Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
κανεις λάθος φίλε, έχω μάθει ότι στο PS3 διαπρέπει....ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί συζητάμε έναν παίκτη που επί 3 χρόνια δεν προσέφερε σχεδόν τίποτε στον ΠΑΟΚ;
ετοιμασου για θανατοDC έγραψε:Μα .... δεν είπαμε τίποτα για τον Sakis ...
zoomgr έγραψε:ε όχι και όργια ο κούτσια , 5 καλά έκανε και 10 μαλατσίες.... και η πάσσα που έβγαλε ήταν εντελώς τυχερή, ούτε έβλεπε που την έστειλε... μέτρια εμφάνηση
ειδες το παιχνιδι??
προσωπικα επειδη το ειδα ηταν με διαφορα ο καλυτερος του γηπεδου
και λαθη δεν υπηρχαν στο παιχνιδι του
εκανε αρκετα καλυτερο παιχνιδι απο οτι με εμας
για να μην τα λεω μονο εγω
contra:
MVP:
Ο Κατσικοκέρης πέτυχε το γκολ του Εργοτέλη, ο Κουτσιανικούλης όμως ήταν αυτός που με την κατακόρυφη άνοδό του στο δεύτερο μέρος έσπρωξε την κρητική ομάδα. Ηταν ο Κουτσιανικούλης του Εργοτέλη που δεν είδαμε ποτέ στον ΠΑΟΚ
sport24:
Οι κιτρινόμαυροι της Κρήτης άρχισαν να πιέζουν σε όλο το μήκος του γηπέδου, με τον Κουτσιανικούλη να αποτελεί συνεχόμενη απειλεί από την μεριά του Λαγού.
- abc_o_ karpouzas
ειναι επιδη μαλον τον ειπανε οτι θα παρει μεταγραφη στον ΠΑΟΚ.....
- abc_o_ karpouzas
Χωρίς ενίσχυση το τριφύλλι!
http://www.gazzetta.gr/super-league/art ... -triphulli
τωρα εαν πουμε κατι υπερ ΑΥΤΗΣ της διοικησης του ΠΑΟΚ θα βγουνε καποιοι να πουν οτι ανοικω στην .......προεδρικη φρουρα ε; και οτι τα παιρνω απο τον ζαγορ ε;
και εαν μετα ριξω κανενα μπινελικι θα βγει ο φωτης και ο αργωναυτης να μου ριξουν καμια
επιδη ταχα μου το σαιτ και το φορουμ και να ειχαμε να λεγαμε
τωρα εαν πουμε κατι υπερ ΑΥΤΗΣ της διοικησης του ΠΑΟΚ θα βγουνε καποιοι να πουν οτι ανοικω στην .......προεδρικη φρουρα ε; και οτι τα παιρνω απο τον ζαγορ ε;
και εαν μετα ριξω κανενα μπινελικι θα βγει ο φωτης και ο αργωναυτης να μου ριξουν καμια
Ο Παναθηναϊκός, λόγω σχετικού εγγράφου της FIFA, δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή τον Ιανουάριο καθώς έχει οφειλές προς παίκτες, κλείνοντας οριστικά το θέμα ενίσχυσης!
H FIFA έχει ενημερώσει όλους τους ελληνικούς συλλόγους μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πως για να πραγματοποιήσουν μεταγραφές δεν πρέπει να έχουν οφειλόμενα προς τους παίκτες της ομάδας.
Μάλιστα, αυτό πρέπει να γίνει με επίσημο έγγραφο υπογεγραμμένο από τον διευθύνοντα σύμβουλο της κάθε ΠΑΕ αναφέροντας γραπτώς πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πληρωμένοι μέχρι το τέλος του 2011!
Στον Παναθηναϊκό την ευθύνη της υπογραφής έχει ο Δημήτρης Γόντικας και δεν μπορεί να την βάλει λόγω ότι υπάρχουν οφειλές. Ετσι, η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού τον Γενάρη τελείωσε και οριστικά!
Τί έγινε μήπως τελικά όλοι στα ίδια είμαστε?Μήπως δεν φταίει το λαμόγιο ο Ζαγοράκης,αλλά τα ίδια συμβαίνουν σε όλους τους συλλόγους??Φαντάζεστε αν γινότανε αυτό σε μας τί είχε να γίνει και να ακουστεί?
Δεν θέλω να ανάψω φωτιές,αλλά αυτό πάει σε όλους τους καλοθελητές που βγάζουνε τον Ζαγράκη "λίγο","κακοδιαχειριστή","επικίνδυνο" κτλ..
H FIFA έχει ενημερώσει όλους τους ελληνικούς συλλόγους μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πως για να πραγματοποιήσουν μεταγραφές δεν πρέπει να έχουν οφειλόμενα προς τους παίκτες της ομάδας.
