Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Εξήγησε μου, που σε προσβαλα προσωπικά. Επίσης μια τέτοια συζήτηση που άνοιξε στο καφενείο καλό είναι να μεταφερθεί εκεί που ανήκει πραγματικα ώστε να μη χαθεί στον ορυμαγδο της καλημερας. Επίσης την καλημέρα μου!
- Περιπτερος
Δεν με προσέβαλες, ούτε ήθελα να σε στενοχωρήσω. Απλά μεταξύ των Moderators λειτουργείς με μεγάλο ζήλο στις επιπλήξεις και τα ban.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εξήγησε μου, που σε προσβαλα προσωπικά. Επίσης μια τέτοια συζήτηση που άνοιξε στο καφενείο καλό είναι να μεταφερθεί εκεί που ανήκει πραγματικα ώστε να μη χαθεί στον ορυμαγδο της καλημερας. Επίσης την καλημέρα μου!
Σκέψου ότι έχεις να κάνεις με κόσμο που αγαπάει και θέλει να εκφραστεί και να κάνει διάλογο σε ένα φόρουμ.
Δεν είμαστε στην Βουλή ή σε δικαστήριο.
Πολλές φορές έχεις δίκιο, ίσως τις περισσότερες. Απλά σε ένα ελεύθερο διάλογο ο αποκλεισμός (ban) δεν είναι λύση που πρέπει να την επικαλούμαστε συνεχώς και κυρίως να την εφαρμόζουμε με ευκολία και με μόνο δική μας απόφαση. Ας ρωτήσουμε και τους άλλους που διαλέγονται.
Αν νοιώθουμε ως αυτό που είμαστε εδώ μέσα: δηλ. ως μία ιδιότυπη συλλογικότητα ίσων ανθρώπων δημοκρατικά δομημένη εκ του μέσου, πρέπει να μην καταφεύγουμε σε τέτοιες εξουσιαστικές λύσεις - ποινές αποκλεισμού, αλλά να ανεχόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε τις άλλες γνώμες και τα σφάλματα.
Αυτό ήθελα να σου πω.
Πριν από 8 χρόνια με άλλο nickname αναγκάστηκα να αποφασίσω αποχώρηση διότι δέχθηκα ban, επειδή διαφώνησα με τους πανηγυρισμούς της πλειοψηφίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και είπα ότι είναι φασιστική κίνηση της κυβέρνησης.
Στην πραγματικότητα είμαι από τους πιο παλιούς στο φόρουμ. Σας αγαπώ τους πιο πολλούς (και αυτούς που έφυγαν για πάντα από κοντά μας), εκτιμώ αυτό το έργο που γίνεται χρόνια τώρα μέσα από το Paokmania. Αυτό το ban δεν μπορώ να το ξεπεράσω, αν και στην ζωή μου έχω φάει τις δυσκολίες με το κουτάλι. Κάτι αφήνει το ban.
ο συγκεκριμένος με απείλησε για μπαν και έσβησε τα ποστ μου και δεν είχε λίγο τσίπα να μου απαντήσει όταν τον ρώτησα γιατί σβήνει τα δικά μου με την δικαιολογία ότι είναι οφ τοπικ και αφήνει τα αλλά σχόλια που λέγαν τα ίδια με εμένα
η εξουσία είναι αφροδισιακό !
εγώ σταμάτησα να γράφω γιατί με αντιμετωπίζει σαν οπαδό άλλης ομάδας ....
καλή συνέχεια σε όλους

καλή συνέχεια σε όλους
- Περιπτερος
Εγω σου ζητώ να μείνεις. Η συμμετοχή και η γνώμη είναι η πεμπτουσία και ο σκοπός του διαλόγου.
νασε καλά αλλά προτιμώ να διαβάζω και να μην συμετέχω .
Η αισθήσει μου είναι πως υπάρχει μια παρέα εδώ μέσα και δεν θέλουν άλλους
αυτή η λογοκρισία με ενοχλεί σε φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ
Συνεχείστε να γράφετε γιατί εδώ μέσα έχω διαβάσει παρά πόλης όμορφες απόψεις
Η αισθήσει μου είναι πως υπάρχει μια παρέα εδώ μέσα και δεν θέλουν άλλους
αυτή η λογοκρισία με ενοχλεί σε φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ
Συνεχείστε να γράφετε γιατί εδώ μέσα έχω διαβάσει παρά πόλης όμορφες απόψεις

- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα!
Αδελφέ ψίρα67 δεν υπάρχει λόγος να φύγεις. Δεν υπάρχει παρέα που να επιβάλει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Εντάξει αρέσκειες και δυσαρέσκειες θα υπάρχουν πάντα, αυτό είναι ανθρώπινο. Επίσης αν κάποιος γνωρίσει από κοντά τους συμφορουμίτες θα σχηματίσει άλλη άποψη για το ποιόν τους. Καμιά φορά τα γραπτά παρεξηγιούνται και διαμορφώνουμε γνώμες για κάποιους που δεν είναι σωστές. Για παράδειγμα έχω γνωρίσει από κοντά τον giapas, έχουμε κάνει αρκετές φορές παρέα, έχουμε δει αγώνες μαζί και τον θεωρώ εξαιρετικό άτομο. Εδώ μέσα όμως κάποιοι τον έχουν στοχοποιήσει.
Έτσι είμαστε και έτσι θα είμαστε πάντα. Ψοφάμε για παρεξήγηση και ακονίζουμε τα μαχαίρια μας για καυγά.
Οι απόψεις όμως όλων πρέπει να ακούγονται.
Αδελφέ ψίρα67 δεν υπάρχει λόγος να φύγεις. Δεν υπάρχει παρέα που να επιβάλει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Εντάξει αρέσκειες και δυσαρέσκειες θα υπάρχουν πάντα, αυτό είναι ανθρώπινο. Επίσης αν κάποιος γνωρίσει από κοντά τους συμφορουμίτες θα σχηματίσει άλλη άποψη για το ποιόν τους. Καμιά φορά τα γραπτά παρεξηγιούνται και διαμορφώνουμε γνώμες για κάποιους που δεν είναι σωστές. Για παράδειγμα έχω γνωρίσει από κοντά τον giapas, έχουμε κάνει αρκετές φορές παρέα, έχουμε δει αγώνες μαζί και τον θεωρώ εξαιρετικό άτομο. Εδώ μέσα όμως κάποιοι τον έχουν στοχοποιήσει.
Έτσι είμαστε και έτσι θα είμαστε πάντα. Ψοφάμε για παρεξήγηση και ακονίζουμε τα μαχαίρια μας για καυγά.
Οι απόψεις όμως όλων πρέπει να ακούγονται.
Το τοπικ των μεταγραφών έχει ξεφύγει πολλές φορές και δεν φταίνε οι μοντς για αυτό. Δεν είναι ανάγκη να το πάρουμε τόσο προσωπικά αν ξέφυγε η κουβέντα και σβήστηκαν τα οφ-τοπικ ποστ μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο συγκεκριμένος έσβησε πολλά μα πάρα πολλά ποστ τα οποια ήταν οφτοπικ, ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ! Και προειδοποίησε για Μπαν αν συνεχιζόταν η συγκεκριμένη συζήτηση, διότι μας γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας όταν κάνουμε σύσταση. Το ότι δεν έσβησα όλα τα ποστ οφείλεται στο γεγονός πως το 70% που γράφεται στο συγκεκριμένο τοπικ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΚΕΙ! Το φόρουμ διέπεται από κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται. Τις περισσότερες φορές είμαστε διαλακτικοι.psiras67 έγραψε:ο συγκεκριμένος με απείλησε για μπαν και έσβησε τα ποστ μου και δεν είχε λίγο τσίπα να μου απαντήσει όταν τον ρώτησα γιατί σβήνει τα δικά μου με την δικαιολογία ότι είναι οφ τοπικ και αφήνει τα αλλά σχόλια που λέγαν τα ίδια με εμένα![]()
καλή συνέχεια σε όλους
(Γκολ ο Τσιγγαρας)
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν θέλω να τα σχολιάσω διότι δεν αξίζουν σχολίου.
δεν με ενοχλεί αν σβήστηκαν τα ποστastral έγραψε:Το τοπικ των μεταγραφών έχει ξεφύγει πολλές φορές και δεν φταίνε οι μοντς για αυτό. Δεν είναι ανάγκη να το πάρουμε τόσο προσωπικά αν ξέφυγε η κουβέντα και σβήστηκαν τα οφ-τοπικ ποστ μας.

με ενοχλεί που αφήνεις πριν και μετά και σβήνεις επιλεκτικά

καλά μην γίνεται και τόσο μεγάλο θέμα , έχει παιδιά να γράφουν

-
Ενα πραγμα θελω φετος.. να βγαλει η κληρωτιδα την παρασκευη αρης-οσφπ.. Σε παρακαλω θεε μου
Για εμας μετα την λαμια ποιον θεωρειτε πιο ευκολη κληρωση; νομιζω ο βολος ειναι ελαχιστα καλυτερος του ΠΑΣ. Αρα κατα σειρα προτιμησης λαμια, πας, βολος, παο, αρης, αεκ, οσφπ.. αλλα δε γ@μεις, οποιος και ναναι τον εχουμε.. 

- bersekeros
Κι εγώ φίλε αυτή την κλήρωση θέλω. ΕΟ - ΕΟ Β'.....
Καλημέρα αδέρφια!
Είμαστε τα παιδιά του ορυμαγδού..........της καλημέρας.
Καλημέρα αδέρφια!
Είμαστε τα παιδιά του ορυμαγδού..........της καλημέρας.
Καλημέρα!
Τον Μελισσανίδη θα μας στείλουν στο κυπελλο, είναι προβλέψιμο, θέλουν τριγμούς μεταξύ μας. Ο γαύρος θα πάρει Λαμία και το παράρτημα Γιάννινα η Βόλο η ανάποδα.
Τον Μελισσανίδη θα μας στείλουν στο κυπελλο, είναι προβλέψιμο, θέλουν τριγμούς μεταξύ μας. Ο γαύρος θα πάρει Λαμία και το παράρτημα Γιάννινα η Βόλο η ανάποδα.
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλημέρα
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πέσει οαρης με γκει
Θέλουν να φτάσει μακριά ο οαρης
Πιστεύω θα πέσουμε με βαζελο ή κουλα για να έχουμε μεσοβδόμαδα ντέρμπι και να κερδίσει έδαφος το παράρτημα
Ο γκει θα πέσει με έναν από τους 3 μικρούς
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πέσει οαρης με γκει
Θέλουν να φτάσει μακριά ο οαρης
Πιστεύω θα πέσουμε με βαζελο ή κουλα για να έχουμε μεσοβδόμαδα ντέρμπι και να κερδίσει έδαφος το παράρτημα
Ο γκει θα πέσει με έναν από τους 3 μικρούς