Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

abg12d34 έγραψε:ρε μανιακ για να λες ...λαθη...παει να πει οτι γνωριζεις τα σωστα.....

για λεγε ρε μανιακ ποια ειναι τα σωστα να μαθαίνουμε και εμεις οι ...βλαχοι...

Μονο που ειρωνεύεσαιδεν σου απαντάω
Μάθε ν μιλάς σωστα πρωτα κ τα ξαναλέμε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Napoli4 έγραψε:Ιντερ, βαλενθια, ολυμπιακος. Μπορει να μην ειναι 10 αλλα εχουν αλλαξει απο 3-4 μεσα σε μια σεζον.

Δε νομιζω πως καποιος απτους προπονητες της εποχης Σαββιδη κερδισε την εμπιστοσυνη ειτε του ιβαν ειτε της πλειοψηφιας του κοσμου. Ο μονος ισως ηταν ο Ιβιτς που επελεξε να φυγει.

Απο την αλλη, ο θεσμος του προπονητη πρεπει να στηριζεται. Αλλα αν δεν υπαρχουν αποτελεσματα δεν γινεται να αλλαζεις ολη την ομαδα για να στηριζεις τον κοουτς.

Ο στανο καλος χρυσος, αλλα φτασαμε 10 αυγουστου και η ομαδα δεν εδειχνε ΤΙΠΟΤΑ στο χορτο.
Αν επρεπε να παρει πιστωση χρονου; πιστευω ναι. Αλλα το τι συμβαινει μεσα σε μια ομαδα δεν το ξερουμε. Μπορει να ηταν αποφαση παικτων, μπορει αποφαση διοικησης, μπορει ο Στανο να μην μπορουσε να διαχειριστει τις προσδοκιες και εν τελει να ηταν αποφαση του. Αυτο για το οποιο ειμαι σγρος ειναι πως η αποφαση παρθηκε για το καλο της ομαδας.

Τωρα, την αγανακτηση των φιλαθλων την καταλαβαινω. Ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο τιτλους και με λαθος επιλογες σε καιρια ποστα οπως αυτο του προπονητη κλωνιζεται η πιστη του κοσμου. Αλλα εμεις το εχουμε παει στο αλλο ακρο. Δεν μιλαμε απλα για απαισιοδοξια, αγανακτηση και αδιαφορια (που εν μερη ειναι λογικα) αλλα για θεωριες συνωμοσίας, μηδενισμο των παντων και ακρότητες. Η λεξη καπελωμα εχει γινει συνώνυμο καθε αποφασης στην ομαδα. Μιλαμε για αρρωστα πραγματα.
napoli χαιρομαι που μπηκες στη διαδικασια να μου υποδειξεις αυτες τις ομαδες που αν και δεν φτανουν τα κατορθωματα μας, οι πορειες τους δειχνουν πως αποτελουν ομαδες προς αποφυγη (πλην του διορισμενου για ευνοητους λογους)...

θα πρεπει να καταλαβετε οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι προβλημα εξουσιας...προσωπα ερχονται, προσωπα φευγουν αλλα ο ΠΑΟΚ παρουσιαζει τις ιδιες παθογενειες...οσο ο ΠΑΟΚ θα διοικειται με τον τροπο που διοικειται τωρα και σημαντικα στελεχη του θα δεχονται να υποβαθμιζονται και να παριστανουν τις μαριονετες σε μικρο ή μεγαλο βαθμο, ο,τι και να χτιζεται θα χτιζεται στην αμμο...

και οταν χτιζεις στην αμμο και το πιο πλουσιο παλατι να χτισεις ειναι πολυ ευκολο να κατεδαφιστει με μια κινηση...

το σημαντικοτερο ειναι οτι ολα τα παραπανω στην τελικη επηρεαζουν και το αγωνιστικο, γιατι περαν του οποιουδηποτε ροστερ, παρουσιαζουμε τα μεγαλυτερα κρουσματα απειθαρχιας εντος και εκτος των 4 γραμμων....με οποιον προπονητη και να ειμαστε....οι λογοι ειναι προφανεις...

οποτε καποιοι μπορειτε να χαρειτε το καλυτερο ροστερ της ιστοριας μας που διαφαινεται στον οριζοντα, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αργα ή γρηγορα το οικοδομημα του ΠΑΟΚ θα το καταπιει και αυτο...οπως καταπινει τα παντα στο διαβα του...
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Έχω μια επιχείρηση και προσλαμβάνω έναν υπάλληλο πριν 2 μήνες...σε αυτό το διάστημα του ζητάω να κάνει 5 πράγματα και όχι απλά δεν τα κάνει αλλά μου"χαλάει" και άλλα 2....εδώ υπάρχει το διλλημα...τον κρατάω για να δω μήπως αλλάξει (αλλά πάντα θα έχω τα μάτια μου πάνω του και σε κάθε λάθος θα του κάνω παρατήρηση) ή παίρνω το ρίσκο να βρω έναν καλύτερο (αλλά δεν ξέρω αν θα είναι όντως καλύτερος); Αυτό που με ενδιαφέρει πάντως είναι να πάει καλά η επιχείρηση μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

MANIAKOS έγραψε:Μηδενισμο
Το λες εσυ

Εξήγησε μου πως κανει τα ιδια λάθη καθε χρονο κ μπλέκεται ενω ειναι αμπαλος αποδεδειγμένα ;
Ιδια λαθη το λες εσυ.

Εγω βλεπω βελτιωση του ροστερ καθε χρονια. βλεπω μηδενικα χρεη. Βλεπω καλυτερες εγκαταστασεις. Βλεπω διαλυση του συστηματος. Στο θεμα προπονητη οκ, εχουμε προβλημα. Αλλα ξαναλεω. Ηταν καποιος απτους πρπηγουμενους ο καταλληλος και τον διωξαμε; ειχε κερδισει καποιος την εμπιστοσυνη του κοσμου και τον διωξαμε; πιστευεις πως ο Ιβαν εχει σχεδιο κατα του ΠΑΟΚ και το εκπονει μεσω των αλλαγων προπονητη;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μα δε γινεται να αλλάζεις τοςο πρόσωπα κ τα προβλήματα να ναι τα ιδια δεν το καταλαβαίνεις ;

Το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι στο αγωνιστικό κ μη μου αναφέρετε για χρέη κουράστηκα ...

Αυτα τα παμε κ τα λεμε Μπραβο του

Ο ανρθωπος βαζει τρικλοποδιές στο εαυτό του στην καλύτερη των περιπτώσεων
black death

Δημοσίευση από black death »

Ρε σεις γιατί δεν πάτε στο θρεντ του Σαββίδη; Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνα νέο και διαβάζουμε οτιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sera4 έγραψε:
θα πρεπει να καταλαβετε οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι προβλημα εξουσιας...προσωπα ερχονται, προσωπα φευγουν αλλα ο ΠΑΟΚ παρουσιαζει τις ιδιες παθογενειες...οσο ο ΠΑΟΚ θα διοικειται με τον τροπο που διοικειται τωρα και σημαντικα στελεχη του θα δεχονται να υποβαθμιζονται και να παριστανουν τις μαριονετες σε μικρο ή μεγαλο βαθμο, ο,τι και να χτιζεται θα χτιζεται στην αμμο...
πως επρεπε να δοιηκουνται σωστα οι ομαδες ρε σερα ...κατα την γνωμη σου

πραγματικα θελω απαντηση γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι λες
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

MANIAKOS έγραψε:Μα δε γινεται να αλλάζεις τοςο πρόσωπα κ τα προβλήματα να ναι τα ιδια δεν το καταλαβαίνεις ;

Το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι στο αγωνιστικό κ μη μου αναφέρετε για χρέη κουράστηκα ...

Ποια προβληματα ρε μανι;

ο ιβαν ειναι χωμενος σε 5000 επιχειρησεις λες να ασχολειται 24/7 με τον ΠΑΟΚ; Ο Μιχελ και το δσ του εισηγηθηκαν πως για χ/ψ λογους δεν κανει ο στανο και αυτος ειπε οκ, παρτε αλλον. Τον βριζαμε τα πρωτα χρονια πως ηταν αμπαλος και πως επρεπε να δωσει την ομαδα σε τεχνοκρατες-ποδοσφαιρανθρωπους, το εχει κανει και παλι βλεπουμε φαντασματα.

