Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
MSc in Football

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από MSc in Football »

figurehead4 έγραψε:Αν χαλάσει του Μεϊτέ @Ginola θα είναι γιατί έχεις συμφωνήσει σε μια ρήτρα με την Μπενφίκα και δεν θα την πληρώσεις.
Οσο έχεις μια λογίστρια άσχετη με το ποδόσφαιρό να διαπραγματευεται μεταγραφές και όχι έναν ποδοσφαιρανθρωπο που νιώθει, αυτά θα γίνονται. Η Γκοντζάρεβα θα προτείνει 1,5 μύριο π.χ. για να τον κλείσει με 3 στο μυαλό της και να πάει στον Ιβάν να του πει σου γλίτωσα ένα μυριο. Κι αν δεν κλείσει δεν τρέχει κάστανο. Οι αριθμοί της θα είναι ΟΚ.

Πίστεψε με το ίδιο ζω κάθε μέρα στη δουλειά μου, σε άλλο πεδίο, και οι ατζέντηδες που μιλάνε με λογιστες, γελάνε με κλάματα.

Ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει επίπεδο μεταγραφικά αν πούνε πατέρας και υιοί Σαββίδης στον Βιερίνια το καλοκαίρι, αυτό είναι το διαθέσιμο μπάτζετ, κάνε με τον Λουτσέσκου ό, τι θέλετε μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενημερώστε την Γκοντζάρεβα για το λογαριασμό. Αν βρίσκουμε παίχτες κι ακουμε πάλι πως άρχισε τις διαπραγματεύσεις το Μαράκι, τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

Και αυτοί που σου την πέφτουν εδώ , λογιστές - οπαδοί είναι. Που να καταλάβουν τι γράφεις!

Ήταν όλοι τους στο ολε-όλε στην Τούμπα μετά το 1-4 με τον γαύρο.

Προσωπικά τα άκρα δε μ'αρέσουν αλλά από αυτόν που φωνάζει όλε στον διασυρμό, προτιμώ τον Μπάμπη απ'τη Νεάπολη, με τα χίλια!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ποιος ακριβώς φώναξε όλε στον διασυρμό; Διπλό στη λεωφόρο φώναξαν, σε άλλο γήπεδο ήσουν;
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Συγγνώμη ρε Μπαρκαρουτσε, αλλά συνεχίζεις να μπλέκεις το post μου με χαστούκια και βία. Εγώ δεν μίλησα ποτέ για βία και δεν άκουσα τιποτα για χαστούκια στη Μεσήμβρια. Τι εξυπηρετεί τώρα να τα λέμε αυτά δεν καταλαβαίνω. Αν ξέρεις ότι έγινε κάτι τέτοιο πες το ή μην το λες, δικαίωμα σου, αλλά μην μπλέκεις αυτό που έγραψα εγώ με χαστούκια.

Για τα υπόλοιπα που γράφτηκαν, δεν έχω να πω κάτι. Ο καθένας με τις απόψεις του. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν χρειάζεται να είμαστε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

george188 έγραψε:Ποιος ακριβώς φώναξε όλε στον διασυρμό; Διπλό στη λεωφόρο φώναξαν, σε άλλο γήπεδο ήσουν;

Νομίζω ακούστηκαν και συνθήματα υπέρ της ολυμπιακαρας.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

MSc in Football έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Αν χαλάσει του Μεϊτέ @Ginola θα είναι γιατί έχεις συμφωνήσει σε μια ρήτρα με την Μπενφίκα και δεν θα την πληρώσεις.
Οσο έχεις μια λογίστρια άσχετη με το ποδόσφαιρό να διαπραγματευεται μεταγραφές και όχι έναν ποδοσφαιρανθρωπο που νιώθει, αυτά θα γίνονται. Η Γκοντζάρεβα θα προτείνει 1,5 μύριο π.χ. για να τον κλείσει με 3 στο μυαλό της και να πάει στον Ιβάν να του πει σου γλίτωσα ένα μυριο. Κι αν δεν κλείσει δεν τρέχει κάστανο. Οι αριθμοί της θα είναι ΟΚ.

Πίστεψε με το ίδιο ζω κάθε μέρα στη δουλειά μου, σε άλλο πεδίο, και οι ατζέντηδες που μιλάνε με λογιστες, γελάνε με κλάματα.

Ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει επίπεδο μεταγραφικά αν πούνε πατέρας και υιοί Σαββίδης στον Βιερίνια το καλοκαίρι, αυτό είναι το διαθέσιμο μπάτζετ, κάνε με τον Λουτσέσκου ό, τι θέλετε μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενημερώστε την Γκοντζάρεβα για το λογαριασμό. Αν βρίσκουμε παίχτες κι ακουμε πάλι πως άρχισε τις διαπραγματεύσεις το Μαράκι, τότε δεν υπάρχει σωτηρία.

Και αυτοί που σου την πέφτουν εδώ , λογιστές - οπαδοί είναι. Που να καταλάβουν τι γράφεις!

Ήταν όλοι τους στο ολε-όλε στην Τούμπα μετά το 1-4 με τον γαύρο.

Προσωπικά τα άκρα δε μ'αρέσουν αλλά από αυτόν που φωνάζει όλε στον διασυρμό, προτιμώ τον Μπάμπη απ'τη Νεάπολη, με τα χίλια!
Σωστά.
Έπρεπε να πάρουμε τα κεφάλια των παιχτών.

