Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Sick Bastard »

desperando έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Aureliano Buendia αυτό το έκτρωμα, νικιέται μόνο και πρώτα εντός γηπέδου.
Εγώ μαζί σου είμαι.
Είμαι ενάντια στην άποψη ''γιατί να φέρω παίχτες αφού είναι πιανόλες όλοι και τη μισή μπαρτσελόνα να φέρω πάλι δεύτερος θα βγω.''
εσυ δηλαδη αν ησουν ιδιοκτητης θα επενδυες να φερεις παικταραδες σε ενα στημενο σκηνικο?
Ναι.
Πιστεύω ότι μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις.

και
Aureliano Buendia έγραψε:Το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ το να φτιάξουμε ομάδα που να γράψει 70+ βαθμούς στο πρωτάθλημα απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από τα μπαμ και μπουμ που ονειρεύονται πολύ και τα οποία έχει θρέψει κατά καιρούς και ο Σαββίδης.
Το δικό μου σκεπτικό περιλαμβάνει άλλα πράγματα και σίγουρα όχι ξεφωνητά, αλλά ούτε και "δεν πειράζει, καλή προσπάθεια, την επόμενη φορά θα κάνετε γκολ τη μία από τις 17 κλασικές ευκαιρίες".
Προσεγμένη στελεχωση, ηρεμία, αυτοπεποίηθση, κυνισμός, εθισμός στις νίκες και στο αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

desperando έγραψε:
simba έγραψε:Και οχι Ντεσπε, δε γίνεται να δεχεσαι αυτο ως δικαιολογια μη επενδυσης οταν ταυτόχρονα δινεται χορηγια 5 μυριων σ'αυτο το ψεμα)
Τα 5 μύρια Στην σούπερ κλικ είναι μπισνα πώς είναι τα 60 για κανάλι όπως η αγορά του ΠΑΟΚ.
Από κει και πέρα το να αυξηθεί το μπάτζετ από 20 μύρια σε 40 πχ είναι αυτοκτονία γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο γι αυτό και δεν. Κακό λόγω τον. Σαββίδη.

Από κει και πέρα το να γινει η ομάδα καλύτερη μπορεί με το υπάρχων υλικό αν δεν υπάρχουν τα συνεχή ραβε ξήλωνε των τελευταίων ετων στα οποίοι είμαστε συνυπεύθυνοι
Μπιζνα μπορει να κανει αλλου ντεσπε(κ σιγα τη μπιζνα-διαφημιση εδω που τα λεμε, παιχνιδι εγωισμου ή επικοινωνιας ηταν κυριως), οχι σ'αυτη τη μουφα και ταυτοχρονα να προβαλλεται η σαπιλα της ως λογος μη αυξησης του μπατζετ απο τα 20 στα 25 (ή μη επενδυσης μερους των μυριων π πήρες απτις πωλησεις). Γιατι για τετοια αυξηση μιλαμε, οχι για 40, εννοειται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 18 Δεκ 2016, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στην Ελλάδα ο Θρήνος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κερδίζει. Ευτυχώς υπάρχει και η Ευρώπη.
Αυτό το "ευτυχώς" έχει διάφορες αναγνώσεις. Σε μία απ αυτές , μπορεί να μεταφραστεί κ σαν :

Ευτυχώς υπάρχει κ η Ευρώπη κ μπορούμε να δούμε που είμαστε σε σχέση με Καμπάλες , Κράσνονταρ , Καραμπάχ κ λοιπά "θηρία". Να δούμε που είμαστε , που θέλουμε να βρεθούμε κ επιτέλους τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Καλά είναι τα μία στις τόσες ηρωϊκά διπλά με σοβαρές ομάδες , αλλά είναι κάτι πολύ μικρότερο σε σχέση μ'αυτό που πραγματικά αξίζουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Επίσης θέλω να μου πείτε σε ποιον ποδοσφαιρικό κόσμο είναι φυσιολογικό το 80%νίκες σ'ένα πρωτάθλημα?
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Πηρε χ η ζελα στην αελ
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Ρε ΑΔΕΡΦΙΑ πουθενά δεν γίνεται αυτό αλλά εδώ και τόσα χρόνια τα ίδια γίνονται... Τι το περίεργο σας φαίνεται φέτος; Αυτοί τουλάχιστον είναι αυτοί που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! Η άλλη η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα που είναι η πιο ΥΠΟΥΛΗ ομάδα που υπάρχει στον κόσμο έφερε Χ μέσα στα ΤΥΡΙΑ!!!

