Ημασταν υποχειριο των μανατζερ αλλα ΟΛΕΣ τις μεταγραφες τις ενεκρινε αυτος(σπυροπουλους,νινηδες κλπ).Καταλαβε ομως οτι ειναι λαθος γιατι "αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο."Παρ ολα αυτα στη μεταγραφη του Λουκας ,περσι,την ιδεα για το ποσοστο του Λουκας την εβαλε αυτος(ανακατευτηκε δηλαδη)κι οχι ο ΤΔ οπως επρεπε.sourmenetes έγραψε:Που σκαλωσες;;kataramenos5 έγραψε:Κακος θα γινω παλι αλλα ή χαζος ειμαι και λαθος τα καταλαβαινω ή ρε Βανια κατι δε μας λες καλα.Πριν από αυτό υπήρχε μια έλλειψη ελέγχου, πότε ξεκινάει ένα συμβόλαιο και πότε τελειώνει, ποιος μένει ελεύθερος και πότε. Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ.
Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο. Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος.
Εγώ είπα σαν ιδέα να βάλουμε αυτόν τον όρο, μπορεί και να μας αποφέρει κάτι. ........................... Εγώ υπολόγισα ότι εκείνη τη στιγμή η Λα Κορούνια μπορούσε να πληρώσει 1,5 εκ, όσα περίπου δώσαμε για να τον αποκτήσουμε.
Όταν πουλάς στην ίδια τιμή που αγόρασες δεν είναι σωστό. Αν πρόσφεραν 2,5 εκατομμύρια θα τον πουλούσαμε αμέσως και τελικά καλώς δεν μπορούσε γιατί βάλαμε αυτόν τον όρο. Όλα αυτά τα λέω για να αναδείξω πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις οργανωμένα και με σχέδιο και πόσο δύσκολα είναι να δουλεύεις όταν δεν υπάρχει ένας αλγόριθμος επιλογής σωστών αποφάσεων και απλά λειτουργείς με συναίσθημα.
Αυτος ηξερε και που κινειται η αγορα και υπολογισε ποσα μπορουσε να πληρωσει η Λα Κορουνια κι αυτο ηταν βασει σχεδιου που οφειλεται σ εναν "αλγόριθμο επιλογής σωστών αποφάσεων" και οργανωμενης δουλειας.Ο Φρανκ δηλαδη για καφε περασε.
Ειναι κι αλλα οπως το "Και προσλαμβάνοντας προπονητές και διευθυντές τους έδινα μια πίστωση εμπιστοσύνης."
6-7 μηνες,αυτο θεωρει πιστωση χρονου στο ποδοσφαιρο.Θελει αποτελεσματα σε εξι μηνες κι ενω ηξερε οπως λεει
οτι οι ξενοι που ερχονται χρειαζονται χρονο να κατανοησουν την ελλ πραγματικοτητα ενω "Ήμουν σίγουρος μέσα μου ότι δεν θα υπάρχει επιτυχία."
Του Ζηση που ειχε τρια χρονια αποτυχιες, γιατι επεμενε να μη κανει δεκτη την παραιτηση?