Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Βασικά ο σταφ νομιζω είναι κανονικά στην προετοιμασία της Λεβερκούζεν. Γιατι κάποιος είπε οτι είναι Χαλκιδική.
john4serres έγραψε:Ειμαι σε δίλημμα.
Juan Manuel Vargas ή Michel Bastos ?
Mε Σταφυλλιδη βολευεσαι;
- Black&White
sourmenetes έγραψε:Εσενα δηλαδη σε νοιαζει να κλεψεις παιχτη απο το ΠΟΚ για να την μπεις στο βαγγελα???Black&White έγραψε:Ο Μπατμαν πήρε Βρύζα όταν τον ήθελε όλο το ΠΟΚ. Ο Ζαγοράκης πήρε Κουτσια από το ΠΟΚ. Αυτός ο Ιβάν μια επικοινωνιακή νίκη δεν έχει κάνει. Έχει φάει καμιά δεκαριά σφαλιάρες απ'το χοντρό κι αυτός ούτε κοκκίνησε!
Ας αφήσει το γαύρο στο επίπεδό του αν δεν μπορεί να τον κοντράρει και ας προσπαθήσει να περάσει τον Αστέρα Τρίπολης με τριετές πλάνο. Από λόγια χορτάσαμε.
Τώρα για κάποιους που λένε πως εμείς θα πάρουμε καλύτερο και φθηνότερο θα πω πως είναι καλή η παρηγοριά στον άρρωστο αλλά μην παραμυθιαζόμαστε και μεταξύ μας. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Μπορεί και να γίνει αλλά η αλήθεια είναι πως πλάκα τον κάνει τον Ιβάν ο χοντρός. Όταν θέλει να γελάσει πάει και κλέβει τους στόχους μας.
Μακάρι να πληγωθεί ο εγωισμός του επιτέλους και να μας ξαφνιάσει ευχάριστα. Αλλά όταν μας κάνουν πλάκα η τιτίκα ο Λούκας, ο Νομπόα με το ξέκωλο και ο Νάτχος, σημαίνει πως το επίπεδό μας είναι ακόμα πολύ χαμηλό.
Εσενα σου εκατσε καλα που εσκασες 2 μυρια στον κουτσια και τα βαλαμε στον πατο μας??
Επικοινωνιακη νικη ...ΠΩ πω τους καναμε τη μουρη κρεας...
Για πες μου εσυ επισης ποιον παιχτη εκλεψε ο γαυρος απο τον ΠΑΟΚ???Το φορτουνη???
Μιλαμε για αστειοτητες...
Τον νατχο βεβαια οταν τον πηρες,εστω και για 6 μηνες,δεν ειπαν οτι τον ηθελαν και αυτοι...
Μην ασχολειστε με αυτες τις παπαριες.Αυτα τα βγαζουν και τα συντηρουν οι αρδ για να εχουν να γραφουν και να γεμιζουν στηλες.
Ε όχι βέβαια . Δε μ' ενδιαφέρει το επικοινωνιακό αλλά ποιος παίρνει το πρωτάθλημα. Εκεί τον έχει τσακισει ο Ιβάν το χοντρό!!!
3 στα 3 έχει. Ξέρεις ποια τρία...
Ρε παιδιά, όλα παίζουν ρόλο. Οπαδισμός σημαίνει καζούρα στον αντίπαλο και όχι λογιστική . Απ'την εποχή του Ζαγόρ ο ΠΑΟΚτσής έγινε λογιστής. Μας ενδιαφέρει το μπάτζετ , ο ισολογισμός , τα συμβόλαια , τα διαρκείας και ελάχιστα ότι μας κάνουν πλάκα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Εγώ δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους νεολογισμούς. Κρίμα που έφυγε κι ο ace και το φόρουμ θα καταντήσει φόρουμ που θα θυμίζει ψηφοφορίες σοβιετικής ένωσης. 100% μια άποψη! Πως θα γίνει αυτό;
Μα όποιος δεν ακολουθεί την πεπατημένη , δέχεται επίθεση από κάποιους ουγκ που το παίζουν ΠΑΟΚάρχες. Αν τυχόν κάνει το λάθος και απαντήσει το μπαν πάει σύννεφο!!!
