Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φαντομα,γινεται η ομαδα να μεινει με 2 αμυντικους???τσιριλο και μαλεζα μονο???Εφοσον θα φυγει και ο μπιζερα...Γιατι και ο σαβινι μια παιζει 3 δεν παιζει...Χλωμο μου ακουγεται...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Φαντομα εντάξει είπαμε ο Αντωνίου από μπάλα δε σκαμπάζει και πολύ αλλά να σαγηνεύτηκε τόσο απ' τον φετινό Κοντρέρας ώστε να μας δίνουν Σάλπι από τώρα συν Κλέιτον συν 3 εκ. συν να μας απαλλάξουν από Μούν-αυτό θα ήταν το καλύτερο- είναι too much...ούτε το πρωτοχρονιάτικο κρατικό να ήταν....
Άβαταρ μέλους
teo1803

Δημοσίευση από teo1803 »

Fantomas έγραψε:Σε καφενείακη συζήτηση σήμερα το πρωί μου είπαν ότι ο Βαζελος θα πάρει τον Κοντρέρας (και ότι είναι μούφα του Ματεράτσι) και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πάρει ζεστό χρήμα (περίπου 2,5-3 εκατομμύρια) που θα κλείσει αρκετές τρύπες + τον Σαλπιγγίδη από τον Γενάρη και επίσης ότι ο Μουν θα φύγει τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ και θα πάει σε άλλη ομάδα (ίσως μπορεί εκτός από τον Σαλπι να του δώσουν και τον Κλείτον ή άλλο παίχτη δανικό). Μάλιστα ο Βρύζας λέγεται ότι αρνήθηκε να πάρει αυτός την απόφαση και περιμένει τον Ζαγοράκη.

Αυτή την φήμη την ακούω πολύ τελευταία. Δεν ξέρω αν είναι μ@λακία ή όχι . Αλλά ακούγεται.... και από μεγαλοδημοσιογράφους (off air). Κάποιοι που είδαν τον Σάλπι στην καφετέρια του Βιολίδη , είπαν ότι τους είπε ότι παίζει να έρθει από τον Γενάρη...εξαρτάται.....επαναλαμβάνω ...Δεν ξέρω αν είναι μ@λακία ή όχι...έχει πολλούς μεταγραφολόγους εδώ μέσα ....αν θέλουν ας μπουν να μας πουν και αυτοί τι παίζει...........μπορεί να είναι και απλά μόνο καχυποψίες αυτά..... ;)

Αδερφε δεν εχει λογικη αυτο το σεναριο. Με τοσα φραγκα παιρνει 2 contreras το βαζελι, γιατι να τα δωσει σε μας?
Ασε που αυτον τον καιρο πολλες μ@λακιες θα ακουσεις.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

O Eντινιο υπεγραψε Μαριτιμο, οποτε τελος το θεμα.

Αρα παμε για Κέζμαν !? ! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Δεν ξέρω ρε μάγκες...απλά σας είπα τι άκουσα....πολλά είδαν τα ματάκια μας τελευταία...δεν μπορείς να απορρίψεις τίποτα....Έχουμε 4 σέντερ μπακ και ο τρίτος σπάνια παίζει.....Μπορεί να μην λυθεί το συμβόλαιο του Μπιζέρα...Μπορεί να σου δώσει τον Mattias Bjärsmyr δανικό να παίζει τέταρτη αλλαγή....Και το καλοκαίρι να κλήσεις Ταυλαρίδη κτλ.... (να τώρα μου θύμησες ότι ακούστηκε στο ραδιόφωνο ότι μίλησε και με Ταυλαρίδη ο Βρύζας) ....Δεν ξέρω ρε φίλε....όλα είναι πιθανά...ακόμα και οι φήμες...αλλά μην το υιοθετούμε λες και είναι σίγουρο....φήμη είναι ...απλά να την έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας......και περιμένουμε...Στο τέλος του Γενάρη θα ξέρουμε σίγουρα τι θα γίνει....
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

