Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Οποιος μιλάει σε βάρος του προπονητή της ομάδας, που με τόσες πολλές και κομβικές απουσίες έχει την ομάδα τρίτη και εντός ευρωπαικών υποχρεώσεων ειναι ύποπτος.
Καθόμαστε κ πληρωνουμε προπονητες την ώρα που ευκολα κ ανετα βγάζουμε την καλύτερη εντεκάδα μόνοι μάς. Την στέλνουμε με ένα e-mail κ ολα μια χαράΙάσονας έγραψε:Η ενδεκάδα είναι πάντως αυτή που όλο το φόρουμ ήθελε σήμερα να δει.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Να μην γουστάρεις κάποιον θεμιτό. Χαρακτηριστικό επίσης του Έλληνα να ξέρει καλυτερα τη δουλειά του άλλου αλλάpk77 έγραψε:Οποιος μιλάει σε βάρος του προπονητή της ομάδας, που με τόσες πολλές και κομβικές απουσίες έχει την ομάδα τρίτη και εντός ευρωπαικών υποχρεώσεων ειναι ύποπτος.
εδώ καποιοι ξενερώνουμε αν κερδίζει η ομάδα
- hasio_john
Ρε σεις, δηλαδή αν κρίνει κάποιος την δουλειά του προπονητή (και πάντα εκ του αποτελέσματος και μάλιστα στην μέση της χρονιάς), τότε είναι ύποπτος????
Οπαδικό φόρουμ είναι, τι θέλετε να λέμε εδώ για να είμαστε εντός θέματος?
Πέρα από αυτό ο καθένας λέει την γνώμη του, δεν σημαίνει πως έτσι είναι και τα πράγματα.
Οπαδικό φόρουμ είναι, τι θέλετε να λέμε εδώ για να είμαστε εντός θέματος?
Πέρα από αυτό ο καθένας λέει την γνώμη του, δεν σημαίνει πως έτσι είναι και τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 12 Δεκ 2021, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή πλεον έχει ξεφύγει η κατάσταση ( για οσους δεν αντιλαμβάνονται ότι πανω απο το 50% των ΜΜΕ ελεγχονται απο τον Μαρινάκη και απευθύνονται απροκάλυπτα σε ατομα με χαμηλο νοητικό επίπεδο), περιμένετε να διαβάσετε για φήμες περί παραίτησης Λουτσέσκου.
Μετά τις φήμες, συγνώμη πληροφορίες, περί ενδιαφέρον Μυστακίδη
Μετά τις φήμες, συγνώμη πληροφορίες, περί ενδιαφέρον Μυστακίδη
Χαχαχα χαχαχα, δεν το εννοούσα έτσι,dragon έγραψε:Καθόμαστε κ πληρωνουμε προπονητες την ώρα που ευκολα κ ανετα βγάζουμε την καλύτερη εντεκάδα μόνοι μάς. Την στέλνουμε με ένα e-mail κ ολα μια χαράΙάσονας έγραψε:Η ενδεκάδα είναι πάντως αυτή που όλο το φόρουμ ήθελε σήμερα να δει.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Δεν κατάλαβα γιατί έβγαλε τον Αουγκούστο για να βάλει το Σβιντέρσκι, στο 75', παίζοντας 4-4-2, αποδυναμώνοντας το κέντρο. Ευτυχώς το διόρθωσε στο 82' βάζοντας τους φρέσκους χαφ Εσιτι και Σβαμπ, και βγάζοντας Άκπομ και Κούρτιτς, ενισχύοντας το κέντρο για να κρατήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Μπισεσβαρ με 24/24 επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος, για μισή ώρα ήταν σωστή αλλαγή, καθώς από δική του ενέργεια - πάσα, ξεκίνησε η φάση, του δεύτερου γκολ.ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Μαεστρικό κοουτσάρισμα απο τον Λουτσέσκου και σήμερα. Οι αλλαγές του ήταν ακριβώς ότι χρειαζόταν η ομάδα στα συγκεκριμένα χρονικά σημεία του παιχνιδιού. Κίνηση ματ η είσοδος του Μπίσεσβαρ. Το αποτέλεσμα κολακεύει την Λαμία που θα έπρεπε να δεχθεί τέσσερα με πέντε γκολ, αφού σε κάθε επίθεσή μας μύριζε γκολ.
Μπράβο στον Ρουμάνο που έδειξε με τις δύο σερί νίκες ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την κατάσταση.
Ευτυχώς που δεν μέτρησε το γκολ της Λαμίας πάντως και ήταν οριακά οφσάιντ, γιατί αν φέρναμε ισοπαλία και σήμερα, δε νομίζω ότι ο κόσμος θα συμφωνούσε ιδιαίτερα με τη διατύπωση, για μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Λουτσέσκου. Μάλλον θα υπήρχαν ισχυρές αντιρρήσεις, γιατί και σήμερα η εικόνα της ομάδας, κάθε άλλο παρά υγεία απέπνεε και ούτε ο ίδιος ο κόουτς, δίνει την εντύπωση, με τις δηλώσεις του, ότι έχει καταλάβει, τι ακριβώς πρέπει να κάνει, για να αλλάξει την παγιωμένη πλέον κατάσταση.
Η εικόνα της ομάδας, παραμένει σταθερά, πολύ κακή.
- Amsterdamer_87
Ουτε οι μεταγραφες του βγηκαν..
Ουτε οι ανανεωσεις του βγηκαν..
Ουτε οι παραμενοντες του βγηκαν..
Αλλα το χειροτερο ειναι που δεν μας βγηκε ο ιδιος..
υγ..Δεν μου αρεσει καθολου η δουλεια του φετος και ας δηλωθω "υποπτος"
Ουτε οι ανανεωσεις του βγηκαν..
Ουτε οι παραμενοντες του βγηκαν..
Αλλα το χειροτερο ειναι που δεν μας βγηκε ο ιδιος..
υγ..Δεν μου αρεσει καθολου η δουλεια του φετος και ας δηλωθω "υποπτος"
Το πρωτο γκολ ειναι ξεκαθαρα φαουλ, αλλά φταίει ο Λουτσεσκου που δεν παίζει απο την αρχη της χρονιάς ο Τσιγγάρας.
Το δευτερο γκολ είναι ξεκαθαρα οφσαιντ αλλα φταίει ο Σαββιδης που δεν πηρε 10αρι.
Αγαπήστε ρε και στηρίξτε την ομαδα.
Εισαι διαλυμένος, η ομάδα ειναι για να πεφτει και ολα τα σαιτ παιζουν οτι ευνοηθηκες με την Λαμια
Το δευτερο γκολ είναι ξεκαθαρα οφσαιντ αλλα φταίει ο Σαββιδης που δεν πηρε 10αρι.
Αγαπήστε ρε και στηρίξτε την ομαδα.
Εισαι διαλυμένος, η ομάδα ειναι για να πεφτει και ολα τα σαιτ παιζουν οτι ευνοηθηκες με την Λαμια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pk77 την Κυρ 12 Δεκ 2021, 21:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
τσιριγωτης
για το καθαρο γκολ που ακυρωσε στην ομαδα σου δεν θα πεις τιποτα;τσιριγωτης έγραψε:Έχεις τα δικια σου κ εσύ..παίζουμε κ Ευρώπη και κύπελλο, κάτσε καλά
-
τσιριγωτης
-
τσιριγωτης
βερνιλακ.ΚΟκκινο μαλλον θελεις να πειςτσιριγωτης έγραψε:Κοίτα ποσα χρόνια είμαι μέλος κ ελα να μου πεις τι ομάδα είμαι
βιβεχρωμ
-
τσιριγωτης