Razvan Lucescu IV
- Amsterdamer_87
Re: Razvan Lucescu IV
Αν του φερουν 5 παιχτες "μηχανακια" στο κεντρο και πισω και φορ της προκοπης να μεινει με χιλια..
Αλλιως ας κανει οτι θεωρει ο ιδιος καλυτερο..
Αλλιως ας κανει οτι θεωρει ο ιδιος καλυτερο..
Σαν τι να γίνει; Δεν καταλαβένω.marsantos έγραψε:Άκουσε κάνεις Τσόρμπα στον city;. Είπε δεν ξέρουμε τι θα γίνει από Δευτέρα με Λουτσεσκου; Γιατί δεν πρόλαβα από την αρχή αυτό που έλεγε και δεν κατάλαβα καλά.
Έχουμε φτάσει μια ανάσα μακριά απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φημολογείται αυτή τη στιγμή ότι ο Λουτσέσκου φεύγει και ο ιβαν πουλάει?
Μήπως γκρεμίζεται και η Τουμπα?
Εμένα ο Λουτσέσκου μου θυμίζει τον σερ αλεξ στην μαν γιουν .
Ιβαν και λουτσέσκου είναι το ιδανικό δίδυμο για τον ΠΑΟΚ.
Τα κενά μας είναι περισσότερο διοικητικά και όχι αγωνιστικά.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ πάντα ΉΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Μήπως γκρεμίζεται και η Τουμπα?
Εμένα ο Λουτσέσκου μου θυμίζει τον σερ αλεξ στην μαν γιουν .
Ιβαν και λουτσέσκου είναι το ιδανικό δίδυμο για τον ΠΑΟΚ.
Τα κενά μας είναι περισσότερο διοικητικά και όχι αγωνιστικά.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ πάντα ΉΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Φτάνει πια με τις ραδιο-φονικές ΑΡΔιες. Κλείστε ραδιόφωνα μέχρι την Τετάρτη και με ευχή όλα ΝΑ πάνε τέλεια και μέχρι την Κυριακή 19/5 το βράδυ. Μετά ακούστε ότι σαν κάνει κέφι.
- abc_o_ karpouzas
Θα ήταν ποιο απλά τα πράγματα για...πολλους.εαν έβρισκαν το θάρρος να παραδεχτούν ότι όλη την χρονιά πολλά πράγματα τα έβλεπαν...και δυστυχώς...εξακολουθούν να βλέπουν με λάθος τροπο
Όλη την χρονιά η κουβέντα γίνεται γύρω από τον προπονητή το ροστερ τα έσοδα τα έξοδα τον ιβαν...
Κανενα ροστερ και κανένας προπονητής δεν θα αλλάξει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικοτητα
Εάν το πρωτάθλημα δεν έχει...εξωτερικές...επεμβασεις από τους... 4...θα βλέπουμε αυτό που βλέπουμε φέτος...
Έχει γίνει πολλές φορές αναφορά για το καλύτερο ροστερ των αντιπάλων...και ο ΠΑΟΚ με το χειρότερο έχει στείλει τον βαζελο και τον γαυρο και έχει πιάσει την αεχ από τα @@ και κοντεύει να τις τα ξεριζώσει
Σελίδες ολόκληρες για το φορ... Μακάρι να είχαμε τον βαν μπαστεν...
Και; θα κερδίζαμε την Λαμία; ποιος το λέει αυτό.. Το μυαλο μας;
Από την μπριζ χάσαμε όχι γιατί ήταν καλύτερη ομάδα σε ποιότητα αλλά γιατί την στιγμή που παίξαμε ήταν καλύτερη βιολογικά...τι να κάνουμε έτσι είναι δεν μπορούμε να ξεγελάσουν τους φυσικούς νόμους...
Χωρίς να το έχω ψάξει είμαι σίγουρος ότι και στους 2 αγώνες τρέξανε σαν ομάδα μπορεί και 6-7 χιλμ παραπάνω...
Τα ροστερ δεν καθορίζουν κανένα αποτέλεσμα ...τα ροστερ σε κρατάνε μέσα στον στόχο....
Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος προπονεί την ομάδα με βάση την ποδοσφαιρική προπονητική μεθοδολογία...
Και..ζηταμε..να φυγει... Να έρθει ποιος; ο οποίος θα κάνει τι;
Όλη την χρονιά η κουβέντα γίνεται γύρω από τον προπονητή το ροστερ τα έσοδα τα έξοδα τον ιβαν...
Κανενα ροστερ και κανένας προπονητής δεν θα αλλάξει την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικοτητα
Εάν το πρωτάθλημα δεν έχει...εξωτερικές...επεμβασεις από τους... 4...θα βλέπουμε αυτό που βλέπουμε φέτος...
