Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Σήμερα θα γίνει σφαγή, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ το πρωί της Τρίτης να βρεθεί ενισχυμένος.
Το ότι είναι αρχηγός δεν φταίει αυτός,όπως δεν φταίει αυτός που εκτελεί τα στημένα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ε; όντως, χάθηκε.
Για την περίπτωση Πέλκα όμως ντυνομαι εγώ μανιακός αν θέλετε, φροντίστε μη μου την γκαντεμιασετε την αποχώρηση με τόση μιρλα μλκες!
Εμένα ο αντικατάστατης με καίει, όχι ότι θα φύγει (και με πόσα) ο αρχηγός που είναι λιγος για αρχηγός.
Στο καλό και μακάρι να πάρει να λεφτά που ακούγονται, θα ησυχάσει κι αυτός, κι εμείς.
Ο πέλκας είναι ένας αρκετά καλός παίκτης για το επίπεδο μας που προσφέρει πολλά.
Η μεταγραφή του με μόλις 1,5 εκατομμύρια -μόνο τα διπλά από καποιον Νίνουα που έπαιζε στην Γεωργία - είναι ξεπούλημα.
Όσο για τον αντικαταστάτη μακάρι να βρεθεί κάποιος τουλάχιστον ισάξιος και οικονομικός.
Πωλήσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι σε 4 μήνες να υπογράψουν όπου θέλουν είναι κάτι το προφανές. Αν συγκρίνεις το 1.5 Εκ με το ... τίποτα, δεν το λές και ψίχουλα.
Το θέμα είναι αν εσύ σαν ΠΑΟΚ έχεις plan B. Δεν είναι δυνατόν να πουλάς βασικούς παίκτες (1) πρίν πλέιοφφ Τσού Λού, (2) την τελευταία μέρα μεταγραφών ΧΩΡΙΣ να έχεις εναλλακτικές. ΔΕΝ το κάνει κανείς αυτό το πράγμα. Οι πωλήσεις Λημνιού και Ακπομ ήταν στο πλάνο, αλλά ρε φίλε Ρέμπε αναπλήρωσέ τες στον κατάλληλο χρόνο. Εάν δεν έφευγε ο Πέλκας και φέρναμε 2 με 3 παίκτες σήμερα θα το λέγαμε τακτική, αλλά όταν βλέπεις ότι φεύγει (άν φύγει), ο αναπληρωτής του θα έπρεπε να κλείσει άμεσα. Εγώ βλέπω πολύ λάθος τάιμινγκ στο πήγαινε-έλα και τρομερή αργοπορεία στην ενίσχυση.
Να ευχηθούμε λοιπόν ότι όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να έρθουν σήμερα οι παίκτες που χρειαζόμαστε, κάτι όμως που βάση αυτών που έχουμε δεί και φέτος φαίνεται δύσκολο.
Το θέμα είναι αν εσύ σαν ΠΑΟΚ έχεις plan B. Δεν είναι δυνατόν να πουλάς βασικούς παίκτες (1) πρίν πλέιοφφ Τσού Λού, (2) την τελευταία μέρα μεταγραφών ΧΩΡΙΣ να έχεις εναλλακτικές. ΔΕΝ το κάνει κανείς αυτό το πράγμα. Οι πωλήσεις Λημνιού και Ακπομ ήταν στο πλάνο, αλλά ρε φίλε Ρέμπε αναπλήρωσέ τες στον κατάλληλο χρόνο. Εάν δεν έφευγε ο Πέλκας και φέρναμε 2 με 3 παίκτες σήμερα θα το λέγαμε τακτική, αλλά όταν βλέπεις ότι φεύγει (άν φύγει), ο αναπληρωτής του θα έπρεπε να κλείσει άμεσα. Εγώ βλέπω πολύ λάθος τάιμινγκ στο πήγαινε-έλα και τρομερή αργοπορεία στην ενίσχυση.
Να ευχηθούμε λοιπόν ότι όλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να έρθουν σήμερα οι παίκτες που χρειαζόμαστε, κάτι όμως που βάση αυτών που έχουμε δεί και φέτος φαίνεται δύσκολο.
-
Περιμενω μεχρι τελευταια μερα για να δω. Μεχρι τωρα το προσημο του Ρεμπε ειναι αρνητικοτατο.