:lol: Εντάξει μην κολάτε στα λεφτά ...μπορεί να μην είναι 2,5 και να είναι 2 ή 1,5....δεν ξέρουμε.....Εδώ λένε ότι το Βαζελι έκανε πρόταση στον Ματεράτσι για 6 μήνες δανικό 1,5 εκατομμύριο!!!!.... οι άνθρωποι έχουν χάσει την αίσθηση του χρήματος...Έβγαλε τρελά φράγκα ο Γιανακόπουλος με τα εμβόλια...... :lol: θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει γιατί πολλά ακούσαν πάλι τα αυτάκια μας..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε Fantoma αν γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο, θα δηλώνω ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
Να τους πάρεις τον καλύτερο παίκτη τους και να σε πληρώσουν και 2,5 μύρια για να πάρουν τον 33χρονο Κοντρέρας (την αξία του οποίου σίγουρα δεν αμφισβητώ - αντίθετα τον θαυμάζω για την παιδεία, το ύφος και την οξυδέρκεια που έχει,αλλά δεν παύει να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, δεν παύει να παρουσιάζει τις γνωστές μεταπτώσεις).
Και οχι τίποτα άλλο, αλλά θα γελάω ακόμη πιο πολύ με τους γελοίους Έλληνες και κυρίως Θεσσαλονικιούς, που θα ξεσκιστούν πάλι να μαλώνουν στα ράδια για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το τσιράκι των Αθηνών και πουλάει περήφανα τους καλύτερους παίκτες και σκύβει στις ορέξεις των Αθηνών κλπ κλπ.
ΤΟΣΟ ανόητοι είμαστε, που θα μπούμε πάλι στο τρυπάκι και θα εκτοξεύουμε μαλακίες για το πως πουλήθηκε ο Κοντρέρας για να έρθει πίσω ο κοντός προδότης κλπ κλπ..
Καλώς ή κακώς, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι οτι τρώει πολλά γκολ, αλλά οτι δεν βάζει με τίποτα. Και στα ντέρμπι αυτό το πρόβλημα κάνει μπαμ. Και με Κοντρέρας πάλι χάνουμε. Επαναλαμβάνω πως τον θαυμάζω, αλλά τί να κάνουμε που το πρόβλημα πλέον της ομάδας αυτός ο παίκτης ούτε να το λύσει μπορεί, ούτε να το χειροτερέψει. Διότι απλά δεν εμπίπτει στον τομέα του. Άσχετα αν κόντεψε να γίνει σέντερ φορ για πάρτη μας.
Και όλο αυτό το λογύδριο το έγραψα μόνο και μόνο για την περίπτωση που γίνει πραγματικότητα το σενάριο που έγραψες.Και για τους συνειρμούς που έκανα σχετικά με τους καυγάδες μας αν όλα αυτά τα δούμε μπροστά μας σε κανα δυο βδομάδες. Πάντως να ξέρετε οτι ο Ζήσης μασάει απο πρόλογο και απο "πολιτικό κόστος" πολύ λιγότερο απο οτι μασάει ο Τεο.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

ευτυχως που μιλησε ο φαντομας και εδωσε ζωη και νοημα στο τοπικ γτ τις τελευταιες μερες πειξανε ολοι εδω μεσα...

παντως δεν μαρεσει αυτο που ακουω,δηλ και στην κινηση σαλπι σε σχεση με τον βαζελο παλι απο κατω θα μαστε?παλι συμμετεχουμε στα game τους?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έσπειρες βροχή Ρέινμέικερ!
Συγχαρητήρια τις ίδιας άποψης είμαι.