Δεν ντράπηκαν τα καθηκια να εμψυχώσουν τους παίχτες μας;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

figurehead4 έγραψε:Συγγνώμη ρε Μπαρκαρουτσε, αλλά συνεχίζεις να μπλέκεις το post μου με χαστούκια και βία. Εγώ δεν μίλησα ποτέ για βία και δεν άκουσα τιποτα για χαστούκια στη Μεσήμβρια. Τι εξυπηρετεί τώρα να τα λέμε αυτά δεν καταλαβαίνω. Αν ξέρεις ότι έγινε κάτι τέτοιο πες το ή μην το λες, δικαίωμα σου, αλλά μην μπλέκεις αυτό που έγραψα εγώ με χαστούκια.

Για τα υπόλοιπα που γράφτηκαν, δεν έχω να πω κάτι. Ο καθένας με τις απόψεις του. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν χρειάζεται να είμαστε.

Ξαναλέω, δεν έβαλα λόγια στο στόμα σου, ούτε μίλησα για ξύλο και σούτια στην προπόνηση ή οτιδήποτε. Απλώς πιάστηκα από αυτό που είπες για τις οικογένειες και είπα να το επεκτείνω και να μιλήσω γενικότερα.

Δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει μπινελίκι στις οικογένειες, συνηθισμένο είναι, τουλάχιστον στις ελληνικές. Και είναι τραγικό αυτό, γιατί έτσι ξεκινάει και μετά έχει τρομερές επεκτάσεις που καταλήγουν σε άσχημα γεγονότα και ακόμα πιο άσχημες χώρες. Έτσι χτίζονται νοοτροπίες που για να ξεριζωθούν, θέλουν πολλά χρόνια.

Ένα γενικότερο off-topic κοινωνικό σχόλιο έκανα. Δεν είναι όλα ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Το οικογένειες το είπα γιατί έβρισαν και κάποιοι παιχτες τους οπαδους και στο τέλος τα λέγανε ολοι ήρεμα. Εκτός από έναν, που κράτησε τον εκνευρισμό ως τη συνέντευξη τύπου :D
Μάλλον τον είχε ξεχεσει κι ο Ιβάν πριν

Για το γενικότερο σου σχόλιο, φυσικά και συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

george188 έγραψε:Ποιος ακριβώς φώναξε όλε στον διασυρμό; Διπλό στη λεωφόρο φώναξαν, σε άλλο γήπεδο ήσουν;
Σιγά μην ήταν γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ επαιζε

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Διπλό στην Λεωφόρο ΠΑΟΚ ολέ-ολέ-ολέ ακούσαμε όσοι ήμασταν στο γήπεδο. Τίποτα άλλο.
Αν ισχύει αυτό για την Μαρία ότι κάνει αυτή τις οικονομικές διαπραγματεύσεις για την αγορά παικτών, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί που λέει ο λόγος. Πρέπει να υπάρχει ένα budget από Μάιο-Ιούνιο και από Δεκέμβριο και απλώς η οικονομική διευθύντρια/λογίστρια, να ενημερώνεται και όχι να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

figurehead4 έγραψε:Το οικογένειες το είπα γιατί έβρισαν και κάποιοι παιχτες τους οπαδους και στο τέλος τα λέγανε ολοι ήρεμα. Εκτός από έναν, που κράτησε τον εκνευρισμό ως τη συνέντευξη τύπου :D
Μάλλον τον είχε ξεχεσει κι ο Ιβάν πριν

Για το γενικότερο σου σχόλιο, φυσικά και συμφωνώ.
Figure γνωρίζεις τι έχει γίνει; Δλδ στο τέλος ηρέμησαν τα πράγματα;
Αυτός που κράτησε τον εκνευρισμό ήταν ο προπονητής; Επειδή δεν έχω δει τη συνέντευξη τύπου, έγινε κάτι εκεί; Ή ηρέμησε κι αυτός;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

marsantos, έβαλα τη συνέντευξη τύπου στο topic του αγώνα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Συγνώμη για οφ τοπικ.

Αλλά επειδή εδώ ξεκίνησε

Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετά την ηλιθιότητα της προπόνησης έκαναν ότι έκαναν σήμερα και γύρισαν το κλίμα.

Το μπαλάκι στην ομάδα τωρα, επιτέλους να σας δούμε πάλι στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι έγινε πάλι ρε παιδιά;; Τι έκαναν σήμερα;
Άντε πείτε, πρέπει να φάω το ιντερνετ για να μάθω οι εγώ; :)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

GINOLA έγραψε:Συγνώμη για οφ τοπικ.

Αλλά επειδή εδώ ξεκίνησε

Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετά την ηλιθιότητα της προπόνησης έκαναν ότι έκαναν σήμερα και γύρισαν το κλίμα.

Το μπαλάκι στην ομάδα τωρα, επιτέλους να σας δούμε πάλι στο γήπεδο.
γιατι δε μιλατε ανοιχτά ρε παιδιά ;;;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:marsantos, έβαλα τη συνέντευξη τύπου στο topic του αγώνα.
Ευχαριστώ Μπάρκα. Δεν το πήρα χαμπάρι.
Την είχα διαβάσει μόνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”