει ας το γράψουν στον κανονισμό του φορουμ λοιπόν απαγορεύεται να συζητάτε το τι ακούτε στα ΜΜΕ. Περεστρόικα και Σταλινισμος. :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ωραία τώρα θα αναπαράγουμε και καραφλοκορακα εδώ μέσα.

Υπάρχει στα αλήθεια Παοκτσης που κάθεται και ακούει σοβαρά αυτό το κομπλεξικο σκουλήκι;

Επίσης εσένα Life σου φαίνονται φυσιολογικό να γίνονται τέτοιες συζητήσεις παραμονές τέτοιων αγώνων;
Για να τις συνεχίζεις κιόλας, λογικά ναι..
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Τώρα το είπε μόλις αυτό και ο Κουλιανός στο Μετροπολοις που είναι ΠΑΟΚτσης. Εγώ συνεχίζω . Καλά λοιπόν δεν λέω τίποτα ξανά. Παραμονές αγώνα. ΟΚ λοιπόν δεν λέμε τίποτα αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες τι εννοείς θα παίξω εγώ μπάλα και θα με επηρεάσει ? Σορρυ δεν το καταλαβαίνω πως εγώ το να συζητάω εδώ μέσα την ειδησιογραφία είναι λάθος γιατί έχουμε αγώνα μετά, μετά προετοιμασία, μετά ευρώπη και πάει λέγοντας. ΟΚ μην ακούτε Μετροπολις, μην ακούτε Κόλκα και Τζορμπα, μην μην ΟΚ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ρε απ το πρωί ως το βράδυ, ακούτε τους ραδιοφωνατζηδες κ τους έχετε κ ευαγγελιο.

Δεν βαρεθήκατε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Έτσι κάνουν στην Θεσσαλονίκη, δεν ξέρεις εσυ, είσαι στην Δράμα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

PAOK1LIFE έγραψε:Τώρα το είπε μόλις αυτό και ο Κουλιανός στο Μετροπολοις που είναι ΠΑΟΚτσης. Εγώ συνεχίζω . Καλά λοιπόν δεν λέω τίποτα ξανά. Παραμονές αγώνα. ΟΚ λοιπόν δεν λέμε τίποτα αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες τι εννοείς θα παίξω εγώ μπάλα και θα με επηρεάσει ? Σορρυ δεν το καταλαβαίνω πως εγώ το να συζητάω εδώ μέσα την ειδησιογραφία είναι λάθος γιατί έχουμε αγώνα μετά, μετά προετοιμασία, μετά ευρώπη και πάει λέγοντας. ΟΚ μην ακούτε Μετροπολις, μην ακούτε Κόλκα και Τζορμπα, μην μην ΟΚ
Κατάλαβες αυτό που έγραψα ή απλά πετάς ότι να ναι;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

giapas έγραψε:Γιατί μόνο προς τα κάτω μπορεί να πάει ,όχι προς τα πάνω.

Και γιατί σε όλες στις σχέσεις , πρέπει να φροντίζεις έγκαιρα για την υστεροφημία σου. Κι αυτό πάει και στην ομάδα, όχι μόνο στο προπονητή.
Κίνητρο μπορείς να βρεις και από το να χτίσεις ένα σερί ή να κάνεις ευρωπαϊκές πορείες ή να μπεις στους ομίλους τσάμπιονς λιγκ. Και μόνο ότι δέχτηκε να γυρίσει, δείχνει πολλά.
Καλού κακού, όμως, ας έχουν σε απόσταση το καλοκαίρι Λουτσέσκου και Γιώργο, μιλάω για τα μεταγραφικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Montrealiotis έγραψε:Έτσι κάνουν στην Θεσσαλονίκη, δεν ξέρεις εσυ, είσαι στην Δράμα

Γιατί εμείς, στο πολύ μικρό χωριό, δεν μπορούμε να τους ακουμε;

Ρε εδώ έχουμε τον υπερπαντων αγώνα, μέχρι τον επόμενο - τελευταίο.
Λουτσε κατέβασε ότι καλύτερο έχεις, με το ίδιο πάθος.
Πάμε για την ΝΊΚΗ.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Mitsospaoki4 έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Τώρα το είπε μόλις αυτό και ο Κουλιανός στο Μετροπολοις που είναι ΠΑΟΚτσης. Εγώ συνεχίζω . Καλά λοιπόν δεν λέω τίποτα ξανά. Παραμονές αγώνα. ΟΚ λοιπόν δεν λέμε τίποτα αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες τι εννοείς θα παίξω εγώ μπάλα και θα με επηρεάσει ? Σορρυ δεν το καταλαβαίνω πως εγώ το να συζητάω εδώ μέσα την ειδησιογραφία είναι λάθος γιατί έχουμε αγώνα μετά, μετά προετοιμασία, μετά ευρώπη και πάει λέγοντας. ΟΚ μην ακούτε Μετροπολις, μην ακούτε Κόλκα και Τζορμπα, μην μην ΟΚ
Κατάλαβες αυτό που έγραψα ή απλά πετάς ότι να ναι;

