Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Demir έγραψε:Ο τουντορ προέρχεται απο την αγορά με τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη..Εύχομαι επιτέλους να κάνουμε άνοιγμα εκεί κ σε Σερβία... Να σταματήσει η ντιναμο να κάνει πάρτυ , καθαρίζοντας οτι ταλεντο υπάρχει απο της ομαδούλες εκεί με 300.000 κ τα πουλάει μετά 6-10 μυρια... Εγώ ειμαι μαζί με τον τρελοκροατη εφόσον έρθει !! Λες κ ο σιμεονε πριν παει ατλετικο κέντουσε!!
Δεν έχω κάτι εναντιών του Tudor, δεν ξέρω τι προπονητής είναι, το τι παίχτης ήταν είναι γνωστό αλλά λίγη σημασία έχει. Σαν προπονητής, έχει ένα κύπελο Κροατίας κι έχει ουσιαστικά κοουτσάρει μόνο τη Χαϊντουκ.

Αλλά το να λέμε, ότι ''λες κι ο σιμεόνε πριν πάει ατλέτικο κεντούσε'' δείχνει ότι δεν μετράς αδερφέ τα πράγματα σωστά.
Πριν πάει Ατλέτικο ο Σιμεόνε είχε το 2006 με τη Ρασίνγκ ένα εντυπωσιακό τελείωμα κι όταν άλλαξε ο πρόεδρος έφυγε.

Πήρε με την Estudiantes πρωτάθλημα μετά από καμιά 25αρια χρόνια την πρώτη του χρονιά στην ομάδα!

Πήρε Κλαουσούρα με τη River Plate

To 2009 δεν τα πήγε καλά με τη San Lorenzo

Το 2011 έσωσε την Κατάνια

και μετά πήγε στην Ατλέτικο.

Από άποψη προπονητικής εμπειρίας και μόνο δεν έχουν σχέση.
Όταν πήγε Ατλέτικό είχε πάρει 2 πρωταθλήματα στυν όλα τα άλλα που είχε κάνει.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ειναι και αρρωστακια γριές οι καμαριέρες.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Demir έγραψε:Λες κ ο σιμεονε πριν παει ατλετικο κέντουσε!!
Ειχε παρει 2 πρωταθληματα στην Αργεντινη.

Γενικα συμφωνω παντως οτι η νεα μοδα σε πολλες μεγαλες ομαδες ειναι να πονταρουν σε προπονητικα ταλεντα.
Δηλαδη κι ο Ζαρντιμ οταν ηρθε στο γαυρο κοροιδευαμε, αλλα τελικα ειναι μια χαρα προπονητης. Και ο Λοπετεγκι της Πορτο ηταν προπονητης σε ομαδες Κ20 και ο Αντρε Βιλας Μποας ειχε μονο μια χρονια σαν προπονητης πριν παει στην Πορτο και λοιπα.

Το θεμα ειναι αν στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στον ΠΑΟΚ μπορουμε να στηριξουμε εναν ανερχομενο προπονητη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχει πάρει μόνο ένα κύπελλο στην mini καριέρα του ο Tudor;
Δεν μας κάνει.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι εμείς με τους αλλεπάλληλους τίτλους και την σπουδαία σχολή ποδοσφαίρου περιμέναμε κάτι καλύτερο, στα χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Ασπρόμαυρες καλημέρες....Αίσθηση μου είναι ότι ΔΕΝ είναι ο Τούντορ η πρώτη επιλογή....Άλλον περιμένουμε......Θα δείξει..... :?: :?: :?: :?:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Η πτήση στις 8 μπορει να έγινε με αεροσκάφος (λιαρ τζετ, ελικόπτερο, ufo) του Ιβαν, γι αυτο δεν επιβεβαιώνεται απο τα check in, γι αυτό δεν τον είδανε στο αεροδρόμιο.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

http://www.transfermarkt.co.uk/mario-pa ... ler/205938

Να και η πρώτη μας μεταγραφή πιθανολογώ... Τον πήρε η Τσέλσι από Χάιντουκ με προπονητή τον Τουντορ και τον μοιράζει δεξιά - αριστερά δανεικό... Τι σκατά Χάιντουκ, Τσέλσι, πόσες συμπτώσεις ακόμα???
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Του Αντωνη Τσακαλεα,

