Φανέλα ΠΑΟΚ
- GiorgosAtha
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τότε θα ήθελα να πάμε ή σε αυτή...

ή σε αυτή...

Πάντως μια μεγάλη μαγκιά που θα έδινε πολλά + στην ομάδα (και οικονομικά και πρεστίζ -οι κούλες θα βγάζαν αφρούς...
- ) θα ήταν οι εμφανίσεις-έκπληξη να ήταν αυτές... αν δεν κάνω λάθος είναι οι εμφανίσεις του Ερμή Κων/πολις που "καταγόμαστε"...

σε πιο μοντέρνο στυλ πχ. Ουρουγουάη 2013...
και να βάζαν πάνω από τον Δικέφαλο -ή στο κέντρο στο στήθος, κάπου τέλος πάντων- σε μικρότερο μέγεθος κάτι από αυτά...

ΥΣ. Αδερφέ εμείς μιλάμε για ρετρό λογικά και όχι επετειακή...

ή σε αυτή...

Πάντως μια μεγάλη μαγκιά που θα έδινε πολλά + στην ομάδα (και οικονομικά και πρεστίζ -οι κούλες θα βγάζαν αφρούς...

σε πιο μοντέρνο στυλ πχ. Ουρουγουάη 2013...
και να βάζαν πάνω από τον Δικέφαλο -ή στο κέντρο στο στήθος, κάπου τέλος πάντων- σε μικρότερο μέγεθος κάτι από αυτά...

ΥΣ. Αδερφέ εμείς μιλάμε για ρετρό λογικά και όχι επετειακή...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 22 Μάιος 2015, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πωω.ω...
με τον Ερμή με ψήνει απεριόριστα. είχα φάει την Πόλη να βρώ φανέλα... Πέρα Κλούμπ (γιατί Ερμής ούτε καν εννοείται) αν κάνουν κατι τέτοιο δεν έχω λόγια....
με τον Ερμή με ψήνει απεριόριστα. είχα φάει την Πόλη να βρώ φανέλα... Πέρα Κλούμπ (γιατί Ερμής ούτε καν εννοείται) αν κάνουν κατι τέτοιο δεν έχω λόγια....
- GiorgosAtha
K_geo... λογικό να μη βρεις αφού πλέον η ομάδα Πέρα Κλουμπ δεν υπάρχει (όπως και ο Ερμής φυσικά) αλλά το κομμάτι που έμεινε στην Πόλη έχει μετονομαστεί πλέον σε Beyoglu Spor...
http://www.beyogluspor.org/

- Dinos_Liverpool
Εκτός της ριγέ, που είναι η καλύτερη ασυζητητί, θα ήθελα να δω και μία εμφάνιση με μαύρη μπλούζα και άσπρο σορτς.
- Dinos_Liverpool

Θυμάμαι μία παραλλαγής που είχε φορέσει πριν από 2-3 χρόνια ο keeper της Έβερτον σε κάποιο παιχνίδι και είχα ξεραθεί στα γέλια. Εάν βάλουμε και μεις παραλλαγής... τι να πω; Ήμαρτον!
- GiorgosAtha
ναι. απο beyoglu... είναι σε κιτρινόμαυρο μεν, αλλά τι να κάνεις... δεν θα φοριότανGiorgosAtha έγραψε:K_geo... λογικό να μη βρεις αφού πλέον η ομάδα Πέρα Κλουμπ δεν υπάρχει (όπως και ο Ερμής φυσικά) αλλά το κομμάτι που έμεινε στην Πόλη έχει μετονομαστεί πλέον σε Beyoglu Spor...![]()

δεν είχε, μου έλεγαν να δω στα γραφεία της ομάδας θυμάμαι χαρακτηριστικά...

μιλάμε για 2005 αν δεν κάνω λάθος....
υγ: εντάξει. αν έχουμε παραλλαγή, γκαρσία βοηθό προπονητή και αγκίρε τεχνικό, το τερματίσαμε.

Η εταιρεία που πάμε βγάζει και τέτοια σχέδια.GiorgosAtha έγραψε:Karelias το ξέρεις ή είναι η προσωπική σου άποψη?
Ε, είναι σιγουράκι ότι θα το πάρουμε.
- john4serres
- GiorgosAtha
Άντε να δεχτώ ότι πάμε στην εν λόγο εταιρία...
Έχει βγάλει και αυτή...

και αυτή...

ακόμα και αυτή (που ρετροφέρνει)...

Γιατί να μη διαλέξουμε μια από τις παραπάνω... ή έστω να κάνουμε ότι και η Lazio που διάλεξε τελείως δικό της σχέδιο...
Γιατί πρέπει να ψαχνόμαστε πάντα για βαβούρα και γκρίνια?
ΥΣ. Αυτή η φανέλα της Napoli είναι περσινό σχέδιο... το 13/14. Από τότε λοιπόν που θα κάνουμε την παραγγελία θα έχουν περάσει 2 χρόνια... δεν νομίζω να υπάρχει καν ως πατρόν για να το πάρουμε.
Έχει βγάλει και αυτή...

και αυτή...

ακόμα και αυτή (που ρετροφέρνει)...

Γιατί να μη διαλέξουμε μια από τις παραπάνω... ή έστω να κάνουμε ότι και η Lazio που διάλεξε τελείως δικό της σχέδιο...
Γιατί πρέπει να ψαχνόμαστε πάντα για βαβούρα και γκρίνια?
ΥΣ. Αυτή η φανέλα της Napoli είναι περσινό σχέδιο... το 13/14. Από τότε λοιπόν που θα κάνουμε την παραγγελία θα έχουν περάσει 2 χρόνια... δεν νομίζω να υπάρχει καν ως πατρόν για να το πάρουμε.
λοιπον θα πω τι πληροφοριες εχω. η νεα φανελα δεν θα ειναι καποια παλια που ειχαμε καποτε θα ειναι ρετρο γιατι θα εχει πραγματα-στοιχεια πανω που θα την κανουν ρετρο