Μάλιστα, αυτό πρέπει να γίνει με επίσημο έγγραφο υπογεγραμμένο από τον διευθύνοντα σύμβουλο της κάθε ΠΑΕ αναφέροντας γραπτώς πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πληρωμένοι μέχρι το τέλος του 2011!
Στον Παναθηναϊκό την ευθύνη της υπογραφής έχει ο Δημήτρης Γόντικας και δεν μπορεί να την βάλει λόγω ότι υπάρχουν οφειλές. Ετσι, η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού τον Γενάρη τελείωσε και οριστικά!
Τί έγινε μήπως τελικά όλοι στα ίδια είμαστε?Μήπως δεν φταίει το λαμόγιο ο Ζαγοράκης,αλλά τα ίδια συμβαίνουν σε όλους τους συλλόγους??Φαντάζεστε αν γινότανε αυτό σε μας τί είχε να γίνει και να ακουστεί?
Δεν θέλω να ανάψω φωτιές,αλλά αυτό πάει σε όλους τους καλοθελητές που βγάζουνε τον Ζαγράκη "λίγο","κακοδιαχειριστή","επικίνδυνο" κτλ..
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειμαστε αδελφε στα ιδια...Εμεις εχουμε κανει διακανονισμο με τους παιχτες προς τις οφειλες και μπορουμε να κανουμε μεταγραφες...Αυτοι απ'οτι ειχα ακουσει ειχανε λεφτα μεχρι γεναρη..Απο εκει και περα ουδεις γνωριζε..Επομενως δεν ειμαστε στα ιδια..
Εχω την εντύπωση οτι δεν δέχεται διακανονισμούς αλλά μόνο εξώφληση.
Δεν νομίζω πως ο βάζελος δεν μπορεί να κάνει ούτε διακανονισμούς.
Δεν νομίζω πως ο βάζελος δεν μπορεί να κάνει ούτε διακανονισμούς.
Δηλαδή, τώρα ο τσάκας δεν μπορεί να φέρει τον Ροναλντίνιο;
Στον βάζελο δεν είναι που κάνουν ουρά οι Άραβες για να "επενδύσουν";
PS: Σύμφωνα με αυτά που ακούω στο ραδιόφωνο, ο βάζελος είναι σε χειρότερη θέση από εμάς. Χάνει Νίνη δωρεάν (ΔΕΝ τον αποδεσμεύει όπως εμείς τους Βιτόλο και Κοντρέρας, τον ΧΑΝΕΙ), και ψάχνει αγοραστές για παίκτες του όπως τον Λέτο.
Η γριά έπεσε κατηγορίες, το σκουλίκι-S3 χρωστά τα σάλια του, η κούλα βαράει διάλυση, ο βάζελος δεν έχει φράγκα για μεταγραφές και τον γάβρο τον κρατάει ζωντανό για πλυντήριο ο μπούλης. Παρόλα τα ελλείματα, παίζει να είμαστε το πιο νοικοκυρεμένη ΠΑΕ. Και πάιζουμε και σε 3 ταμπλό.
Στον βάζελο δεν είναι που κάνουν ουρά οι Άραβες για να "επενδύσουν";
PS: Σύμφωνα με αυτά που ακούω στο ραδιόφωνο, ο βάζελος είναι σε χειρότερη θέση από εμάς. Χάνει Νίνη δωρεάν (ΔΕΝ τον αποδεσμεύει όπως εμείς τους Βιτόλο και Κοντρέρας, τον ΧΑΝΕΙ), και ψάχνει αγοραστές για παίκτες του όπως τον Λέτο.
Η γριά έπεσε κατηγορίες, το σκουλίκι-S3 χρωστά τα σάλια του, η κούλα βαράει διάλυση, ο βάζελος δεν έχει φράγκα για μεταγραφές και τον γάβρο τον κρατάει ζωντανό για πλυντήριο ο μπούλης. Παρόλα τα ελλείματα, παίζει να είμαστε το πιο νοικοκυρεμένη ΠΑΕ. Και πάιζουμε και σε 3 ταμπλό.
- sourmenetes
- Moderator
Εμεις δηλαδη πως θα κανουμε,οπως φαινεται,μεταγραφες???
Τους εχουμε ξοφλησει ολους για το 2011???
Τους εχουμε ξοφλησει ολους για το 2011???
Εμείς απολογηθήκαμε ήδη και παρουσιάσαμε το πλάνο μας..Προφανώς για αυτό μπορούμε..Προχθές μοιράστηκαν και 2.000.000 στους παίκτες..Λογικά τους ξοφλήθηκε ένα ικανό μέρος των χρωστούμενων.