abg12d34 έγραψε:ρε μανιακ για να λες ...λαθη...παει να πει οτι γνωριζεις τα σωστα.....
για λεγε ρε μανιακ ποια ειναι τα σωστα να μαθαίνουμε και εμεις οι ...βλαχοι...
Μονο που ειρωνεύεσαιδεν σου απαντάω
Μάθε ν μιλάς σωστα πρωτα κ τα ξαναλέμε
abg12d34 έγραψε:ρε μανιακ για να λες ...λαθη...παει να πει οτι γνωριζεις τα σωστα.....
για λεγε ρε μανιακ ποια ειναι τα σωστα να μαθαίνουμε και εμεις οι ...βλαχοι...
napoli χαιρομαι που μπηκες στη διαδικασια να μου υποδειξεις αυτες τις ομαδες που αν και δεν φτανουν τα κατορθωματα μας, οι πορειες τους δειχνουν πως αποτελουν ομαδες προς αποφυγη (πλην του διορισμενου για ευνοητους λογους)...Napoli4 έγραψε:Ιντερ, βαλενθια, ολυμπιακος. Μπορει να μην ειναι 10 αλλα εχουν αλλαξει απο 3-4 μεσα σε μια σεζον.
Δε νομιζω πως καποιος απτους προπονητες της εποχης Σαββιδη κερδισε την εμπιστοσυνη ειτε του ιβαν ειτε της πλειοψηφιας του κοσμου. Ο μονος ισως ηταν ο Ιβιτς που επελεξε να φυγει.
Απο την αλλη, ο θεσμος του προπονητη πρεπει να στηριζεται. Αλλα αν δεν υπαρχουν αποτελεσματα δεν γινεται να αλλαζεις ολη την ομαδα για να στηριζεις τον κοουτς.
Ο στανο καλος χρυσος, αλλα φτασαμε 10 αυγουστου και η ομαδα δεν εδειχνε ΤΙΠΟΤΑ στο χορτο.
Αν επρεπε να παρει πιστωση χρονου; πιστευω ναι. Αλλα το τι συμβαινει μεσα σε μια ομαδα δεν το ξερουμε. Μπορει να ηταν αποφαση παικτων, μπορει αποφαση διοικησης, μπορει ο Στανο να μην μπορουσε να διαχειριστει τις προσδοκιες και εν τελει να ηταν αποφαση του. Αυτο για το οποιο ειμαι σγρος ειναι πως η αποφαση παρθηκε για το καλο της ομαδας.
Τωρα, την αγανακτηση των φιλαθλων την καταλαβαινω. Ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο τιτλους και με λαθος επιλογες σε καιρια ποστα οπως αυτο του προπονητη κλωνιζεται η πιστη του κοσμου. Αλλα εμεις το εχουμε παει στο αλλο ακρο. Δεν μιλαμε απλα για απαισιοδοξια, αγανακτηση και αδιαφορια (που εν μερη ειναι λογικα) αλλα για θεωριες συνωμοσίας, μηδενισμο των παντων και ακρότητες. Η λεξη καπελωμα εχει γινει συνώνυμο καθε αποφασης στην ομαδα. Μιλαμε για αρρωστα πραγματα.
Ιδια λαθη το λες εσυ.MANIAKOS έγραψε:Μηδενισμο
Το λες εσυ
Εξήγησε μου πως κανει τα ιδια λάθη καθε χρονο κ μπλέκεται ενω ειναι αμπαλος αποδεδειγμένα ;
πως επρεπε να δοιηκουνται σωστα οι ομαδες ρε σερα ...κατα την γνωμη σουSera4 έγραψε:
θα πρεπει να καταλαβετε οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι προβλημα εξουσιας...προσωπα ερχονται, προσωπα φευγουν αλλα ο ΠΑΟΚ παρουσιαζει τις ιδιες παθογενειες...οσο ο ΠΑΟΚ θα διοικειται με τον τροπο που διοικειται τωρα και σημαντικα στελεχη του θα δεχονται να υποβαθμιζονται και να παριστανουν τις μαριονετες σε μικρο ή μεγαλο βαθμο, ο,τι και να χτιζεται θα χτιζεται στην αμμο...
Ποια προβληματα ρε μανι;MANIAKOS έγραψε:Μα δε γινεται να αλλάζεις τοςο πρόσωπα κ τα προβλήματα να ναι τα ιδια δεν το καταλαβαίνεις ;
Το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι στο αγωνιστικό κ μη μου αναφέρετε για χρέη κουράστηκα ...