Έτσι είναι sourme.Πες τη γνώμη και άσε τις νουθεσίες. Το τι κάνουν οι αρδ το ξέρω όπως ξέρω και τι κάνετε εσείς. Γιατί δε λέτε πως πέρυσι οι αρδ φώναζαν ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός, πως η παναγιά κάνει κουμάντο και εσείς λέγατε υπομονή και υπομονή και ζήτω ο Αγγελάρας. Ποιος δικαιώθηκε πέρυσι;
- Black&White
Ale έγραψε:Άδικα ασχολείσαι, ντέσπε.desperando έγραψε:εχει τυχει να παρακολουθησεις ΄΄ρωσοποντιους΄΄ να πυγμαχουν ?Black&White έγραψε:Ο Μπατμαν πήρε Βρύζα όταν τον ήθελε όλο το ΠΟΚ. Ο Ζαγοράκης πήρε Κουτσια από το ΠΟΚ. Αυτός ο Ιβάν μια επικοινωνιακή νίκη δεν έχει κάνει. Έχει φάει καμιά δεκαριά σφαλιάρες απ'το χοντρό κι αυτός ούτε κοκκίνησε!
εχουν ενα περιεργο και μοναδικο προσον σε ολο τον αγωνα τις τρονε ασχημα και εκει που εισαι σιγουρος οτι θα πεσουν και δεν θα ξανασηκωθουν με ενα δυο χτυπηματα βγαζουν νοκ αουτ τον αντιπαλο.
περιεργη φαρα αυτοι οι ΄΄ρωσοποντιοι΄΄
Ale έγραψε:Άσε μας μωρέ αφού ο μπάτμαν έφερε τον Βρύζα ξερωγώ.MANIAKOS έγραψε:Τα επικοινωνιακά μας μαράνανε.... Είδαμε το βαζελο που πηγή οικονομικά μετα τις επικοινωνιακές νίκες για ενα χρονο
Σύνεση και σχέδιο
Ντέσπε , ο Ρόκυ δεν ήταν ρωσοπόντιος.
Αle, τι κόμπλεξ έχεις ρε φίλε; Πρέπει να σε έχω πονέσει πολύ κάποτε...
Αφιερωμένο στον ale το άσμα :"Μαζί μου ασχολείσαι..."
Νομίζω ότι η ομάδα αυτή την στιγμή απαρτίζεται από
1. Ποιοτικούς παίκτες που πρέπει να μείνουν:
Ολσεν, Λούκας, Νομπόα, Κάτσε (οι 3 διεθνείς)
2. Παίκτες με τρομερή προοπτική (στο όριο να τους πούμε ποιοτικούς):
Χαρίσης, Πέλκας, Μακ
3. Ταλέντα που πρέπει να δουλευτούν
Κουλούρης, Πόζογλου, Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης, κλπ
4. Παίκτες εργαλεία, Ρολίστες
Κίτσιου, Κοροβέσης, Κλάους (ίσως), Βιτορ κλπ
5. Εμπειρους
Τζιόλης, Κόστα, κλπ
6. Πρώην ποδοσφαιριστές ή παίκτες που δεν μπορουν να προσφέρουν.
θα τους σεβαστώ και δεν θα πω ονόματα.
