Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Πριν από αυτό υπήρχε μια έλλειψη ελέγχου, πότε ξεκινάει ένα συμβόλαιο και πότε τελειώνει, ποιος μένει ελεύθερος και πότε. Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ.

Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο. Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος.

Εγώ είπα σαν ιδέα να βάλουμε αυτόν τον όρο, μπορεί και να μας αποφέρει κάτι. ........................... Εγώ υπολόγισα ότι εκείνη τη στιγμή η Λα Κορούνια μπορούσε να πληρώσει 1,5 εκ, όσα περίπου δώσαμε για να τον αποκτήσουμε.

Όταν πουλάς στην ίδια τιμή που αγόρασες δεν είναι σωστό. Αν πρόσφεραν 2,5 εκατομμύρια θα τον πουλούσαμε αμέσως και τελικά καλώς δεν μπορούσε γιατί βάλαμε αυτόν τον όρο. Όλα αυτά τα λέω για να αναδείξω πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις οργανωμένα και με σχέδιο και πόσο δύσκολα είναι να δουλεύεις όταν δεν υπάρχει ένας αλγόριθμος επιλογής σωστών αποφάσεων και απλά λειτουργείς με συναίσθημα.
Κακος θα γινω παλι αλλα ή χαζος ειμαι και λαθος τα καταλαβαινω ή ρε Βανια κατι δε μας λες καλα.
Που σκαλωσες;;
Ημασταν υποχειριο των μανατζερ αλλα ΟΛΕΣ τις μεταγραφες τις ενεκρινε αυτος(σπυροπουλους,νινηδες κλπ).Καταλαβε ομως οτι ειναι λαθος γιατι "αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο."Παρ ολα αυτα στη μεταγραφη του Λουκας ,περσι,την ιδεα για το ποσοστο του Λουκας την εβαλε αυτος(ανακατευτηκε δηλαδη)κι οχι ο ΤΔ οπως επρεπε.
Αυτος ηξερε και που κινειται η αγορα και υπολογισε ποσα μπορουσε να πληρωσει η Λα Κορουνια κι αυτο ηταν βασει σχεδιου που οφειλεται σ εναν "αλγόριθμο επιλογής σωστών αποφάσεων" και οργανωμενης δουλειας.Ο Φρανκ δηλαδη για καφε περασε.
Ειναι κι αλλα οπως το "Και προσλαμβάνοντας προπονητές και διευθυντές τους έδινα μια πίστωση εμπιστοσύνης."
6-7 μηνες,αυτο θεωρει πιστωση χρονου στο ποδοσφαιρο.Θελει αποτελεσματα σε εξι μηνες κι ενω ηξερε οπως λεει
οτι οι ξενοι που ερχονται χρειαζονται χρονο να κατανοησουν την ελλ πραγματικοτητα ενω "Ήμουν σίγουρος μέσα μου ότι δεν θα υπάρχει επιτυχία." :? :?
Του Ζηση που ειχε τρια χρονια αποτυχιες, γιατι επεμενε να μη κανει δεκτη την παραιτηση?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ποιος Κλαους ρε παιδια, ποιος ασχολειται με αυτον μπροστα σε τετοιο εξομολογητικο κειμενο;

Διαβασα κατι που εγραψε ο εορπτολ για το μετροπολις, κλειστε τα ραδια της σαπιλας, για να μην πω τπτ χειροτερο.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Κλασικος ΠΑΟΚτσης...του δείχνουν το δάσος και αυτός κοιτάει το φύλλο από το κλαδί ενός δέντρου

Και κάποιοι λέτε να μην ασχολούμαστε με τους οπαδούς.Αφού αυτοί είναι που δεν μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία προς την κορυφή
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ε, όχι
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

desperando έγραψε:Κλασικος ΠΑΟΚτσης...του δείχνουν το δάσος και αυτός κοιτάει το φύλλο από το κλαδί ενός δέντρου

