5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Εγώ προδότη παίκτη του ΠΑΟΚ δεν έχω πει ,και βρήκες να δώσεις μονοωρη απαγόρευση ενώ τους έχουμε στο καναβάτσο ,αν δεν έχεις χιούμορ μην είσαι διαχειριστής πάνω σε αγώνα .Χαλάς τα γουρια ...Κώνος ξύλινος είναι ποδοσφαιρικές εκφράσεις και ενίοτε τις λέω χιουμοριστικά . Άκου προδότης παίκτης του ΠΑΟΚ ,ήταν πολύ καλός και σοβαρός σήμερα και του αξίζουν μπράβο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να πω μπράβο στον προδότη, ο οποίος απλώς κλήθηκε να πάει στη δουλειά και έκανε τα στοιχειώδη;!
Όχι.
- WeWillRockYou
Ήταν καλύτερος από ότι περίμενα, κάνοντας τα βασικά.
Μπράβο για σήμερα.
Μπράβο για σήμερα.
- Σουριναμέζος
- Kabamaru11
Δεν εκανε κ τιποτα η αεκ,τι μπραβο κ μπραβο;
Παιρνει λεφτα απο την ομαδα κ ηταν υποχρεωμενος να παιξει.
Συντομα ευχομαι να φυγει στο καλο.Επαγγελματικα κ χωρις συναισθημα.
Παιρνει λεφτα απο την ομαδα κ ηταν υποχρεωμενος να παιξει.
Συντομα ευχομαι να φυγει στο καλο.Επαγγελματικα κ χωρις συναισθημα.
σιγα μην εχανε ο βαρελα στο μαλλον τελευταιο του παιχνιδι με τους χαρτινους
ηταν θεμα αξιοπρεπειας
ηταν θεμα αξιοπρεπειας
- ΑποστόληςΑ
Δεν μας εξέθεσε και ομολογώ πως δεν το περίμενα. Και μάλιστα σαν αριστερό στόπερ!
Θα με πεις εδώ σκόραρε ο Colak...
Θα με πεις εδώ σκόραρε ο Colak...
- PAOK_Antarctica
Προφανώς έχει τελειώσει από την ομάδα.
Στην αρχή είχε άγχος και έκανε λάθη, αλλά έστρωσε και έκανε συνολικά μια οκ εμφάνιση.
Στην αρχή είχε άγχος και έκανε λάθη, αλλά έστρωσε και έκανε συνολικά μια οκ εμφάνιση.
- Σουριναμέζος
Θα μπορούσε να το είχε ρίξει στα πιτόγυρα όσο ήταν εκτός ομάδας όπως έκανε ο συμπατριώτης του ο Σεμέδο στον γαύρο ή να εμφανιστεί απόλυτα αδιάφορος. Ανταυτού ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ότι όλοι εμείς περιμέναμε και δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Λουτσέσκου. Χωρίς αυτό να τον εξιλεώνει για τον τρόπου που ενήργησε στο θέμα του Γκουστάβο, θεωρώ ότι πρέπει να βρίσκεται στο rotation μέχρι το τέλος της σεζόν και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, είναι μια χρονιά ειδικών συνθηκών που μπορεί να προκύψουν απουσίες από το πουθενά (covid) και θα παίζουμε ακόμα σε τρεις διοργανώσεις τον Απρίλιο, όλοι μπορεί να χρειαστούν. Εγώ επιμένω ότι η μεγαλύτερη τιμωρία του Βαρέλα είναι αυτό που ο ίδιος έκανε στην υστεροφημία του.
- Μπαρκαρούτσος
panpangr77 έγραψε:Εγώ προδότη παίκτη του ΠΑΟΚ δεν έχω πει ,και βρήκες να δώσεις μονοωρη απαγόρευση ενώ τους έχουμε στο καναβάτσο ,αν δεν έχεις χιούμορ μην είσαι διαχειριστής πάνω σε αγώνα .Χαλάς τα γουρια ...Κώνος ξύλινος είναι ποδοσφαιρικές εκφράσεις και ενίοτε τις λέω χιουμοριστικά . Άκου προδότης παίκτης του ΠΑΟΚ ,ήταν πολύ καλός και σοβαρός σήμερα και του αξίζουν μπράβο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Να πω μπράβο στον προδότη, ο οποίος απλώς κλήθηκε να πάει στη δουλειά και έκανε τα στοιχειώδη;!
Όχι.
Εγώ δεν έχω χιούμορ κι έχεις εσύ που μόλις έβαλε γκολ τον είπες κώνο.
Στο topic του δεν βλέπω να μπήκες να πεις ένα μπράβο...
Ξανά και ξανά.
Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Μακάρι να μη χρειαστεί να ξαναπαίξει
- Caballo Viejo
Μην μιζεριάζουμε. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, παρά την απαράδεκτη φετινή εικόνα και συμπεριφορά του. Ας κάνει μερικές καλές εμφανίσεις τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα κι ας φύγει με αξιοπρέπεια.
- Leopontios
άκουσε τις δηλώσεις λουτσεσκουsn0ufel4 έγραψε:Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Μακάρι να μη χρειαστεί να ξαναπαίξει
-
Ελπίζω να μην φάει την θέση του Μιχαι που ατυχησε να έχει κοβιντ μόνο και μόνο για να επανέλθει ο Βαρελα. Χάσαμε όλο το πρώτο μέρος της σεζόν με το να βλέπουμε τις βλακείες του Βαρελα και τις ζεμπεκιες. Ένα άτομο που πίστευε από την αρχή της χρονιάς ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα και έκανε τα πάντα για να μας το αποδείξει.
- Dimitris_L4
Μπράβο αλλά δε θα ήθελα να σε δω ξανά με τη φανέλα... Τουλάχιστον να έχω αυτήν την τελευταία αναμνηση μήπως και ξεχάσω τον τρόπο που φέρθηκες..