Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Dimg4 »

βρε λες να σκασουν και οι 2 μαζι και μια φορακλα και να αρχισουμε παλι τις αγιογραφιες ιβαν?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά στο βίντεο του Πέλκα νομίζω ότι παίζει σε Κ20 ακόμη. Καλός παίκτης είναι ο Πέλκας αν δουλέψει τις αδυναμίες του και το μυαλό του. πχ στο σουτ έχει κόμπλεξ και δεν δοκιμάζει ποτέ ξερό βρωμόσουτο, αλλά πάντα κοιτάει το γλυκό πλασέ. Ως αποτέλεσμα κάνει ελάχιστα γκολ απο σουτ και ειδικά μακρυνά, μιας που αυτά ίσα που φτάνουν στον αντίπαλο τερματοφύλακα (on target όμως να γράφουν τα στατς ;) του λέει ο μάνατζέρ του υποθέτω). Μερικοι παίκτες έχουν κόμπλεξ να μη στείλουν τη μπάλα στα περιστέρια και ακουστεί η νορμάλ μουρμούρα που δεν έχει να κάνει με τον παίκτη, αλλά τη συγκεκριμένη φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 05 Ιαν 2017, 04:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

μια που μιλαμε για βιντεο παικτων παντως, του ιριτιερ στο σδνα με το ζορι αντεξα να δω καποια λεπτα...τον εχει παρακολουθησει κανεις ?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο, αλλα εχει ταχυτητα κ ειναι μολις 22. Παπά τον κόβω. Καλό όμως που ακούγονται επιτελους νεαροι για εξτρέμ.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο ιριτιερ χαφ ειναι οχι εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Όντως αντι-Γκαρυ ο Λεονάρντο..φαίνεται και απο το νούμερο της φανέλας.
Γκάρυ - 24
Λεονάρντο - 42
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Από χτές το βράδυ έχουμε ακούσει καμιά 10αριά ονόματα. Αμφιβάλω άν ισχύει κάτι από όλα αυτά. Μάλλον τιτιβίζουν οι μάνατζερς που έχουν πραμάτεια για πούλημα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Δεν νομίζω αυτό με τον Leonardo της Partizan το κόβω για υπαρκτό.

Του Εduardo το ειπα και χ8ες για παπάς μου ακουγόταν και εξηγησα.

Όπως και για τον Stoch που τον θέλουν αρκετοί εδώ δεν σκέφτοναι πως έπαιξε με την Fenerbahce στους ομίλους του
europa league και θα έρθει.. (ναι παίζει με τον πλατανιά και τον λεβαδειακό κ την βέροια).

*α)Τώρα επειδή έγραψε ενασ αρδ. για ιριέτες και δεν ξέρω εγω για παπάς επίσης το κόβω.
β) Όπως και για τον Vieirinha το είχα πεί και σε προηγ. δημοσ. επειδή ακούστηκε οτί πουλάμε τον Garry,
4 χαρτια το έβγαλε αμέσως το βράδυ η φυλλάδα η build και χαρήκε εδώ κόσμος(δεν έρχεται το ξαναλέω προτού το είπε ο Σαββιδάκος junior.
Τέσπα..
Είδωμεν.. "Αυτός ο Leonardo δεν με χαλάει με 1χαρτί αν ισχυει που γράφουν, τώρα για επιθετικό επικρατεί ηρεμία και υποθέτω να γίνει καλή κίνηση.."
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μου φαινεται κακος παικτης αυτος ο Λεοναρντο,ισα ισα,αλλα δεν μου μοιαζει πιθανο να αποκτηθει ως αντιΡοντριγκεζ.Λογικα θα πανε για κατι πιο ηχηρο και για μεγαλυτερη σιγουρια και για ικανοποιηση του επικοινωνιακου της υποθεσης.Να πεις να πουλησα τον Ροντριγκεζ αλλα μην φωναζετε σας εφερα τον Λεοναρντο,θα πει καποιος μας δουλευεις,ακαδημια μας εκανες?Επιπλεον πιθανοτητα να αποκτηθουν 2 εξτρεμ,ενω υπαρχει ενας δανεικος και αποκτηθηκε και ο Λαμπρου,χλωμο και παλυ.Μονη περιπτωση να ισχυει θεωρω να ειναι 100% επιλογη Ιβιτς λογω και σχεσεων με την Παρτιζαν.Ιδωμεν...
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

πολύ καλή κίνηση του leonardo αν γίνει. επίσης τα στημένα που έχει είναι πολύ σημαντικά ξεκλειδώνουν παιχνίδια που δεν μπορείς να σκοράρεις εύκολα. το κόστος της μεταγραφής του είναι σε καλά επίπεδα....με λίγα λόγια μια φυσιολογική μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα, ούτε φαμφάρες ούτε χορός εκατομμυρίων ούτε να ονειροπολούμε με παίχτες που δεν έρχονται ελλάδα. καλός ο στόx δεν λέω αλλα ασταθής χαρακτήρας και ο ίβιτς είπε ότι θεωρεί πολύ σημαντικό την συμπεριφορά του κάθε ποδοσφαιριστή.

