Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στην ζωή από το να ασχολείσθε συνέχεια με άλλους εδώ μέσα . Τι θέλετε να με μπανάρουν πάλι βγες και πες το στα ίσια δεν τον πάω θέλω να τον μπανάρετε σας παρακαλώ θέλω να φύγει υποφέρω όταν τον βλέπω να γράφει. Πες στα αλήθεια τι θες και μη γράφεις σάλτσες και ιστορίες για αγρίους.
Psaras φυσικά κλείστε ραντεβού μαζί μου και φροντίστε να είστε πολλοί γιατί μόνο σου δεν βλέπω να έρχεσαι.
Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Πόσο χρονών είσαι άραγε που απειλείς δημόσια κάποιον ότι θα έρθετε πολλοί να με δείρετε.
Μάλιστα λυπάμαι για το επίπεδο αυτό.
Σα ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και συγνώμη για την ενόχληση αλλά δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ μαζί σας περιμένω να έρθετε να με δείρετε.
Psaras φυσικά κλείστε ραντεβού μαζί μου και φροντίστε να είστε πολλοί γιατί μόνο σου δεν βλέπω να έρχεσαι.
Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Πόσο χρονών είσαι άραγε που απειλείς δημόσια κάποιον ότι θα έρθετε πολλοί να με δείρετε.
Μάλιστα λυπάμαι για το επίπεδο αυτό.
Σα ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και συγνώμη για την ενόχληση αλλά δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ μαζί σας περιμένω να έρθετε να με δείρετε.
PAOK1LIFE έγραψε:Φίλε Special 4 αυτό που κάνει ο Miles , ο τολαρος , ο PAOK_Antarctica κτλ κτλ είναι να ασχολούνται μόνιμα αρνητικά με το τι κάνουν οι άλλοι εδώ μέσα, σπάνια θα δεις δικιά τους τοποθέτηση για τον ΠΑΟΚ, μπήκαν τώρα με τον Μπαναρούτσο και πανηγυρίζουν που μπαναρίστικε μόνιμα ένα μέλος.
Βλέπεις αμέσως πολλά για τον χαρακτήρα τους.
Αυτό δεν το έβλεπες στο φόρουμ επί εποχές Ολιβάρες τότε που ο Γκίκα ο μικρός Γιαννάκης πήγαινε σχολείο.
Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει είναι κακή εικόνα.
Δεν γίνεται να αφήνεις ατιμώρητους αυτούς που πανηγυρίζουνε ειρωνικά εδώ μέσα όταν φεύγει κάποιος.
Έκανα πριν καιρό ένα κοινωνικό πείραμα επειδή δεχόμουν από την συγκεκριμένη ομάδα επιθέσεις με ύβρις και από τον Μπλακ που τον έκαναν τώρα μοντ. Με παρότρυναν και άλλοι να το κάνω είναι αλήθεια αυτό το κοινωνικό πείραμα .
Είπα θα το παίξω το κοριτσάκι με τα σπίρτα καημένος να δω τι χαρακτήρες είναι θα με λυπηθούν έχουν αρχές ? Έτσι που έγραψα ότι είμαι ένας ΑΜΕΑ βετεράνος στρατιωτικός.
Κάποιοι προς τιμή τους γύρισαν και μου ζήτησαν συγνώμη σε πληροφορώ και σταμάτησαν!!!! κάποιοι άλλοι δυστυχώς βγήκαν και είπαν επειδή είσαι ΑΜΕΑ δεν σημαίνει ότι έχεις παραπάνω δικαιώματα από εμάς που δεν είμαστε. Αυτό το κοινωνικό πείραμα λέει πολλά. Πάρα πολλά .
Τίποτα άλλο δεν έχω να γράψω εύχομαι υγεία και ειρήνη σε όλους . και ας δούνε λίγο με θετική ενέργεια τα πράγματα στην ζωή και να αλλάξουν. είτε είμαι εγώ στο φορουμ ή όχι δεν έχει σημασία.

- Μπαρκαρούτσος
Τι να δείρουμε ρε φίλε; Βαρεμένος είσαι από μόνος σου.PAOK1LIFE έγραψε:δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ μαζί σας περιμένω να έρθετε να με δείρετε.
Φυσικά εννοώ

- kataramenos5
Psaras έγραψε:@PAOK1LIFE
επειδή πρέπει να βολέψω και τον kataramenos5, .
Θεση σε καΐκι ???
Σε ποιο σημειο σε απειλησαν οτι θα ερθουν πολλοι να σε δειρουν?
Τι ακριβως πας να κανεις,να το παιξεις θυμα,με κυνηγανε,με απειλουνε,τι θελεις να πετυχεις?
Να κλεισουν το φορουμ για εκφοβισμο,για απειλες,τι ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ?
Αντε τραβα ρε,δρομο,μη ξαναγραψεις ΤΙΠΟΤΑ..
Τι ακριβως πας να κανεις,να το παιξεις θυμα,με κυνηγανε,με απειλουνε,τι θελεις να πετυχεις?
Να κλεισουν το φορουμ για εκφοβισμο,για απειλες,τι ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ?
Αντε τραβα ρε,δρομο,μη ξαναγραψεις ΤΙΠΟΤΑ..
Γιατί δεν περνάνε τα μνμ σε διάφορα θρεντς;;
Π. Χ. Τιντουσαλι
Π. Χ. Τιντουσαλι
Ααα!
Μάλλον επειδή τον έγραψα λάθος
Χαχα αστείο
Τώρα, χωρίς πλάκα
4 φορές έστειλα σχόλιο και βγάζει error
Μάλλον επειδή τον έγραψα λάθος
Χαχα αστείο
Τώρα, χωρίς πλάκα
4 φορές έστειλα σχόλιο και βγάζει error
Ο βασικός striker που είχα δώσει ( athalos) ήδη έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση της μεταγραφής.
Ασσιστ , τελικές, xgoals , πλουραλισμός στην επίθεση της ομάδας.
Ασσιστ , τελικές, xgoals , πλουραλισμός στην επίθεση της ομάδας.
Επειδή γίνεται καιρό τώρα αυτό με το οφ τόπικ, μερικοί τρώνε ημερίσιο όπως εγώ, αλλοι τρώνε εξάωρο και άλλοι δεν τρώνε καν. Μπορεί ένας μοντ να με εξηγήσει με ποιο κριτήριο γίνεται ο διαχωρισμός; Ετσι περιληπτικά, δεν χρειάζεται σεντόνι.
Μλκες τι γίνεται εδώ; Τόλμη και γοητεία; Πείτε τίποτα ρε έχει μαυρίσει η ψυχή μας στο τοπικ των μεταγραφών

κι αναρωτιόμουνα πως γίνεται στο γήπεδο να πέφτουν ψιλές μεταξύ συνοπαδών