Και κάποιοι λέτε να μην ασχολούμαστε με τους οπαδούς.Αφού αυτοί είναι που δεν μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία προς την κορυφή
Δυστυχώς έτσι είναι.... κάποιοι δεν βλέπουν μπροστά από την μύτη τους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Despe
+++++++++++j
Ευτυχώς ο Ιβάν, επειδή είναι και πολιτικός, κατανοεί την ψυχολογία της μάζας και θα βρει τον τρόπο να προχωρήσουμε όλοι μαζί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ο προεδρος τα χωνει οποτε οτι πει ο προεδρος.Ο προεδρος εχει παντα δικιο.Ζητω ο προεδρος.
Τι μου θυμιζει να δεις,τι μου θυμιζει...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

KOSTAS54 έγραψε:Despe
+++++++++++j
Ευτυχώς ο Ιβάν, επειδή είναι και πολιτικός, κατανοεί την ψυχολογία της μάζας και θα βρει τον τρόπο να προχωρήσουμε όλοι μαζί.
Συμπληρώνω πως ο χθεσινός "πολιτικός" λόγος του Ιβαν συνοδεύεται από πράξεις που έγιναν σε όλα τα μηκη και πλατη του οργανισμού ΠΑΟΚ. Άρα δεν έχω παρα να πιστεύω πως και οι μελλοντικές του εξαγγελίες θα πραγματοποιηθούν.
Μεγάλος ευεργέτης του ΠΑΟΚ μας.
Όσο για την ψυχολογία της μάζας Κώστα νομίζω θα δυσκολευτεί πολύ. Δύσκολα να τον ακολουθήσουμε στον βαθμό που του αξίζει να τον ακολουθήσουμε. Θα είμαι χαρούμενος άν κάνουμε έστω λίγα βήματα μαζι του ως λαός.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Το καλό είναι, ότι είναι επίμονος, καθότι Ποντιάρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Ο προεδρος τα χωνει οποτε οτι πει ο προεδρος.Ο προεδρος εχει παντα δικιο.Ζητω ο προεδρος.
Τι μου θυμιζει να δεις,τι μου θυμιζει...
Η ότι πει ο πρόεδρος στην κόντρα εμείς για να μην μας πούνε πρόβατα :) :) τι μου θυμίζει αυτό?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τι σου θυμιζει?Και επι της ουσιας αν θελεις απαντας.
kataramenos5 έγραψε: Ημασταν υποχειριο των μανατζερ αλλα ΟΛΕΣ τις μεταγραφες τις ενεκρινε αυτος(σπυροπουλους,νινηδες κλπ).Καταλαβε ομως οτι ειναι λαθος γιατι "αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο."Παρ ολα αυτα στη μεταγραφη του Λουκας ,περσι,την ιδεα για το ποσοστο του Λουκας την εβαλε αυτος(ανακατευτηκε δηλαδη)κι οχι ο ΤΔ οπως επρεπε.
Αυτος ηξερε και που κινειται η αγορα και υπολογισε ποσα μπορουσε να πληρωσει η Λα Κορουνια κι αυτο ηταν βασει σχεδιου που οφειλεται σ εναν "αλγόριθμο επιλογής σωστών αποφάσεων" και οργανωμενης δουλειας.Ο Φρανκ δηλαδη για καφε περασε.
Ειναι κι αλλα οπως το "Και προσλαμβάνοντας προπονητές και διευθυντές τους έδινα μια πίστωση εμπιστοσύνης."
6-7 μηνες,αυτο θεωρει πιστωση χρονου στο ποδοσφαιρο.Θελει αποτελεσματα σε εξι μηνες κι ενω ηξερε οπως λεει
οτι οι ξενοι που ερχονται χρειαζονται χρονο να κατανοησουν την ελλ πραγματικοτητα ενω "Ήμουν σίγουρος μέσα μου ότι δεν θα υπάρχει επιτυχία." :? :?
Του Ζηση που ειχε τρια χρονια αποτυχιες, γιατι επεμενε να μη κανει δεκτη την παραιτηση?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο προεδρας ανελυσε το οραμα του για τεον ΠΑΟΚ ,ηταν ποιο αναλυτικος πεθαινεις σε οτι αφορα τον οργανισμο ΠΑΟΚ,ειπε ενα σωρο ενθαριντικα πραγματα για την ομαδα μας και το πως θα την κανει τεραστια και ποια ειναι η αντιδραση των "ψαγμενων" μη χεσω αρδ μας? "καλα τα ειπε αλλα δεν ειπε αν θα παρει φορ" ταδε εφη ο λακαμας διευθηντης του μπιμπερο,"ουτε εχθρος του ΠΑΟΚ δεν θα ελεγε αυτα που ειπε για κλαους ο ιβαν" γρηγοριαδης συγονταρισμενος απο καμορες ραπτοπουλους και λοιπες γλιτσες + καποιους ΠΑΟΚαρχες οπαδους που για αυτους για ολα φταιει η παε και πρεπει να κραζουν για να νοιωθουν ψαγμνενοι σε σχεση με εμας που ειμαστε "προβατα".Σε ολους αυτους τους αρδακους τους αξιζει να πεσει ενα απαγορευτικο απο την παε και να τους δω τι σκατα μεροκαμματο θα βγαζουν με πεδιο ασχολιας μονο τον ρουλη και την γρια,βρε ουστ λαμογιααααααααααα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι.... Εδώ ο Γρηγόριαδης του έκανε υποδείξεις πως έπρεπε να παντρεψει τον γιο του τι να λέμε τωρα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Για τα ΜΜΕ και την ομαδα ειπε ο Ιβαν......