Έχει γίνει πολλές φορές αναφορά για το καλύτερο ροστερ των αντιπάλων...και ο ΠΑΟΚ με το χειρότερο έχει στείλει τον βαζελο και τον γαυρο και έχει πιάσει την αεχ από τα @@ και κοντεύει να τις τα ξεριζώσει
Σελίδες ολόκληρες για το φορ... Μακάρι να είχαμε τον βαν μπαστεν...
Και; θα κερδίζαμε την Λαμία; ποιος το λέει αυτό.. Το μυαλο μας;
Από την μπριζ χάσαμε όχι γιατί ήταν καλύτερη ομάδα σε ποιότητα αλλά γιατί την στιγμή που παίξαμε ήταν καλύτερη βιολογικά...τι να κάνουμε έτσι είναι δεν μπορούμε να ξεγελάσουν τους φυσικούς νόμους...
Χωρίς να το έχω ψάξει είμαι σίγουρος ότι και στους 2 αγώνες τρέξανε σαν ομάδα μπορεί και 6-7 χιλμ παραπάνω...
Τα ροστερ δεν καθορίζουν κανένα αποτέλεσμα ...τα ροστερ σε κρατάνε μέσα στον στόχο....
Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος προπονεί την ομάδα με βάση την ποδοσφαιρική προπονητική μεθοδολογία...
Και..ζηταμε..να φυγει... Να έρθει ποιος; ο οποίος θα κάνει τι;
Η ομάδα κάνει μια πολύ πετυχημένη πορεία φέτος και όποιος δεν το βλέπει είναι είτε αδαής είτε εμμονικός.
Ρε καρπουζα μονος σου αυτοδιαψευδεσαι,μονος σου λες οτι η διαφορα με τη Μπριζ ηταν σωματικη και οχι ποιοτικη? Γιατι ηταν σωματικη? Μηπως γιατι εχουμε μεινει με ενα δεξι στοπερ? Με τρια ενεργα χαφ? Με 5 μεσοεπιθετικους που εχουν ως αποτελεσμα χτες ο Ταισον να παιζει 97 λεπτα? 1 γκολ εχουν βαλει οι επιθετικοι μας στα πλει οφ ενω πχ με τη Λαμια η μπαλα μπηκε στην αντιπαλη περιοχη καμια 30ρια φορες...Καπως ετσι λεμε οτι ο Λουτσεσκου βαση ροστερ φετος το εχει φτασει στο 100% και ΜΠΡΑΒΟ του αλλα δεν ειναι δυνατον να αρνεισαι πως αν ειχαν γινει τα αυτονοητα το Γεναρη τωρα θα ειχαμε σημαντικη αυξημενες πιθανοτητες να το ειχαμε ισως κατακτησει ηδη το πρωταθλημα.Για αυτο λεμε πως θα πρεπει να ειναι καποιος εμμονικος με τον Λουτσεσκου αν ψαχνει να βρει τι καλυτερο μπορουσε να κανει.Εγραψα και πριν οτι παρα τα οποια λαθη που ειναι απολυτως ανθρωπινα και μεσα στο προγραμμα,προπονητης και παικτες εκαναν τα παντα ανεξαρτητως καταληξης.
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάντε υπομονή 6 μέρες .
Την άλλη βδομάδα το μόνο αντικείμενο συζήτησης θα είναι το ρόστερ, οι ελλείψεις και οι μεταγραφές.
Μέχρι τότε όμως το μόνο πράγμα που πρέπει να μας νοιάζει είναι τα 2 παιχνίδια που μείναν.
Πώς βρίσκεται την όρεξη να ασχολείστε με το ρόστερ πραγματικά;;
Την άλλη βδομάδα το μόνο αντικείμενο συζήτησης θα είναι το ρόστερ, οι ελλείψεις και οι μεταγραφές.
Μέχρι τότε όμως το μόνο πράγμα που πρέπει να μας νοιάζει είναι τα 2 παιχνίδια που μείναν.
Πώς βρίσκεται την όρεξη να ασχολείστε με το ρόστερ πραγματικά;;
Αν όντως η ομάδα είχε με ίωση καμιά δεκαριά παίκτες ήταν λογικη η απόδοση..
Υγ 40 μεταγραφές να κάνουμε όπως ο γάβρος... πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έγινε .