Σίγουρα πολλοί θα διαφωνούν με κάποιους που έβαλα παραπάνω. Παρόλαυτά είναι προφανές πως ήδη υπάρχει ένας ποιοτικός κορμός από περιπου 7 παίκτες. Αν έρθουν 3 ποιοτικές μεταγραφές και με την πλαισίωση απο τους έμπειρους, και τους ταλαντούχους, η δημιουργία ενός πολύ δυνατού συνόλου είναι σίγουρα εφικτή. Πιστεύω αυτό θα είναι το φετινό επιχείρημα/στοίχημα του ΠΑΟΚ του Αρνεσεν και Τούντορ. Πάμε για λίγους και καλούς όπως έχουν γράψει σωστά πολλοί φίλοι εδώ. Εχουμε αργήσει; Δεν νομίζω... Ο Αρνεσεν χρειάζεται χρόνο να καταλάβει το ρόστερ και να πείσει τους κατάλληλους παίκτες να έρθουν (φυσικά σε συνεννόηση με Τούντορ).
1. Ποιοτικούς παίκτες που πρέπει να μείνουν:
Ολσεν, Λούκας, Νομπόα, Κάτσε (οι 3 διεθνείς)
2. Παίκτες με τρομερή προοπτική (στο όριο να τους πούμε ποιοτικούς):
Χαρίσης, Πέλκας, Μακ
3. Ταλέντα που πρέπει να δουλευτούν
Κουλούρης, Πόζογλου, Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης, κλπ
4. Παίκτες εργαλεία, Ρολίστες
Κίτσιου, Κοροβέσης, Κλάους (ίσως), Βιτορ κλπ
5. Εμπειρους
Τζιόλης, Κόστα, κλπ
6. Πρώην ποδοσφαιριστές ή παίκτες που δεν μπορουν να προσφέρουν.
θα τους σεβαστώ και δεν θα πω ονόματα.
Σίγουρα πολλοί θα διαφωνούν με κάποιους που έβαλα παραπάνω. Παρόλαυτά είναι προφανές πως ήδη υπάρχει ένας ποιοτικός κορμός από περιπου 7 παίκτες. Αν έρθουν 3 ποιοτικές μεταγραφές και με την πλαισίωση απο τους έμπειρους, και τους ταλαντούχους, η δημιουργία ενός πολύ δυνατού συνόλου είναι σίγουρα εφικτή. Πιστεύω αυτό θα είναι το φετινό επιχείρημα/στοίχημα του ΠΑΟΚ του Αρνεσεν και Τούντορ. Πάμε για λίγους και καλούς όπως έχουν γράψει σωστά πολλοί φίλοι εδώ. Εχουμε αργήσει; Δεν νομίζω... Ο Αρνεσεν χρειάζεται χρόνο να καταλάβει το ρόστερ και να πείσει τους κατάλληλους παίκτες να έρθουν (φυσικά σε συνεννόηση με Τούντορ).
Μιας και η κουβεντα ανοιξε, εγω αυτο π νομιζω και σκεφτομουν σε ανυποπτη στιγμη ειναι πως ο Σταφ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θελουμε για φουλ μπακ. Η ποιοτητα και ηλικια του ειναι μια χαρα για Ελλαδα και δε με χαλαει καθολου που θα χουμε μιση ομαδα απο δικα μας παιδια ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ.
- Panos Fanfaras
Σοβαρά ακούγεται για Σταφυλίδη; Αν ισχύει τότε πραγματικά θα χαρώ πάρα πολύ. Φανταστικός παίκτης, Παοκτσάκι και ιδανικός για το 3-5-2 του Τούντορ μαζί με τον Κοροβέση από τα αριστερά. Πάντα τον είχα στο μυαλό μου αλλά πίστευα ότι τώρα που πήγε έξω, θα κοιτάξει να μείνει εκεί.
Aμα παιρναμε Φιγκμπο θα σηκωναμε πρωταθλημα? Ξεχασε το το πρωταθλημα...δεν υπαρχει για τους αλλους.Πρεπει να αλλαξουν πολλα στην Ελλαδα για να μην γνωριζουμε τον πρωταθλητη απο τον Αυγουστο.Black&White έγραψε:
Ε όχι βέβαια . Δε μ' ενδιαφέρει το επικοινωνιακό αλλά ποιος παίρνει το πρωτάθλημα. Εκεί τον έχει τσακισει ο Ιβάν το χοντρό!!!
