Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- Petros1988
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Εγω δεν αγχωνομαι για τον εξτρεμ...
ειναι ευκολη θεση και θα βρεθει σιγουρα κατι καλο ακομη κι αν χαλασει τοτ ενρικε
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειναι ευκολη θεση και θα βρεθει σιγουρα κατι καλο ακομη κι αν χαλασει τοτ ενρικε
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναι και ο Γούμενος!!!Ο Αμπράμοβιτς των φτωχών!!!makispaspartou έγραψε:Πάντως ο Araujo σε περίπτωση που φύγει ο Facundo είναι πραγματικά παικτάρα!! Δίδυμο με τον ψηλό, ο Ζλαταν και ο Αγκουέρο των φτωχών!!! Μακάρι να γινόταν... Αυτοί οι δύο και o Ndoy, o Toure των φτωχών, σε αλλάζουν πράγματι επίπεδο. Όπως και ο Cartabia.. Ο Γκριεζμάν των φτωχών!!!

για τον κοκκινομαλλη εφυγε αλλα θα εμπλεξε με καμμια γαλλιδα κοκκινομαλλα και αργει ο Μιχελ 

Εδω γυρω τριγυριζω κι ας μη γραφω τακτικα.barlow4 έγραψε:που εισαι ρε πατερ?ο αλε που χαθηκε?prist64 έγραψε:Συγχωρεμενος αλλά και.....ευλογημενος.pilotos έγραψε:μετά από 8,5 χρόνια ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, άνοιξα τόπικ....
συγγνώμη ,αλλά δεν κρατήθηκα!
θα πάω να εξομολογηθώ την αμαρτία μου στον prist64 και ελπίζω να με συγχωρέσει ο Agios ...![]()
Αν εισαι και .....γουρλης....![]()
Ο Ale-ξιος εχει εξαφανισθει απο παντου.
Τελευταια φορα που μιλησαμε ηταν στο σπιτι μου,
με αγριογουρουνο και τα σχετικα.
Φευγοντας τον καβατζωσα και μια μπουκαλα "νεκταρ" τριπλό

απο τοτε αγνοειται η τυχη του.
Την βλεπω την δουλεια, αν δεν ανακοινωσουμε και ως αυριο, να ξανααναγραμματιζεται το ονοματακι του..
-
agios έγραψε:Ναι ναι και ο Γούμενος!!!Ο Αμπράμοβιτς των φτωχών!!!makispaspartou έγραψε:Πάντως ο Araujo σε περίπτωση που φύγει ο Facundo είναι πραγματικά παικτάρα!! Δίδυμο με τον ψηλό, ο Ζλαταν και ο Αγκουέρο των φτωχών!!! Μακάρι να γινόταν... Αυτοί οι δύο και o Ndoy, o Toure των φτωχών, σε αλλάζουν πράγματι επίπεδο. Όπως και ο Cartabia.. Ο Γκριεζμάν των φτωχών!!!
Πού κολλάει???
Χαβαλέ ρε να είναι όλοι των φτωχώνmakispaspartou έγραψε:agios έγραψε:Ναι ναι και ο Γούμενος!!!Ο Αμπράμοβιτς των φτωχών!!!makispaspartou έγραψε:Πάντως ο Araujo σε περίπτωση που φύγει ο Facundo είναι πραγματικά παικτάρα!! Δίδυμο με τον ψηλό, ο Ζλαταν και ο Αγκουέρο των φτωχών!!! Μακάρι να γινόταν... Αυτοί οι δύο και o Ndoy, o Toure των φτωχών, σε αλλάζουν πράγματι επίπεδο. Όπως και ο Cartabia.. Ο Γκριεζμάν των φτωχών!!!
Πού κολλάει???

-
Ναι ναι και ο Γούμενος!!!Ο Αμπράμοβιτς των φτωχών!!!
[/quote]
Πού κολλάει???[/quote]
Χαβαλέ ρε να είναι όλοι των φτωχών
[/quote]
Θα κολλούσε να έλεγες ο Ιβαν ο Αμπράμοβιτς των φτωχών! Ο Αγρινιώτης ήταν από τους καταστροφείς του ΠΑΟΚ.. ούτε για πλάκα! απα πα!!

Πού κολλάει???[/quote]

Θα κολλούσε να έλεγες ο Ιβαν ο Αμπράμοβιτς των φτωχών! Ο Αγρινιώτης ήταν από τους καταστροφείς του ΠΑΟΚ.. ούτε για πλάκα! απα πα!!
makispaspartou έγραψε:Ναι ναι και ο Γούμενος!!!Ο Αμπράμοβιτς των φτωχών!!!
Πού κολλάει???[/quote]

Θα κολλούσε να έλεγες ο Ιβαν ο Αμπράμοβιτς των φτωχών! Ο Αγρινιώτης ήταν από τους καταστροφείς του ΠΑΟΚ.. ούτε για πλάκα! απα πα!![/quote]
Βάλε Ιβάν πιο ωραίο είναι δίκιο έχεις!Ο Ιβιτς ποιος?
- pisakaipoupoula
θα θελα άλλο ένα εξτρεμ πάντως ανώτερου επιπέδου από Τζάλμα, από τώρα κ όχι το καλοκαίρι, ανεξάρτητα απ τον κοκκινοτρίχη
- Petros1988
- buffalobill4
προσωπικη γνωμη και απολυτως σεβαστη. αλλα κι εγω θα ηθελα ολους τους παικτες ανωτερου επιπεδου απο αυτους που εχουμε, προπονητη ανωτερου επιπεδου, τδ ανωτερου επιπεδου και γιατι οχι και μεγαλομετοχο ανωτερου επιπεδου.pisakaipoupoula έγραψε:θα θελα άλλο ένα εξτρεμ πάντως ανώτερου επιπέδου από Τζάλμα, από τώρα κ όχι το καλοκαίρι, ανεξάρτητα απ τον κοκκινοτρίχη
καταλαβαινουμε οτι το τι θελει ο καθενας ειναι σχετικο. απολυτως σεβαστο παντως
- pisakaipoupoula
φσσσσσ μποινγκ!
Εννοώ για φέτος μεγάλε είναι η μόνη θέση που νομίζω ότι υστερούμε, σε σχέση με τι μπορούμε πάντα.
Ναι κ εγώ θα θελα 11αδα σουπερ σταρ και τον Χάμες στον πάγκο χαίρω πολύ
Εννοώ για φέτος μεγάλε είναι η μόνη θέση που νομίζω ότι υστερούμε, σε σχέση με τι μπορούμε πάντα.
- buffalobill4
εγω σου λεω σεβαστο κι εσυ μου λες φς μποιγκ.pisakaipoupoula έγραψε:φσσσσσ μποινγκ!
γραψε ακυρο