Ανύπαρκτος ο βάζελος με ελάχιστες ευκαιρίες... Μικρή ομάδα η Λάρισα με έναν γλείφτη στον πάγκο που πρέπει και θέλει να τα έχει καλά με όλο τον κόσμο με γιόμες σε όλο τον αγώνα και σέντρες πίσω από τον κέντρο που ΜΟΝΟ ο τεράστιος Χαραλάμπους στον ΠΑΟΚ έκανε σέντρες για γκολ από το κέντρο του αγώνα... :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ντεσπε δεν ειναι φυσιολογικο - ειναι παραφυση οπως εχω πει πολλακις - αλλα κατι φωστηρια ΠΑΟΚαρχες περυσι σε μια προταση λεγανε πως η ΕΟ παει για το 100% νικων στα παιχνιδια της πως ο ΠΑΟΚ ειναι 30 βαθμους πισω και Τουντορ - Σαββιδη μπουλο.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ντέρμπυ πάγκων στο τυρί αρένα. Ποδοσφαιρική πανδαισία. Γκουαρντιόλα vs Μουρίνιο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Είδα Υγ βαθμολογία κ συγχύστηκα Αλλα απο τη δεύτερη θεςη στο μείον πέντε δεν ειναι τραγικά
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Μιλιβόγεβιτς αν πάρει μεταγραφή, μέχρι να ξεσυνηθίσει από συνθήκες σουπερ λιγδ και να προσαρμοστεί στις νέες, θα έχει αποβολή σε κάθε ματς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Το πιο ασχημο ειναι οτι σε όσους αγώνες τον εχω δει εχει αποκτήσει το υφάκι ξερω οτι δε με αγγίζουν οτι κ να κανω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Είδα Υγ βαθμολογία κ συγχύστηκα Αλλα απο τη δεύτερη θεςη στο μείον πέντε δεν ειναι τραγικά
Συγχύστηκες μήπως για όσους μας έχουν ήδη κλέψει τα κοράκια έως τώρα μήπως ή για κάτι άλλο??? :oops: ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για ολα κ όσα μας έκλεψαν κ όσα καναμε κυριως στον εαυτό μας

Κ κυριως για την βαθμολογία γαβρου ελεος δλδ

Ευρωπη με δικού έπιπεδου ομαδες κατα λαθος πέρασε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 18 Δεκ 2016, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Είδα φάσεις από το τυρί - βαζέλα και σκουλήκι - Τρίκαλα.
Δύο διαιτητές που τα έκαναν πάνω τους και δεν είχαν ίχνος προσωπικότητας να διαχειριστούν τα παιχνίδια.
Στο τυρί αρένα, το κλωτσίδι έπεσε σύννεφο (εκατέρωθεν). Στο βικελάου επίσης αλλά από την πλευρά των σκουληκιών. Αφού το κοράκι χάρισε μια καρακόκκινη στον τάτο, έπνιξε ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Τρικάλων στο 3-2 κι ένα επίσης καθαρό υπέρ του αμαζόνα κόκο μετά.

Ελπίζω στο ματς του μαντριγάλ να έχουμε σοβαρό διαιτητή, αλλιώς μπάλα ΔΕΝ θα παιχτεί. Το ίδιο ισχύει αν τυχόν κληρωθούμε με τα ερπετά στο κύπελλο. Η ομάδα και η υγεία της πάνω απ' όλα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Asimos έγραψε:Ντεσπε δεν ειναι φυσιολογικο - ειναι παραφυση οπως εχω πει πολλακις - αλλα κατι φωστηρια ΠΑΟΚαρχες περυσι σε μια προταση λεγανε πως η ΕΟ παει για το 100% νικων στα παιχνιδια της πως ο ΠΑΟΚ ειναι 30 βαθμους πισω και Τουντορ - Σαββιδη μπουλο.
Το ότι, πέμπτη χρονιά φέτος, ο Σαββίδης δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο τρόπο (και μην με ρωτήσεις ποιος είναι αυτός, γιατί αν τον ήξερα θα ήμουν Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ.) να προστατέψει την ομάδα-επένδυση του και μαζί και τα μυαλά και τα κορμιά μας απ το "παρά φύση", εσένα σε αφήνει αδιάφορο δηλαδή αδερφέ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”