Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
@giapas
Εχεις πρωτάθλημα, κύπελλο και μίνιμουμ 8 Ευρωπαϊκά. Χίλιοι καλοί χωράνε. Το πολύ πολύ να στείλουμε και κανέναν δανεικό.
Εχεις πρωτάθλημα, κύπελλο και μίνιμουμ 8 Ευρωπαϊκά. Χίλιοι καλοί χωράνε. Το πολύ πολύ να στείλουμε και κανέναν δανεικό.
βασικό αριστερό μπακ ψάχνω κι έχω λοκαρει τη περίπτωση του vfb2
Αν είμαστε τυχεροί και είναι αριστερός , κουμπώσαμε και υπογράφουμε άμεσα με μπόνους κλπ κλπ.
Αν είναι δεξης , ίσως τον υπογράψω να παίζει με ανάποδο πόδι τη πλευρά αλλά θα χρειαστεί και 2η μεταγραφή κάποιου δανεικού μικρού για κάλυψη.
Το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο.
Αν είμαστε τυχεροί και είναι αριστερός , κουμπώσαμε και υπογράφουμε άμεσα με μπόνους κλπ κλπ.
Αν είναι δεξης , ίσως τον υπογράψω να παίζει με ανάποδο πόδι τη πλευρά αλλά θα χρειαστεί και 2η μεταγραφή κάποιου δανεικού μικρού για κάλυψη.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες. Λίγο πολύ τους γνωρίζετε όλοι σας. Εμάς η δουλειά μας είναι να βοηθάμε για την ομαλή λειτουργία του forum. Ούτε αστυνομικοί είμαστε, ούτε πληρωνόμαστε για κάτι. Βοηθάμε ξαναλέω.VfB v2 έγραψε:Επειδή γίνεται καιρό τώρα αυτό με το οφ τόπικ, μερικοί τρώνε ημερίσιο όπως εγώ, αλλοι τρώνε εξάωρο και άλλοι δεν τρώνε καν. Μπορεί ένας μοντ να με εξηγήσει με ποιο κριτήριο γίνεται ο διαχωρισμός; Ετσι περιληπτικά, δεν χρειάζεται σεντόνι.
Μέσα στα εκατοντάδες, για να μην πω χιλιάδες (ειδικά στη περίοδο των μεταγραφών) σχόλια που γράφετε σε καθημερινή βάση, μπορεί να μην προσέξουμε 1-2-10 που θα είναι οφ τόπικ και να προσέξουμε το δικό σου, οπότε να φας εσύ το εξάωρο μπαν. Έτυχε.
Όσο εσύ μένεις ον τόπικ, δεν έχεις να φοβάσαι πως θα φας μπαν και δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει τι κάνουν οι υπόλοιποι χρήστες. Κάνε εσύ αυτό που πρέπει και τέλος.
αμα οι μπλε εφαρμοσουν τους κανονες φορας αμεσα φανελα αριστερου μπακ και ξεκινας προπονησεις...να κανεις μια πλακιτσα μια φορα οκ, εσυ το εχεις τραβήξει απο τα αυτια με ατελειωτα οφφ τοπικ και χιουμορακι τριτης δημοτικου.αν ειναι δυνατον να μιλατε ετσι για συνοπαδους με προφητείες το ποιος και ποτε θα φαει μπαν,απλα ξεφτιλα για το φορουμgiapas έγραψε:βασικό αριστερό μπακ ψάχνω κι έχω λοκαρει τη περίπτωση του vfb2
Θερμή παράκληση προς όλους όσους υποτίθεται πως συνεννοούμαστε. Μην το ξεχειλώνετε. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, είναι γνωστές οι περιπτώσεις. Δεν έχει νόημα μετά από κάποια στιγμή ούτε ο χαβαλές ούτε τίποτα.
- ΑποστόληςΑ
Οπαδός του μεσαίου χώρου θα είναι, τι άλλο;giapas έγραψε:VFB είσαι δεξιός ή αριστερός ; ( στο πόδι εννοώ).
