Για παγκίτη μάλλον ναι.paok87 έγραψε:Δηλαδή ο Χούμπ προτιμά Γεωργιάδη αντί Σισοκό;
Για βασικό συγκρίνει με μεταγραφικό στόχο ή με Ολίσε.
Για παγκίτη μάλλον ναι.paok87 έγραψε:Δηλαδή ο Χούμπ προτιμά Γεωργιάδη αντί Σισοκό;
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://inpaok.com/115672/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%B9-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%8C%CF%87%CE%B9/
Ντουμπάι ναι, Κουαρέσμα όχι!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως θα ενημερώσει τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα του ταξιδιού
paok87 έγραψε:Ο πρόεδρος του Δικεφάλου βρίσκεται στα Εμιράτα για να διερευνήσει άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και όχι τον Πορτογάλο διεθνή.
shark4 έγραψε:paok87 έγραψε:Ο πρόεδρος του Δικεφάλου βρίσκεται στα Εμιράτα για να διερευνήσει άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και όχι τον Πορτογάλο διεθνή.
Εγω σας τα λεω αλλα εσεις δεν με ακουτε ....![]()
Αφου ο Ιβαν διαβαζει ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ σας το εχω πει ....![]()
![]()
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αφού η βόμβα θα είναι σε -ic, όπως αναφέρει ο σκύλος, γιατί μιλάμε για τον Πορτογάλο;
Πιο κοντα στην πραγματικοτητα μου φαινεται να εχει παει ο Βρυζας στο Ντουμπαι για Χιμενεθ παρα για Κουαρεσμα....Θητεια στην Ιταλικη serie A ο Χιμενεθ και καποτε φοβερο πουλεν 10αρακι....τωρα πλεον δεν γνωριζω σε τι κατασταση βρισκεται.....αφηστε που ο Βρυζας τα κονε τα ειχε μονο σε Ισπανια και Ιταλια και γνωριζει και τον παιχτη απο θητεια σε Ιντερ και Τσεζενα!!!!!!joshua έγραψε:Εγω παντως απο Κουαρεσμα προτιμω Χιμενεθ, ισως γιατι ο επιτελικος ειναι ο καημος μου εδω και χρονια.
Ο Αρμαγεδώνας hackάρει τον λογαριασμό του Αποστόλη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιός Κουαρέσμα μωρέ! Άντε τώρα με το ακριβό παλτό!
Πήγε στην Barca το 2003-2004 και πέτυχε ένα γκολ σε όλη τη σεζόν!
Έκανε 4 σεζόν στην Πόρτο και πέτυχε 31 γκολ. ΟΚ!
Τη διετία 2008-2010 έπαιξε σε Inter και Chelsea χωρίς καν να σκοράρει! Το παλιοπαλτό!
Ακολούθησαν δύο υποφερτές σεζόν στην Μπεσίκτας που πέτυχε 18 γκολ και η τελευταία ήταν στην Αραπιά με 2 γκολ!
Αν πήγε για τον Χιμένεθ είναι επιλογή με ρίσκο γιατί έχει καιρό να παίξει σε υψηλό επίπεδο, αν και παικτικά από τον Κουαρέσμα είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής.Odi έγραψε:Για να καταλάβω αυτός ο Χιμένεθ που παίζει στο Ντουμπάι είναι αυτός που έπαιζε στην Ίντερ;Αν ναι,τότε πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Κουαρέσμα,παρότι ο άλλος είναι πιο...φαντεζί.