Εσύ κατάλαβες ότι δεν μπορείς να επιβάλεις στα άλλα μέλη τι να λένε, τι να γράφουν, και τι να συζητάνε ? Αν υπάρχει κανονισμός του φόρουμ που απαγορεύει την αναμετάδοση των ΜΜΕ πολύ καλά να τον σεβαστώ, αλλιώς σταματήστε να προσπαθείτε έμμεσα οι ίδιοι και ίδιοι να επιβάλλεται στους άλλους τι να συζητάνε. Ειναι φασιστικό αυτό. Δεν θα ακούς αυτόν, δεν θα λες αυτό δεν δεν. Παρόλο αυτά σου είπα ΟΚ δεν το συζητάω αφού είσαι τόσο ευαίσθητος και σε πειράζει. Αλλά είστε πολύ πιεστικοί μερικοί μονίμως θέλετε να φύγουν με το έτσι θέλω αυτούς που δεν θέλετε και να μείνουν αυτοί που θέλετε. Μονίμως. Μικραίνετε τον ΠΑΟΚ δεν είναι δημοκρατικό αυτό . Αυτό το κάνουν τα σκουλήκια.
Ο άλλος από το Μοντρεάλ βγήκε να μου πει εμένα στην Θεσσαλονίκη να μην ακούω ραδιόφωνο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Τρικυμία πραγματικά.

Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

PAOK1LIFE έγραψε:Εμείς θα παίξουμε μπάλα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο ? Μην να μην πηγαίνουμε και με γυναίκες να κλειστούμε στο ξενοδοχείο με την ομάδα?

Εγώ σε πληροφορώ λοιπόν σήμερα στο Μετροπολις ΦΜ στην εκπομπή του Ραπτόπουλου που είναι νούμερο ένα σε αρωματικότατα, σύμφωνα με μετρήσεις, άσχετα αν δεν τον χωνεύω εγώ και κανένας , έτσι κάνουμε οι Ελληνες εδώ ακούμε και διαβάζουμε αυτούς που δεν χωνεύουμε, βγήκε και είπε ότι ο ΠΑΟΚ με τον γαύρο θα πάρουν τώρα την ΕΠΟ και θα πετάξουν την κουλα εκτός και άρχισε να ξεσηκώνει τους αριανους για την ισοπαλία που πήραν στην κούλα και ότι τώρα θα έρθει και θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ και θα κλαίτε κτλ. Και εγώ σου λέω , εκεί δουλεύουν ΠΑΟΚτσίδες ρεπορτερ γιατί δεν βγήκαν να κάνουν παρέμβαση στην εκπομπή του ? Δηλαδή βγήκε και είπε ότι τα σπάσαμε με τον τίγρη και τώρα τα βρήκαμε με τον γαύρο και τον βαζελο. Που είναι ο Κυρ Κυρ και η ΠΑΕ ? Να μην ασχοληθούμε ? Να βγαίνει λοιπόν ο καθένας να λέει ότι θέλει για τον προπονητή και την ΠΑΕ και εμείς να συζητούσε τι ? στον κόσμο μας να μην σχολιάζουμε τίποτα γιατί θα μας επηρεάσει δεν θα σκοράρουμε με τον βαζελο.

Εντάξει ας το γράψουν στον κανονισμό του φορουμ λοιπόν απαγορεύεται να συζητάτε το τι ακούτε στα ΜΜΕ. Περεστρόικα και Σταλινισμος. :lol:
Πήγαινε τώρα και διάβασε τους κανόνες που διέπουν το φόρουμ. Διάβασε πως για συγκεκριμένα μέσα έχει απαγορευθεί η αναπαραγωγή τους στο φόρουμ. Άντε γιατί με έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι με αυτά που έχεις γραψει.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Ωραία δεν με θες εδώ μέσα αν μου πεις ότι δεν με θες φεύγω εσύ που τηρείς του κανονισμούς. Χθες μου ζήτησες να σου βάλω λινκ από ΑΡΔ που λένε ότι ο Λουτσέσκου παίρνει βοήθεια από τον πατέρα του το ζήτησεις το έβαλα. Σου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι και θα μας μπλοκάρεις χωρίς λόγο μας απειλείς αν δεν με θες πες το και δεν ξάνα μπαίνω εδώ μεσα. Μπορείς να είσαι αληθινός. Ασε τα μπαν πες δεν σε γουστάρω και εγώ δεν θα ξανά μπω καν εδώ μέσα. Θα σου κάνω την χάρη για εσένα πες θες να μπαίνω να γράφω αν δεν θες με το ζόρι φιλία δεν γίνεται.

Αντε ρε με έχετε ανεβάζει εμένα το αίμα τώρα όλη μέρα τρώγεστε με τα ρούχα σας και μαλώνετε σας τις γάτες.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Γρουσούζιδες δεν σέβεστε κανέναν μπαίνετε εδώ μέσα να φάτε ο ένας τον άλλον σκατόψυχοι ουτε ξέρεις τι είναι ο άλλος φασίστες όλη την ώρα τον επιτίθεστε. Στόχος να τον μπαναρετε βαζεται έναν στο μάτι και ντου τα γνωστά κομπλεξικά . Ούτε ξέρεις τι είναι ο άλλος τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ανάπηρος καθηλωμένος άρρωστος δεν σας νοιάζει τον βάζετε στο μάτι και μπαν χωρίς λόγο γιατί δεν αρέσει στην κλικα εδώ μέσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”