Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο ο ουαρντα θα παιξει την δευτερα(!) στο βολος-ατρομητος αντι να κανει ειδη απο σημερα προπονησεις με εμας?
θα μου πει καποιος παιζουν ρολο 4-5 προπονησεις και 1 παιχνιδι? εγω λεω πως με το προγραμμα που εχουμε μεχρι τα μεσα φεβρουαριο καθε μερα μετραει και δεν βλεπω τον λογο να μην εχω τον ουαρντα στον παγκο με την λαρισα που θα παιξει 90 λεπτα αμυνα για καθε ενδεχομενο...
τελικα μαλλον θα αρχισω να πιστευω πως τον πηραμε πισω απλα και μονο για να μην παει στον αρη η στον γαυρο...
Τον θέλουν γιατί γι'αυτούς είναι πολύ σημαντικός και το παιχνίδι πολύ κρίσιμο για την είσοδο στην 6αδα που δήλωσε δημόσια ο Μπεος ότι αποτελεί στόχο τους.
Από τη στιγμή που ο παίχτης δεν ανήκε στον ΠΑΟΚ,θεωρώ ότι είχαν δικαίωμα να θέσουν ένα βέτο και εμεις να το δεχτούμε.
Τώρα όσον αφορά τον παίχτη,ούτε 10% δεν δίνω να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ.
Τους λόγους τους έχω εξηγήσει,μη γράφω τα ίδια.
Ο Ουάρντα είτε μας αρέσει είτε όχι είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ. Κι εγώ θα προτιμούσα να έχουμε στην ομάδα τον παλιό καλό Μπίσε μαζί με τον παλιό καλό Ζαμπά. Αλλά τι να κάνουμε η πραγματικότητα είναι αλλιώς. Επομένως δεν έχει νόημα να υποτιμούμε ή να περιμένουμε στη γωνία έναν παίκτη μας τη στιγμή που έχει έρθει να προσφέρει και δεν τον έχουμε δεί (στην ομάδα) για 2 χρόνια. Άλλη ομάδα τότε, άλλη τώρα. Άλλος Ουάρντα τότε, άλλος τώρα.
Μην ξεχνάτε ότι ο καλός Ουάρντα ανεβάζει συνολικά όλη την ομάδα. Και αυτό έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να συμβεί αυτή τη φορά γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του. Τότε αν θυμάστε γινόταν σκοτωμός στις θέσεις που παίζει (Λημνιός, Ζαμπά, Πέλκας, Μπίσε, Καντουρί). Aυτή τη στιγμή αν δεν κάνω λάθος είναι ο μόνος που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση πέλκα.
Σε συνδυασμό με το ότι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά δεν μειώθηκαν με κάνει να είμαι πιο αισιόδοξος ο ερχομός του. (αν και στην αρχή ξίνισα ωστόσο αν παίξει μεταξύ των γραμμών έχει να δώσει πολλά σε όλη την ομάδα)
Με τρομάζει η σκέψη ότι: Ίσως δεν ήρθε η ώρα που ανέβηκε τόσο σε επίπεδο ο Αμρ για να γίνει βασικό γρανάζι του ΠΑΟΚ , αλλά έπεσε τόσο πολύ επίπεδο ο ΠΑΟΚ που πλέον ήρθε η ώρα ο Αμρ να μπορεί να γίνει βασικά γρανάζι του.
Ειδα τα χτεσινα στιγμιοτυπα του Βολος-Ατρομητος. Ο Ουαρντα ειναι ο ορισμος του σημειου αναφορας για τον Βολο. Κινουνταν σε καθε εκατοστο του γηπεδου, και μοιαζει να εχει τρελη ορεξη για μπαλα. Ουδεποτε υπηρχε θεμα ποιοτητας για τον Αιγυπτιο, χωρουσε σε καθε 11αδα του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια, αν οχι 11αδα τοτε σιγουρα παικτης που θα επαιρνε 25 ματς τον χρονο στο νερο.
ΥΓ: Ο Βολος ειναι η καλυτερη ομαδα εξω απο τις 4 πρωτες. Και ισως η πιο καλοδουλεμενη μετα τον Ολυμπιακο, με προπονητη που ηρθε φετος. Θεωρω οτι ειναι ιδανικη ομαδα για να της δωσουμε καποιον δανεικο στον οποιο οντως πιστευουμε, και για να εξελιχθει μεσα σε μια ομαδα που ξερει τι παιζει και να μην γραφει κενα λεπτα σε τυχαιες ομαδες, και για μαθει απο εναν καλο οπως φαινεται προπονητη, αλλα και για να παιξει σε υψηλο επιπεδο. Ο Βρακας ας πουμε δεν θα μπορουσε να τους δωσει βαθος τωρα που φευγει ο Ουαρντα? Ή εστω ο Νινουα για πιο πισω.