Γιώργος Σαββίδης
- john4serres
Re: Γιώργος Σαββίδης
Αντε και ******* με τις μπουρδες του ινσταγκραμ
- Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ -
- Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ -
- paok re niamou
Στα αποδυτήρια έφτασε το μήνυμα;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάτσε φίλε.2 βαθμούς είσαι πίσω δεύτερος.πολλες φορές παραπαίε στην ιστορία σου έτσι το αγωνιστικό;Gospi έγραψε:Πλακα εχει και το σχολιο της ΠΑΕ για τον αγωνα. "Ολες οι λεπτομεριες του αγωνα πηγαν στραβα"
γελανε και οι πέτρες.
Αλλα τι περιμενεις απο στελεχη που δν ξερουν τι σχημα εχει η μπαλα?
Οι λεπτομεριες φταινε για την ξεφτιλα ε?
Οχι οτι παραπαιει το αγωνιστικο ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι υπάρχει μια υπερβολή στο όλο σκηνικό.πιθανως για να ξενερωσετε.
Πραγματικά μπορώ να αντέξω την ομάδα να πηγαίνει χάλια.Gospi έγραψε:Πλακα εχει και το σχολιο της ΠΑΕ για τον αγωνα. "Ολες οι λεπτομεριες του αγωνα πηγαν στραβα"
γελανε και οι πέτρες.
Τον προπονητή να λέει τις μπαρούφες του για να δικαιολογήσει τις οποίες αδυναμίες του.
Αλλά αυτούς τους επικοινωνιολόγους του κώλου που νομίζουν ότι απευθύνονται σε γελαδομουσχαρα, και ότι αν μας πούνε ότι το σκορ έληξε 0-2 αντί για 2-0 θα το πιστέψουμε... Πραγματικά θέλω να τους κουτουλησω
Ώρες ώρες πιλοτε απορώ μαζί σου.pilotos έγραψε:Στα αποδυτήρια έφτασε το μήνυμα;
Ενώ βλέπεις και καταλαβαινεις πολλά πράγματα επιλέγεις μια τακτική που δεν την καταλαβαίνω.
Οκ έφτασε το μύνημα στα αποδυτήρια... καί?
Θα αποκτήσει ο Αντρέ έκρηξη, ταχύτητα και θα προσαρμοστεί στην νέα θέση?
Θα μπορει ο Βαρέλα να βγάζει την μπάλα σωστά με το αριστερό?
Θα αποκτήσει ριφλεξ και ευλυγισία ο ζιφκο?
Θα γίνει ο Ματος στα 34 το δεξί στόπερ που ονειρευόμαστε?
Θα αποκτήσει δύναμη ο Πολωνός και δεν θα τον πηγαίνουν καροτσάκι όπου θέλουν τα αντίπαλα σέντερ Μπακ?
Τι?
Συγγνωμη ρε συ, αλλα το σχολιο μου ειναι πολυ συγκεκριμενο.Taseos έγραψε:Κάτσε φίλε.2 βαθμούς είσαι πίσω δεύτερος.πολλες φορές παραπαίε στην ιστορία σου έτσι το αγωνιστικό;Gospi έγραψε:Πλακα εχει και το σχολιο της ΠΑΕ για τον αγωνα. "Ολες οι λεπτομεριες του αγωνα πηγαν στραβα"
γελανε και οι πέτρες.
Νομίζω ότι υπάρχει μια υπερβολή στο όλο σκηνικό.πιθανως για να ξενερωσετε.
Εσυ ειδες πως χασαμε στις λεπτομεριες απο τον βαζελο?
Εγω οχι.
Αρα θεωρω πως η ΠΑΕ υποτιμα την νοημοσυνη μου με αυτα τα γελοια σχολια και τις αστειες δικαιολογιες.
