Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Δεν ξερω ν ειπες οκ για το λειψο ροστερ και ποια η ευθυνη σου...αν καιαν ηταν κανας μπολονι π.χ τωρα ολοι τη διοικηση θα κραζανε...γιατι το οτι δε θα αντεξουμε φαινεται....
δυτυχως ουτε ροτεισιον μπορει να κανεις......ουτε τπτ...2 3 ν λειψουν τελος
δυτυχως ουτε ροτεισιον μπορει να κανεις......ουτε τπτ...2 3 ν λειψουν τελος
- Μπαρκαρούτσος
MVP εσύ για την ραγδαία αλλαγή εικόνας στο β' ημίχρονο.
Λογικά έπεσε τρελό κραξίδι στην ανάπαυλα...
Λογικά έπεσε τρελό κραξίδι στην ανάπαυλα...
Τραγικό κοουτσαρισμα για 3η συνεχόμενη ρε συ Άγγελε..
3-5-2 με τριάδα CB Ποζατζιδη-Τζαβελλα-Βιτορ ?
Όχι ρε συ δηλαδή ειδικά τον Ποζα τον λυπηθηκα πραγματικά γιατί εκτέθηκε, αφού στερείται σωματικών προσόντων για να παίξει εκεί.
Να μου πεις, δεν έχεις άλλο CB.. δεκτό.. αλλά ποιος ευθύνεται γι'αυτο? Συγχωροχάρτι δε δικαιουσε από τη στιγμή που το καλοκαίρι δήλωνες οτι η ομάδα είναι πλήρης.
Και αυτό με την κούραση δεν το καταλαβαίνω.
Ο Γκαρσια με το Βιτολο, ο Σναουτσνερ, ο Ιβιτς κλπ γιατι έβγαζαν 56 ενενηνταλεπτα σε μια χρονιά. Από σίδερο ήταν αυτοί?
Ζήτα μεταγραφές.
3-5-2 με τριάδα CB Ποζατζιδη-Τζαβελλα-Βιτορ ?
Όχι ρε συ δηλαδή ειδικά τον Ποζα τον λυπηθηκα πραγματικά γιατί εκτέθηκε, αφού στερείται σωματικών προσόντων για να παίξει εκεί.
Να μου πεις, δεν έχεις άλλο CB.. δεκτό.. αλλά ποιος ευθύνεται γι'αυτο? Συγχωροχάρτι δε δικαιουσε από τη στιγμή που το καλοκαίρι δήλωνες οτι η ομάδα είναι πλήρης.
Και αυτό με την κούραση δεν το καταλαβαίνω.
Ο Γκαρσια με το Βιτολο, ο Σναουτσνερ, ο Ιβιτς κλπ γιατι έβγαζαν 56 ενενηνταλεπτα σε μια χρονιά. Από σίδερο ήταν αυτοί?
Ζήτα μεταγραφές.
να ξεκινησω απο τις δηλωσεις...δεν εχω ξανακουσει οτι οι ποδοσφαιριστες αποφασιζουν ποτε ειναι ετοιμοι να παιξουν και οχι το ιατρικο τιμ...δηλαδη σοβαρα τωρα γινονται αυτα στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο?σαν κακογουστο αστειο μοιαζει...
για τον αγωνα το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχεις εκθεσει τον καημενο τον κουλουρη ανεπανορθωτα...οι παιχτες σε αυτη την ηλικια πρεπει να παιζουν οπωσδηποτε στη φυσικη τους θεση...ο κουλουρης μονο εκει δεν εχει παιξει...στην καλαμαρια επαιξε αριστερο εξτρεμ και σημερα ξεκινησε πισω απο τα 2 φορ για να μεταφερθει στη σνεχεια δεξια...θεωρω πολυ κακη τη διαχειριση του μικρου και νομιζω πως τον εχει επηρεασει και γενικοτερα...
απο εκει και περα λες οτι κανενας δεν μπορει να εχει παραπονο απο τις ευκαιριες που πηρε... τις ευκαιριες που πηρε ο σπυροπουλος τις εχουν παρει πολλοι?δηλαδη θα ηταν χειροτερος ο σημερινος μαντουρο ή ακομα καλυτερα ο σαββιδης που εχει εξαφανιστει κιολας??ο επισης εξαφανισμενος κωνσταντινιδης ποσες ευκαιριες εχει παρει?ο ποζογλου?
εχω μεγαλο παραπονο απο την πολυ κακη διαχειριση καποιων νεων παιχτων...
τελος μεγαλο μπραβο απο μενα που ειχες τα @@ και εβαλες τον ποζογλου μεσα...κινηση ματ για το ματσακι βοηθησε πολυ ο μικρος :ugeek:
υγ το συστημα και οι παιχτες που κατεβασες σημερα ειναι το χειροτερο που εχω δει μετα το 3-6-1 του χαβου στο οακα...
υγ2 σημερα η Παναγια πρεπει να σιγοτραγουδουσε το "ωωω ΠΑΟΚαρα..."
για τον αγωνα το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχεις εκθεσει τον καημενο τον κουλουρη ανεπανορθωτα...οι παιχτες σε αυτη την ηλικια πρεπει να παιζουν οπωσδηποτε στη φυσικη τους θεση...ο κουλουρης μονο εκει δεν εχει παιξει...στην καλαμαρια επαιξε αριστερο εξτρεμ και σημερα ξεκινησε πισω απο τα 2 φορ για να μεταφερθει στη σνεχεια δεξια...θεωρω πολυ κακη τη διαχειριση του μικρου και νομιζω πως τον εχει επηρεασει και γενικοτερα...
απο εκει και περα λες οτι κανενας δεν μπορει να εχει παραπονο απο τις ευκαιριες που πηρε... τις ευκαιριες που πηρε ο σπυροπουλος τις εχουν παρει πολλοι?δηλαδη θα ηταν χειροτερος ο σημερινος μαντουρο ή ακομα καλυτερα ο σαββιδης που εχει εξαφανιστει κιολας??ο επισης εξαφανισμενος κωνσταντινιδης ποσες ευκαιριες εχει παρει?ο ποζογλου?
εχω μεγαλο παραπονο απο την πολυ κακη διαχειριση καποιων νεων παιχτων...
τελος μεγαλο μπραβο απο μενα που ειχες τα @@ και εβαλες τον ποζογλου μεσα...κινηση ματ για το ματσακι βοηθησε πολυ ο μικρος :ugeek:
υγ το συστημα και οι παιχτες που κατεβασες σημερα ειναι το χειροτερο που εχω δει μετα το 3-6-1 του χαβου στο οακα...
υγ2 σημερα η Παναγια πρεπει να σιγοτραγουδουσε το "ωωω ΠΑΟΚαρα..."

