Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
-
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Ίσως να υπάρχει θέμα με τον Λευκορώσο. Δε βρίσκω κάτι άλλο.sourmenetes έγραψε:Ο κουκλίνσκι γιατί συνέχεια έξω;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H ομαδα και αυτο το ματς μπορει να γυρισει και το πρωταθλημα να παρει αλλα εγω εχω ξενερωσει με την εικονα της. Αρχιζει η τελικη φαση και αντι να ανεβεις ταχυτητα και να δειξεις παθος και ενταση, βλεπεις σχετικη νοχελικοτητα.
- thomas Murg
Πάμε να το γυρίσουμε τώρα για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας. Το πρώτο σετ μας στοίχισε πολύ. Πήραν ψυχολογία αυτοί. Ό,τι έκαναν τους έβγαινε.
Αν ειναι επιλογη του Καλμαζιδη να παιξει ο Μπαρνς,αντι του Κουκλινσκι και δεν υπαρχει τραυματισμος ή κοβιντ, το εχασε μονος του το ματσακι.....
Εύκολα το 2ο σετ...
Χωρίς Περιτς αυτοί και κεκλεισμένων...δυστυχώς θα μιλάμε για χαρακίρι...
Θα γίνω λίγο γραφικός και θα ξαναπώ ότι πολύ σοφτ, πολλά γελακια...
Ναι παιχνίδι είναι αλλά εδώ πας να πάρεις το πρωτάθλημα. Χρειάζεται νεύρο και πάθος.
Χωρίς Περιτς αυτοί και κεκλεισμένων...δυστυχώς θα μιλάμε για χαρακίρι...
Θα γίνω λίγο γραφικός και θα ξαναπώ ότι πολύ σοφτ, πολλά γελακια...
Ναι παιχνίδι είναι αλλά εδώ πας να πάρεις το πρωτάθλημα. Χρειάζεται νεύρο και πάθος.
Δεν είναι ο Μπαρνς το θέμα, αλλά το ότι η ομάδα έχει κάνει κοιλιά και έχουν κάτσει και θέματα με κοβιντ και με τραυματισμούς. Αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή, έγινε τώρα. Είναι και μέχρι που μπορεί η ομάδα κιόλας. Και εκεί είναι που βγαίνει το θέμα του πάγκου. Όταν δεν υπάρχουν λύσεις, τότε κάπου θα σκάσει.Tolaros έγραψε:Μια χαρά ήταν η ομάδα ένα μήνα πριν, αυτήν την αλλαγή με τον Μπαρνς γιατί τη θέλαμε? Δε λέω ότι φταίει μόνο αυτό αλλά η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το προ μηνός τρένο
- PAOK_NORTH_ARMY
Ομάδα χωρίς νεύρο. Ένας Κουκλίνσκι υπήρχε που έβγαζε λίγο τρέλα (Οκ το βασικό δεν είναι η τρέλα στο βόλεϊ) και τον βγάλαμε για να μπει ο Μπάρνς. Πρώτη φορά που ξενερώνω με Κάλμα αν είναι απόφασή του να μείνει εκτός ο Κουκλίνσκι.
- thomas Murg
με την ζελα καποιοι πετανε φλεβες και τωρα νιρβανα(τυχαιο? τελοσπαντων)
ο καλμα χαμενος στην μεταφραση οπως και πολλοι παικτες
κουβανε ελπιζω να θυμασαι τι σου ειχα πει για τον κοουτσ οτι σε καποιες στιγμες πρεπει να τραβηξει αυτακια δυστηχως συνεχιζει να μην το κανει και εικονα γινεται πιο ασχημη απο το να φτιαχνει
ΠΑΟΚ
ο καλμα χαμενος στην μεταφραση οπως και πολλοι παικτες
κουβανε ελπιζω να θυμασαι τι σου ειχα πει για τον κοουτσ οτι σε καποιες στιγμες πρεπει να τραβηξει αυτακια δυστηχως συνεχιζει να μην το κανει και εικονα γινεται πιο ασχημη απο το να φτιαχνει
ΠΑΟΚ
- PAOK_NORTH_ARMY
- sourmenetes
- Moderator
Ήμαρτον ρε!
Ένα σέρβις της προκοπής!!
Ένα σέρβις της προκοπής!!
- thomas Murg