- kataramenos5
Giapas φτανει βρε.Αστο να παει.giapas έγραψε:βασικό αριστερό μπακ ψάχνω κι έχω λοκαρει τη περίπτωση του vfb2
Σοβαρα τωρα εχεις κανει αυτο το πραγμα; Εχεις κανει τετοια ΑΠΑΤΗ εις βαρος ολων των αναγνωστων του φορουμ; Και εχεις και το θρασσος ρε καραγκιοζη να το ομολογεις, οχι για να ζητησεις συγγνωμη, αλλα για να μας πεις οτι εκανες ...κοινωνικο πειραμα; Και τι ειμαστε ρε μπαγλαμα, μαϊμουδες;PAOK1LIFE έγραψε: Έκανα πριν καιρό ένα κοινωνικό πείραμα επειδή δεχόμουν από την συγκεκριμένη ομάδα επιθέσεις με ύβρις και από τον Μπλακ που τον έκαναν τώρα μοντ. Με παρότρυναν και άλλοι να το κάνω είναι αλήθεια αυτό το κοινωνικό πείραμα .
Είπα θα το παίξω το κοριτσάκι με τα σπίρτα καημένος να δω τι χαρακτήρες είναι θα με λυπηθούν έχουν αρχές ? Έτσι που έγραψα ότι είμαι ένας ΑΜΕΑ βετεράνος στρατιωτικός.
Και τον εχετε ακομα και γραφει αυτον τον γελοιο απατεωνα; Εν τω μεταξυ ρε καραγκιοζη, καταλαβαινεις οτι εφ' οσον εγραψες ενα τοσο ΣΟΒΑΡΟ ΨΕΜΑ, οτι και να γραψεις στο εξης εχει την αξια ενος σκατου; Δεν διστασες να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ τους παντες με ενα ζητημα τοσο ευαισθητο για να πετυχεις τον οποιο σκοπο εβαλες στο αρρωστο κεφαλι σου, οποτε ποια αξιοπιστια και αξιοπρεπεια νομιζεις οτι μπορεις να εχεις πλεον εδω μεσα;
- Μπαρκαρούτσος
Ε είπαμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ψέμα κατά συρροήν = κοινωνικό πείραμα.
Noice!
Εντάξει, αυτό είναι πταίσμα ρε παιδιά. Δεν είπε και "στ'αρχίδια μου" να φάει 3 μέρες μπαν.
Edit:το έσβησα για να μην παρεξηγηθωsic-4 έγραψε:Σοβαρα τωρα εχεις κανει αυτο το πραγμα; Εχεις κανει τετοια ΑΠΑΤΗ εις βαρος ολων των αναγνωστων του φορουμ; Και εχεις και το θρασσος ρε καραγκιοζη να το ομολογεις, οχι για να ζητησεις συγγνωμη, αλλα για να μας πεις οτι εκανες ...κοινωνικο πειραμα; Και τι ειμαστε ρε μπαγλαμα, μαϊμουδες;PAOK1LIFE έγραψε: Έκανα πριν καιρό ένα κοινωνικό πείραμα επειδή δεχόμουν από την συγκεκριμένη ομάδα επιθέσεις με ύβρις και από τον Μπλακ που τον έκαναν τώρα μοντ. Με παρότρυναν και άλλοι να το κάνω είναι αλήθεια αυτό το κοινωνικό πείραμα .
Είπα θα το παίξω το κοριτσάκι με τα σπίρτα καημένος να δω τι χαρακτήρες είναι θα με λυπηθούν έχουν αρχές ? Έτσι που έγραψα ότι είμαι ένας ΑΜΕΑ βετεράνος στρατιωτικός.
Και τον εχετε ακομα και γραφει αυτον τον γελοιο απατεωνα; Εν τω μεταξυ ρε καραγκιοζη, καταλαβαινεις οτι εφ' οσον εγραψες ενα τοσο ΣΟΒΑΡΟ ΨΕΜΑ, οτι και να γραψεις στο εξης εχει την αξια ενος σκατου; Δεν διστασες να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ τους παντες με ενα ζητημα τοσο ευαισθητο για να πετυχεις τον οποιο σκοπο εβαλες στο αρρωστο κεφαλι σου, οποτε ποια αξιοπιστια και αξιοπρεπεια νομιζεις οτι μπορεις να εχεις πλεον εδω μεσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hayate την Δευ 26 Αύγ 2024, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOK1LIFE τι ανοησια εγραψες ? κοινωνικο πειραμα κανεις εδω ? δε πας καλα πραγματικα.....δεν λεω τιποτε αλλο....

- Mitsospaoki4
- Moderator
Life θέλω να ελπίζω ότι είσαι το πολύ 15 χρονών, διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά..