Και 15 βαθμους πισωjohn4serres έγραψε:"Τον Δεκέμβρη θα είμαστε καλά"
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Dimg4a έγραψε:Και 15 βαθμους πισωjohn4serres έγραψε:"Τον Δεκέμβρη θα είμαστε καλά"

- GiorgosAtha
-
Παραγματικα ρε φιλε ενταξει, η κουλα με Αλμέιδα έχει μια ικανοτητα να πιεζει ψηλα και να παιζει με την κατοχή αλλα εδω διάβαζεις ποστ και νομιζεις οτι η Σίτι εβαλε κίτρινα. Αμα μπεις στο αεκ365 παιζει και να πέφτουν μπινελικια.nunies4 έγραψε:Καλα παλια μας τεχνη κοσκινο η αποθεωση των αλλων
Ειπα να μην το συνεχισω το πρωι γιατι θα με ελεγαν προκατειλημενο.
Παλεψα να μην κοιμηθω στο Β ημιχρονο τους που ειδα. Μια χαρτινη ΠΑΝΤΕΛΩΣ προβλεψιμη (αν μιλαμε για προβλεψιμο ΠΑΟΚ και Λουτσεσκου που να βλεπατε το Β ημιχρονο της αεχ του Αλμευδα) και εναν γαυρο απεναντι σε αυτη την αεκ με τις απουσιες να παιζει μαζικη αμυνα ευχαριστημενος με το Χ.
Για να ειμαι βεβαια δικαιος διαβασα οτι στο Α ημιχρονο για 25 λεπτα τον επνιξε τον γαυρο.
Βεβαια χθες διαβασαμε για το ποσο φοβερα εχουν αφομοιωθει οι νεοι παικτες στον γαυρο και τι τρομερη δουλεια εχει κανει ο προπονητης μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα.
Εδω υπάρχει μια συγχυση, δικαιολογημενα βεβαια.
Ακομα και ο renegade που έχει συγκροτημένες αποψεις και πολλες φορες εχω συμφωνησει μαζι του, αλλος του απαντουσε, σε αλλον απαντουσε, σε καποια φαση παρουσιαστηκε το χ στο κινο αρενα ως αθλος και μιλαμε φετος δεν εχει χασει κανείς εκει.
- abc_o_ karpouzas
Τα χαρακτηριστικά του ντελια και του ντεσποτοβ φωνάζουν. Ο Βούλγαρος είναι εκτελεστής και ο ντελιας έχει το 1 με 1.
Ο Βούλγαρος πρέπει να πάει πίσω από το φορ και ο ντελιας αριστερά.
Ο Βούλγαρος πρέπει να πάει πίσω από το φορ και ο ντελιας αριστερά.
Γιατί ποια διαφορά θα υπάρχει?Gospi έγραψε:Και δηλαδη αν χτυπα ξυλο τραυματιστει καποιος απο την 4αδα για καν διβδομαδο (δεν θα πω παραπανω) η πρωτη επιλογη ως αλλαγη θα ειναι ο Μουργκ?
Θα καιγόμαστε για αποτέλεσμα, και θα γυρίζει στον πάγκο και θα βλέπει μόνο τον Μουργκ?
Ή θα αναγκαστεί να ξεκινάει με τον Μουργκ για να έχει επιλογή από τον πάγκο που όντως θα μπορεί να κάνει την διαφορά?
Είτε παίζει ο Τάισον για παράδειγμα είτε ο μουργκ η απόδοση της ομάδας είναι η ίδια....κ μετά βγαίνει ο κάθε νιουνιεζ και βγάζει λίγους κ με χαμηλή ποιότητα παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος
Υγ που πας με τον Παντελή βοηθό μωρέ?
Όλα ξεκινούν με το μήνυμα του Γκίκα το οποίο ήτανblack death έγραψε:Παραγματικα ρε φιλε ενταξει, η κουλα με Αλμέιδα έχει μια ικανοτητα να πιεζει ψηλα και να παιζει με την κατοχή αλλα εδω διάβαζεις ποστ και νομιζεις οτι η Σίτι εβαλε κίτρινα. Αμα μπεις στο αεκ365 παιζει και να πέφτουν μπινελικια.nunies4 έγραψε:Καλα παλια μας τεχνη κοσκινο η αποθεωση των αλλων
Ειπα να μην το συνεχισω το πρωι γιατι θα με ελεγαν προκατειλημενο.