Τελος παντων. Ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος με τις αλλαγες προπονητων. Θα ηθελα να ειχαμε σαν τη Σαχταρ εναν προπονητη με οραμα και πλανο δεκαετιας ωστε να μεγαλωσει την ομαδα σε ολα τα επιπεδα. Αλλα δεν τον εχουμε βρει ακομα. Ελπιζω να ειναι ο Λουτσεσκου
PAOKSAV

Δημοσίευση από PAOKSAV »

MANIAKOS έγραψε:Μα δε γινεται να αλλάζεις τοςο πρόσωπα κ τα προβλήματα να ναι τα ιδια δεν το καταλαβαίνεις ;

Ρε φιλε, ποια λαθη κανει ο Ιβαν. Ποια σκοτεινα σχεδια. Τι αλλο θα ακουσουμε. Προφανως και ο ΠΑΟΚ δοιηκητικα ειχε θεματα τα προηγουμενα χρονια αλλα πλεον αρχιζουν να λυνονται θεματα απο περσυ ηδη με την ελευση Μιχελ που στηριξε τον Ιβιτς. Το τρενο μπηκε στις ραγιες. Ιβιτς εφυγε. Ο Λουτσεσκου ηταν να ερθει απο την αρχη αν δεν κραζατε ολοι τον Λουτσεσκου ΚΑΙ για να μην μας χαλασει το χατηρι ο Ιβαν πηγε σε καποιον αλλον που απο την αρχη δεν θα γεννουσε εχθρες στον κοσμο του ΠΑΟΚ. Μηπως φταιμε και λιγο εμεις που βαζουμε θηλια στο λαιμο της ΠΑΕ? Που την χρεωνουμε με 7 αγωνιστικες, προστιμα κτλπ κλτπ? Ο Γαυρος περσυ αλλαξε, Σιλβα, Σαντζες, Μπεντο, Τον προπονητη απο κ20, Λεμονις. 5 προπονητες. Απο την ομαδα που περνει τα πρωταθληματα και εκει "ολα λειτουργουν ρολοι". Απο την ομαδα μας απλα λειπει το πρωταθλημα για να πουμε οτι οντως τα λεφτα που εχουν πεσει φεραν κατι πισω και αυτο ηταν αδυνατο πριν πεσει η ΕΠΟ να παρει αλλη ομαδα εκτος του Ολυμπιακου στο πρωταθλημα. Η ομαδα μας ειναι στον σωστο δρομο με τον Μιχελ, αναγνωριζει τα λαθοι της, φερνει παιχτες καλους, απανταει σε ολα τα θεματα χωρις να φοβαται και το κυριοτερο ο Ιβαν δεν κανει πισω και ριχνει πιο ΠΟΛΛΑ χρηματα απο οσα εχει χασει τα τελευταια χρονια χωρις να κανει αποσβεση. Τα 80εκ που εχει βαλει πως θα τα βρουμε να του τα γυρισουμε πισω ως ΠΑΕ? Ετσι ρε φιλε, μονο και μονο για την ευγνωμοσυνη, για να μπορει να ριξει αλλα 100 την επομενη φορα που θα το σκεφτει οτι το κλαμπ μας ειναι υγειες απο τον κοσμο του. Ας κοιταξουμε λιγο την καμπουρα μας, γιατι ζηταμε απο τους αλλους να μην κανουν λαθοι ενω εμεις ειμαστε οι πρωτοι που κανουμε κακο στην ΠΑΕ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η τις προκαλουμε διαφυγωντα κερδοι απο προστιματα και κεκλεισμενων. Χωρις να θελω να αγιοποιησω τον τροπο που λειτουργει η ΠΑΕ μας, που προφανως θελει ξεσκαρταρισμα και να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους και ο καθενας στην αρμοδιοτητα του.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Παίδες ξεκολλάτε ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του και με το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ...χάνεται χρόνο,δεν το απολαμβάνεται λέμε με αυτην την γκρίνια. Προχωράμε, έχουμε και ένα πρωτάθλημα να πάρουμε φέτος μην αναλώνεστε σε σενάρια και ίντριγκες αφήστε να τα κάνουν οι αρδ που τα έχουν σπουδάσει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Χαλαρώστε. Η ομάδα εννοείται είναι για χαβαλέ οργανωτικά - διοικητικά. Τώρα το καταλάβαμε?

