Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
Μα εμείς θέλουμε δυνατό-σωμένο β@ζελο...
Τι? Όχι?
Μα εμείς θέλουμε δυνατό-σωμένο β@ζελο...
Τι? Όχι?
- ΑποστόληςΑ
sportime
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (20/6), ο Λαουτάρο Ρινάλντι έστειλε έγγραφο στην «πράσινη» ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο ζητά να ρυθμιστεί η οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και ο Έκι Γκονζάλες, που όμως δεν έχει στείλει μέχρι αυτή την ώρα επίσημη προειδοποίηση στη διοίκηση. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αν οι δύο ποδοσφαιριστές δε λάβουν χρήματα στα χέρια τους, προτίθενται να προσφύγουν στη FIFA.
Στον Έκι το «τριφύλλι» χρωστάει ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, ενώ στον Ρινάλντι η οφειλή ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Η λογική λέει ότι οι δύο Αργεντίνοι θα αξιώσουν να πληρωθούν ένα μεγάλος μέρος των χρημάτων τους μπροστά, προκειμένου να μην τραβήξουν το σχοινί στα άκρα. Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει έναν ακόμη μεγάλο σκόπελο μπροστά του.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (20/6), ο Λαουτάρο Ρινάλντι έστειλε έγγραφο στην «πράσινη» ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο ζητά να ρυθμιστεί η οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και ο Έκι Γκονζάλες, που όμως δεν έχει στείλει μέχρι αυτή την ώρα επίσημη προειδοποίηση στη διοίκηση. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αν οι δύο ποδοσφαιριστές δε λάβουν χρήματα στα χέρια τους, προτίθενται να προσφύγουν στη FIFA.
Στον Έκι το «τριφύλλι» χρωστάει ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, ενώ στον Ρινάλντι η οφειλή ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Η λογική λέει ότι οι δύο Αργεντίνοι θα αξιώσουν να πληρωθούν ένα μεγάλος μέρος των χρημάτων τους μπροστά, προκειμένου να μην τραβήξουν το σχοινί στα άκρα. Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει έναν ακόμη μεγάλο σκόπελο μπροστά του.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εκι Γκονζάλες? Ρε συ αυτός έπαιξε στη βαζελίνη όταν ήμουν ακόμα Ελλάδα, και τώρα έχω παιδί εφτά ετών γυναίκα και ερωμένη! Και τους κρατάνε στη σούπερ Λίγκα ακόμα! Ε ρε ξύλο που θέλουν!
- Παλαιολόγος
3.5 για 29χρονο σεντερ μπακ στην δευτεραθλητρια ελλαδας ,που τον παιρνεις του χρονου ελευθερο;
Πρωταθλήτρια όχι δευτεραθλιτρια.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εσεις το πιστευετε δηλαδη; Ο ΠΑΟΚ παλευει τοσα χρονια και εχει ταβανι στις πωλησεις τα 3.5 μυρρια και αυτοι που εχουν να πουλησουν παικτη εδω και δεκα χρονια πιασαν κατευθειαν τα 3.5 για εναν παικτη που τον χειμωνα μπορει να υπογραψει οπου θελει;
- Παλαιολόγος
πρωταθλητης σημαινει πρωτος στο αθλημα
δεν βγηκε πρωτη στο αθλημα,αλλα δευτερη
δεν βγηκε πρωτη στο αθλημα,αλλα δευτερη
Πρώτος βγήκε καθαρά αγωνιστικά στα χαρτιά μας το πήρε η αεχ και ο παιχταράς μαζουτ..... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ είμαστε..... Εσένα αν σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα των δικαστηρίων άλλο θέμα εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό....
- Παλαιολόγος
τι ακριβως διαφορετικο εγραψα και χρειαζοταν αυτο το υφος αγαπητε eortopol ;
Σωστός τελείως άκυρο το σχόλιο μου.... Όντως τα 3.5 για βρανιες πολλά.... Έχεις δίκαιο
- Παλαιολόγος
να σαι καλα
πραγματικα αυτο το 3.5 αδιανοητο δειχνει γιατι ο παιχτης θα ηταν ετοιμος τον χειμωνα να κανει οτι νομιζει οπως διαβαζω παραπανω!μα ειναι δυνατον;
πραγματικα αυτο το 3.5 αδιανοητο δειχνει γιατι ο παιχτης θα ηταν ετοιμος τον χειμωνα να κανει οτι νομιζει οπως διαβαζω παραπανω!μα ειναι δυνατον;
Και φαίνεται να το δώσανε σχετικά εύκολα
Η κούλα τα γεροντάκια που έριξαν χώμα στα θεμέλια τα νοίκιασε;
Ο Παππούς για γαυροβαζελους μίλησε.
Ο Παππούς για γαυροβαζελους μίλησε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 21 Ιουν 2018, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
teod1980 έγραψε:βαζελικη φυλλαδα:
"στασιμότητα με Κάτσε γιατί ο ΠΑΟΚ θελει εμείς οι λαγοί να πληρώσουμε όλο το συμβόλαιο"
ρε τον φουκαρά τον λαγό....
Ας πάρουν τον Vitolo...