33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- Paok_eisai_4
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
gergeo4 έγραψε:υπαρχεις?ντροπη..μεταγραφη χτες!
μεταγραφη??????πλακα κανεις ετσι???ουτε τζαμπα θα τον παρει καποιος...
- magiktigra
Για μια τέτοια φάση βρίσκεσαι μέσα και παίζεις..εαν δεν την βάζεις ούτε αυτήν, τι να πω..
- Μπαρκαρούτσος
Αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή του εμφάνιση, διότι ξέχασα να παραθέσω το εξής (εδώ και μέρες έτοιμο) post:
RoMaN έγραψε:
[youtube]1nWvZaTBuwQ[/youtube]
Για πάμε ν'ανεβούμε! Για πάμε να παίξουμε λίγη μπάλα!
Τι κράζετε έπαιζε σήμερα,εκτος αποστολής ήταν
Ποιος musli τωρα καλύτερα τα 20 γκολ
Ποιος musli τωρα καλύτερα τα 20 γκολ
Ο Κλαόυς λενε οτιεβαλε τα κλάματα μετά απο ντου των οπαδων εξω απο την Τούμπα.
Απο το σεξ και βία στο οχι πια δάκρυα....
Τζαμπα μαγκας...
Απο το σεξ και βία στο οχι πια δάκρυα....
Τζαμπα μαγκας...
-
Το οτι έκλαψε φιλε δείχνει οτι νιώθει. Επίσης δείχνει οτι ντρέπεται για το αποτέλεσμα. Δεν είναι για να το κοροιδευουμε
RoMaN έγραψε:
[youtube]1nWvZaTBuwQ[/youtube]
Για πάμε ν'ανεβούμε! Για πάμε να παίξουμε λίγη μπάλα!
Μπορεί να αφήσει τα κλάματα και να κάνει την δουλειά του;Έβαλε τα κλάματα και κλάιν μάιν. Μην παίζετε με τα νεύρα μας.
Πάγκο χθες.Βούκιτς-Σαλπιγγίδης μπροστά.
Πάγκο χθες.Βούκιτς-Σαλπιγγίδης μπροστά.
xrisitsapa έγραψε:Το οτι έκλαψε φιλε δείχνει οτι νιώθει. Επίσης δείχνει οτι ντρέπεται για το αποτέλεσμα. Δεν είναι για να το κοροιδευουμε
δεν τον βλεπω να νιωθει μετά τα Χριστούγεννα είναι η αλήθεια...Δεν ξερω αν κανένας τον βλέπει να νιώθει...
Δεν τον είδα να κλαίει μετα τον αγώνα με την Τρίπολη...
Γενικά χαμογελαστό παιδι να περνάει καλά και να πληρώνεται στην ώρα του μου φαίνεται μέχρι στιγμής.
+1926xrisitsapa έγραψε:Το οτι έκλαψε φιλε δείχνει οτι νιώθει. Επίσης δείχνει οτι ντρέπεται για το αποτέλεσμα. Δεν είναι για να το κοροιδευουμε
- ΑποστόληςΑ
Το κακό παράγινε. Ούτε σε κενή εστία και αμαρκάριστος δεν μπορεί πλέον να σκοράρει. Εγκληματίας όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά αυτός που τον βάζει να παίζει (και δεν τον βγάζει κιόλας).
-
Μετα τον αγωνα στην Τριπολη, και ο Κατσουρανης εμεινε Αθηνα, αλλα δεν βλεπω κανενα να το σχολιαζει..ολοι μοκο..γιατι;VAGGT έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Το οτι έκλαψε φιλε δείχνει οτι νιώθει. Επίσης δείχνει οτι ντρέπεται για το αποτέλεσμα. Δεν είναι για να το κοροιδευουμε
δεν τον βλεπω να νιωθει μετά τα Χριστούγεννα είναι η αλήθεια...Δεν ξερω αν κανένας τον βλέπει να νιώθει...
Γενικά χαμογελαστό παιδι να περνάει καλά και να πληρώνεται στην ώρα του μου φαίνεται μέχρι στιγμής.
Αν και εγω ειμαι αλλης λογικης, δε με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας, που βγαινει, με ποια, και γιατι, αρκει να μπαινει μεσα και να τα δινει ολα. Γραφικοτητες του στυλ " Λαικα δικαστηρια" , "ντου" και " μπουκες" μακρια απο μενα.
Εγω παλι, νομιζω, ηταν επειδη δεν αντεξε την πιεση και το κραξιμο. Ετσι ειναι ομως, εισαι σεντερ φορ στον ΠΑΟΚ. Ειναι τεραστιο το βαρος, πιο μεγαλο απο ολες τις αλλες θεσεις! Αν αντεχεις την πιεση, εχει καλως. Δεν αντεχεις? Πηγαινε να παιξεις καπου πιο ηρεμα.xrisitsapa έγραψε:Το οτι έκλαψε φιλε δείχνει οτι νιώθει. Επίσης δείχνει οτι ντρέπεται για το αποτέλεσμα. Δεν είναι για να το κοροιδευουμε
ΥΓ Ο Λινο που δεν εκλαψε, δε νιωθει? Και το αν νιωθει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ φαινεται απο τα δακρυα ή απο το ποσο προσπαθει και το τι κανει μεσα και εξω απο το γηπεδο (ναι και εξω απο το γηπεδο και αναφερομαι σε fb, tweeter και τα αλλα τα γνωστα...)?
- Μπαρκαρούτσος
Το σχολίασα για τον Κατσουράνη εγώ, αν θέλεις ψάξ'το..xrisitsapa έγραψε:Μετα τον αγωνα στην Τριπολη, και ο Κατσουρανης εμεινε Αθηνα, αλλα δεν βλεπω κανενα να το σχολιαζει..ολοι μοκο..γιατι;VAGGT έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Το οτι έκλαψε φιλε δείχνει οτι νιώθει. Επίσης δείχνει οτι ντρέπεται για το αποτέλεσμα. Δεν είναι για να το κοροιδευουμε
Αν και εγω ειμαι αλλης λογικης, δε με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας, που βγαινει, με ποια, και γιατι, αρκει να μπαινει μεσα και να τα δινει ολα. Γραφικοτητες του στυλ " Λαικα δικαστηρια" , "ντου" και " μπουκες" μακρια απο μενα.
Ο Κατσουράνης, όμως, δεν έχει δώσει δικαίωμα για κράξιμο με την απόδοσή του..!
Όσο για τον ΣΑ33, καλά να πάθει που έκλαψε.. Τουλάχιστον τώρα περιμένουμε να συμμαζευτεί και να στρώσει τον κώλο του.."ακόμα και την ύστατη στιγμή"...!