Μας αρεσει να τ ακουμε, τι να κανουμε κυρ Ντινο.Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, ρε... κάνε μας κι άλλο τον ανήξερο, πουρόγερε κι εσύ!
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- anekfrastos
πεσ' ταΑποστόληςΑ έγραψε:Γιορτάζουν άλλη ημέρα. Δεν υπάρχει εξάλλου μόνον ένα άγιος Κασσιανός. Οι άγιοι Ιωάννηδες πχ είναι 112, αλλά όλοι οι Γιάννηδες γιορτάζουν την ημέρα της γιορτής του αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Δεν γνωρίζω κανέναν πχ να γιορτάζει την ημέρα του Απόστολου Ιωάννου (8 Μαΐου), αγαπημένου μαθητή του Χριστού, που έγραψε ένα Ευαγγέλιο, τρεις καθολικές επιστολές και την Αποκάλυψη.
Ποια Σύνοδος αγιοποίησε τον Βαπτιστή και ποια τον Απόστολο;
Ποιοι παραγκώνισαν τον Απόστολο Ιωάννη; Έπαιξε ρόλο ότι σημαντικό μέρος της ζωής του το πέρασε στην Ελλάδα;
Ποιό το δημοσιευμένο έργο και οι ετεροαναφορές του Βαπτιστή και ποιο του Απόστολου Ιωάννη;
Πότε γιοργάζει ο Ιωάννης (Ιβαν) Σαββίδης;
Στη "Ιερά Σύνοδο" της Δευτέρας θα τα αποκαλύψουμε όλα.
Καλεσμένοι του ΑποστόληΑ οι Μητρ. Άνθιμος, Κεχαγιόγλου, Ε. Λουκά.
Αποστόλη πες μου ότι έχεις προγναθισμό και φαλακρίτσα και σ' έχω κάνει σταρ.
Καλά είχα πει κάποια στιγμή να ανοίξουμε topic "Εκκλησία"!!!
Αλήθεια αυτός ο πάτερ τι απέγινε;;;
Υ.Γ. Είχα και κάποια απορία μέχρι προ ολίγου για το που χάθηκε 3-4 μέρες ο @ KOSTAS54, αλλά τον ξαναπέτυχα "συνδεδεμένο"...ευτυχώς!!!
Αλήθεια αυτός ο πάτερ τι απέγινε;;;
Υ.Γ. Είχα και κάποια απορία μέχρι προ ολίγου για το που χάθηκε 3-4 μέρες ο @ KOSTAS54, αλλά τον ξαναπέτυχα "συνδεδεμένο"...ευτυχώς!!!
Δηλαδή δεν έχουν άδικο όσοι λένε ότι «δεν είναι κάθε μέρα του Άι-Γιαννιού».ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι άγιοι Ιωάννηδες πχ είναι 112
Είναι κάθε τρεις περίπου.
Άντε ρε κι εσύ...παραφραστή (μην πω διαστρεβλωτή, σωστότερα ακόμα) των λαϊκών μας ρύσεων!!!
"Κάθε μέρα Πασχαλιά δεν είναι" λένε...αφού...
"Κάθε μέρα Πασχαλιά δεν είναι" λένε...αφού...
- kataramenos5
Και για να εξηγουμε καποιες καταστασεις ,ειναι πολλες φορες που οταν η ζωη σε παιρνει απο κατω και θελεις να εξαφανιστεις απο προσωπου γης,ο παναγαθος στελνει καποιον αγγελο να σε σηκωσει ξανα.Στην προκειμενη περιπτωση μου εστειλε εναν(τι αλλο) μαυρο αγγελο με ...τρια ποδια κι ενα ξεκαθαρο μηνυμα.

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@@ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙ@ΚΟ

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@@ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙ@ΚΟ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλό μήνα!
Να μας πάνε όλα δεξιά αυτόν τον μήνα!
Ο φραπές μου είναι ΚΑΙ σήμερα όπως ακριβώς τον θέλω. Μυστήριο πράγμα! Μπορεί να φταίει το ότι τον φτιάχνω μόνος μου...
Να μας πάνε όλα δεξιά αυτόν τον μήνα!
Ο φραπές μου είναι ΚΑΙ σήμερα όπως ακριβώς τον θέλω. Μυστήριο πράγμα! Μπορεί να φταίει το ότι τον φτιάχνω μόνος μου...
πολυ πιθανο.εχεις δοκιμασει να στον φτιαξει αλλος αλλά υπο τις συνεχείς οδηγιες σου;
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι πως όσες φορές έχω πιει φραπέ σε καφετέρια, σπανίως ξεπερνούσε την μετριότητα.
Σπιτι κανε μονος μου τον φραπε μου! Εξω ομως παιρνω παντα φρεντο καπουτσινο γλυκο και οχι φραπε γιατι παντα ηταν μετριος!
Καφες φιλτρου φτιαγμενος με τη μεθοδο tou pour over απο Τανζανια.
https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/ ... e=56D812EE
https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/ ... e=56D812EE
- ΑποστόληςΑ
Επειδή η ποσότητα του φραπέ που πίνω στη δουλειά είναι κάμποση (0,58 lit) χρησιμοποιώ καστανή ζάχαρη, που βλάπτει λιγότερο. Αυτό βέβαια συνεπάγεται περισσότερη ισχύ ανάμειξης, γιατί η ζάχαρη αυτή διαλύεται δυσκολότερα από την λευκή. Τον καφέ τον πίνω γλυκό, επομένως οι ποσότητες που βάζω είναι 4 κοφτές κουταλιές νεσκαφέ και 7 ζάχαρη. Πριν κάτι μήνες, όταν έπεσε στην αντίληψή μου ένα άρθρο για την κανέλα και τις ευεργετικές της ιδιότητες (έπαθα μια ψιλοπλάκα), ελάττωσα την ζάχαρη σε 5,5 κουταλιές και πρόσθεσα κανέλα ως γλυκαντική ουσία. Έτσι το αγαπημένο μου ρόφημα εκτός από τέλειο γευστικά είναι και ικανοποιητικό διατροφικά.
- ΑποστόληςΑ