Το παιχνίδι στην Λαμία δεν κερδήθηκε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε να παίξει τελικό,όπως δεν μπήκε να παίξει τελικό και στην Τούμπα...όπως την χρονιά του ντάμπλ θα αποκλείονταν από τον Πανιώνιο...όχι γιατί δεν είχε ανάσες ή λύσεις αλλά γιατί το μυαλό χαλάρωσε.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι καμία μεταγραφή δεν θα έκανε διαφορετική την βαθμολογική συγκομιδή
Υγ 40 μεταγραφές να κάνουμε όπως ο γάβρος... πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έγινε .
Το παιχνίδι στην Λαμία δεν κερδήθηκε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε να παίξει τελικό,όπως δεν μπήκε να παίξει τελικό και στην Τούμπα...όπως την χρονιά του ντάμπλ θα αποκλείονταν από τον Πανιώνιο...όχι γιατί δεν είχε ανάσες ή λύσεις αλλά γιατί το μυαλό χαλάρωσε.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι καμία μεταγραφή δεν θα έκανε διαφορετική την βαθμολογική συγκομιδή
-
Τον άκουσα εγω και με εκνεύρισε γιατί στην ουσια δεν είπε τίποτα. Έλεγε δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Σαββιδης για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Γκαγκάτση κτλπ. Για αυτό τα έλεγε.marsantos έγραψε:Άκουσε κάνεις Τσόρμπα στον city;. Είπε δεν ξέρουμε τι θα γίνει από Δευτέρα με Λουτσεσκου; Γιατί δεν πρόλαβα από την αρχή αυτό που έλεγε και δεν κατάλαβα καλά.
Λες και εν μέσω διεκδίκησης πρωταθλήματος, 2 παιχνίδια μακριά από αυτό θα άνοιγε κουβέντα για την νέα σεζόν ο Σαββιδης, πραγμα το οποίο δεν το έχει κάνει ποτε, είτε διεκδικούσαμε είτε είχε τελειώσει η υπόθεση 1-2 μήνες πριν το τέλος της σεζόν
Και Του γράφω κιόλας ότι ούτε πέρσι τέτοια εποχή είχε ανοίξει τα χάρτα του και είχε πολύ δυσκολότερη αφετηρία από ότι το φετινό καλοκαίρι. Και μου έλεγε για αυτό το λέω για να μην περάσει το ίδιο καλοκαίρι με πέρσι. Αλλά δεν το δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί μια ζωή αυτό κανει ο τζορμπα, λεει κάτι και μετά ούτε ο ίδιο δεν ξέρει γιατί το είπε και που θέλει να καταλήξει.
- WeWillRockYou
Δηλαδή μένουν 2 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, άλλη μια εβδομάδα για να τελειώσει η σεζόν και υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν και αφήνουν υπόνοιες για αλλαγή ιδιοκτησίας και προπονητή;
Σε αυτό το χρονικό σημείο, το να υπάρχουν τέτοιες διαρροές μόνο υπόπτο μπορεί να χαρακτηριστεί και μακάρι να γραφτεί στο φόρουμ, ποιος λέει και τι στα ΜΜΕ.
Σε αυτό το χρονικό σημείο, το να υπάρχουν τέτοιες διαρροές μόνο υπόπτο μπορεί να χαρακτηριστεί και μακάρι να γραφτεί στο φόρουμ, ποιος λέει και τι στα ΜΜΕ.
Καρπουζά, τα ρόστερ δεν εξασφαλίζουν τίποτα. Βελτιώνουν όμως τις πιθανότητες σου.
Να μπορεί να πάρει μισή ανάσα ο Κεντζιόρα. Να μην χρειάζεται να ξεπατώνεται διαρκώς η μεσοεπιθετική σου γραμμή γιατί δεν παίρνεις νούμερα από τους φορ. Να μην χρειάζεται να παίζει σταθερά 90λεπτα ο Τάισον σε αυτή την ηλικία.
Να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας όποτε βγαίνει ο Μεϊτέ. Να μην κοντεύουμε να πάθουμε εγκεφαλικό (το έπαθα χθες) μόλις βλέπουμε τον Κοτάρσκι πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν νομίζω να μίλησε κανείς για επιθετικούς επιπέδου Βαν Μπάστεν και χαφ επιπέδου Ζιντάν.
Έναν Κρμέντσικ στα καλά του,
έναν Πέλκα ή έναν Ρόμπερτ Μακ για 6ο μεσοεπιθετικό,
μία χαφάρα επιπέδου Πινέδα δίπλα στον Μεϊτέ,
ένα 2ο δεξί στόπερ τη στιγμή που ο Έκονγκ τραυματίστηκε και μία αξιόπιστη αλλαγή του Κοτάρσκι.
