Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alastor έγραψε:Αν αντεξαμε 3 χρονιες με Γ.Χ,με τον Παμπλο δεν θα εχουμε προβλημα. Και στο κατω κατω,αν ειναι να διωξουν τον Ρουμανο,φερτε τον σαν υπηρεσιακο μεχρι να βρεθει ο επομενος.
Τουλαχιστον θα χουμε στον παγκο μια φατσα που γουσταρει ο κοσμος,θα εχει κυρος και θα νιωθει ΠΑΟΚ και οχι Ξανθη.Χειροτεροι να εμφανιστουμε αποκλειεται
Εγω με την χθεσινη εμφανιση πραγματικα σιχαθηκα τον εαυτο μου,μισησα το ποδοσφαιρο
Ακριβώς αυτό το συναίσθημα έχω και εγώ. Εγώ έγινα ΠΑΟΚ στα 5-6 μου.Αν ήμουν πάλι μωρό δεν ξέρω αν θα γινόμουν ΠΑΟΚ. Πιο πιαθανό Αεκ να γινόμουν, γιατί δίνουν την ψυχή τους στο χορτάρι. Ίσως και Ατρόμητος.
Η ομάδα που με έκανε να κινδυνέψω να πέσω από το μπαλκόνι όταν πανηγύριζα το γκολ του Βρύζα στην Άρσεναλ, από την απερίγραπτη χαρά μου, με έχει κάνει σήμερα αντίθετα να μισήσω μέχρι και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.
Υγ: mbison θέλω πακέτο και το Τζαβέλλα πίσω, με μεταγραφή, μιας που σήμερα είναι μόδα η λέξη "αφελληνισμός."
Τι ακούω ρε παιδιά για Πάμπλο; Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που πρέπει να αλλάξει επίπεδο και όχι δοκιμαστικός σωλήνας παλαίμαχων. Αν και όταν ο Πάμπλο δείξει να έχει στόφα καλού προπονητή να ορίσει με το καλό, όπως έγινε και με τον Ίβιτς.
Δεύτερον, ότι και να είχε ζητήσει ο Ίβιτς από τον Ιβάν, μ'αυτόν θα είμασταν τώρα στο +7. Αποδεικνύεται οτι κακώς έφυγε χωρίς να υπάρχει έτοιμη ΚΑΛΗ λύση.
Τρίτον, βάζω στοίχημα με όποιον θέλει εδώ μέσα οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει ούτε στην τριάδα τού πρωταθλήματος φέτος, η ομάδα είναι βαριά άρρωστη με έναν προπονητή που το μόνο του ταλέντο είναι να αρέσει στον υιό Σαββίδη και παίκτες δημόσιους υπάλληλους που όχι δεν ξέρουν αλλά δεν ενδιαφέρονται καν πού παίζουν.
Αν δεν μπορει ο Λου να φτιαξει τη ψυχολογια των παικτων, να μπαινουν ψυχωμενα, με ηθικο κλπ, - που για μενα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο σε μια ομαδα -, τότε να φερουν καποιον να τον βαφτισουν γενικο αρχηγο και πιστευω το προβλημα θα λυθει.
Λεοντιαδη θα ελεγα αλλα δεν ξερω σε ποια γλωσσα θα συννενοειται
Λοιπόν έχουμε τους εξής αγώνες μέχρι τέλος του πρώτου γύρου:
1. ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 20/11
2. Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 26/11
3. Ξάνθη - ΠΑΟΚ 2/12
4. ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 10/12
5. Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 16/12
Με βάση τις μέχρι τώρα επιδόσεις μας πάμε για μέγιστο 9 βαθμών, δηλαδή δύο νίκες στη Τούμπα και 3 ισοπαλίες εκτός. Οι αγώνες της Τούμπας βέβαια είναι δύσκολοι, ενώ εκτός έδρας έχουμε έναν δύσκολο στον Πανιώνιο, έναν μέτριο στην Ξάνθη και έναν εύκολο στον Πλατανιά. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω κάτι καλύτερο από 9 βαθμούς, εφόσον βέβαια κερδίσουμε τον Ατρόμητο.
Με 27 βαθμούς σύνολο θα παλέψουμε για την 5άδα.
mbison έγραψε:Nα δω ποσο κοσμο θα εχει οταν ανοιξει η Τουμπα με Λου προπονητη.
Θα πρεπε να ενδιαφερει τη Διοικηση αν παιζουμε ελκυστικο ποδοσφαιρο. Όμως ο Γιωργακης το βιολι του. Λες και ειναι παιχνιδακι ο ΠΑΟΚ ατα χερια του.
Θα θελα να ξερα τι μπισνες κανουν εκει μεσα και:
1. δεν συνεχισε ο Ιβιτς, 2. επέλεξαν 2 προπονητες χωρις σοβαρο βιογραφικο. Αν και τον Στανο δεν μπορουμε να τον κρινουμε γιατι δεν προλαβε να παιξει πολυ
Ωστοσο τον βγαλαμε αχρηστο πριν καν ερθει και ειχε 800 σελιδες κριτικη την πρωτη εβδομαδα.