Ρισταρτ όλοι φίλε, τόσο απλό.renegade έγραψε:Ώρες ώρες πιλοτε απορώ μαζί σου.pilotos έγραψε:Στα αποδυτήρια έφτασε το μήνυμα;
Ενώ βλέπεις και καταλαβαινεις πολλά πράγματα επιλέγεις μια τακτική που δεν την καταλαβαίνω.
Οκ έφτασε το μύνημα στα αποδυτήρια... καί?
Θα αποκτήσει ο Αντρέ έκρηξη, ταχύτητα και θα προσαρμοστεί στην νέα θέση?
Θα μπορει ο Βαρέλα να βγάζει την μπάλα σωστά με το αριστερό?
Θα αποκτήσει ριφλεξ και ευλυγισία ο ζιφκο?
Θα γίνει ο Ματος στα 34 το δεξί στόπερ που ονειρευόμαστε?
Θα αποκτήσει δύναμη ο Πολωνός και δεν θα τον πηγαίνουν καροτσάκι όπου θέλουν τα αντίπαλα σέντερ Μπακ?
Τι?
Πάμε από την αρχή.
Ας τα βάλουν κάτω για το καλύτερο.
Κι αν δεν μπορεί ο α ή ο β ας μην παίξει.
Λες πχ ο Βιερίνια να νομίζει ο ίδιος ότι κάνει γαμω τις εμφανίσεις;
- Sick Bastard
Ρε Γιωργάκη, δεν μας χέζεις με τις μαλακίες σου να πούμε;
Δεν βαρέθηκες να γράφεις σ αυτό το μαραφέτι; Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.
Αυτό το καλοκαίρι που ήταν να μας εκτοξεύσετε παίζατε την τσιγκολελέτα,άντε να πούμε με τις μαλακίες.
Σε κρετίνους απευθύνεστε;
Δεν βαρέθηκες να γράφεις σ αυτό το μαραφέτι; Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.
Αυτό το καλοκαίρι που ήταν να μας εκτοξεύσετε παίζατε την τσιγκολελέτα,άντε να πούμε με τις μαλακίες.
Σε κρετίνους απευθύνεστε;
Εντάξει δεν πάει καλά η ομάδα, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο τώρα. Όλοι άχρηστοι δηλαδή, ε? Ευτυχώς που ήταν καλύτερες οι προηγούμενες διοικήσεις και προλάβαμε να χορτάσουμε νταμπλ. Τι σχόλια είναι αυτά? Μας κορϊδεύουν? Ποιοι? Αυτοί που μας έχου στο αφρο 3 χρόνια? Που έφτασαν την ομάδα να είναι φαβορί σε όλα τα παιχνίδια? Μια χαρά έχετε πέσει στη λούμπα του χοντρού. Άλλο κριτική και άλλο τα μηδενίζω όλα.. Άκου χαρτζηλίκια, τσιγκολελέτες και ειρωνίες..
Είπαμε είμαστε τον άκρων όλοι τώρα άχρηστοι αυτοί που φέρανε αητητο νταμπλ και 5 τίτλους με το κλεμμένο στα 5 τελευταία χρόνια..... Τοξικότητα δύο φουλ.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 04 Φεβ 2020, 06:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aigle_Noir
Κανα επιχειρημα του παροντος θα γραψεις ή θα συνεχισεις να την λες σε ολους επειδη κρινουν και δεν ειναι σε ολα yesmen?eorptol1 έγραψε:Είπαμε είμαστε τον άκρων όλοι τώρα άχρηστοι αυτοί που φέρανε αητητο νταμπλ και 5 τίτλους με το κλεμμένο στα 5 τελευταία χρόνια..... Τοξικότητα δύο φουλ.....