Παλεψα να μην κοιμηθω στο Β ημιχρονο τους που ειδα. Μια χαρτινη ΠΑΝΤΕΛΩΣ προβλεψιμη (αν μιλαμε για προβλεψιμο ΠΑΟΚ και Λουτσεσκου που να βλεπατε το Β ημιχρονο της αεχ του Αλμευδα) και εναν γαυρο απεναντι σε αυτη την αεκ με τις απουσιες να παιζει μαζικη αμυνα ευχαριστημενος με το Χ.
Για να ειμαι βεβαια δικαιος διαβασα οτι στο Α ημιχρονο για 25 λεπτα τον επνιξε τον γαυρο.
Βεβαια χθες διαβασαμε για το ποσο φοβερα εχουν αφομοιωθει οι νεοι παικτες στον γαυρο και τι τρομερη δουλεια εχει κανει ο προπονητης μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα.
Εδω υπάρχει μια συγχυση, δικαιολογημενα βεβαια.
Ακομα και ο renegade που έχει συγκροτημένες αποψεις και πολλες φορες εχω συμφωνησει μαζι του, αλλος του απαντουσε, σε αλλον απαντουσε, σε καποια φαση παρουσιαστηκε το χ στο κινο αρενα ως αθλος και μιλαμε φετος δεν εχει χασει κανείς εκει.
Αυτά στους από πάνω που νομίζουν ότι το να φέρνεις παίκτες 31 Αυγούστου είναι το ίδιο με το να τους φέρνεις 1 Ιουλίου. Προφανώς και θέλει χρόνο η ομάδα. Αν τον Νοέμβριο δεν παίζουμε καλά μαζί να κράξουμε τον Ραζβαν. Αν μέχρι τότε είμαστε 15 βαθμούς πίσω, τα παράπονα στον Ιβαν ή σιωπή κι η υπομονή.
Και απαντάω σε αυτόν το παρακάτω,το οποίο έχει ως σκοπό να τονίσει ότι η δικαιολογία των τριών καθυστερημένων μεταγραφών είναι απλά μια δικαιολογία γιατί και ο γάβρος έχει ένα σωρό προσθήκες της τελευταίας στιγμής αλλά δεν έχει αυτο το χάλι που έχουμε εμείς
Τον ποτενσε τον είδες μήπως σήμερα?
Αυτός ποτέ πήγε στον γάβρο?
Ο Ελ Καμπί πήγε στον γάβρο πιο μετά απ' ότι ο Σαματτα σε εμάς.
Ο Χεζε μια βδομάδα νωρίτερα απ' ότι σε εμάς ο Μειτε.
Καλό το παραμύθι ...αλλά δεν έχει δράκο
Η μεσοεπιθετική τριάδα της ομάδας μας σήμερα ήταν από πέρσι μαζί ( αν το τόσο μεγάλο πρόβλημα ήταν ο Μειτε ...ας μην ξεκινούσε)
Μετά έρχεσαι εσύ και γράφεις από κάτω
Και τι δηλαδη, κερδισε ο γαυρος; Δυο σουτ στο τερμα ειχε σε ολο το ματς.
Θέλοντας μάλλον να πεις ότι " σιγά μωρέ στα ίδια είμαστε με τον γάβρο"
Δε κάνω μετά μια διπλή ερώτηση,αν δηλαδή έχεις ιδία αποψη για το παιχνίδι ή απλά στηρίζεσαι μόνο στα στατιστικά και αν θεωρείς ότι το να πάρεις Χ μέσα στην Κούλα είναι κάτι εύκολο και δεν χρειάζεται να είσαι σε καλό επίπεδο
Τo είδες το ματς?
Ή μήπως θεωρείς ότι το να πάρεις Χ από την Κούλα στην έδρα της είναι piece of cake?
Μετά πετάχτηκε ο σαικομαν να πει την εξυπνάδα του αναφερόμενος σε αυτό που σε ρώτησα.. απάντησα σε αυτόν
Προφανώς και αυτός και εσύ παρεξηγησατε το δεύτερο πρόσωπο αλλά είναι κάτι σύνηθες να μιλάς και να γράφεις με αυτόν τον τρόπο. Και όχι δηλαδή ότι αυτός έγραψε αυτό που πρωτοσχολιασε
Επειδή βγάζεις μια κομπλεξικη κακιουλα αποκλειστικά λόγω ρασβαν... ακριβώς αυτό ήταν το πόιντ μου.