Παρ αυτά το τόπικ το βλέπω πεσμένο όσο αναμένουμε στας θέσεις μας κάποιο όνομα.
Συνεπώς ώρα να πάρει λίγο φωτιά.

forza μπουρλότο :twisted:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δείξει μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον άσο του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά ρίχνει ματιές και στην ελληνική αγορά για την ενίσχυση του και ο διεθνής Πορτογάλος άσος του «Δικεφάλου» παρουσιάζεται ως υποψήφιος στόχος.

Από πλευράς ΠΑΟΚ πάντως διαψεύδουν τις φήμες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός ενδιαφέρον για τον Βιεϊρίνια, επομένως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να πούμε ότι απαντήσαμε σε κάτι.

Πάντως, αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο, η στάση μας θα ήταν η ίδια, αυτή δηλαδή που αναφέρεται στις φήμες».

http://www.sportnet.gr/report.php?id=210313
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Ωραίος μοδ είσαι ρε!
Άντε ν’ αρχίσει ο ένας να τον πουλάει με 5 μύρια, ο άλλος να θέλει 7,
«Όχι ρε άστον κάτω τον παίχτη θα τον δώσω στον βάζελο και θα πάρω Καλλιντζάκη δανεικό» κλπ κλπ και ξέρω γω εντάξει…
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φτου μας τσάκωσε ο τρισKASSτάρατος!

Φίλε Kass4 μιας και μιλάμε για σενάρια και μυθιστορήματα νομίζω ότι ταίριαζε στο τόπικ κανά καντήλι να ρίχναμε.

Αποτάσσομαι Αποτάσσομαι Αποτάσσομαι

:twisted:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

υπεγραψε στον ρουλη ο αντου..λυπαμαι που το λεω αλλα αυτος ο παιχτης ειναι το κατι αλλο απο οσο τον εχω δει εγω απο βιντεακια κτλ
ταλενταρα μεγαλυτερη ακομα και απο τον σικαμπαλα που ειχαμε φερει εμεις

τετοιους παιχτες ηθελα εγω στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ρονάλντο φιλε σε εκτιμώ αλλα θα σου πω καμια κουβέντα τώρα.
μας έχεις πρήξει με την μεταγραφή του ρόυλι.

αν θες να μάθεις για τον freddy άδου θα σου pop εγώ μερικά πραγματάκια.
το παιδί θαύμα που ήταν το παρατσούκλι του στην usa από τότε που ήρθε στην benfica δεν έχει παίξε μπαλίτσα .
είχαν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες όπως MAN U κτλ αλλα κατέληξε στην πορτογαλία παγκιτις .2 φορες τον δάνεισαν στην μονακό και στην belenesses.
και εκεί πάγκο.
λένε ότι δεν είναι 20 ετών όπως γραφουν τα χαρτιά του.
έχουν γίνει και έρευνες για να μάθουν αν έχει πλαστογραφήσει τα χαρτιά του.
αν θες να μάθεις παραπάνω διάβασε εδώ τι γραφουν οι γερμανοί που είναι πιο αντικειμενικοί
http://www.sport1.de/de/fussball/fus_in ... 90702.html

να σας πω την αλήθεια γελάω με αυτούς που asxolouinte με μεταγραφές άλλον ομάδων και προπαντός του ari
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Δες κι αυτό ronaldo:
Ο τύπος μπορεί να ήταν παιδί θαύμα, αλλά τα στατιστικά του
τα τελευταία χρόνια, άλλα λένε :
2006–2007 Real Salt Lake 11 (2)
2007– Benfica 11 (2)
2008–2009 → Monaco 9 (0)
2009 → Belenenses 4 (0)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παλι αρχισατε να ασχολειστε με τον αρη.....Ελεος παλι τα ιδια....και το καλοκαιρι τα ιδια

Δε μπορω να κτλβω γιατι μικραινεται την ομαδα μας...μα με τον αρη?

Ελπιζω στο γηπεδο να κυλησουν ολα καλα και οι διαφωνιες για τον σιγουρο ερχομο σαλπι να ναι σε πολιτισμενα πλαισια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”