Έχουμε καλή ομάδα, με γρήγορους & πιοτικούς παίκτες. Ας γουστάρουμε λίγο μπαλίτσα. Ειδικά για όσους είναι κοντά και μπορούν να πάνε γήπεδο. Δεν έχει νόημα να τρογώμαστε μεταξύ μας. Πέρυσι πήραμε το κύπελλο και φέτος αναβαθμίσαμε το ρόστερ. Περιμένουμε τις τελευταίες 2 κινήσεις - τίποτα άλλο. Σωστή η επιλογη προπονητή σε αυτή τη φάση, γιατί μας ξέρει, όπως και το πρωτάθλημα. Παίζει 4-2-3-1 και είναι προπονητής της ισοροπίας, όπως ο Σάντος. Εγώ όποτε ακούω προπονητές να λένε θα παίζουμε επιθετικά κ.λπ γελάω. Στο ποδόσφαιρο η ισορροπία φέρνει τις επιτυχίες. Μακάρι να έχουν λίγο μυαλό οι οπαδοί και να μη κρίνουν εναν προπονητη από τα μούτρα του η από το αν τον συμπαθούν, αλλά μόνο από τα αποτελέσματα και τη δουλειά του. Εγώ πλέον με αυτόν τον προπονητή αισιοδοξώ. Με Στανόγιεβιτς να πω την αλήθεια το παράτησα τελείως.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Napoli4 έγραψε:

Ποια προβληματα ρε μανι;

ο ιβαν ειναι χωμενος σε 5000 επιχειρησεις λες να ασχολειται 24/7 με τον ΠΑΟΚ; Ο Μιχελ και το δσ του εισηγηθηκαν πως για χ/ψ λογους δεν κανει ο στανο και αυτος ειπε οκ, παρτε αλλον. Τον βριζαμε τα πρωτα χρονια πως ηταν αμπαλος και πως επρεπε να δωσει την ομαδα σε τεχνοκρατες-ποδοσφαιρανθρωπους, το εχει κανει και παλι βλεπουμε φαντασματα.

Τελος παντων. Ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος με τις αλλαγες προπονητων. Θα ηθελα να ειχαμε σαν τη Σαχταρ εναν προπονητη με οραμα και πλανο δεκαετιας ωστε να μεγαλωσει την ομαδα σε ολα τα επιπεδα. Αλλα δεν τον εχουμε βρει ακομα. Ελπιζω να ειναι ο Λουτσεσκου

Προσωπικά κουράστηκα ναπολι γ ψυχολογια μου σαν οπαδός
Να κρέμεται απο Τίς ορέξεις του ιβαν ..οταν χώνεται κ λπ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φτανει με τα οφτοπικ...φτανει
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Η αλλαγη του Σταανογεβιτς καλως εγινε αν κριθηκε οτι ο ανθρωπος δεν..
Το προβλημα ειναι οτι φτασαμε σε αυτην την αλλαγη και χασαμε εξαιρετικα πολυτιμο χρονο απο την προετοιμασια και το δεσιμο της ομαδας, επειδη ο Ιβαν παλι εκανε του κεφαλιου του και παρεκαμψε εναν εξαιρετικο επαγγελματια για να κανει αυτα που του υπαγορευσαν οι αφανεις "συμβουλατορες" του. Το ιδιο λαθος το εκανε και αλλες φορες και παντα το αποτελεσμα ηταν αρνητικο.

Επισης μεγαλο προβλημα ειναι ο τροπος που μαθαμε το ολο σκηνικο. Οχι δεν ηθελα να το μαθω απο το BBC αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να το μαθω απο τις διαρροιες ανικανων τους οποιους βριζουμε ολη μερα ως εχθρους του ΠΑΟΚ και οι οποιοι απευθυνονται σε ενα συγκεκριμενο κοινο ηλιθιων. Δηλαδη κυριοι, θεωρειτε πως ολοι μας ειμαστε επιπεδου ακροατων καμορα και μας το πασαρατε με τετοιον τροπο; Ηθελα να το μαθω απο την ΠΑΕ. Να βγει αρχιδατα και ΠΑΟΚτσηδικα και να πει "κυριοι, καναμε λαθος στην επιλογη προπονητη, καναμε λαθος που δεν ακολουθηθηκαν οι πρεπουσες διαδικασιες για την επιλογη αυτη, το αλλαζουμε οσο ειναι νωρις και συνεχιζουμε. Αντ' αυτου επελεξαν να αφησουν ..διαρροες σε αγραμματους, λες και ολος ο ΠΑΟΚ ασχολειται με αυτους τους γελοιους. Δεν δεχομαι οτι οι διαρροες μπορει να προεκυψαν απο το περιβαλλον Λουτσεσκου. Αν ειναι ετσι, ακυρωνεις το deal.
black death

Δημοσίευση από black death »

Η πρώτη επικοινωνία όπως είπε ο Λουτσέσκου έγινε προχθές το πρωί... κι εμείς το μάθαμε χθες μια-δυο ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση. Τι διαρροές και κουραφέξαλα... Πρέπει ντε και καλά να βρείτε κάτι να γκρινιάξετε μου φαίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”