Τούντορ; Κάτι δε μου κολλάει…

Ο Πασιέντσια έγινε Στέφενς, ο Σάντος έγινε Αναστσιάδης, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έγινε Άρνεσεν. Ο Τούντορ θα μείνει Τούντορ;

Ψάχνω να βρω στο inbox μου στο fb ένα μήνυμα ικανοποίησης για τα σενάρια που θέλουν του Ιγκόρ Τούντορ να διαδέχεται τον Γιώργο Γεωργιάδη στο πάγκο του ΠΑΟΚ. Και θα με ρωτήσεις εσύ εύλογα αν είναι άξιο αναφοράς και “μέτρο ικανότητας προπονητή” η μη ικανοποίηση των περισσότερων φίλων του ΠΑΟΚ στο άκουσμα του ονόματος του Κροάτη.

Αν βγω λίγο από το ρόλο του δημοσιογράφου και ας πάρω αυτόν του φίλου του ΠΑΟΚ – αναγνώστη Μέσων.

Διαβάζω μερικά ονόματα που δεν τα πολυξέρω αναφορικά με τη θέση του τεχνικού διευθυντή, από κάποια στιγμή και μετά διαβάζω κυρίως Ισπανών που δουλεύουν στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και λέω “what da fuck, Πριμέρα είναι οι ανθρώποι, κάτι θα σκαμπάζουν, δε μπορεί” και ξαφνικά ένα δύσκολο απόγευμα, σκάει ο Φρανκ Άρνενσεν. Τον έχω ακουστά αλλά ψάχνω λίγο και βλέπω Τότεναμ, Τσέλσι, Αμβούργο και δεν συμμαζεύεται. Διαβάζω και θετικά αλλά και αρνητικά, αλλά με “γεμίζει” το όνομα. “Από τους Βρύζες και τους Γεωργιάδηδες ρε φίλε, καλύτερος θα είναι, δε μπορεί” σκέφτομαι.

Πίνω γουλιά – γουλιά το πικρό ποτήρι των πλέι οφ σε τέτοιο βαθμό που ανοίγω τη τηλεόραση να δω το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και λέω “όχι ρε φίλε πάλι ασπρόμαυρα, δε θέλω, δε μπορώ ΠΟΝΑΩ”.

Τελειώνουν τα πλέι οφ και αρχίζει η αναμονή για τον προπονητή. Δεν βγαίνουν ονόματα αλλά κάποια στιγμή διαβάζω “ΜΠΑΤΖΕΤ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΝΕΣΕΝ”. Σε διάστημα ενός δευτερολέπτου μου περνά από το μυαλό αρχικά το “αφήστε ρε τα παπατζιλία και φτιαξ΄τε ομάδα, και τι με νοιάζει πόσα λεφτά θα βάλει αρκεί να μπουν “σωστά”… και στο καπάκι “ρε λες ρε φίλε; Άρνεσεν είσαι, σε δίνει και 20 χαρτιά ο άπλας, θα φέρνεις μια προπονητάρα και μετά μαζί θα κάνετε ομάδα”.

Και περνάνε οι μέρες και ακούς Σκελότο, ακούς Ντι Ματέο και μπερδεύεσαι. Και στο καπάκι ακούς για Τούντορ, και ξανακούς για Τούντορ και ήρθε και υπογράφει και είναι κοντά και είναι “ο εκλεκτός” και ψάχνεις και βλέπεις έναν 37χρονο Κροάτη και με τη μια του βγάζεις παρατσούκλι “ο ΓΧ της Χάιντουκ”. Εκεί κρέμασε τα παπούτσια του, εκεί άρχισε να μαθαίνει προπονητική. “Καλά, αυτόν θα πάρουμε ρε φίλε;” μου στέλνει ένας σε μήνυμα…

Ας δούμε λίγο το ιστορικό επιλογής “εξωγηπεδικών”… Το 2013, όλοι είδαμε τον Πασιέντσια στο “Μακεδονία Παλάς” και προέκυψε Στέφενς. Το 2014, όλοι περιμέναμε Σάντος και προέκυψε Αναστασιάδης. Το 2015 όλοι περιμέναμε Ισπανό τεχνικό διευθυντή και προέκυψε Άρνεσεν. Τώρα, όλοι περιμένουμε Τούντορ.