Αγωνιστικα δεν σε κανουν πλακα τα τελευταια χρονια και εννοω στα μεταξυ μας.Ειπαμε ο γαυρος ειναι πρωταθλητης απο τον Αυγουστο,δεν αλλαζει αυτο μεχρι νεωτερας.Black&White έγραψε: Ρε παιδιά, όλα παίζουν ρόλο. Οπαδισμός σημαίνει καζούρα στον αντίπαλο και όχι λογιστική . Απ'την εποχή του Ζαγόρ ο ΠΑΟΚτσής έγινε λογιστής. Μας ενδιαφέρει το μπάτζετ , ο ισολογισμός , τα συμβόλαια , τα διαρκείας και ελάχιστα ότι μας κάνουν πλάκα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Εδω ο χοντρος επρεπε να κανει παρεα τον Τσοχατζοπουλο και αντι για αυτο καταπινει πινακολαδες στο Μαλιμπου.
Ο Φιγκμπογκασον μας μαρανε και ο Φορτουνης...
Σταφ κιτσιου Μπακ,μακ ο βασικος περιφερειακός αν αποχωρήσει ο Ισπανός
Καλο ακούγεται αλλα θελω αν ερθει να ρθει με οψιον που να δίνεται αλλιως βαργκας
Η κπς αλλος πιο νέος γιατι θελει πνευμονι εκει ...μ αρεσει και ο ελισεου της μπενφικα
Καλο ακούγεται αλλα θελω αν ερθει να ρθει με οψιον που να δίνεται αλλιως βαργκας
Η κπς αλλος πιο νέος γιατι θελει πνευμονι εκει ...μ αρεσει και ο ελισεου της μπενφικα
Αν θυμάμαι καλά πριν 2 μήνες περίπου ο Σαββίδης δεν είχε πει ότι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Σταφυλίδη?
Aν φυγει ο Λουκας εχω αντιδοτο...YUSSUF POULSEN,θα κανει ονομα αυτος...MANIAKOS έγραψε:Σταφ κιτσιου Μπακ,μακ ο βασικος περιφερειακός αν αποχωρήσει ο Ισπανός
- Black&White
Rizla έγραψε:Aμα παιρναμε Φιγκμπο θα σηκωναμε πρωταθλημα? Ξεχασε το το πρωταθλημα...δεν υπαρχει για τους αλλους.Πρεπει να αλλαξουν πολλα στην Ελλαδα για να μην γνωριζουμε τον πρωταθλητη απο τον Αυγουστο.Black&White έγραψε:
Αγωνιστικα δεν σε κανουν πλακα τα τελευταια χρονια και εννοω στα μεταξυ μας.Ειπαμε ο γαυρος ειναι πρωταθλητης απο τον Αυγουστο,δεν αλλαζει αυτο μεχρι νεωτερας.Black&White έγραψε: Ρε παιδιά, όλα παίζουν ρόλο. Οπαδισμός σημαίνει καζούρα στον αντίπαλο και όχι λογιστική . Απ'την εποχή του Ζαγόρ ο ΠΑΟΚτσής έγινε λογιστής. Μας ενδιαφέρει το μπάτζετ , ο ισολογισμός , τα συμβόλαια , τα διαρκείας και ελάχιστα ότι μας κάνουν πλάκα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Εδω ο χοντρος επρεπε να κανει παρεα τον Τσοχατζοπουλο και αντι για αυτο καταπινει πινακολαδες στο Μαλιμπου.
Ο Φιγκμπογκασον μας μαρανε και ο Φορτουνης...
Κι ο Μελισσανίδης δεύτερος μ'αυτή τη λογική. Τότε γιατί ασχολείσαι;
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά αν το δεχτώ θα πρέπει να σταματήσω να παρακολουθώ την ΠΑΟΚάρα γιατί εγώ θέλω να γαμάει και να δέρνει. Αν το δεχτώ πως είναι στα τέσσερα απ' τον Αύγουστο , θα προτιμήσω το βόλευ.Όπως έκανα πέρυσι.