Πως είναι αρνητικότατο του Ρέμπε αφού τα συμβόλαια τους λήγαν και των 3 του Πέλκα απλά ακούστηκε χθες για Fenerbahce παίρνοντας 3 χαρτιά από τον Akpom στην Middlesbrough που έπαιζαν σε 1 εβδομάδα ενώ τώρα θα σου έμενε και δε θα έπαιρνες ούτε 3 χαρτιά και με τις εμφανίσεις του εδώ τα λέγατε και εσείς ούτε για 500χιλ ήταν τώρα έγινε ο Παιχταράς να κατηγορείτε την διοίκηση; που έχεις πρόβλημα με FFP είστε σοβαροί μερικοί ή τα λέτε για να τα λέτε;
Ο δε Λημνιός σε 1μισο μήνα έκλεινε και αυτός όπου θέλει και πήραμε 3,5χαρτιά από την Κολονία που και αυτοί παίζαν σε 1εβδομάδα στο Ιταλικό.
Ο δε Πέλκας επίσης με 1,6 που δίνουν από το τίποτα η Τούρκοι ενώ είναι 1 καλός παίχτης όχι ο Παιχταράς να σε κάνει τη διαφορά και πολλά δίνουν ενώ ζητούσε πέρυσι συμβόλαιο 1χαρτί και δεν συμφωνούσε η διοίκηση πάλι πρόβλημα βλέπετε στον ΠΑΟΚ και στον Ρέμπε(που ξεπέταξε που κανεις δεν περιμενε τα μεγαλα συμβολαια του Wernbloom Mauricio(μη ανανέωση συμβολαίου) Stoch και ο Vieirinha που ζητούσε 1,3 χαρτιά στα 34-35του για κλειστό συμβόλαιο;
και τον έδινε ο Ιβάν 450χιλ και τα έκανε μετά 650χιλ;
Αντί να στηρίξετε την ομάδα και να λέμε και ευχαριστώ που έφυγαν αρκετοί και σήμερα ποτέ δεν ξέρουμε τι θα έρθουν..
Ο δε Λημνιός σε 1μισο μήνα έκλεινε και αυτός όπου θέλει και πήραμε 3,5χαρτιά από την Κολονία που και αυτοί παίζαν σε 1εβδομάδα στο Ιταλικό.
Ο δε Πέλκας επίσης με 1,6 που δίνουν από το τίποτα η Τούρκοι ενώ είναι 1 καλός παίχτης όχι ο Παιχταράς να σε κάνει τη διαφορά και πολλά δίνουν ενώ ζητούσε πέρυσι συμβόλαιο 1χαρτί και δεν συμφωνούσε η διοίκηση πάλι πρόβλημα βλέπετε στον ΠΑΟΚ και στον Ρέμπε(που ξεπέταξε που κανεις δεν περιμενε τα μεγαλα συμβολαια του Wernbloom Mauricio(μη ανανέωση συμβολαίου) Stoch και ο Vieirinha που ζητούσε 1,3 χαρτιά στα 34-35του για κλειστό συμβόλαιο;
Αντί να στηρίξετε την ομάδα και να λέμε και ευχαριστώ που έφυγαν αρκετοί και σήμερα ποτέ δεν ξέρουμε τι θα έρθουν..
Καλημέρα σε όλους
Αν και σήμερα δε γίνει χαμός θα το γυρίσω στο κρικετ
Αν και σήμερα δε γίνει χαμός θα το γυρίσω στο κρικετ
Ο τεχνικός διευθυντής είναι μια θέση που συχνά καταλαβαίνεις εκ των υστέρων αν ήταν καλός. Πως φάνηκε ότι ο αρνεσεν ήταν όντως πολύ καλός μετά από λίγα χρόνια , ε έτσι φαίνεται ότι ο προηγούμενος Πορτογάλος ήταν Κάκιστος. Κακές μεταγραφές για τα λεφτά τους, υψηλά συμβόλαια και κυρίως μη ανανέωση παιχτών που σου έφυγαν κάτω από την αξία τους.
Σήμερα είναι μια μέρα που στο μέλλον θα κρίνει τον (αρκετά καλό μέχρι στιγμής) Ρεμπε
Σήμερα είναι μια μέρα που στο μέλλον θα κρίνει τον (αρκετά καλό μέχρι στιγμής) Ρεμπε
έχω ξυπνήσει απο τις 6 για να καταφέρω να διαβάσω τα χθεσινοβραδινά ποστ,
θα φύγω για μισή ωρίτσα το νου σας.
