Γελοίο είναι να βρίσκεις όχι εσυ γενικά μιλάω έναν λόγο κάθε βδομάδα να κράζεις. Ειδικά όταν έχει προηγηθεί επική προκριση και μπροστά σου ο ουρανός με τα άστρα. Σε ματς που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα ο προπονητής σου έκρινε ότι είναι δόκιμο να μπει ο φευγάτος Βαρελα από το να πάρει έναν μικρό από την β ομάδα και να τον εκθέσει ή έστω να κουράσει έναν από τους βασικούς σου βάζοντας τον στόπερ. Και επειδή μπήκα το πρωί και είδα να γίνεται της πόρνης για ξεφτίλες και ξενερωματα ( πολύ εύκολα ξενερωνετε τώρα τελευταία ) εγραψα την επική μαλακια μου για να ταιριάζει με την συζητηση.[/quote]montekristo έγραψε:Αληθεια τωρα ρε φιλεDamoN έγραψε:montekristo έγραψε:Ας μου εξηγησει καποιος
ενα απλο πραγματακι
αν ισχυουν οσα ακουγονται:
Με τινος αποφαση ειναι
εκτος ομαδας 3 μηνες τωρα
και επισης με τινος αποφαση
επιστρεφει ξανα στην ομαδα;
Αυτη ειναι η "ομαδα-οικογενεια";
ΥΓ. Ψαχνομαστε να αναδεικνυουμε
τις αδυναμιες μας αυτοκτονικα κιολας;
Μόλις έγινε αυτό με τον γιο του πήρε τηλ μεσω σκάιπ ο ιβαν τον σκούφο και του λέει…
Βαρελα καπούτ.
Λέει ο λούτσος πρόεδρε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σ ακούσω γιατί ο στρονγκ μενταλιτι δεν στρίβει πλέον έκανε και δηλώσεις αντίθετες από αυτά που τους μαθαίνω, έχει χάσει τον δρόμο του ….
Γίνεται το σκηνικό με τον μιχαι τον παίρνει ο λούτσος τηλέφωνο κανονικό …
Πρόεδρε έχω μείνει χωρίς στόπερ σκέφτομαι να βάλω βιειρινια . Του λέει ο ιβαν βρε ποιον μου θυμίζεις ….;; Ποιον μου θυμίζεις …;!!
Γιατί δεν βάζεις τον Βαρελα ,που τζάμπα τον πληρώνω …
Λέει ο λούτσος καλά θα τον βάλω αρκεί στην συνέντευξη να πει εκατό φορές συγγνώμη για ότι είπα κ έκανα, πιστεύω ότι θα πάρουμε το κομφερενς με νίκες μέσα έξω και 3-0 στον τελικό …
μπηκες στον κοπο
να γραψεις ολο αυτο
για να καταφερεις τι;
Για την ουσια με βαση
τη λογικη και για τις
ηξεις αφιξεις τιποτα
σοβαρο κι οχι γελοιο
εχεις να γραψεις μηπως;
δεν ειναι μαλακια ρε φιλε αυτο που εγραψες,οπως εγραψαν κ τοσοι αλλοι.
γνωμη ειναι.και ως γνωμη ειναι σεβαστη.και ως γνωμη ΠΑΟΚτση ειναι ακομα πιο σεβαστη.
κουβεντα μεταξυ ΠΑΟΚτσηδων γινεται εδω,ολες οι γνωμες ειναι δεκτες.
ας μην αρπαζομαστε με το παραμικρο κ κυριως ας μην προσβαλουμε το συνομιλητη μας επειδη δεν συμφωνει μαζι μας,ειδικα οταν ξερουμε πως με καποιον απο αυτους ισως χορευαμε αγκαλια καποιες φορες.