Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obdulio έγραψε:Έφυγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έλαβε συνολικά για τα χρόνια που έπαιξε, τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.
Αύριο εσείς θα φτύνετε αίμα να πληρώσετε το νοίκι και το φαΐ των παιδιών σας. Αυτός, ο ένας από σας, δε θα το κάνει ούτε θα απαιτεί από το αφεντικό σας να σας δώσει αύξηση.
Πω σα να ακούω τη μάνα μου, όταν ήμουν μικρός.
''Τι στεναχωριέσαι αγόρι μου που έχασε ο ΠΑΟΚ; Αυτή στεναχωριούνται που αρρώστησες εσύ τις προάλλες'';
Πω ρε μάνα, γέρασες κι ακόμα τις ίδιες μαλακiες λες!
Obdulio έγραψε:Έφυγε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έλαβε συνολικά για τα χρόνια που έπαιξε, τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του συλλόγου.
Αύριο εσείς θα φτύνετε αίμα να πληρώσετε το νοίκι και το φαΐ των παιδιών σας. Αυτός, ο ένας από σας, δε θα το κάνει ούτε θα απαιτεί από το αφεντικό σας να σας δώσει αύξηση.
''Τι στεναχωριέσαι αγόρι μου που έχασε ο ΠΑΟΚ; Αυτή στεναχωριούνται που αρρώστησες εσύ τις προάλλες'';
Αυτό ακριβώς, ρε Obdulio δεν τον πλήρωσες από την τσέπη σου ούτε αυτός έφαγε το φαί απο τα παιδιά σου και σίγουρα δεν φταίει αυτός που είναι ακριβά τα ενοίκια. Ασε μας ρε φίλε ελεος
Είναι σίγουρα πιο αξιοπρεπές να λέει κάποιος μαλακιες και αυτές να μην κοστίζουν τίποτα, παρά να λέει μαλακίες που κοστίζουν ακριβά έχοντας μάλιστα την απαίτηση να τις πληρώνουν άλλοι.
Ιάσονας έγραψε:
Αυτό ακριβώς, ρε Obdulio δεν τον πλήρωσες από την τσέπη σου ούτε αυτός έφαγε το φαί απο τα παιδιά σου και σίγουρα δεν φταίει αυτός που είναι ακριβά τα ενοίκια. Ασε μας ρε φίλε ελεος
Οι ομάδες έχουν έσοδα από τους οπαδούς τους. (Και) Από αυτά τα έσοδα πληρώνονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα. Ο οπαδός πλήρωσε την ομάδα, ο επαγγελματιας πληρώθηκε από την ομάδα.
Είναι σίγουρα πιο αξιοπρεπές να λέει κάποιος μαλακιες και αυτές να μην κοστίζουν τίποτα, παρά να λέει μαλακίες που κοστίζουν ακριβά έχοντας μάλιστα την απαίτηση να τις πληρώνουν άλλοι.
da fuck r u talking about,
ΨΗΦΙΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Βοηθησε οικονομικα την ΟΜΑΔΑ με την μεταγραφη του στην WOLFSBURG.
Ηταν ισως ο ΠΑΙΚΤΗΣ με την ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ συμβολη στην ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ.
Οσον αφορα το σημερα,απο την στιγμη που δεν γνωριζουμε τα επισημα γεγονοτα,ειναι δυσκολο να παρουμε θεση για τον ΤΡΟΠΟ που τελειωσε αυτη η συνεργασια.
Απο αυτα που γνωριζουμε το ΔΙΚΑΙΟ φαινεται να ειναι με το μερος της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Θα συμφωνησω δε,με τους συνοπαδους εκεινους που λενε ,οτι ΣΗΜΑΙΑ του ΠΑΟΚ ειναι μονο ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Ειμαι σιγουρος οτι οι ΔΡΟΜΟΙ του ΒΙΕΡΙΝΙΑ και του ΠΑΟΚ θα ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ.
ΑΝΤΕΛΙΝΙΟ καλη συνεχεια και εις το ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ.
Να 'σαι καλά.
Η μιζέρια και η κακοήθεια, μόνο με χιούμορ παλεύονται.
obdulio δεν φταιει ο αντρε για την ανισοκατανομη του πλουτου και το καπιταλιστικο συστημα.
ντροπη για τον συλλογο η σημερινη ημερα. κατι περισσοτερο απο ντροπη. δεν μπορω να πιστεψω οτι τελειωσε ετσι απλα ο βιερινια απο τον συλλογο ΠΑΟΚ. ο μπανε του ποδοσφαιρου.
καμια λογικη, καμια διαφανεια. μια ξεφτιλισμενη μυστικοπαθεια.
Ο ΒΙερινια το ειπε καθαρα. Θελω να συνεχισω να παιζω. Αρα το προβλημα δεν ηταν τα λεφτα. Ο Βιερινια μαλλον ζητησε εναν ελαχιστο αριθμο συμμετοχων ενω ο Αμπελ δεν τον υπολογιζε σχεδον καθολου.
αυτο που δεν μου αρεσει στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη ειναι οτι διαχρονικα φερομαστε απαξιωτικα σε μεγαλες προσωπικοτητες του συλλογου, βλ γκαρσια ως παιχτη, ιβιτσ ως προπονητη, βιερι, μαου, ματος και επι της ουσιας και επικοινωνιακα
οποιοσδηποτε νιωσει οτι θελει η μπορει να προσφερει παραπανω και να ερθει πιο κοντα με τον κοσμο εξαφανιζεται λες και η ιδιοκτησια εχει μονιμως τον φοβο του να γινει το δευτερο αγαπητο κομματι της εικονας της ομαδας
Ιβαν σε ευχαριστουμε ΓΙΑ ΟΛΑ και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε αλλα το εγω ειναι ο χειροτερος συμβουλος σε εναν ζωντανο οργανισμο οπως ο ΠΑΟΚ. σαν αρχηγος της φαμιλιας ΠΡΕΠΕΙ να προστατεψεις τα παιδια σου, με μηχανισμους επικοινωνιακους και επι της ουσιας.
Θυμασαι που τους κλειδωσες τρεις μερες στο Μακ. Παλας μεχρι να τα βρουνε με τον Ιβιτς? Τι αλλαξε απο τοτε?
Γιατι πρεπει ενα ΑΚΟΜΑ δικο μας παιδι να φυγει λιγοτερο φιλος για ακομα μια φορα?
Ο ΠΑΟΚ υπηρξε αγαπητος σε ολους οσους περασαν απο την ομαδα αλλα δυστυχως ειδικα φετος φαινεται να ειμαστε στην χρονια του ο τελευταιος να κλεισει και την πορτα
Αντρε, μαγκα μου αληταρα μου, για παρτυ σου καβλωσαμε σπασαμε τραπεζια και γουσταραμε τη καβλα σου για την ομαδα σα να ημασταν μαζι
να προσεχεις πασα μου, η ποντια πεθερα ειναι η καλυτερη κληρονομια σου απ αυτο το περασμα