Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

4η αγωνιστική
5χαμενοι βαθμοί εκτός προγράμματος ( και όχι λόγω ατυχίας ή για παρόμοιο λόγο)
Όχι δεν έχει υπομονή
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πείτε τα τώρα που σας παίρνει. Σε δύο μήνες που θα έχουν δέσει όλοι αυτοί το συζητάμε.

Αν είστε εδώ.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αν συνεχίσει η ομάδα να μη κάνει ευκαιρίες και να μη σκοράρει σε δυο μήνες θα είναι αργά, πολύ αργά.
Τώρα πρέπει να βρει λύση στο πρόβλημα ο προπονητής, τώρα. Αλλιώς σε δυο μήνες θα είμαστε τέταρτοι και -20 από τη κορυφή.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εντελώς κυνικά: Ε και;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Όντως στ@ржιντι@ μας σιγά
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Εξαρτάται τι βάζει ως προτεραιότητα ο καθένας. Αν κάποιος είναι ικανοποιημένος με τέταρτη θέση και -20 προκειμένου να κάνει ο προπονητής τα δικά του, δικαίωμα του.
Εγώ πάντως θέλω ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.
Κι εντελώς κυνικά, αν δε μπορεί να διεκδικήσει τίτλους μέχρι τέλους να πάει σε ομάδα με μικρότερες φιλοδοξίες, για ΠΑΟΚ δε κάνει.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

286 και σημερα...
Λιγη υπομονη ακομη και θα φυγει αυτος που δεν εχει φιλοδοξιες και δεν μπορει να διεκδικησει τιτλους...

Υποθετω οτι ο επομενος ισως ειναι πιο φθηνος...οποτε θα μεινουν και γκαφρα για παρουμε μια μεγαλη τροπαιοθηκη...
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Οχι θα φυγει και θα κλεισουμε το ποδοσφαιρικο τμημα αφου μετα τον Ρασβαν δεν υπαρχει μελλον. Τι γραφετε ρε
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Η κατάσταση πάντως είναι λίγο πιο χαλαρή εξ αιτίας της εισόδου μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα γραφόταν εδώ μέσα. :mrgreen:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Asimos έγραψε:Πείτε τα τώρα που σας παίρνει. Σε δύο μήνες που θα έχουν δέσει όλοι αυτοί το συζητάμε.

Αν είστε εδώ.
Εδω ειμαστε στα καλα και στα ασχημα. Καποιοι ομως εξαφανιζεστε στα ασχημα και εμφανιζεστε μονο οταν κερδιζει η ομαδα για να την πειτε σε αυτους που κρινουν. Τωρα γιατι δεν τονιζετε τα λαθη?
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ettien26 έγραψε:Η κατάσταση πάντως είναι λίγο πιο χαλαρή εξ αιτίας της εισόδου μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα γραφόταν εδώ μέσα. :mrgreen:
Τιποτα, ειναι πολυ σωστο να λεμε μπραβο στα καλα και να κρινουμε στα ασχημα για να διορθωθουν.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Dimg4a έγραψε:Οχι θα φυγει και θα κλεισουμε το ποδοσφαιρικο τμημα αφου μετα τον Ρασβαν δεν υπαρχει μελλον. Τι γραφετε ρε
Ε, ναι, δυστυχώς για κάποιους είναι Ράζβαν ή τα τανκς.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:Η κατάσταση πάντως είναι λίγο πιο χαλαρή εξ αιτίας της εισόδου μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα γραφόταν εδώ μέσα. :mrgreen:
Και δικαιως, κι αυτο στοχος ηταν και επετευχθη
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Dimg4a έγραψε:Οχι θα φυγει και θα κλεισουμε το ποδοσφαιρικο τμημα αφου μετα τον Ρασβαν δεν υπαρχει μελλον. Τι γραφετε ρε
Εννοειται οτι υπαρχει μελλον...
Το τελευταιο ποστ ομολογω οτι ειναι λιγο εριστικο...
Σε σοβαρη τοποθετηση μου πριν αρκετες μερες ανεφερα οτι ειμαι καθετος 100% οτι δεν θελω να ανανεωσει..
Και το πιστευω ακομη...
Για να βρουμε την ηρεμια μας...για κανα 9μηνο...μετα παλι τα ιδια...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Asimos έγραψε:Εντελώς κυνικά: Ε και;
Εντελώς κυνικά
Να βγει να κάνει μείωση του μισθωτού και να παίρνει το 10% αυτών που παίρνει σήμερα...κ τότε δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις
Αλλά και 1.8 και σιγά μωρέ Και τι έγινε αν είμαι μείον 20 δεν γίνεται

Υγ τόσες πολλές είναι ακόμα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 18 Σεπ 2023, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”