looks like were shopping in aldi again

το κορυφαιο σχολιο απο Σαντερλανταίο
looks like were shopping in aldi again
john4serres έγραψε:looks like were shopping in aldi again![]()
![]()
![]()
το κορυφαιο σχολιο απο Σαντερλανταίο
το τελευταίο σχόλιο είναι από τον εορπτολ?Alastor έγραψε:Μια αλλη οπτικη στην περιπτωση του Τοιβονεν απ'τους οπαδους της Σαντερλαντ![]()
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9038 ... o-toivonen
Το σκεπτικο σου ειναι λάθος νομίζω.GiorgosAtha έγραψε:Είσαι στα 29 προς 30, έχεις βγάλει λεφτά και θες απλά να πας κάπου και να παίξεις βασικός. Έχεις 2 επιλογές...
Από την μια υπάρχει μια ομάδα που θα παίζει στο Europa και ξεκινά ένα πλάνο να διεκδικήσει πρωτάθλημα στη χώρα της και είσοδο στο Ch.L. σε 2-3 χρόνια, θα είσαι βασικός και αναντικατάστατος, με έναν προπονητή που θα στηριχτεί για τουλάχιστον μια 2ετία, ενώ οι οπαδοί της θα σε έχουνε σαν Θεο!
Από την άλλη υπάρχει μια ομάδα που δεν παίζει Ευρώπη και κάθε χρόνο αγωνίζεται με στόχο κυρίως να σωθεί από υποβιβασμό, δεν θα είσαι σίγουρα βασικός, με έναν προπονητή που μετά από 5-6 γκέλες θα φάει σίγουρα σουτ, ενώ οι οπαδοί της σε κράζουν μέχρι αηδίας!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ??? Ε ΕΙΣΑΙ Μ@ΛΑΚΑς ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!
Αν έχει τέτοια μυαλά δεν τον θέλω... όπως δεν θέλω και τον Devic.
Επέστρεψα για να τον φέρω Dim!!!Μια εβδομάδα έλειψα και εμφανιστήκαν τα γατιά να τον φάνε.....Ποια Σάντερλαντ μωρέ και κάτι αποκλειστικά διάβασα..Οι γάτες θέλουν cb.'Οσο για τον cf το πρόβλημα τους το έλεγα και πριν ένα μήνα είναι ηλικιακό.Δεν θέλουν άλλο τριαντάρι έχουν 3 και το ξέρει ο Άντβοκατ θέλει πνευμόνι γι αυτό κάνει το παγώνι......Dimitris_L4 έγραψε:Ωπα βλεπω καλα..επεστρεψε ο αγιος..Αντε ρε τσακαλε να φερουμε τον Ολα..Αντε γιατι μια σαντερλαντ λεει οτι παει να τον παρει...
Μιλάω μόνο για την περίπτωση που ο παίχτης θέλει να πάει στην Αγγλία.Trilofiotis έγραψε: Το σκεπτικο σου ειναι λάθος νομίζω.
Απ'ότι ακούγεται έστω, ο παίχτης σ'εμάς θέλει να έρθει, αλλα η Ρεν ψάχνεται για καλύτερη προσφορά. Οπότε τα συμπεράσματα σου δεν πολυ-ευσταθούν.