Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Κάργα οφτοπικ εν τω μεταξύ η όλη συζήτηση για Ντέλια.
Αυτός ο Χατζηδιακος, μιας κι έχετε άποψη αρκετοί, στο υποτιθέμενο εκ των δυνατών του στοιχείων, το χτίσιμο επιθέσεων από την άμυνα, είναι σε επίπεδο Μιχαηλίδη, ξέρω γω, ή ούτε καν;
Αυτός ο Χατζηδιακος, μιας κι έχετε άποψη αρκετοί, στο υποτιθέμενο εκ των δυνατών του στοιχείων, το χτίσιμο επιθέσεων από την άμυνα, είναι σε επίπεδο Μιχαηλίδη, ξέρω γω, ή ούτε καν;
Αντε, να τελειωσει οριστικά το σίριαλ ΜΕΙΤΕ, να υσηχάσουμε...
Ποσο τις % δίνετε να ερθει πλέον? εγω 1%.... Αντε, μας τα έκανε...τσουρέκια
Μακάρι να ερθει ο Χατζηδιάκος, + ενας χάφ στην νεότερη έκδοση Σβάμπ, αλλά με τρεξίματα, έστω και δανεικός, με οψιον αγορας
Ποσο τις % δίνετε να ερθει πλέον? εγω 1%.... Αντε, μας τα έκανε...τσουρέκια

Μακάρι να ερθει ο Χατζηδιάκος, + ενας χάφ στην νεότερη έκδοση Σβάμπ, αλλά με τρεξίματα, έστω και δανεικός, με οψιον αγορας

-
1% και αυτό γιατί ακόμα συντηρείται το θέμα. Ρεαλιστικά δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ ότι μπορεί να γίνει κίνηση.Woodman73 έγραψε:Αντε, να τελειωσει οριστικά το σίριαλ ΜΕΙΤΕ, να υσηχάσουμε...
Ποσο τις % δίνετε να ερθει πλέον? εγω 1%.... Αντε, μας τα έκανε...τσουρέκια![]()
Μακάρι να ερθει ο Χατηδιάκος, + ενας χάφ στην νεότερη έκδοση Σβάμπ, αλλά με τρεξίματα, έστω και δανεικός, με οψιον αγορας
- Μπαρκαρούτσος
Αν έρθει ο Χατζηδιάκος και ένας κεντρώος (μακάρι Meïté), θα έχουμε ίσως τον πληρέστερο ΠΑΟΚ που έχω δει στη ζωή μου.
Με ένα μικρό ερωτηματικό στο αναπληρωματικό αριστερό μπακ και στο αναπληρωματικό δεξί μπακ.
Επιμένω ότι έπρεπε να είχαμε κλείσει Γιαννούλη.
Μακάρι ο JoGo να κάνει γρήγορα το step up!
Με ένα μικρό ερωτηματικό στο αναπληρωματικό αριστερό μπακ και στο αναπληρωματικό δεξί μπακ.
Ποιο είναι το αναπληρωματικό δεξί Μπακ;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έρθει ο Διάκος, έχουμε και Δεσπότη
Παπά δεν έχουμε....
Priest μπες αλλαγή
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παπά δεν έχουμε....
Priest μπες αλλαγή
Από την άλλη αν δεν έρθει ο Χατζηδιάκος και δεν έρθει και ο Μεϊτέ, θα έχουμε 4 διαθέσιμα χαφ και 4 στόπερ ένας εκ των οποίων ο Θυμιάνης. Αυτά για τρεις διοργανώσεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν έρθει ο Χατζηδιάκος και ένας κεντρώος (μακάρι Meïté), θα έχουμε ίσως τον πληρέστερο ΠΑΟΚ που έχω δει στη ζωή μου.
Εκεί που μιλούσαμε δηλαδή για αναβάθμιση, πάμε για σαφέστατη υποβάθμιση μεσοαμυντικά.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό λέω, δεν έχουμε.cartman έγραψε:Ποιο είναι το αναπληρωματικό δεξί Μπακ;

Βασικά μαλακία είπα, έχουμε Αντρέ.
Άκυρο

Κοινο σημειο παντως σχεδον σε ολα μας τα παιχνιδια φετος ειναι οτι η ομαδα εμφανιζεται κομμενη στη μεση σε μεγαλο διαστημα των παιχνιδιων.Πιστευουν στη ΠΑΕ οτι αρκει μονο ο Μπακαγιοκο για να αλλαξει αυτο? Πιστευουν οτι με 8 ευρωπαικα παιχνιδια υψηλης εντασης μεχρι τον Γεναρη τα 4 χαφ ειναι αρκετα? Ακομα και αριθμητικα πλεον με την αποχωρηση Νασμπεργκ ειμαστε στο 5 και 4 αντι για 5 και 5 για στοπερ και χαφ. Μεγαλο και αχρειαστο ρισκο να μεινουμε ως εχειν.
- anekfrastos
cartman έγραψε:Ποιο είναι το αναπληρωματικό δεξί Μπακ;
Γιατί ποιο είναι το βασικό;
Μόνο σ' εμένα υπαρχει η εντύπωση ότι έχουμε 3 αναπληρωματικούς;
- anekfrastos
To νεαρος με προοπτικη για το μελλον στα χαφ με τρομαζει. Η ομαδα εχει ενισχυθει σχεδον σε ολες τις γραμμες αλλα (ακομη?) δεν εχει παρει εναν παικτη στο 6 που εχει ρολο playmaker . Εαν δεν παρει δεν μπορω να πω οτι ειμαστε πληρεις... Ευχομαι να μην το βρουμε μπροστα μας αυτο το λαθος και να αναγκαζεται ο Λουτσος να κανει την χθεσινη αλχημια με τον παικτη στο 10 να γυριζει μπροστα απο τα στοπερ για να παρει μπαλα. Το ιδιο και σε 4-5 περιπτώσεις εκανε και ο Τσαλοφ.
Μ αρέσει που μερικοί λένε για δεξί Μπακ έχοντας 3-4 παίκτες να παίξουν εκεί...
Αριστερά μετά τον Μπαμπα έχουμε μόνο τον JoGo..που δεν τον έχουμε δει ούτε στην προπόνηση
Αριστερά μετά τον Μπαμπα έχουμε μόνο τον JoGo..που δεν τον έχουμε δει ούτε στην προπόνηση
pilotos έγραψε:Αν έρθει ο Διάκος, έχουμε και Δεσπότη
Παπά δεν έχουμε....
Priest μπες αλλαγή