Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Eτσι ΕΛΕΓΕ ο Τοσκιτσης...Τωρα το εχει γυρισει...Για Δωνη το εγραψα και εγω...Ο Μπισεσβαρ μας μαμησε...Θα δουμε για αριστερο εξτρεμ,θα εξαρτηθει απο το τι θα δειξουν οι αλλοι στη προετοιμασια,αλλα πλεον ειναι 50-50 να αποκτηθει...( τι εγινε το εσβησε ο aivas σε ποιον απανταω?)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 28 Ιουν 2022, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Σορι Τζοσουα διαβασα παρακατω ειδα κ το βιντεο για αυτο το εσβησα [FACE WITH TEARS OF JOY] σωστος στις διευκρινίσεις, ευχαριστω

Edit: προσωπικη εκτιμηση θα κλεισουν εξτρεμοφορ και Ναρει. Θα δουμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτή τη στιγμή ούτε οι ίδιοι οι λουτσέσκου και μπότο δεν ξέρω πώς θα κινηθούν στις μεταγραφές...πέρα βέβαια του στόπερ που εκεί η επιλογή του Νορβηγού δημιούργησε κάποια προβλήματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν γινεται παντως να κλεισει η περιοδος με μεσο ορο νεων συμβολαιων στα 300.000 και κατι ψηλα...Πρεπει να ερθουν και 2-3 μεγαλυτερα συμβολαια...Στοπερ και φορ καινε και αντε το ρισκο με τον πρωτο μαλλον αποφασισαν να το παρουν,φορ θα επρεπε να ειναι με τα εισητηρια και να περιμενει ειδοποιηση,οπως λογικα ειναι για την αντιστροφη πορεια ο Τσολακ...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως είναι τρομακτικό ότι στην μεγαλύτερη τρύπα μας ( αριστερά εξτρέμ ) και στην 2η μεγαλύτερη ( 10αρι) δεν αναβαθμιστήκαμε.. ειδικά η σκέψη ότι θα πάμε με πειράματα αριστερά είναι να σε πιάνει πανικός
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Οπως είναι η ομάδα θέλαμε 3 πανωραφάτους...αριστερο εξτρέμ. μεσοεπθετικό και σεντερ μπακ. Και ένα συμπλήρωμα του Ζιφκοβιτς. Και ένα φορ καλύτερο του Τσόλακ.

Σαν πολλοί βγαίνουν το ξέρω. :lol:
Αλλά πρέπει να είμαστε πλήρεις όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά.
Αν κάποιος μου εγγυόταν ότι ο ποιοτικότερος παίκτης του ρόστερ (Καντουρί) μπορούσε να βγάλει 30-35 ενενηντάλεπτα δεν θα ήθελα κανένα άλλο 10αρι. Γίνεται όμως ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τετ 29 Ιουν 2022, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Η αλήθεια είναι ότι τα 15000 λεπτά πίσω από τον φορ δεν βγαίνουν ακόμα εύκολα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Oι ανανεωσεις δειχνουν Πρίγιοβιτς
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φαντάζομαι ότι για το δεκαρι πρέπει να ζυγιστουν καλά οι καινούργιοι

Προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο τοσο αψητα παιδιά να σηκώσουν το βάρος. Αλλά τι να πω, άμα είναι παικταραδες ε τότε γιατί να έρθει κι άλλο δεκαρι;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν ο Κροάτης αντικατασταθεί με άλλον Κροάτη , που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Μπαλντέ τι θα λέγατε? Νούμερα πάντως έχει το παλικάρι. Αλλά έχει και παρελθόν...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κροατομουρμουρα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

makispaspartou έγραψε:Αν ο Κροάτης αντικατασταθεί με άλλον Κροάτη , που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Μπαλντέ τι θα λέγατε? Νούμερα πάντως έχει το παλικάρι. Αλλά έχει και παρελθόν...
Αυτός ακούστηκε για Γαλατά σήμερα

Καθόλου κακός παίχτης αλλά μεγάλο καλοπαιδο..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Demir έγραψε:Πάντως είναι τρομακτικό ότι στην μεγαλύτερη τρύπα μας ( αριστερά εξτρέμ ) και στην 2η μεγαλύτερη ( 10αρι) δεν αναβαθμιστήκαμε.. ειδικά η σκέψη ότι θα πάμε με πειράματα αριστερά είναι να σε πιάνει πανικός
Άμα δεν έχουμε αναβαθμιστεί σε σχέση με τους περσινούς Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Σε αυτές τις θέσεις ήρθε και θα έρθει πράγμα.
renegade

Και έχω και την εντύπωση ότι είναι σκοτωμένος με τον Ολιβέιρα.
Πάντως όσον αφορά το ρόστερ των μεσοεπιθετικών, σημαντικό ρόλο στην απόφαση θα παίξει και το σε ποια θέση βλέπειο λουτσέσκου τον Σοάρες
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Είχε βγει κάποια στιγμή ένα παιδί στο ράδιο, δε θυμάμαι εκπομπή, που μιλούσε για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ. Η πληροφόρησή του έλεγε ότι ήταν μέσω μάνατζερ που κάνουν δουλειές με την ομάδα. Αυτός τότε και προτού ακουστεί είχε μιλήσει για επιθετικό, φωτογραφίζοντας τον Μπαλντέ, ενώ είπε ότι υπάρχει και δεύτερος που έχει τον ίδιο μάνατζερ και θα προκαλέσει το όνομά του για διαφορετικούς λόγους από του Μπαλντέ. Δεν ξέρω αν όντως ενδιαφέρει ή μίλησε ο Μπότο αλλά δε θα μου φαινόταν παράξενο να ενδιαφερθεί για αυτόν. Άλλωστε λίγο πολύ αρχίζουν και φωτογραφίζουν την ανάγκη για εξτρεμοφόρ. Εγώ παικτικά τον γουστάρω πολύ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”