Από τη στιγμή που τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί να το έχεις δει αφού έπαιζε ο ΠΑΟΚ,τι μου γράφεις ένα σκετο-νετο " σιγά δύο σουτ εντός εστίας έκανε"?
Αφού δεν ξέρεις καν τι έγινε... τουλάχιστον σε εκείνα τα 45 λεπτά. Δεν βάζω καν στην εξίσωση τον διαφορετικό βαθμό δυσκολίας των δύο παιχνιδιων .
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί τέθηκε η ερώτηση της χρονιάς
Renegade θα πρέπει να λάβεις υπόψη το ότι ξεκινήσαμε νωρίτερα, με μεγάλη πίεση λόγω Ευρώπης και ότι δεν έχουμε δεδομένα για τη κατάσταση αλλά και την αξία των παικτών που ήρθαν σε σχέση με τους αντίστοιχους του γαύρου. Δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις τόσο εύκολα.
Γενικά η γνώμη σου για την ομάδα είναι πολύ biased λόγω προπονητή και παραβλέπεις πάρα πολλά πράγματα προκειμένου να δώσεις την αρνητική εικόνα που θέλεις.
Γενικά η γνώμη σου για την ομάδα είναι πολύ biased λόγω προπονητή και παραβλέπεις πάρα πολλά πράγματα προκειμένου να δώσεις την αρνητική εικόνα που θέλεις.
Βρε τι συγκρίσεις να κάνω
Η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει καθαρή φάση απέναντι σε αστείες ομάδες και μέρος έχουμε ανακαλύψει ότι δικαιολογία υπάρχει.
Ο Νούνιες αν τον διαβάσει κανείς που δεν ξέρει θα νομίζει ότι κάτι Τάισον,ντελιας,ζιφκο είναι κάτι σαν Ρομπέρ και Τόνι Γκονζάλες
Η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει καθαρή φάση απέναντι σε αστείες ομάδες και μέρος έχουμε ανακαλύψει ότι δικαιολογία υπάρχει.
Ο Νούνιες αν τον διαβάσει κανείς που δεν ξέρει θα νομίζει ότι κάτι Τάισον,ντελιας,ζιφκο είναι κάτι σαν Ρομπέρ και Τόνι Γκονζάλες
Ρε εσύ θα με σκάσετε από χθές. ΠΡΏΤΟΣ εγώ (και πήγαινε στο τοπικ του ματς) όταν οι 4αρες και οι 5αρες σφύριζαν σαν προβλέψεις, είπα ότι θεωρώ ανησυχητικό που σε τόσο κακή ομάδα σαν τον ΟΦΗ δεν βγάλαμε φάση.
Αλλά από αυτό μέχρι να θεωρώ ότι στο 4 με 1 με κλέψιμο στην μεγάλη περιοχή είναι δουλειά του προπονητή ο Ζιλε να δώσει σε κάποιον από τους άλλους 3 υπάρχει απόσταση.
Έγραψα όντως ότι δημιουργικά ΟΛΟΙ έχουμε δει τι μπορεί να δώσει ο Τάισον και ο Ζιλε. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Τον Ντελια προφανώς τον εξαιρεσα αλλά εσύ τον αναφέρεις για να αποδυναμώσεις την άποψη μου.
Αλλά από αυτό μέχρι να θεωρώ ότι στο 4 με 1 με κλέψιμο στην μεγάλη περιοχή είναι δουλειά του προπονητή ο Ζιλε να δώσει σε κάποιον από τους άλλους 3 υπάρχει απόσταση.
Έγραψα όντως ότι δημιουργικά ΟΛΟΙ έχουμε δει τι μπορεί να δώσει ο Τάισον και ο Ζιλε. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Τον Ντελια προφανώς τον εξαιρεσα αλλά εσύ τον αναφέρεις για να αποδυναμώσεις την άποψη μου.
Δηλαδή τελειώσαμε χθες αγώνα με 61% κατοχή, 0.53 xgoals, με μια μικρό ευκαιρία και χωρίς γκολ και ο μόνος που φταίει γι’ αυτό είναι ο Ζιλε που δεν έβγαλε την πάσα σωστά όταν κλέψαμε την μπάλα μια φορά στο πρώτο ημίχρονο.
Μέσα στον ΟΦΗ ποιος έφταιγε; Γιατί και κει τα ίδια ακριβώς κάναμε.
Γενικά, δεν γίνεται να παρουσιάζει μια ομάδα τόσο τραγική εικόνα σε δυο συνεχόμενα ματς απέναντι σε δυο μετριοτατες ομάδες και να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον προπονητή.