Σήμερα σ’ αυτόν τον τομέα ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος ανάμεσα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Η δημοφιλία της ιστοσελίδας μας, των κινητών εφαρμογών, των social media και του περιοδικού, το συνολικό κοινό των οποίων ανέρχεται σε πάνω από 1 εκατ. ενεργούς χρήστες, κατατάσσει τον ΠΑΟΚ στο ίδιο επίπεδο με τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Και να σας εξηγήσω γιατί δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εννοώ τη δουλειά μας μέσω ΜΜΕ που βρίσκονται και στη Βόρεια και τη Νότια Ελλάδα. Πάρα πολλοί χωρίς να έχουν το δικαίωμα, χωρίς να έχουν καθαρά χέρια και καθαρές σκέψεις, αντιμετωπίζουν την απόλυτη καλοσύνη μου και μη επιθυμία μου να λερώσω τα χέρια μου, ως αδυναμία. Αλλά αυτή είναι η δύναμή μου! Ότι εμείς θα προχωρήσουμε κι εκείνοι θα εξαφανιστούν.

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της δραστηριότητας του συλλόγου είναι η κοινωνική ευθύνη η οποία είναι και η δική μου αρχή στη ζωή. Ο ΠΑΟΚ σέβεται και θυμάται τις παραδόσεις και άπλωσε και θα συνεχίσει να απλώνει χέρι βοήθειας σε αυτούς που έχουν ανάγκη: άρρωστα παιδιά, φτωχούς, πρόσφυγες. Και ιδιαίτερα χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε με μεγάλη συγκίνηση και σημασία τους σύγχρονους πρόσφυγες γιατί κι εμείς έχουμε ως βάση αυτή την παράδοση. Ένα από τα φιλανθρωπικά μας έργα συμπεριλήφθηκε στα δέκα καλύτερα προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης στην Ευρώπη σε επίπεδο συλλόγων του European Club Association (ECA) μαζί με τις παρόμοιες δραστηριότητες άλλων συλλόγων, όπως οι Μίλαν, Σάλκε, Παρί Σεν Ζερμέν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ace79grpaok έγραψε: + καποιους ΠΑΟΚαρχες οπαδους που για αυτους για ολα φταιει η παε και πρεπει να κραζουν για να νοιωθουν ψαγμνενοι σε σχεση με εμας που ειμαστε "προβατα".
Αναφερεσαι καπου συγκεκριμενα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”