Αυτα τα παμε κ τα λεμε Μπραβο του
Ο ανρθωπος βαζει τρικλοποδιές στο εαυτό του στην καλύτερη των περιπτώσεων
Ρε φιλε, ποια λαθη κανει ο Ιβαν. Ποια σκοτεινα σχεδια. Τι αλλο θα ακουσουμε. Προφανως και ο ΠΑΟΚ δοιηκητικα ειχε θεματα τα προηγουμενα χρονια αλλα πλεον αρχιζουν να λυνονται θεματα απο περσυ ηδη με την ελευση Μιχελ που στηριξε τον Ιβιτς. Το τρενο μπηκε στις ραγιες. Ιβιτς εφυγε. Ο Λουτσεσκου ηταν να ερθει απο την αρχη αν δεν κραζατε ολοι τον Λουτσεσκου ΚΑΙ για να μην μας χαλασει το χατηρι ο Ιβαν πηγε σε καποιον αλλον που απο την αρχη δεν θα γεννουσε εχθρες στον κοσμο του ΠΑΟΚ. Μηπως φταιμε και λιγο εμεις που βαζουμε θηλια στο λαιμο της ΠΑΕ? Που την χρεωνουμε με 7 αγωνιστικες, προστιμα κτλπ κλτπ? Ο Γαυρος περσυ αλλαξε, Σιλβα, Σαντζες, Μπεντο, Τον προπονητη απο κ20, Λεμονις. 5 προπονητες. Απο την ομαδα που περνει τα πρωταθληματα και εκει "ολα λειτουργουν ρολοι". Απο την ομαδα μας απλα λειπει το πρωταθλημα για να πουμε οτι οντως τα λεφτα που εχουν πεσει φεραν κατι πισω και αυτο ηταν αδυνατο πριν πεσει η ΕΠΟ να παρει αλλη ομαδα εκτος του Ολυμπιακου στο πρωταθλημα. Η ομαδα μας ειναι στον σωστο δρομο με τον Μιχελ, αναγνωριζει τα λαθοι της, φερνει παιχτες καλους, απανταει σε ολα τα θεματα χωρις να φοβαται και το κυριοτερο ο Ιβαν δεν κανει πισω και ριχνει πιο ΠΟΛΛΑ χρηματα απο οσα εχει χασει τα τελευταια χρονια χωρις να κανει αποσβεση. Τα 80εκ που εχει βαλει πως θα τα βρουμε να του τα γυρισουμε πισω ως ΠΑΕ? Ετσι ρε φιλε, μονο και μονο για την ευγνωμοσυνη, για να μπορει να ριξει αλλα 100 την επομενη φορα που θα το σκεφτει οτι το κλαμπ μας ειναι υγειες απο τον κοσμο του. Ας κοιταξουμε λιγο την καμπουρα μας, γιατι ζηταμε απο τους αλλους να μην κανουν λαθοι ενω εμεις ειμαστε οι πρωτοι που κανουμε κακο στην ΠΑΕ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Η τις προκαλουμε διαφυγωντα κερδοι απο προστιματα και κεκλεισμενων. Χωρις να θελω να αγιοποιησω τον τροπο που λειτουργει η ΠΑΕ μας, που προφανως θελει ξεσκαρταρισμα και να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους και ο καθενας στην αρμοδιοτητα του.MANIAKOS έγραψε:Μα δε γινεται να αλλάζεις τοςο πρόσωπα κ τα προβλήματα να ναι τα ιδια δεν το καταλαβαίνεις ;
Το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι στο αγωνιστικό κ μη μου αναφέρετε για χρέη κουράστηκα ...
Napoli4 έγραψε:Ποια προβληματα ρε μανι;MANIAKOS έγραψε:Μα δε γινεται να αλλάζεις τοςο πρόσωπα κ τα προβλήματα να ναι τα ιδια δεν το καταλαβαίνεις ;
ο ιβαν ειναι χωμενος σε 5000 επιχειρησεις λες να ασχολειται 24/7 με τον ΠΑΟΚ; Ο Μιχελ και το δσ του εισηγηθηκαν πως για χ/ψ λογους δεν κανει ο στανο και αυτος ειπε οκ, παρτε αλλον. Τον βριζαμε τα πρωτα χρονια πως ηταν αμπαλος και πως επρεπε να δωσει την ομαδα σε τεχνοκρατες-ποδοσφαιρανθρωπους, το εχει κανει και παλι βλεπουμε φαντασματα.
Τελος παντων. Ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος με τις αλλαγες προπονητων. Θα ηθελα να ειχαμε σαν τη Σαχταρ εναν προπονητη με οραμα και πλανο δεκαετιας ωστε να μεγαλωσει την ομαδα σε ολα τα επιπεδα. Αλλα δεν τον εχουμε βρει ακομα. Ελπιζω να ειναι ο Λουτσεσκου