5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
τις κανει φιλε μου επειδη οι αλλοι επαιζαν οιλοι ετσι...σκληρο μαρκαρισμα οχι αντιαθλητικο...τον ειχε σαπισει και η αλικη βουγιουκλακη και ο κατι σαν σωσιας του jimmy hendrix....
Δεν διαφωνώ ότι τον προκάλεσαν αλλά αυτά πάντα θα υπάρχουν και δεν μορεί να κρεμάει κάποιος την ομάδα έτσι. Μην ξεχνάμε ότι για παρόμοια φάση που ο σιμάο έπαιξε και λίγο θέατρο πέρσι ο πάμπλο πήρε κόκκινη και μείναμε με 10 παίχτες από το 40' στο πιο κρίσιμο μάτς όλης της σαιζόν!
οχι καμια σχεση ηταν ενα μαρκαρισμα που επρεπε να τιμωρηθει με κιτρινη οπως και πολλα αλλα πιο πριν γιαυτο και δεν την εδειξε...με το βαζελο ειχε κανει οτι εκανε ο βιερινια χθες...
υγ καλως ηρθες κιολας
υγ καλως ηρθες κιολας

Καμία σχέση η μία φάση με την άλλη. Κόκκινη έφαγε γιατί αντέδρασε εκτός φάσης και ενώ η μπάλα έχει απομακρυνθεί.
[youtube]<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/P87mqRG_QXQ&hl=en_US&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/P87mqRG_QXQ&hl=en_US&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>[/youtube]
Αυτά είναι περσινά ξυνά σταφύλια. Φέτος ειναι υπόδειγμα.
[youtube]<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/P87mqRG_QXQ&hl=en_US&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/P87mqRG_QXQ&hl=en_US&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>[/youtube]
Αυτά είναι περσινά ξυνά σταφύλια. Φέτος ειναι υπόδειγμα.
Σωστός billy4 έχω καιρό να δω το βιντεάκι και είχα ξεχάσει το δεύτερο χτύπημα. Πάντως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί με γαύρο βάζελο δεν θα του τη χαρίσει όποιος και να είναι διαιτητής
- sidpanos
Είναι γίγαντας ο Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ. Τεράστιος. Διαβάστε τι είπε ο άνθρωπος:
"Η Μύκονος είναι κοσμικό νησί δεν είναι για αριστερούς. Τι δουλειά έχω εγώ εκεί;"
απο πρωκτικό.βλογσποτ
"Η Μύκονος είναι κοσμικό νησί δεν είναι για αριστερούς. Τι δουλειά έχω εγώ εκεί;"
απο πρωκτικό.βλογσποτ
ioanmits έγραψε:Στη Sportday ολόκληρη η συνέντευξη σήμερα. Απλά απολαυστικός, όπως όταν είναι μέσα στο χορτάρι...
έφτασεεεεε

- navigator11
μεχρι στιγμης υποδειγμα αγωνιστικο και συμπεριφορικο.αυτος ο γκαρσια μαλιστα,ας γερασει στην ομαδα!πλεον αποτελει παραδειγμα προς μιμηση για καθε συμπαιχτη του.και χθες παρα πολυκαλος!μπραβο του.
sidpanos έγραψε:Είναι γίγαντας ο Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ. Τεράστιος. Διαβάστε τι είπε ο άνθρωπος:
απο πρωκτικό.βλογσποτ

Μπαλιά με την μια που την ονομάζουμε γιόμα απο την άμυνα στην επίθεση με την μια.
Νομίζω πως μόνο αυτός ο παίχτης στον ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα.
Το κλέψιμο στην άμυνα και ο τρόπος που έδωσε την πάσα για να βγει η αντεπίθεση και να μπει και το γκολ στο τέλος χρεώνεται στον Πάμπλο.
Νομίζω πως μόνο αυτός ο παίχτης στον ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα.
Το κλέψιμο στην άμυνα και ο τρόπος που έδωσε την πάσα για να βγει η αντεπίθεση και να μπει και το γκολ στο τέλος χρεώνεται στον Πάμπλο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ο Παυλάρας δεν παίζεται. Ότι και να πούμε για αυτόν λίγο θα είναι.
Παιχνίδι με το παιχνίδι μας κερδίζει, όλους, ολοένα και περισσότερο.
Γιατί, εκτός από τις δηλώσεις, παρουσιάζει και τεράστιο έργο στο χορτάρι.
Είναι από τους βασικούς συνετελεστές της φετεινής πορείας του ΠΑΟΚ, έως τώρα, στο πρωτάθλημα.
Παιχνίδι με το παιχνίδι μας κερδίζει, όλους, ολοένα και περισσότερο.
Γιατί, εκτός από τις δηλώσεις, παρουσιάζει και τεράστιο έργο στο χορτάρι.
Είναι από τους βασικούς συνετελεστές της φετεινής πορείας του ΠΑΟΚ, έως τώρα, στο πρωτάθλημα.
Εισαι Μεγαλος ρε Παμπλο. Εισαι Αληθινος. Με συγκινησες ρε μπαγασα... Το υποπτευομουν, το δουλευα στον εγκεφαλο μου. Ελεγα : "Δεν μπορει... Δικος μας μαλλον." Αλλιως δεν θα μπορουσε να εξηγηθει ο συνδυασμος ποδοσφαιρικης ποιησης και ινδιανικης αντιμετωπισης των πραγματων. Τελικα οντως ετσι ειναι τα πραγματα. Δεν εκανα λαθος. Companero.
Τι να πω για το ματς τωρα? Να γραψω παλι οτι ησουν, εισαι και θα πρεπει να παραμεινεις για οσο σε βαστουν τα ποδια σου ο Άρχοντας της Τουμπας? Κουρασα μαλλον. Το μονο για το οποιο μετανιωνω ειναι το οτι πριν 4 χρονια περιπου σταματησα τα Ισπανικα ο μπουφος. Τα ξαναρχιζω απο αυριο Παμπλο. Εχε υποψιν σου οτι σε ενα καφενειο πανω απο την Ροτοντα σερβιρουν ματε. Θα τα πουμε.
Hideguti έγραψε:Παμπλο την κανω για ποτακια. Ραντεβου στο γνωστο μερος.
άλλοι όταν ξενυχτάνε πριν από το ματς, δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, αλλά εσύ μαμείς και δέρνεις...
δεν ξέρω τι σε ποτίζει ο Hide, αλλά καλό πρέπει να 'ναι...