Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Τι ειναι αυτος ρε παιδια?Τελευταια καλη σεζον το 2009.Τα τελευταια χρονια με το ζορι τον λες ενεργο ποδοσφαιριστη.Απειροι τραυματισμοι.Ηδη υπαρχουν αναφορες στο twitter για ενδιαφερον του ΠΑΟΚ απο γερμανικα μεσα.Ελπιζω να ειναι γερμανικη ΑΡΔια
Μπορεί να έρχεται για λύση στα πλάγια.. Πριν 2 χρόνια θεωρούνταν τόπ.. Αν έρχεται για βασικός φορ (δεν ειναι φορ) θα είμαστε για γέλια ..dtown έγραψε:Τι ειναι αυτος ρε παιδια?Τελευταια καλη σεζον το 2009.Τα τελευταια χρονια με το ζορι τον λες ενεργο ποδοσφαιριστη.Απειροι τραυματισμοι.Ηδη υπαρχουν αναφορες στο twitter για ενδιαφερον του ΠΑΟΚ απο γερμανικα μεσα.Ελπιζω να ειναι γερμανικη ΑΡΔια
ε οχι και μια φορα στις 100 φασεις ο κατσουρανης μονιμως παιζει λες και ειναι αμυντικο χαφ, παιρνει περιττα ρισκα συνεχως και μην ξεχναμε πριν την διακοπη ηταν ο πιο επικινδυνος παιχτης της αμυνας...σε καποια φαση νομιζαμε οτι θα το καρφωνε και μονος του στην εστια μας...sourmenetes έγραψε:Η λειτουργια της αμυνας δεν οφειλεται μονο στο κεντρικο διδυμο ή στους πλαγιους.Λειτουργει συνολικα.Δεν ξερω αν πειρατε πρεφα ποσες ψηλες μπαλιες καθαρισε χθες ο μαντουρο και ποσο βοηθησε ο κατσε στην καταστροφη του ματς του αντιπαλου.
Οι φασεις που δεχθηκαμε ειναι απο καθαρα ατομικα λαθη που οι δυο συγκεκριμενοι θα κανουν μια φορα στις 100 φασεις,μιλαω για τοσο τραγικα λαθη.Το οτι ομως το κεντρο μπορει να πιεσει ψηλα με μαρτενς-πιο ταχυς και πιο νεος του βουκιτς-,μαντουρο -πιο γομαρακι και πιο δυνατος σε σχεση με λαζαρ τζιολη- και κατσε -πιο μαιμουνι και καταστροφεας- σου δινει τη δυνατοτητα αλλου ποδοσφαιρου.
Επισης ακομα ψηλα που πιεσαμε στο τρανζισιον με κατσε ημασταν καλυτεροι.Ολα αυτα βοηθανε την αμυντικη λειτουργια.
ο δε τζαβελας επισης παιρνει περιττα ρισκα ενω εχουν αρχισει και τον παιρνουν χαμπαρι παει ο σεντερ φορ και κολλαει πανω του και μονιμως τον κοβει με φαουλ ή χανει την μονομαχια(σε κατασταση γεμισματος απο αμυνα εννοω οπως δηλαδη μας παιζουν συνηθως)...
απλα σκεφτειτε ποσες δευτερες επιθεσεις και ποσα φαουλ παιρνουν οι αντιπαλοι απο γιομες που δεν καθαριζουμε... :ugeek: :ugeek:
Με τη λογική της Χλωρίνης Κλινέξ αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι διαπραγματευόμαστε για δανεισμό με οψιόν
αγοράς το καλοκαίρι για το τελευταίο έτος του συμβολαίου του για την περίπτωση
ενός ακόμα πρώην παίκτη του Huub τον οποίο θυμάμαι από την εποχή του στη Σάλκε
να ξεσηκώνει το Γκέλζενγκιρχεν χάρη στην εξαιρετική ντρίμπλα του και την καλή τεχνική του
αγωνιζόμενος κυρίως δεξιά όπου προφανώς μπορεί να μοιραστεί τα παιγνίδια με το Lucas.
[youtube]MJ36QQbmLqI[/youtube]
Να προσθέσω ότι στην ουσία είναι αληθινό εξτρέμ αφού διαθέτει πολύ καλή σέντρα
αλλά υστερεί στη σύγκλιση στην κορυφή και στα τελειώματα για αυτό και δεν μπορεί
να αγωνιστεί στην κορυφή παραπάνω από κανένα τεταρτάκι.
[youtube]gnnKLSrOy5Y[/youtube]
αγοράς το καλοκαίρι για το τελευταίο έτος του συμβολαίου του για την περίπτωση
ενός ακόμα πρώην παίκτη του Huub τον οποίο θυμάμαι από την εποχή του στη Σάλκε
να ξεσηκώνει το Γκέλζενγκιρχεν χάρη στην εξαιρετική ντρίμπλα του και την καλή τεχνική του
αγωνιζόμενος κυρίως δεξιά όπου προφανώς μπορεί να μοιραστεί τα παιγνίδια με το Lucas.
[youtube]MJ36QQbmLqI[/youtube]
Να προσθέσω ότι στην ουσία είναι αληθινό εξτρέμ αφού διαθέτει πολύ καλή σέντρα
αλλά υστερεί στη σύγκλιση στην κορυφή και στα τελειώματα για αυτό και δεν μπορεί
να αγωνιστεί στην κορυφή παραπάνω από κανένα τεταρτάκι.
[youtube]gnnKLSrOy5Y[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Πέμ 23 Ιαν 2014, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
1000 αφρικανοι εξτρεμ υπαρχουν, τον πιο ανετοιμο θα παρουμε ρε παιδια ?
- GiorgosAtha
Εγώ πάντως oli που έψαξα στο internet δεν βρήκα κάτι τέτοιο (η πηγή του transfermarkt είναι ένα περιοδικό)... Είχε ακουστεί το όνομα του πριν αρκετές μέρες -νομίζω και σε αυτό το forum- αλλά α) ο παίχτης παίζει σε μια θέση που έχουμε ήδη παίχτη -τον Lucas- και δεν είναι επιθετικός (ούτε καν μπακ ή χαφ που υποτίθεται ψάχνουμε) και β) στο άρθρο -πηγή- δίνετε σαν εναλλακτική του ΠΑΟΚ αν δεν του κάτσει η πρόταση στον Jones (τελείως διαφορετικοί παίχτες και σαν στυλ και σαν θέση)!
Sera έχει ληθεί η απόφαση απόκτησης περιφερειακού επιθετικού πολλαπλών χρήσεων και όχι κλασσικού φορ περιοχής και εκεί θα επενδυθεί όλο το υπόλοιπο κεφάλαιο με λίγα ψίχουλα να μένουν για τη συμφωνία με τον τερματοφύλακα, ενώ προς και δική μου λύπη δεν θα κινηθούμε για στόπερ παρά μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό.
- john4serres
Κ όλο το υπόλοιπο κεφάλαιο θα δοθεί σε ένα "27" χρόνο Νιγηριανό που έχει να παίξει 2 χρόνια? δεν πάμε για obinna τουλάχιστον που ξέμεινε στην Μόσχα...olivares έγραψε:Sera έχει ληθεί η απόφαση απόκτησης περιφερειακού επιθετικού πολλαπλών χρήσεων και όχι κλασσικού φορ περιοχής και εκεί θα επενδυθεί όλο το υπόλοιπο κεφάλαιο με λίγα ψίχουλα να μένουν για τη συμφωνία με τον τερματοφύλακα, ενώ προς και δική μου λύπη δεν θα κινηθούμε για στόπερ παρά μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό.
τον ομπασι οπως τον θυμαμαι απο τη χοφενχαιμ ειναι καθαρος ασβεστης και στον αξονα να τον βαλεις στα ακρα θα πηγαινει μονος του...βασικα ολισοφερνει καπως...ειχε και 2 σοβαρους τραυματισμους αν δεν κανω λαθος που τον πηγαν πολυ πισω...
για κεντρικο αμυντικο πολυ κριμα πολυ φοβαμαι θα την πληρωσουμε ασχημα αυτη την επιλογη...
για κεντρικο αμυντικο πολυ κριμα πολυ φοβαμαι θα την πληρωσουμε ασχημα αυτη την επιλογη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 23 Ιαν 2014, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για Obasi προ 3ετίας έχω εξαιρετική άποψη. για Obasi τώρα, απλά δεν ξέρω.....δεν νομίζω να έχει ξεχάσει την (πολύ) μπάλα που ήξερε, αλλά δεν ξέρω και αν διατηρεί την (εξαιρετική) ταχύτητα που τον χαρακτήριζε....
για τα σεντερ μπακ, το μοναδικό που θα πώ είναι ότι και χθες κοιτούσα τον Τουλαλάν να καθοδηγεί την άμυνα της Μονακό........
Για Ροζενμπεργκ, οκ πολύ καλός παίχτης αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει ώς φορ περιοχής........