Οι δυο πρώτες περιπτώσεις δεν ήταν “μπλόφα” αλλά ακύρωση απόφασης. Ο Σαββίδης είδε τον Πασιέντσια και τον έκρινε “λίγο”. Το 2014 άκουσε τον περίγυρό του και όχι τον άνθρωπο που πλήρωνε για να του βρει προπονητή.

Τώρα, υπάρχει ο Αγγελίδης που έχει δείξει ότι χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να κάνει τη δουλειά του.

Στη περίπτωση τεχνικού διευθυντή έβγαλε προς τα έξω το ταξίδι του στην Ισπανία και τα ΜΜΕ “φάγαμε τον παπά” και ψάχναμε Ισπανό τεχνικό διευθυντή. Μίλησε με κάποιους για να καλύψει τα νώτα του σε περίπτωση που του στράβωνε ο Άρνεσεν.

Στη περίπτωση προπονητή, θέλω να πιστεύω οτι το ξανακάνει, αυτή τη φορά μαζί με τον Άρνεσεν. Θέλω να πιστεύω οτι ο Τούντορ είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ΜΜΕ για να συνεχίσει τη προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον προπονητή που πραγματικά θέλουν.

Στη τελική, δε μου κολλάει ο Τούντορ στο παζλ που βλέπω οτι θέλουν να στήσουν. Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει τι σόι παζλ θέλουν να στήσου

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://stotsakbam.com/2015/06/12/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9/
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ας ανακοινωθεί όμως, γιατί δε προβλέπεται μπανάκι στη θάλασσα το σκ και με κάτι πρέπει να ασχοληθώ

καθώς θα παίζω με την κόρη μου

:D
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

"Γι΄ αυτόν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ..."
Νέα σενάρια από την Πορτογαλία...

Την ίδια στιγμή που το PAOK24 σας ενημέρωσε με λεπτομέρειες για το ταξίδι του Ιγκόρ Τούντορ στη Θεσσαλονίκη, πορτογαλική ιστοσελίδα έδωσε... άλλη τροπή στο θέμα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "A Βola" τονίζει πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για τον Χέλντερ Κριστοβάο, τον 44χρονο προπονητή της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα.

"Ο Κριστοβάο αξιολογεί τις προτάσεις από Ελλάδα και Σκωτία και ελπίζει σε μία συζήτηση με τον Λουίς Φελίπε Βιέιρα προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του" αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Πρόκειται για "παιχνίδι" της πλευράς Κριστοβάο προκειμένου να πιέσει την Μπενφίκα να του κάνει νέο συμβόλαιο ή να ανεβάσει την προσφορά της Ρέιντζερς; Είχε ο ΠΑΟΚ προσεγγίσει τον Κριστοβάο τις προηγούμενες ημέρες, πριν δηλαδή προσεγγίσει τον Τούντορ ο οποίος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Φρανκ Άρνεσεν και μεταξύ των άλλων γνωρίστηκε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη; Είναι απλά μία φημολογία;

Σε κάθε περίπτωση, το προφίλ του Κριστοβάο ταιριάζει με αυτό που θέλει ο Άρνεσεν για τον άνθρωπο στον οποίο θα δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, αλλά σε πρώτη φάση από αυτό μέχρι το ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο τεχνικό, υπάρχει μία μεγάλη διαφορά.

Πηγη:PAOK24

Χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα.....Αυτο ειναι που ελεγε ο Thanix για τους ΑΡΔ τελικα!!!!!! :lol: :lol: :lol:
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Ο Πετρωτος μολις ειπε στο ραδιο οτι ειναι σχεδον σιγουρος οτι σημερα δεν θα υπαρξει ανακοινωση συμφωνιας!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