Με 4 βαθμούς στα επόμενα 2 ματς θα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος.
Πάμε ρε Τρελλέ!
** Μην τον καις τον Κιτσάκο, ιδίως στο 3-5-2.
Πάμε ρε Τρελλέ!
** Μην τον καις τον Κιτσάκο, ιδίως στο 3-5-2.
Καλα κανει με τον κιτσιου.. τα ματια μας εχουνε πονεσει με δεξια πλευρα κιτσιου σαλπι..
Ο ενας συναγωνιζεται τον αλλον στην αμπαλιαση.
Ο ενας συναγωνιζεται τον αλλον στην αμπαλιαση.
Όταν μπήκε ο Μακ στην Ξάνθη λέει ότι διαπίστωσε πως παίζαμε με 9. Δεν είπε 10 αλλά 9. 

Προφανώς τον (τραυματία) Τζιόλη εννοούσε.tzelas έγραψε:Όταν μπήκε ο Μακ στην Ξάνθη λέει ότι διαπίστωσε πως παίζαμε με 9. Δεν είπε 10 αλλά 9.
Προφανώς τον (τραυματία) Τζιόλη εννοούσε.tzelas έγραψε:Όταν μπήκε ο Μακ στην Ξάνθη λέει ότι διαπίστωσε πως παίζαμε με 9. Δεν είπε 10 αλλά 9.
** Το καλούπι τού Σκόνδρα είναι ίδιο με του Τζαβέλλα. Ο Κιτσάκος πρέπει να είναι στο ροτέισον, ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ 3-5-2.
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως επαιζε και ο μαρτενς συναμα????tzelas έγραψε:Όταν μπήκε ο Μακ στην Ξάνθη λέει ότι διαπίστωσε πως παίζαμε με 9. Δεν είπε 10 αλλά 9.

- ΑποστόληςΑ
Είχα γράψει πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να πάρουμε το Χ, λόγω ΑΑ, γιατί δεν έχουμε τόσο καλή ομάδα για το διπλό. Διαψεύστηκα βέβαια, γιατί πήραμε το διπλό αφού όλα τα παιδιά παίξανε το 101% αυτού που μπορούν.
Με τις απουσίες βασικών όμως φαίνεται καθαρά η γύμνια της ομάδας. Μην τρελλαινόμαστε. Όταν λείπουν Μακ, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Ρατς, είμαστε μια μέτρια ομάδα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός μπορεί να τους αναπληρώσει, έως ένα σημείο τουλάχιστον.
Για τον αγώνα στα Γιάννινα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πρέπει να κλέψουμε τους βαθμούς, όπως στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω να είναι έτοιμοι οι Τζιόλης, Golasa. Μακάρι να ήταν και ο Μακ. Χρειαζόμαστε καλό κέντρο, για πάγωμα παιχνιδιού και χτύπημα στις αντεπιθέσεις. Δεν πρέπει να έχουμε κατοχή μπάλας, θα είναι ολέθριο, γιατί θα κουραστούμε γρήγορα. Το γήπεδο θα είναι βούρκος, οπότε θα χρειαστούμε μαχητές.
Με τις απουσίες βασικών όμως φαίνεται καθαρά η γύμνια της ομάδας. Μην τρελλαινόμαστε. Όταν λείπουν Μακ, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Ρατς, είμαστε μια μέτρια ομάδα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός μπορεί να τους αναπληρώσει, έως ένα σημείο τουλάχιστον.
Για τον αγώνα στα Γιάννινα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πρέπει να κλέψουμε τους βαθμούς, όπως στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω να είναι έτοιμοι οι Τζιόλης, Golasa. Μακάρι να ήταν και ο Μακ. Χρειαζόμαστε καλό κέντρο, για πάγωμα παιχνιδιού και χτύπημα στις αντεπιθέσεις. Δεν πρέπει να έχουμε κατοχή μπάλας, θα είναι ολέθριο, γιατί θα κουραστούμε γρήγορα. Το γήπεδο θα είναι βούρκος, οπότε θα χρειαστούμε μαχητές.