Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

looks like were shopping in aldi again
:lol: :lol: :lol: :lol:
το κορυφαιο σχολιο απο Σαντερλανταίο
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

john4serres έγραψε:
looks like were shopping in aldi again
:lol: :lol: :lol: :lol:
το κορυφαιο σχολιο απο Σαντερλανταίο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν νομίζω ότι ο Τοιβόνεν θα πάει Σαντερλαντ το έχω ξαναπεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πληρώσουμε εμείς τα λεφτά που ζητάει η Ρένα. Αρα η περίπτωση πηγαίνει προς Σαββατοκύριακο. Κάπως έτσι πηγαίνει και η υπόθεση Ρούντνεβς. Νομίζω αυτοί οι 2 είναι οι στόχοι και οι υπόλοιποι εναλλακτικές.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν εχει κανενας ινσταγκραμ να του πρηξει λιγο τα παπ@ρια και να τον παρακολουθει μηπως και μαθει τιποτα...?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εχει μεινει ανενεργος εδω και 6 ημερες , απο τοτε δηλαδη που τον πρηζαμε :lol:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μόνο στο twitter έγραψε χτες κάτι για την Μάλμε που την έχει ψηλά όπως φαίνεται
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Στις περιπτώσεις Τοιβονεν και Ρουντβενς το ζόρι ποιος το έχει???????Ο ΠΑΟΚ,η Σάντερλαντ,η Ρεν ή το Αμβούργο?????
5 μέρες μείνανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ωπα βλεπω καλα..επεστρεψε ο αγιος..Αντε ρε τσακαλε να φερουμε τον Ολα..Αντε γιατι μια σαντερλαντ λεει οτι παει να τον παρει... :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Alastor έγραψε:Μια αλλη οπτικη στην περιπτωση του Τοιβονεν απ'τους οπαδους της Σαντερλαντ :D

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9038 ... o-toivonen
το τελευταίο σχόλιο είναι από τον εορπτολ?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Είσαι στα 29 προς 30, έχεις βγάλει λεφτά και θες απλά να πας κάπου και να παίξεις βασικός. Έχεις 2 επιλογές...

Από την μια υπάρχει μια ομάδα που θα παίζει στο Europa και ξεκινά ένα πλάνο να διεκδικήσει πρωτάθλημα στη χώρα της και είσοδο στο Ch.L. σε 2-3 χρόνια, θα είσαι βασικός και αναντικατάστατος, με έναν προπονητή που θα στηριχτεί για τουλάχιστον μια 2ετία, ενώ οι οπαδοί της θα σε έχουνε σαν Θεο!

Από την άλλη υπάρχει μια ομάδα που δεν παίζει Ευρώπη και κάθε χρόνο αγωνίζεται με στόχο κυρίως να σωθεί από υποβιβασμό, δεν θα είσαι σίγουρα βασικός, με έναν προπονητή που μετά από 5-6 γκέλες θα φάει σίγουρα σουτ, ενώ οι οπαδοί της σε κράζουν μέχρι αηδίας!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ??? Ε ΕΙΣΑΙ Μ@ΛΑΚΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!
Αν έχει τέτοια μυαλά δεν τον θέλω... όπως δεν θέλω και τον Devic που είχε ίδια μυαλά και μου πήγε στην Αραπιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 26 Αύγ 2015, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το σιγουρο ειναι οτι οι παιχτες ειναι δε θελουν να μεινουν χωρις ομαδα...
Οσο δε κλεινουν καπου οι πιθανοτητες υφιστανται.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

GiorgosAtha έγραψε:Είσαι στα 29 προς 30, έχεις βγάλει λεφτά και θες απλά να πας κάπου και να παίξεις βασικός. Έχεις 2 επιλογές...

Από την μια υπάρχει μια ομάδα που θα παίζει στο Europa και ξεκινά ένα πλάνο να διεκδικήσει πρωτάθλημα στη χώρα της και είσοδο στο Ch.L. σε 2-3 χρόνια, θα είσαι βασικός και αναντικατάστατος, με έναν προπονητή που θα στηριχτεί για τουλάχιστον μια 2ετία, ενώ οι οπαδοί της θα σε έχουνε σαν Θεο!

Από την άλλη υπάρχει μια ομάδα που δεν παίζει Ευρώπη και κάθε χρόνο αγωνίζεται με στόχο κυρίως να σωθεί από υποβιβασμό, δεν θα είσαι σίγουρα βασικός, με έναν προπονητή που μετά από 5-6 γκέλες θα φάει σίγουρα σουτ, ενώ οι οπαδοί της σε κράζουν μέχρι αηδίας!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ??? Ε ΕΙΣΑΙ Μ@ΛΑΚΑς ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!
Αν έχει τέτοια μυαλά δεν τον θέλω... όπως δεν θέλω και τον Devic.
Το σκεπτικο σου ειναι λάθος νομίζω.
Απ'ότι ακούγεται έστω, ο παίχτης σ'εμάς θέλει να έρθει, αλλα η Ρεν ψάχνεται για καλύτερη προσφορά. Οπότε τα συμπεράσματα σου δεν πολυ-ευσταθούν.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Dimitris_L4 έγραψε:Ωπα βλεπω καλα..επεστρεψε ο αγιος..Αντε ρε τσακαλε να φερουμε τον Ολα..Αντε γιατι μια σαντερλαντ λεει οτι παει να τον παρει... :lol:
Επέστρεψα για να τον φέρω Dim!!!Μια εβδομάδα έλειψα και εμφανιστήκαν τα γατιά να τον φάνε.....Ποια Σάντερλαντ μωρέ και κάτι αποκλειστικά διάβασα..Οι γάτες θέλουν cb.'Οσο για τον cf το πρόβλημα τους το έλεγα και πριν ένα μήνα είναι ηλικιακό.Δεν θέλουν άλλο τριαντάρι έχουν 3 και το ξέρει ο Άντβοκατ θέλει πνευμόνι γι αυτό κάνει το παγώνι......
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Trilofiotis έγραψε: Το σκεπτικο σου ειναι λάθος νομίζω.
Απ'ότι ακούγεται έστω, ο παίχτης σ'εμάς θέλει να έρθει, αλλα η Ρεν ψάχνεται για καλύτερη προσφορά. Οπότε τα συμπεράσματα σου δεν πολυ-ευσταθούν.
Μιλάω μόνο για την περίπτωση που ο παίχτης θέλει να πάει στην Αγγλία. :mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Φέρτε τον Λασινά Τραορέ 2,03 να τους πάρει όλους αμπάριζα, να τους βάζει μες τα δίχτυα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”