10 ζαρατουστρα
Να ρωτησω κατι, επειδη γραφτηκε εδω κ ειδα μεγαλη πρεμούρα κ στο θρεντ του Ιβαν..
Το καναλι γτ θαναι η καλυτερη μεταγραφη μας? Επειδη θα βγαινει ο μινος κ θα λεει για το σικαμπαλα και τις αμφισβητούμενες φασεις π αποκρυπτει ο σκαι?
notification on σε fb και twitter.pilotos έγραψε:Στην ΠΑΕ και f5
SM-G935F
Θα σκασει ειδηση?pilotos έγραψε:Στην ΠΑΕ και f5
SM-G935F
Κυρίως εξτρέμ παίζει, αλλά μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος επιθετικόςriegel έγραψε:Βάση transfermrkt πέρσι έπαιξε 10 φορες αριστερα, 11 δεξιά, με 3 γκολ σε κάθε πλευρά και επίσης έπαιξε 3 φορές φόρ πετυχαίνοντας 2 γκολkoseco έγραψε:Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η θέση του Τιαμ. Είναι αριστερό εξτρεμ ή φορ; Ή και τα δύο; Μπορεί κάποιος που τον έχει δει να με διαφωτίσει;
Ζαϊρης? Ποιος ειναι τουτος? Ο πολυνικης Δημοσιογραφος/οπαδος του ΠΑΟΚ στα εκτος εδρας οπως τον αποκαλει ο Ραγκατσης? Αυτος που εβγαλε στην φορα χωρις ουσιαστικα στοιχεια για ενδιαφερον Κονοπλιανκα οπως κανανε με Βαθκεζ που μιλησαν και με τον Μανατζερ του και με τον Υπευθυνο του αγωνιστικου τμηματος της Χεταφε?eorptol έγραψε:Ο ζαιρης ξέρει γιατί τον αμφισβητείς?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πηρε εκδικηση η ρουφιανα, 1-1 ειμαστε. Περιμενω τον επαναληπτικοMANIAKOS έγραψε:Η λε κορουνια ευχομαι να πέσει
Αυτό το αστέριΑμπελαλε-4- έγραψε:Ζαϊρης? Ποιος ειναι τουτος? Ο πολυνικης Δημοσιογραφος/οπαδος του ΠΑΟΚ στα εκτος εδρας οπως τον αποκαλει ο Ραγκατσης? Αυτος που εβγαλε στην φορα χωρις ουσιαστικα στοιχεια για ενδιαφερον Κονοπλιανκα οπως κανανε με Βαθκεζ που μιλησαν και με τον Μανατζερ του και με τον Υπευθυνο του αγωνιστικου τμηματος της Χεταφε?eorptol έγραψε:Ο ζαιρης ξέρει γιατί τον αμφισβητείς?
ότι ήταν να γίνει έγινε. Αυτό.-Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα σκασει ειδηση?pilotos έγραψε:Στην ΠΑΕ και f5
SM-G935F
Ρε πιλοτε...Πες κατι παραπανωpilotos έγραψε:ότι ήταν να γίνει έγινε. Αυτό.-Kostas_Peraia4 έγραψε:Θα σκασει ειδηση?pilotos έγραψε:Στην ΠΑΕ και f5
SM-G935F
Κώστας Τσέλσιeorptol έγραψε:Με αρεσει που βλέπεις έσοδα 10,5 και αγορές 1,5 βλέπεις το δένδρο καιόχι το δάσος τα 72 εκ έξοδα δεν τα βλέπεις ε ; πρέπει το κορόιδο μόνο να βάζει κσι να την ακούει από πάνω νεοπλουτισμος οπαδικος στην χειρότερη μορφή τουMīngus έγραψε:Αφήστε τι λένε τα ΑΡΔ για ένα, δύο ή πέντε μύρια. Αυτοί που τους πιστεύουν όποτε τους βολεύει είναι για μούτζες, αλλά τέλος πάντων.
Ως οπαδοί, όταν βλέπετε 1,5 μύρια αγορές και 10,5 μύρια έσοδα από πωλήσεις, είστε ευχαριστημένοι με δανεισμό Τιάμ για εξτρεμοφόρ και τέλος;
Αν είστε, εμένα λόγος δε μου πέφτει, αλλά παρακαλώ επιτρέψτε μου να μην είμαι καθόλου.