αρα http://www.paokfc.gr/ kαι F5
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

ron-swanson έγραψε:
«Αγκαλιά» με Τούντορ

...
Το PAOK24 έχει το ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Ιγκόρ Τούντορ ταξίδεψε όντως για τη Θεσσαλονίκη χτες, αναχωρώντας αρχικά από την Κοπεγχάγη και φτάνοντας με ενδιάμεσο σταθμό τη Βιέννη στη «νύφη του Θερμαϊκού» το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πιθανότατα Τούντορ και Άρνεσεν συνταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας από την πρωτεύουσα της Δανίας, στην οποία βρέθηκαν οι δύο τους για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Κροάτης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Τούντορ αναχώρησε σήμερα το πρωί στις 8 η ώρα από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας στο Σπλιτ με πτήση μέσω Μονάχου και το πιο πιθανό είναι ότι ο 37χρονος τεχνικός επιστρέφει στην πατρίδα του προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του και να ταξιδέψει ξανά για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος για την άφιξη του Τούντορ στη Θεσσαλονίκη και τις επαφές που ενδεχομένως είχε χτες με τους Άρνεσεν και Αγγελίδη, ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες, καθώς δεν αποκλείεται οι επιτελείς του «Δικεφάλου» να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος εκτός απροόπτου στις τελευταίες κουβέντες του με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" θα είναι ο προπονητή του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια.
Μαλλον δεν τον γλυτων... εεε θελω να πω, αυτος θα ειναι ο νεος προπονητης μας λογικα :mrgreen:
Προσέξτε πως συνδυάζεται η "απόλυτη βεβαιότητα" με τα "πιθανόν" :lol: ντάξει για την παρουσία Tudor η βεβαιότητα και για όλα τα υπόλοιπα η πιθανότητα, αλλά σημαίνει ότι κρατάνε και τις πισινές τους.

Σε περίπτωση που δεν είναι ο Κροάτης (και μας προκύψει κάνας Ορθόδοξος, με πυκνό μαλλί, παππούς, τύπου Lucescu Father, ή Markevych) θα είναι το μέγιστο τρύπημα εις την συνωμοταξία των ΑΡΔ! :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Παρ 12 Ιουν 2015, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μιλάμε ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Thanix mate, είσαι αρχηγόπουλο, πήρε ζωή το φόρουμ επιτέλους!

Τώρα εάν είναι ο απόγονος της δυναστείας ο εκλεκτός, εάν είναι μπλόφα, εάν δεν είναι, εάν είναι βοηθός ή όχι, στα @@ μου!!!

Μπορούμε όλοι, ΟΛΟΙ, για ΜΙΑ φορά, να βάλουμε τα γούστα μας, την ξερολίασή μας, και τα θέλω ΜΑΣ στην άκρη, και να στηρίξουμε το πρώτο σοβαρό πλάνο που πάει να γίνει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας;;;

Να αφήσουμε τη μίρλα, τα παρατσούκλια, τα ράδια, τα "αυτός;", και τη γκρίνια από την αρχή και να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ;

Δεν θα σταθώ στα "ο Φρανκ ξέρει" αν και θα ήταν απόλυτα λογικό, καθώς ο τύπος είναι άνθρωπος που του δίνεις τα κλειδιά και εμείς ήδη γκρινιάζουμε! βιογραφικά στη Μ.Ασίας όποιος είναι καλύτερος!

Ας είναι όποιος θέλει, εγώ - για αλλαγή - θα αρχίζω να υπερθεματίζω τα θετικά του (και όχι τα αρνητικά του όπως κάνουμε με όλους και όπως θα κάνουν τα αρδ - προσκυνημένα και μη - με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και να έρθει). Έτσι για να περάσει και μια φορά προς τα έξω (και τα ενδότερα) οτι ο ΠΑΟΚτσής στηρίζει και ενισχύει αυτούς που θα παλέψουν να κάνουν το σύλλογο ακόμα πιο μεγάλο, και δεν τους απαξιώνει από την πρώτη στιγμή και δημοσίως.

Όποιος και να είναι ας καταλάβει που ήρθε από την καλή, και όχι από την ανάποδη.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Kourdos έγραψε: Σε περίπτωση που δεν είναι ο Κροάτης (και μας προκύψει κάνας Ορθόδοξος, με πυκνό μαλλί, παππούς, τύπου Lucescu Father, ή Markevych) θα είναι το μέγιστο τρύπημα εις την συνωμοταξία των ΑΡΔ! :twisted:
Αυτό ακριβώς... και παπά να πούλησε ο Thanix τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί... ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΔ!!!!
Πολλά μπράβο αδερφέ!!! Είτε είναι αλήθεια, είτε ψέμα... περνάμε γαμάτα! Ενώ κάποιοι έχουν πάθει κοκομπλόκο!!! :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”