Επί την ευκαιρία.. Μήπως δεν είναι υπέρμετρη αγάπη για την ομάδα και είναι τελικά ξερολισμος.che4 έγραψε:αυτοί που την πέσανε στο μανι για το καδρόνι που τον θεωρούσαν μαραντονα την πέφτουν τώρα πάλι στο μανι που κάνει απλά κριτική στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.
θεωρούν τώρα βέβαια ότι δεν έγινε και τίποτα που δεν έρχεται ο βερν αλλά όταν έλεγε κάποιος απ τη σουηδία (μανι) που κάτι παραπάνω θα ξέρει ότι μην ενθουσιάζεται πήγαιναν να τον φάνε.
κοιτάξτε μερικοί λίγο το θεματάκι σας με την υπέρμετρη αγάπη και στήριξη στην ομάδα που καταλήγει να μην επιτρέπεται η κριτική.
το φόρουμ φτιάχτηκε γιαυτο θεωρώ και έτσι το αγάπησα προσωπικά γι να γίνεται κριτική συζήτηση και επιχειρηματολογία.
κάποιοι θέλετε να το κάνετε το φόρουμ της μιας άποψης λες και γράφεται στο σδνα με αλλόθρησκους.
εγώ δε θα φύγω εδώ θα είμαι και θα προσπαθήσω να γίνει το φόρουμ πάλι αυτό που θεωρώ εγώ ότι θα έπρεπε να είναι
δηλαδή τόπος ήρεμης και με επιχειρήματα ανταλλαγής απόψεων χαράς και κριτικής βέβαια
υγ. επειδή κάποιοι πλέον γνωριζόμαστε είναι ντροπη να επιτειθεστε στο μανι
δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα με το επίπεδο του
είναι ευτύχημα να έχουμε έναν άνθρωπο σαν το μανι στο φόρουμ
υγ2. υπάρχει και η λέξη συγγνώμη τώρα που αποδείχθηκε ότι κάποια δίκαια είχε στις ενστάσεις του αλλά βέβαια αυτή γ λέξη θέλει περισσότερη δύναμη από ότι κάποιοι νομίζουν ότι έχουν γι να την πληκτρολογήσουν
Χορτάσαμε συμπεριφορές τροχονόμου σε οδηγούς, δασκάλων και γονιών σε μικρά παιδιά.
Προτιμούμε να διαβάζουμε απόψεις σαν του Μανιακου και ας διαφωνούμε κάθετα πάρα προβλέψιμες, όλοίδιες κ συμορφωτικες απόψεις.
Δεν είστε πολλοί.. Τουλάχιστον να τη λέει ένας να μην επαναλάμβανεται.