Υπάρχουν δικαιολογίες στην παρούσα φάση; Ναι.
Πρέπει να κάνουμε υπομονή; Ναι.
Αλλάζει κάτι από αυτά τα δυο το μέγεθος της ευθύνης του προπονητή γι’ αυτό που παρουσιάζει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου; Ξεκάθαρα όχι.
Δουλειά και βελτίωση άμεσα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Μέσα στον ΟΦΗ ποιος έφταιγε; Γιατί και κει τα ίδια ακριβώς κάναμε.
Γενικά, δεν γίνεται να παρουσιάζει μια ομάδα τόσο τραγική εικόνα σε δυο συνεχόμενα ματς απέναντι σε δυο μετριοτατες ομάδες και να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον προπονητή.
Υπάρχουν δικαιολογίες στην παρούσα φάση; Ναι.
Πρέπει να κάνουμε υπομονή; Ναι.
Αλλάζει κάτι από αυτά τα δυο το μέγεθος της ευθύνης του προπονητή γι’ αυτό που παρουσιάζει η ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου; Ξεκάθαρα όχι.
Δουλειά και βελτίωση άμεσα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Σόρρυ ρε συ Νούνιες αλλά από μόνη της είναι αποδυναμωμένη η άποψη που τα ρίχνει στην ποιότητα των μεσοεπιθετικων.
Δεν είναι θέμα ποιότητας όταν ο σαματτα βγαίνει μπροστά από τον αμυντικό στο πρώτο δοκάρι και ο ντελιας την γυρνάει πίσω...ούτε κ θέμα αυτοπεποίθησης είναι.
Σε λίγο θα φέρουμε και ξεματιαστρα.
Η ομάδα έχει ένα καταπληκτικό πρεσινγκ εκεί γιατί πηγαίνουν σαν ουκαδες σε παρέλαση,τελείως συγχρονυσμενα?
Εκτός και αν πιστεύεις ότι παίκτες όπως ο ζιφκο,ο Τάισον, ο ντελιας δεν μπορούν να βγάλουν μια απλή πάσα στα δέκα μέτρα.
Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον επιθετικο, ότι είναι παλτο και άλλες ομορφιές.
Ας μου απαντήσουν,αν για παράδειγμα πως στον @@ θα έβαζε γκολ ο μεγάλος πριγιοβιτς σε αυτήν την ομάδα όταν δεν βρίσκουν τον επιθετικο ούτε με αίτηση?
Δεν είναι θέμα ποιότητας όταν ο σαματτα βγαίνει μπροστά από τον αμυντικό στο πρώτο δοκάρι και ο ντελιας την γυρνάει πίσω...ούτε κ θέμα αυτοπεποίθησης είναι.
Σε λίγο θα φέρουμε και ξεματιαστρα.
Η ομάδα έχει ένα καταπληκτικό πρεσινγκ εκεί γιατί πηγαίνουν σαν ουκαδες σε παρέλαση,τελείως συγχρονυσμενα?
Εκτός και αν πιστεύεις ότι παίκτες όπως ο ζιφκο,ο Τάισον, ο ντελιας δεν μπορούν να βγάλουν μια απλή πάσα στα δέκα μέτρα.
Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον επιθετικο, ότι είναι παλτο και άλλες ομορφιές.
Ας μου απαντήσουν,αν για παράδειγμα πως στον @@ θα έβαζε γκολ ο μεγάλος πριγιοβιτς σε αυτήν την ομάδα όταν δεν βρίσκουν τον επιθετικο ούτε με αίτηση?
Νομίζω ότι το πλατυασαμε πάρα πολύ και να θυμησω ότι το αρχικό μου ποστ κάποιες ώρες πίσω ήταν απλά περί.... υπομονής και ότι δεν στέκει το "σου έφεραν ότι ζήτησες" μιας και όλοι αυτοί μαζί (που του έφεραν) ζήτημα να έχουν κάνει 5 προπονήσεις.
Μοιάζει σαν να τον περιμένουμε στην γωνία και είναι μόνο 18/9. Υπομονή μέχρι να ενσωματωθούν όλοι. Αυτό είπα και μόνο.
Μετά το κάναμε λυσα. Και εγώ
Μοιάζει σαν να τον περιμένουμε στην γωνία και είναι μόνο 18/9. Υπομονή μέχρι να ενσωματωθούν όλοι. Αυτό είπα και μόνο.
Μετά το κάναμε λυσα. Και εγώ