Αν είχες αυτούς τους παίκτες (έξτρα είναι μόλις ένας, δηλαδή ο μεσοεπιθετικός), σίγουρα θα είχες περάσει στον τελικό κυπέλλου, λογικά θα είχες κοντράρει περισσότερο την Μπριζ και λογικά θα είχες 2 με 5 βαθμούς περισσότερους στο πρωτάθλημα. Δεν θα έπαιρνες το διαγαλαξιακό πρωτάθλημα, ούτε το Ch.L. Απλά θα βελτίωνες τις πιθανότητες σου.
Να μπορεί να πάρει μισή ανάσα ο Κεντζιόρα. Να μην χρειάζεται να ξεπατώνεται διαρκώς η μεσοεπιθετική σου γραμμή γιατί δεν παίρνεις νούμερα από τους φορ. Να μην χρειάζεται να παίζει σταθερά 90λεπτα ο Τάισον σε αυτή την ηλικία.
Να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας όποτε βγαίνει ο Μεϊτέ. Να μην κοντεύουμε να πάθουμε εγκεφαλικό (το έπαθα χθες) μόλις βλέπουμε τον Κοτάρσκι πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο.
Δεν νομίζω να μίλησε κανείς για επιθετικούς επιπέδου Βαν Μπάστεν και χαφ επιπέδου Ζιντάν.
Έναν Κρμέντσικ στα καλά του,
έναν Πέλκα ή έναν Ρόμπερτ Μακ για 6ο μεσοεπιθετικό,
μία χαφάρα επιπέδου Πινέδα δίπλα στον Μεϊτέ,
ένα 2ο δεξί στόπερ τη στιγμή που ο Έκονγκ τραυματίστηκε και μία αξιόπιστη αλλαγή του Κοτάρσκι.
Αν είχες αυτούς τους παίκτες (έξτρα είναι μόλις ένας, δηλαδή ο μεσοεπιθετικός), σίγουρα θα είχες περάσει στον τελικό κυπέλλου, λογικά θα είχες κοντράρει περισσότερο την Μπριζ και λογικά θα είχες 2 με 5 βαθμούς περισσότερους στο πρωτάθλημα. Δεν θα έπαιρνες το διαγαλαξιακό πρωτάθλημα, ούτε το Ch.L. Απλά θα βελτίωνες τις πιθανότητες σου.
Για αυτό ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά η πιο μίζερη ομάδα... γιατί έχει τέτοιους δημοσιογράφουςοι οποίοι κ διαμορφώνουν άποψη σε μεγάλη μερίδα οπαδών.Leonardo10 έγραψε:Τον άκουσα εγω και με εκνεύρισε γιατί στην ουσια δεν είπε τίποτα. Έλεγε δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Σαββιδης για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Γκαγκάτση κτλπ. Για αυτό τα έλεγε.marsantos έγραψε:Άκουσε κάνεις Τσόρμπα στον city;. Είπε δεν ξέρουμε τι θα γίνει από Δευτέρα με Λουτσεσκου; Γιατί δεν πρόλαβα από την αρχή αυτό που έλεγε και δεν κατάλαβα καλά.
Λες και εν μέσω διεκδίκησης πρωταθλήματος, 2 παιχνίδια μακριά από αυτό θα άνοιγε κουβέντα για την νέα σεζόν ο Σαββιδης, πραγμα το οποίο δεν το έχει κάνει ποτε, είτε διεκδικούσαμε είτε είχε τελειώσει η υπόθεση 1-2 μήνες πριν το τέλος της σεζόν
Και Του γράφω κιόλας ότι ούτε πέρσι τέτοια εποχή είχε ανοίξει τα χάρτα του και είχε πολύ δυσκολότερη αφετηρία από ότι το φετινό καλοκαίρι. Και μου έλεγε για αυτό το λέω για να μην περάσει το ίδιο καλοκαίρι με πέρσι. Αλλά δεν το δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί μια ζωή αυτό κανει ο τζορμπα, λεει κάτι και μετά ούτε ο ίδιο δεν ξέρει γιατί το είπε και που θέλει να καταλήξει.
Σε ποια άλλη ομάδα μετά από τέτοια νίκη δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν,μιας σεζόν που ακόμα έχεις πιθανότητες να στεφθείς πρωταθλητής θα έβγαινε αρδ και θα έληγε τέτοια πράγματα?
Πραγματικά ο κατήφορος για αυτόν τον σαρδαναπαλο δεν έχει τελειωμό
- Μπαρκαρούτσος
Και φαντάσου ότι αυτός έφαγε και ψωμί από την ΠΑΕ και τον Ιβάν...
Καιροσκόποι μαμημένοι.
Καιροσκόποι μαμημένοι.