-
Μια χαρα σοβαρος ειμαι και την ομαδα τη στηριζω, με το να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.Darkm4n έγραψε:Πως είναι αρνητικότατο του Ρέμπε αφού τα συμβόλαια τους λήγαν και των 3 του Πέλκα απλά ακούστηκε χθες για Fenerbahce παίρνοντας 3 χαρτιά από τον Akpom στην Middlesbrough που έπαιζαν σε 1 εβδομάδα ενώ τώρα θα σου έμενε και δε θα έπαιρνες ούτε 3 χαρτιά και με τις εμφανίσεις του εδώ τα λέγατε και εσείς ούτε για 500χιλ ήταν τώρα έγινε ο Παιχταράς να κατηγορείτε την διοίκηση; που έχεις πρόβλημα με FFP είστε σοβαροί μερικοί ή τα λέτε για να τα λέτε;
Ο Ακπομ εφυγε με πολυ λιγα λεφτα, σε λαθος timing, και ισως να σου στοιχισε μια ιστορικη προκριση.
Με την πωληση του Λημνιου συμφωνω.
Οσο για Πελκα, αν μου βρεις εσυ στην Ευρωπη αλλο μεσοεπιθετικο, σε αυτη την ηλικια και αυτα τα νουμερα, που να πουλιεται με 1,6εκ, φερτον. Γιατι εγω σε αυτα τα λεφτα βλεπω κατι Νινουες κτλ κτλ.
Οσο για τους αλλους, με αλλα συμφωνω και αλλα οχι. Το ζουμι ειναι ενα:
Εσυ βλεπεις τον ΠΑΟΚ με ικανο ροστερ ωστε να πετυχει τους στοχους του; με προπονητη σοβαρο; με κλιμα ομοψυχιας; ποιανου ευθυνη ειναι αυτα;
Τεχνικός διευθυντής είναι, όχι εκκαθαριστής σε υπό πτώχευση εταιρεία.Darkm4n έγραψε:Πως είναι αρνητικότατο του Ρέμπε αφού τα συμβόλαια τους λήγαν και των 3 του Πέλκα απλά ακούστηκε χθες για Fenerbahce παίρνοντας 3 χαρτιά από τον Akpom στην Middlesbrough που έπαιζαν σε 1 εβδομάδα ενώ τώρα θα σου έμενε και δε θα έπαιρνες ούτε 3 χαρτιά και με τις εμφανίσεις του εδώ τα λέγατε και εσείς ούτε για 500χιλ ήταν τώρα έγινε ο Παιχταράς να κατηγορείτε την διοίκηση; που έχεις πρόβλημα με FFP είστε σοβαροί μερικοί ή τα λέτε για να τα λέτε;
Δεν κοιτάμε μόνο τι έδωσε, κοιτάμε και τι πήρε.
Κατέβασε την ομάδα στα ευρωπαϊκά με μοναδική ουσιαστική ενίσχυση τον σβαμπ και τον έκανε μάγκα ο αμπελ.
Αν δεν φέρει και τώρα δύο έστω δανεικούς παίκτες θα έχουμε ένα χωρίς βάθος και ποιότητα ρόστερ.
Στάάάσου μύγδαλααααpanta έγραψε:έχω ξυπνήσει απο τις 6 για να καταφέρω να διαβάσω τα χθεσινοβραδινά ποστ,

Θα σου πω λίγο κάτι να μου απαντήσεις +μφωνω για αυτό που λες αλλά εκτός τον Γιωργακη τον Σαββιδάκο που είπε για σκούπα και έγινε αν έστω και με τον Schwab αν περνουσαμε και τον Ninua την Κρασνονταρ θα ελεγες τα ίδια; και για τον Φερέιρα; που και εγώ τον έβριζα από πέρυσι..!kos έγραψε:Τεχνικός διευθυντής είναι, όχι εκκαθαριστής σε υπό πτώχευση εταιρεία.Darkm4n έγραψε:Πως είναι αρνητικότατο του Ρέμπε αφού τα συμβόλαια τους λήγαν και των 3 του Πέλκα απλά ακούστηκε χθες για Fenerbahce παίρνοντας 3 χαρτιά από τον Akpom στην Middlesbrough που έπαιζαν σε 1 εβδομάδα ενώ τώρα θα σου έμενε και δε θα έπαιρνες ούτε 3 χαρτιά και με τις εμφανίσεις του εδώ τα λέγατε και εσείς ούτε για 500χιλ ήταν τώρα έγινε ο Παιχταράς να κατηγορείτε την διοίκηση; που έχεις πρόβλημα με FFP είστε σοβαροί μερικοί ή τα λέτε για να τα λέτε;
Δεν κοιτάμε μόνο τι έδωσε, κοιτάμε και τι πήρε.