και κάτι ακόμη......ας μου πει κάποιος ποτε έχει ξαναδεί τον Π.Α.Ο.Κ. να ξαναπαίζει τέτοιο ποδόσφαιρο άσχετα με τα αποτελέσματα τα οποια πολλές φορες είναι και θέμα τύχης η και λεπτομερειών που διορθώνονται. σκεφτείτε μονο σε πια θέση θα ήμασταν αν δεν υπήρχε το -3 και μπροστά σκοράραμε φυσιολογικά? έτσι λίγο που θυμάμαι τα παιχνίδια θα είχαμε τουλάχιστον 12 βαθμούς παραπάνω δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από τον γαύρο που εχθές με κωλοφαρδία κέρδισε πάλι.

θέλω να πω ότι δείχνουν έργο ο ίβιτς με τον μιχελ ας τους αφήσουμε να το ολοκληρώσουν χωρίς γκρίνιες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρε παιδια εγω δεν βλεπω καλα?Δεν εχει καμια ιδιαιτερη ντριμπλα :?

Γρηγορουτσικος ειναι,πολυ καλο ποδι εχει,αλλα απο ντριμπλα δεν λεει και πολλα πραγματα(τουλαχιστον απο τα video). Με αναποδο ποδι παιζει και συγκλινει πολυ πιο πολυ απ'οτι παιζει στον ασβεστη.Φαινεται να ειναι και τακτικα σωστος,αφου σε αρκετες φασεις γυρναει πισω για να καλυψει το μπακ και να δωσει βοηθειες
Θα συμφωνησω Κωστα αλλα...Λατινος,πολυ καλη ηλικια,καλη πασα,φαινεται (απ το κορμι) δουλευταρας, ψιλοτσογλανος (δειχνει) .Για μενα εχει καλες προυποθεσεις .Ειδικα η καλη πασα μας λειπει πλην Μπις,οπως και τ σουτ απεξω απεναντι στα "λεωφορεια"
Kostas_Peraia4 έγραψε:
nothu έγραψε:Στη βραζιλια που επαιξε;
Σε ενα σηριαλ με κατι φαβελες.Αισθηματικο ηταν :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :opaokara:

Dimg4 :lol: :lol: :lol: :lol: γραφειο συνοικεσιων ανοιξε.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

αυτός ο ιριτιέρ εργαλείο φαίνεται.Η χαρά του προπονητή
ο λεονάρντο μου άρεσε.Σε σχέση με τον γκάρυ σημαδεύει πολύ καλύτερα.
θα τους ήθελα και τους δυο,αν και για τον πρώτο δεν ξέρω κατά πόσο χρειαζόμαστε παίχτη στην θέση του
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ο Λεοναρντο ειναι ενα επιπεδο πανω απο τον Γκαρυ κι απο ολα τα ονοματα που εχουν ακουστει (συν των πρωην) ειναι ο μονος που αξιζει να παρουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να χεσω τα ρωσικα κονε μας ομως.Εμεις δεν μπορουσαμε να τον παρουμε ελευθερο απο την ανζι,πρεπει να δωσουμε λεφτα,ειμαστε large.Τωρα να πουλαει η παρτιζαν 24χρονο που βγαζει ματια 1 μυριο και αυτο λιγο χλωμο μου κανει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η Ουρακαν είναι ίσως η πιο σκληροτράχηλη ομάδα της Αργεντινής,ο Iritier είναι ένας μέσος με πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, που καταπίνει χιλιόμετρα βοηθώντας παντού.
Μοιάζει πολύ με τον Τσιμιροτ,δεν απειλεί ιδιαίτερα επιθετικά, παίζει όμως κάθετα και δε φοβάται να κουβαλήσει τη μπάλα.
Αν ισχύει η περίπτωση του,μάλλον έρχεται ως αντικαταστάτης του.
Ας έρθει από τώρα για να πάρει και το απαραίτητο διάστημα προσαρμογής.
Κατά τη γνώμη μου καλή κίνηση,νεος με προοπτική,λατινος,και παιχτης που δε μασάει να βάλει τα πόδια του πουθενά.

Υ.Γ Ο Λεονάρντο δεν είναι αυτός που έκανε μαγκιές στο φιλικό και τον έκραξαν οι Παρτιζανοι επειδή έπαιξε σκληρά;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”