ΥΓ:Sera νομίζω κάνεις λάθος. ειδικά τα τελευταία χρόνια έπαιξε και ως σεντερ φορ.....
για τα σεντερ μπακ, το μοναδικό που θα πώ είναι ότι και χθες κοιτούσα τον Τουλαλάν να καθοδηγεί την άμυνα της Μονακό........
Για Ροζενμπεργκ, οκ πολύ καλός παίχτης αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει ώς φορ περιοχής........

ΥΓ:Sera νομίζω κάνεις λάθος. ειδικά τα τελευταία χρόνια έπαιξε και ως σεντερ φορ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 23 Ιαν 2014, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δλδ Oli πάμε όντως για στυλ Ομπάσι, Ρόζενμπεργκ, Τζιμπούρolivares έγραψε:Sera έχει ληθεί η απόφαση απόκτησης περιφερειακού επιθετικού πολλαπλών χρήσεων και όχι κλασσικού φορ περιοχής και εκεί θα επενδυθεί όλο το υπόλοιπο κεφάλαιο με λίγα ψίχουλα να μένουν για τη συμφωνία με τον τερματοφύλακα, ενώ προς και δική μου λύπη δεν θα κινηθούμε για στόπερ παρά μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

και κόβονται περιπτώσεις όπως Λαριβέι, Μπερμπάτοφ