Κατέβασε την ομάδα στα ευρωπαϊκά με μοναδική ουσιαστική ενίσχυση τον σβαμπ και τον έκανε μάγκα ο αμπελ.
Αν δεν φέρει και τώρα δύο έστω δανεικούς παίκτες θα έχουμε ένα χωρίς βάθος και ποιότητα ρόστερ.
και δεν είμαι τ.δ απλά δεν λέω παλτό τον Ρέμπε και την διοίκηση που κάθε μέρα ασχολούμε με τον ΠΑΟΚ όλη'μέρα.
περιμένω το καλύτερο σίγουρα πικράθηκα όπως όλοι και για το ματς με την Κρασνονταρ+θέλω τις ελλείψεις να καλύπτονται όπως και χάρηκα χθες για το ματς των Ιωαννίνων με τον gayRo γιατί εκτός από dna PAOK είμαι και αντί-gayΡολυμπι@δι(ακός).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Δευ 05 Οκτ 2020, 08:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ προσωπικά αρνούμαι πεισματικά να ασκήσω κριτική είτε στον ΤΔ, είτε στον προπονητή, χωρίς να ακούσω από επίσημα χείλη τις προτεραιότητες, τα θέλω και το πλάνο της διοίκησης.
Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται σε επικοινωνιακό επίπεδο από την αποχώρηση του Λουτσέσκου και έπειτα. Είτε στα αγωνιστικά είτε στα εξωαγωνιστικά θέματα, η επικοινωνία της ομάδας με τον κόσμο είναι επιεικώς τραγική.
Αρνούμαι να κατηγορήσω τον Ρέμπε, όταν φαίνεται να έχει βγει στην αγορά με ένα μικρό ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις. Με κόφτη στα συμβόλαια. Γιατί το να κλείσεις τον Ζίφκο με 500Κ είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Αρνούμαι να κατηγορήσω τον Άμπελ για την αποψίλωση του ρόστερ και την αποχώρηση βασικών παικτών, όταν φαίνεται να έχει πέσει γραμμή από πάνω για κάτι τέτοιο.
Τέλος, δεν γίνεται από τη μία να λέμε πόσο άδειο είναι το ρόστερ, και από την άλλη να ασκούμε τέτοια κριτική στον προπονητή για τα στραβοπατήματα. Να τον θεωρούμε τον μοναδικό υπεύθυνο. Και όταν θελει να κάνει rotation τους Σβαμπ και Καντουρί, οι εναλλακτικές του να είναι Νινούα και Εσίτι.
Τέσπα, έρχεται μεγάλη μέρα, ας ελπίσουμε σε κάτι καλό.
Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται σε επικοινωνιακό επίπεδο από την αποχώρηση του Λουτσέσκου και έπειτα. Είτε στα αγωνιστικά είτε στα εξωαγωνιστικά θέματα, η επικοινωνία της ομάδας με τον κόσμο είναι επιεικώς τραγική.
Αρνούμαι να κατηγορήσω τον Ρέμπε, όταν φαίνεται να έχει βγει στην αγορά με ένα μικρό ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις. Με κόφτη στα συμβόλαια. Γιατί το να κλείσεις τον Ζίφκο με 500Κ είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Αρνούμαι να κατηγορήσω τον Άμπελ για την αποψίλωση του ρόστερ και την αποχώρηση βασικών παικτών, όταν φαίνεται να έχει πέσει γραμμή από πάνω για κάτι τέτοιο.
Τέλος, δεν γίνεται από τη μία να λέμε πόσο άδειο είναι το ρόστερ, και από την άλλη να ασκούμε τέτοια κριτική στον προπονητή για τα στραβοπατήματα. Να τον θεωρούμε τον μοναδικό υπεύθυνο. Και όταν θελει να κάνει rotation τους Σβαμπ και Καντουρί, οι εναλλακτικές του να είναι Νινούα και Εσίτι.
Τέσπα, έρχεται μεγάλη μέρα, ας ελπίσουμε σε κάτι καλό.
- anekfrastos
Θέλω να πιστεύω ότι στο χαφ πάνε για γερή μεταγραφή και ότι αν "χαλάσει" του Μπράνταριτς θα οφείλεται σε αυτό.