Δεν είναι για να υπερασπιστεί κανείς τον Γ. Σαββίδη, αλλά ενώ ο πρόεδρος της Αμερικής ασκεί πολιτική επί της ουσίας, πολύ συχνά μάλιστα, μέσω δηλώσεων στο twitter, στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θεωρούμε ότι επειδή στην μπανανία, σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, ένα μέλος της διοίκησης, τοποθετείται μέσω Twitter, αυτό δείχνει έλλειψη σοβαρότητας ή προχειρότητα κλπ. Το 2020 να κάθεται κανείς και να τοποθετείται έτσι, εννοώ αυτούς που σχολιάζουν τη χρήση του Twitter, δείχνει περισσότερο πόσο εκτός πραγματικότητας είναι οι ίδιοι ή τέλος πάντων δεν έχουν αντιληφθεί Πώς λειτουργεί ο κόσμος...
Υγ.
και δεν είναι για να υπερασπιστεί κανείς κάποιους που προφανώς κάνουν λάθη και πρέπει να την ακούν για αυτά. Αλλά όταν σε στιγμή που γίνεται πόλεμος και βάλλεται η ομάδα από κυβέρνηση κλπ κάποιοι κοιτάνε αν το πουκάμισο είναι σιδερωμένο καλά στον γιακά..κανείς δεν είναι τέλειος μαι κάποιοι είναι ίσως παντελώς άχρηστοι αλλά σε ώρα κρίσης θέλει λίγο μέτρο η "κριτική"
Υγ.
Ναι αλλά δεν είχε το ύφος του CEO της IBM και την ευγλωττία του..Παράλληλα ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική για όσα ειπώθηκαν στη "Δίκη στο Open" από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.
και δεν είναι για να υπερασπιστεί κανείς κάποιους που προφανώς κάνουν λάθη και πρέπει να την ακούν για αυτά. Αλλά όταν σε στιγμή που γίνεται πόλεμος και βάλλεται η ομάδα από κυβέρνηση κλπ κάποιοι κοιτάνε αν το πουκάμισο είναι σιδερωμένο καλά στον γιακά..κανείς δεν είναι τέλειος μαι κάποιοι είναι ίσως παντελώς άχρηστοι αλλά σε ώρα κρίσης θέλει λίγο μέτρο η "κριτική"
- Sick Bastard
Ααααχχχαχχχχχαχχαχα, να σαι καλά ρε Τρούμαν, τρομερός ρε φίλε, δεν το περίμενα αυτό με το Τραμπ(αρίφα)
διδάσκεις PRιλίκι στον 21ο αιώνα, όχι μαλακίες.
Βασικά βαριόμουνα κι είπα να κάνω αυτό το ποστ για να δω αν παίζει ακόμα το κλασσικό (και τόσο ηλίθιο) επιχείρημα ''α ρε Γούμενος που σας χρειάζεται'' κι όχι μόνο παίζει αλλά είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.
διδάσκεις PRιλίκι στον 21ο αιώνα, όχι μαλακίες.
Το βρήκες ρε θηρία αυτό είναι.PatCamps έγραψε:Εντάξει δεν πάει καλά η ομάδα, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο τώρα. Όλοι άχρηστοι δηλαδή, ε? Ευτυχώς που ήταν καλύτερες οι προηγούμενες διοικήσεις και προλάβαμε να χορτάσουμε νταμπλ. Τι σχόλια είναι αυτά? Μας κορϊδεύουν? Ποιοι? Αυτοί που μας έχου στο αφρο 3 χρόνια? Που έφτασαν την ομάδα να είναι φαβορί σε όλα τα παιχνίδια? Μια χαρά έχετε πέσει στη λούμπα του χοντρού. Άλλο κριτική και άλλο τα μηδενίζω όλα.. Άκου χαρτζηλίκια, τσιγκολελέτες και ειρωνίες..
Βασικά βαριόμουνα κι είπα να κάνω αυτό το ποστ για να δω αν παίζει ακόμα το κλασσικό (και τόσο ηλίθιο) επιχείρημα ''α ρε Γούμενος που σας χρειάζεται'' κι όχι μόνο παίζει αλλά είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.